Header

haft en sjukt kul dag idag med min näst kusin, hon är verkligen guld värd. Så härlig tjej :D träffa två av hennes bästa vänner också, riktigt sköna dem med, ser fram emot att få träffa dom fler gånger :D.

också funderat över hur jag ska ha mitt hår?
ska jag klippa av det?
vilken färg ska jag ha?
lägger in en bild på hur håret ser ut just nu.

men nu är klockan halv tre och jag tror jag har träning imorgon, så jag ska sova nu.

puss å kram

kik/snap - dinahjonsson
instagram - swLexy
facebook - dinah lexy jonsson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inte bloggat på två dagar för att jag inte haft tid osv, men nu sitter jag här och kollar på oth. Så sjukt bra.
de jag gjort på lovet är att jag varit med vänner, sovit ätigt och tränat.. inget kul att läsa om så.. 😂
Nu ska jag fortsätta kolla på Oth
puss å kram

Likes

Comments

Hellu, idag gick jag upp vid 06 tiden för att åka till Burlöv och simma sprint meet. Jag tävlar nu i åldersklass 17 år och äldre så jag är yngst.
I försöken blev jag 3a på 50 rygg och 8a på 50 fjäril till final.
Sen åt jag och mamma på Burlövs center. Och shoppa lite. Jag köpte nya skor, nytt skal till mobilen och massa balsam haha.
Sen gick jag tillbaka för att simma final och kom då på en tredje plats på 50 rygg i finalen, min platta i målgången funka dock inte för jag fick egentligen inte den tiden jag fick! Så om den hade funkat hade jag säkert blivit 2a, för har kollat på en video efteråt och det stämmer inte :)
Sen hamna jag på en 5e plats på 50 fjäril.

Är nöjd med dagen trotts att ja inte tränat mer än ca 30 pass på 8 månader.
Ser fram emot en dag med min lillasyster imorgon och kommer kanske upp en ny video på Youtube. haha

puss å kram


Likes

Comments

Hallå folket.
Är idag 1 år och 1 vecka sen ja gjorde mitt senaste inlägg. Hade tänkt börja blogga igen. Ska på årets första tävling imorgon och kommer också informera om hur det går :)
Har inte tränat alls på 2 månader så ska bli kul att se vad jag kan göra för tider. Har gått bra förut när jag inte tränat. Så hoppas på det bästa och om en final plats imorgon.
puss å kram

Likes

Comments

jag färga håret brunt för ca 1 vecka sen. och att gå från blond till brun är inte det allra bästa när man simmar i klor varje dag, så mitt hår har fått en lite grön färg, syns inte så mycket, men har testat att få bort de med ketchup och de funka faktiskt ganska bra!

Likes

Comments

vet inte vad jag ska blogga om, mina dagar ser lika dana ut allihopa, äta sova träna, de är mitt liv. Idag har jag iallafall varit i skolan och sen efter de var jag och Felicia på Max och åt hallonpaj. Sen stack vi hem, jag har städat huset och lyssnar just nu på musik och snapar med kompisar.

Likes

Comments

vi har så.jävla långa lektioner på fredagar helt sjukt..
ligger och myser nuuuu någon som vill mysa med mig? ;)

Likes

Comments

tjeena, precis fått ny mobil för ett par dagar sen, och vill bara att ni ska veta att jag inte har några nummer kvar så om ni vill får ni skicka ett litet sms med namn till mig så jag vet vilka de är som skickar till mig eller om jag måste få tag i någon :) köpte också två nya vs body mists idag. kärlek till dom<>

Likes

Comments

Osäker på att färga håret brunt/mörkare... Får se med dagarna som går och vad andra tycker. Många tycker att jag ska låta mitt hår va för att dom tycker det är fint som de är. Jag vill inte heller slita på de.

vi får seeee :)

Likes

Comments

hellu

Denna parfym ger mig huvudvärk. Den luktar för mycket tycker jag. Jag köpte den för att lådan den låg i var fin vilket va dumt gjort. Hundralappar på en låda liksom.. Kommer säkert att använda den ibland. Imorgon ska jag åka in till Ystad och vara med Alice, vi kommer ha cp skoj. Ska också färga håret mörkare/brunare så jag inte är så blond längre, vet inte om jag ska göra det imorgon eller på onsdag. Precis åt jag 200g choklad, 2L fanta, 4 choklad bullar och 5 kakor o 1 glass. Jag är så tjock...

Bild på parfymen.Likes

Comments