Det har varit en bra termin och jag har lärt mig mycket!
De som känner mig som bäst vet att jag alltid har haft svårt för grammatiken i Engelska.. Men tyvärr har det aldrig funnits en lärare som har gått igenom det stenhårt med grammatiken och peppat upp hela klassen för att vi skall klara det. Men denna lärare vi har haft nu har varit helt fantastisk!!! Hon har kämpat och gjort hur mycket som helst i skrivning så vi alla skall klara de bra. I min klass var det bara jag och en till som hade ursprung från Sverige sedan en från Serbien, en från Rumänien sen var de flesta från Syrien. Så ibland har det varit svårt för de andra att förstå när hon har försökt säga ett svårt ord på engelska sedan översatt de till svenska för de e många Simone har förstått det. Min lärare kommer från början från Irrland och kan då extremt mycket inom engelska som har hjälpt mig till en jätte stor del. Jag är glad över att säga att jag fick D i kursen. Förresten ja e skit stolt över mig själv! Har fått bra betyg inom alla mina kurser som jag läste. Ett steg närmare att få kunna bli lärare! Nu kör ja stenhårt nästa termin så till hösten hoppas jag verkligen att jag börjar på högskolan!! Efter en hård termin med nästan daglig migrän tar ja nu jullov och vilar upp mig ordentligt!

/ Lh93

  • 3 Readers

Likes

Comments

Denna lördagen har varit underbar!
Har haft mina närmaste vänner här idag och de har firat mig :) på måndag blir ja 22:)
Fick fina presenter! Men de trevligaste var sällskapet! :) vi åt smörgåstårta och drack vin och vissa öl och satt bara och pratade och hade de trevligt. Riktigt härligt de behöver man verkligen ibland! Sen firade ja lite extra för fick D på nationella i Engelska :D alla som känner mig väl vet om att jag har haft svårt för grammatiken i skolan innan men nu funkar de hur bra som helst. Känns så himla bra att äntligen att allt börjar falla på plats! Livet flyter på och jag älskar det!

/Lh93

  • 3 Readers

Likes

Comments

Jag har tänkt ett tag på att skaffa blogg och nu äntligen har jag gjort det!
Här kommer jag skriva vad som händer i mitt liv och så vidare😊
Just nu pluggar ja till ämnen så jag har ännu bättre chans att komma in på högskolan till hösten 2016 :)
Just nu är mitt liv väldigt stressigt med väldigt mycket läxor och prov. För att göra det ännu roligare så har jag dragit på mig bihåleinflammation så ja mår inte så bra just nu men måste gå iväg daglig till skolan för att göra alla proven. Har aldrig varit så här trött och att knappt inte ha någon ork i kroppen!! Menar får tänka på att smart är det helg och förhoppningsvis kan ja sova ut då.

  • 4 Readers

Likes

Comments