Header

Det är så mycket jag vill säga till dig ❤️ Vad vore jag utan dig? Det är du som gör mig hel. Jag älskar dig, mer och mer för varje dag som går, om det ens är möjligt. För jag älskar dig mer än allt och det finns inte ens ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig. Oavsett hur mycket jag försöker så blir allting ändå så himla knasigt.
Du är luften jag andas, solskenet jag ser, regnet jag känner, du är allt för mig, du är den personen jag litar mest på. Du är min bästa vän. Du är min älskling och helt och hållet min. Det är så skönt att känna att varje gång något går dåligt eller liknande så kan du alltid stötta mig och älska mig. Det är så skönt att veta att du aldrig lämnar mig och jag kommer stötta dig lika mycket som du stöttar mig fast lite mer därtill.
Du är världens bästa människa, det finns ingen som slår dig. Jag har aldrig ens tänkt att någon annan kan vara det. Du är också världens bästa pojkvän, för så som du är mot mig, det är inte ens i närheten vad jag kunnat drömma om. Du gör mig till den världens lyckligaste tjejen i världen. Du vet den där tjejen som svävar på rosa moln?
Jag kan inte förstå hur mycket du och jag har gått igenom. Men det är inte ens en liten del av vad vi ska gå igenom. Det är du och jag föralltid, det hoppas jag dock att du redan vet honeyboney!
Utan dig hade jag aldrig varit den jag är idag, jag hade aldrig gjort dom valen jag gjort och jag hade inte ens klarat av livet. Men med dig, klarar jag allt. Vi klarar allt tillsammans, vi klarar av alla. Jag vet redan vem jag vill spendera resten av mitt liv med, det har jag vetat länge. Det är du för jag vet att det inte går inte att hålla isär oss. Det är redan mer än bevisat kan jag ju lova.
Jag älskar allting som har med dig att göra. Du är perfekt på alla sätt och vis. Du är perfekt för mig! Jag älskar att bara sitta och kolla på dig. Du är så vacker, så fin, så fantastisk och underbar. Det bästa jag vet är att mysa med dig framför tvn i din soffa, med filt och bara känna din kropp. Det bästa jag vet är att gå på stan och hålla dig i handen och se alla andras avundsjuka blickar på mig. För dom vet att jag är den gladaste tjejen i världen när jag har dig.
Ända sen första stund har jag vetat om att det ska vara vi två. Bara vi två. Det finns inget som kan stoppa oss att leva livet med varandra. Vi har det bästa framför oss och ingen kan stoppa oss. Ingen alls. Vi är oslagbara på alla sätt och vis, för det vi har, det kallas äkta kärlek. Det du och jag har, det är äkta kärlek. Som vi brukar säga, äkta kärlek har tagit plats i två kroppar, din och min. Du är min andra halva älskling. Du är mitt allt, min värld och jag vet inte hur många gånger jag sagt det, men det är så jag känner och det hoppas jag att du förstår..
Vi har haft många med och motgångar precis som alla andra men somsagt det här klarar vi, du och jag tillsammans!
Det är du som har den största platsen i mitt hjärta och det är ingen som kan ta din plats. Det är din, för evigt. Jag klarar mig inte utan dig. Du är det bästa som någonsin har hänt mig och jag vill aldrig förlora dig och jag VET att jag aldrig kommer att göra det heller! Min finaste
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Alexander Eliasson Bergly ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments