Julgranen är äntligen klar!! Det är jul imorgon och jag är verkligen såå himla glad och super taggad hahaha! Jag kan utan tvivel säga att julen är bäst😂! Älskar när man pyntar julgranen tillsammans med familjen, lyssnar på julmusik, bakar osv!
Jag hoppas att ni har en bra dag och en fröjdefull jul tillsammans med alla nära och kära!

Merry Christmas!🎁🎄🎅🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello! :) Idag var jag i stan med mina föräldrar och shoppade lite. Hihihi. :-) Köpte bl.a. lite julklappar och juldekorationer. Vi gick inne på Sephora (favorit affär) och det första jag gjorde var att gå till "Too Faced" hyllan. Älskar deras smink produkter och de har även sååå fina förpackningar. Det slutade med att jag köpte "Let It Glow" kittet och på köpet fick man även en liten "Better Than Sex" mascara.

Likes

Comments

Snart är det Jul (yeeeyy). Jag började lyssna på julsånger och kolla på julfilmer redan i Oktober hahaha. Tycker det är såå mysigt att sitta i soffan framför tv:n med en kopp te/varm choklad och se på en bra julfilm! Några tips på julfilmer:

1. "12 Dates of Christmas"

2. "Snowglobe"

3. "The Mistle-Tones"

4. "Christmas Cupid"

Och såklart kan vi ju inte glömma om "Home Alone" de flesta känner nog till den här filmen/filmerna (det finns tre stycken) <3

Jag tror faktiskt att December är min favorit månad. Många börjar julpynta sina hem, köpa julklappar, slå in paket, pynta julgranen osv. Gud, jag längtar så mycket! Men snart :)

Likes

Comments

Hello!! :) Har inte lagt upp ett inlägg på ganska länge nu (sorry), men nu är jag tillbaka igen hahaha. Idag fick jag ett väldigt fint present från min mamma, en "Odd Molly" kofta (hihihi) <3. Älskar deras cardigans/koftor, de är såå fina och perfekta nu till vinter :)

Likes

Comments

Hej på er! Idag så har jag varit på min pappas jobb hahaha. Jag har inte varit i skolan idag eftersom att vi har någonting som kallas för jobbskuggning. Man ska följa någon på deras jobb, se vad de gör och hur det är att jobba helt enkelt hahahah. Då valde jag att jobbskugga hos min pappa (det var ganska roligt). Eftersom att hans jobb ligger på Södermalm så gick vi på en liten promenad genom Tantolunden och tog lite bilder. Det är sååå fint där, speciellt nu när det är varmt och soligt.

Likes

Comments