Äventyr

Idag är det den 27e augusti 2017 och jag sitter i soffan och gör i princip ingenting (eller massor?) efter att inatt kommit hem från en fantastisk och drömliknande vecka i Kroatien med min favoritperson. Idag är det min sista dag på sommarlovet, så jag tänkte att en liten sammanfattning med halvdana bilder av min sommar kunde vara lite rolig, om inte för er, så för mig.

Studentfirande av härligaste Wilma / Dansande till Ronny och Ragge (wow) i Småland. Sorgligt roligt

Från ett stopp i Gränna / Ensamt traskande i Stockholm medan Adam befann sig på arbetsintervju

Dansande systrar under Coldplay / Kan man uppleva något annat än magi på Ullevi är ju frågan?

Musik på Bråvalla upplevdes även under en härlig dag / Dagen efter åts det brunch på bästa stället i stan. Där jag numera även jobbar extra. ;-)

Skara sommarland en mulen sommardag, men ack så värt! / Hundvaktat söt och snäll vovve

Från ett fint dop i Småland / Kvällsgrillning på landet

Utflykt till Zlatni Rat på ön Brac / Pussbild i vattnet från sista kvällen

Denna sommaren har jag nog hunnit med mer än vad jag egentligen insett själv, fint. Att dessutom avsluta med en extra lovvecka i värmen skadade inte. Nu är jag mer än redo för sista året på gymnasiet. Jag ser till och med fram emot det! Jag rivstartar veckan med skola, plugg och fullt med jobb i helgen. Och så hoppas jag kunna stå ut så länge som möjligt detta år.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äventyr

(Svårt att hitta charmigare bilder än dessa tre ovan, men oj så lycklig en kan vara)

Nu har det passerat en helg som bjudit på en fantastisk midsommar, en nykomling till körkorts-världen samt en magisk kväll på Coldplay i Göteborg under gårdagen. Coldplay var verkligen, utan tvivel - så bra som de sägs vara live. Fantastiskt. Det hanns även med lite shopping, godisätande i ett soligt Göteborg samt en hotellnatt i Borås under gårdagen. På hemvägen blev det även ett stopp i fina Gränna för köp av polkagrisar.

Jag är precis inkommen efter en springtur med en halvkass insats. Men det var roligt ändå! Den bjöd på strålande kvällssol, vilket är mer än tillräckligt för att göra mig nöjd.

Nu ser jag fram emot ytterligare en vecka med ledighet, och hoppas på att även den levererar toppenväder och roligheter!

Likes

Comments

Ni fortsätter alltså att kika in här trots att det jag levererar till er är lika med noll. Trevligt.

Denna veckan har flutit på bra, som vanligt. Vissa dagar har varit mer produktiva än andra (ganska självklart?) och veckans väder har levererat massor av D-vitamin. SÅ skönt. Jag har även hunnit med en invigning av årets första longboard-åk samt min längsta springtur någonsin i livet, hehe. Så jag är helnöjd med veckan som varit!

Nu välkomnar jag helgen med öppna armar och checkar ut. Imorgon går vi även in i april, bästa månaden! (Fyller alltså 18 denna månaden? Sjukt? Skaplig skräll). Hur som helst, trevlig helg på er! OBSOBS, se upp för alla april-skämtare imorgon. ;))

Likes

Comments

Äventyr

I början av 2017 tog jag och Adam en tripp till Paris på fyra dagar. Inte helt rätt månad att åka dit på kanske många kan tycka, då parkerna inte blomstrar eller uteserveringarna är bortom det mesta. Men oj vad fel ändå. Naturen och miljön var otroligt fin trots "fel årstid". Uppskattar man fina miljöer och klockrena utsiktsplatser är Paris helt klart värt ett litet besök.

Under våra fyra dagar i Paris hann vi traska runt och se det mesta av alla fina sevärdheter. Vi hann åka pariserhjul, ta trapporna upp och ned för Eiffeltornet, dra en lunchpaus på en uteservering, hålla handen i timmar samt låsa fast ett lås på bron Pont Des Arts (såklart). Vi hann även med att äta korv i baguett, som tydligen är deras variant av hot dog. Vi avslutade resan med att nästan missa vårat flyg hem, spännande. Hade det skett hade det nog orsakat en hel del sura miner, hehe. Borta bra men hemma bäst, helt enkelt.

Likes

Comments

Vardag

En mindre sysselsatt kväll bidrog alltså till att jag startade upp ännu en blogg? Spännande! Nu återstår det bara att se hur detta kommer att gå, haha. Det är alltså nu jag fortsätter den fantastiska blogg-karriären jag för några år sedan lade bakom mig. Viktig händelse. Inleder dessutom med ett bildlöst inlägg, fantastiskt. Jaja, femte(?) tionde(?) gången gillt! Kul.

Välkomna att träda in i mitt liv. Vi höres.

Likes

Comments