Jag vet inte varför jag håller på att skriva eller hur jag ska säga längre... att få skit från skolan av en tjej som går i min klass om att jag ljuger... bråk hemma och trött hela tiden... finns de något man kan göra så man slipper må skit eller ska de va så här?? Jag vill bara att detta halv året ska gå fort så jag slipper skiten i skolan... allt får gärna vara över i morgon.. just nu är de bara skit och bråk jag har..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Hemma, Praktik , Q & A

Ja vart ska man börja med och berätta om. De har hänt en hel del igen sen jag sist skrev och jag vet inte vad jag ska och säga. Men jag ska försöka att skriva en del och sen förlåt för att jag är jätte dålig på att göra en update men har så jävla mycket nu i skolan och sen att jag jobbar tre dagar i veckan. Helgerna går åt till att plugga till körkortet och sen försöka att vara med mina kompisar. Men att hinna allt skulle man nästan ha en till som mig. 

Allt var jätte bra i ettan. Lite jobbigt bara med alla Np och inlämningar men vem tycker inte de jag tror inte att jag är den ända som tycker de. Sen har vi tvåan de var bättre och jag började som lärling. Vet inte om jag har sagt detta innan men säger de igen då och de är att jag jobbar tredagar i veckan på ett målare i Göteborg. För jag har bestämt mig att jobba som målare för att jag tycker de är så jävla roligt och man har aldrig tråkigt heller. Men skolan sätter ett krav att vi ska skriva en typ av loggbok. Förklara vad vi har gjort och de som kan vara farligt men saker och verktyg m.m. De är inte heller så farligt. Så nu har jag som lärling i ett år skulle jag gissa på. Jag har gått från att nästan inte kunna något till att kunna en hel del men det gäller olika saker. 

Skolan det går fram åt kommer klara alla ämnen i tvåan också och börjar snart i trean efter sommaren så ett år kvar och sen är de jobb som gäller. 18 är rätt chill ålder tycker jag hittills. 

Jag har även börjar att snacka med min halv syrra efter ett bra tag och jag fattar inte att man kan verkligen känna en skillnad mellan de att säga att hon är min halv syrra och att jag tänker att jag har en syrra. Konstigt men rätt roligt en då. 

Håller på att göra om hemma för att mamma fråga mig snällt så jag tänkt varför inte de kan ju vara roligt och se hur de blir och det har även gått bra. Jag längtar bara tills de blir klart nu själv. Men de är några saker om vi väntar på att snickaren ska göra klart så jag kan ta de sista. Vad är de men som har hänt i. Jo att en att mina ex vägar att ger upp han bara vill snacka skickar att vi ska sova över och sen skickar han att han vill ligga. De blev man rätt trött på för att han är mitt ex av en sak. De är som många av mina kompisar säger till mig att han ångrar sig säker att han gjorde slut med mig men de har gått mer en ett år och jag har gått vidare men han vedklar fortfarande vela ligga med mig bara och inget mer. Jag hatar killar som är på de sättet de göra mig sur. Men de måste väll lära sig någon gång att de inte kan hålla på som de gör. 

Sen idag då. Har jag hjälpt mamma här hemma lite kände att jag inte skulle göra de för att mitt knä värker som bara den just nu för jag har nämligen skadat de en gång och fick gå till en sjukgymnast som hjälpt mig att träna upp de men. Så i tisdag tappar jag fel och vrider knät utåt men jag springer bara och springer. Kan då efter de inte vara med på idrotten längre och läraren kollar mitt knä då de inte är någon fara på de och de var de inte så kommer jag in till omklädningsrummet och då har de svullnat upp. Då tänker jag bara varför ska detta hända mig. Men jag får härda ut alla mina kompisar vill att jag skulle kolla upp de men jag brydde mig inte utan jag orkar inte bårko med små saker längre nu vill jag bara jobba ha roligt och vara med kompisar. För de har jag märkt att de en sällan man kan vara med de nu längre. Tärning, plugg och jobb de tar all din tid i alla fall för mig. Även hur jag planerar och lägger upp det. 

De sista är att jag håller på med körkortet ska göra proven i mitten av maj något sånt säger inte mer än de. Så där har ni lite vad som har hänt. Jag vet att jag har sagt att jag ska bli bättre på att skriva mer på bloggen men får väll försöka att bli bättre lovar inget men som sagt försökt.  

Likes

Comments

Postad i: Praktik , Skolan

Jag vet inte varför jag håller på så här hela tiden att jag skriver typ ek vecka lovar saker med de bara poff. Men måste väll in se snart och ta tag i mitt liv.

De första: lärarna i skolan dom är bra men och har jätte bra krav men jag hänger inte med är alltid trött. Orkar knappt att vara med kompisar får fejka att leende varje dag när jag är på skolan men på jobbet. Jag kan fan vara mig själv.

De andra: jag vet att jag har super lätt att bli kär i killar ser jag en snygg kille då är de kört. Haha vanlig problem säger inte att jag är unik men känns som att jag behöver berätta detta... Okej. Fan fattar inte varför jag gör de men måste verkligen komma ut med detta:

det finns en kille han har jätte söt och i börja när vi först träffades de var liksom nästan bara nej han är en sån kille som bara ja vill ha snygga tjejer och inte bryr sig om typ en sån som mig... Men jag lät tiden gå vi pratade nästa inte alls tills vi la till varandra på snap och fb. Vi börja prata och jag föll för hur han var mot mig och jag erkände hur först jag tyckt om han men, nu sitter jag här vill glömma han för han har tjej och han sa kanske mellan oss men jag vet inte haha kanske bara som är dum men jag kan säga så här att de jag känner är något som inte försvinner och ungefär i mitten i april har vi känt varandra i fyra år och han vet hur jag känner men... Gör jag fel? För i så fall säg de snälla?

De tredje: Jag är 17 årig tjej som går på bygg programmet i Borås och läser till målare. Så alla som jag säger de till behöver inte bli förvånade. Tjejer kan läsa till de med inget konstigt med de haha snarare roligt och om jag skulle ha fått göra ett val igen hade de varit samma. De blir mycket mer roligare och läraren säger att bygg behöver mer tjejer. Så från min skola som jag i från 7-9:an lyckades jag att få med mig fyra stycken till skolan jag är på nu. De finns mycket mer val:

De fjärde: Kanske inte en stor deal men jag kan säga så hör mycket den 7/2-15 är ett datum jag ångrar mig då jävla mycket. Jag var dum och tänkt inte efter bara för att jag ville bli av med den. Ni förstår nog vad jag menar men att göra de med en kille som säger att han älskar dig men behandlar dig som en jävla sex docka som bara han kan ligga med och reta fram för sina kompisar de är inte rätt. Så jag kan bara säga fuck him. En sak jag lärde mig då ha aldrig bråttom med att förlora något vänta i stället.
🙈

De femte: ALP/Lärling... Jag som nämnde går måleri och då kan man nämligen välja lärling eller inte lärling och för er som kanske vet tycker att jag är tröttsam med detta gör de men för er andra.. lärling är när en elev går ute på ett företag tre dagar i veckan (på min skola kan dock ändras på andra). De menas med att din utbildning går "fortare" på ett sätt för att vara ute 15 veckor och vara ute från de skolan startar tills de skolan slutar. De är rätt skönt ingen som tjötar på dig för utom dom dom du jobbar med men sen är de rätt bra. Jag trivs på mitt jobb, bra kollegor, toppen chef, skämt, skratt, tänka, prata och in se de finns ingen annan där bara du och dom du jobbar med och gör jobbet åt. Ingen lärare eller något själv klart saknar man de lite men annars inte.. För den ena dagen är aldrig lik den andra även om du tror de
❤️😘

Likes

Comments

​Jag måste ​ha gjort något mot mitt liv... Träffar en ny granne som flyttade hit för två veckor sen och problemet är att han är super söt och jätte gullig. Det första jag gör att skäms bort mig inför han.   

​2016: 

​1. Den 7 april är jag myndig 2. Plugga till körkortet 3. Skolan 4. APL  så här kommer de typ se ut för mig under hela året även loven för då kommer jag att jobba i Göteborg på ett måleri företag 

Likes

Comments

Postad i: Skolan, youtube , Praktik

Jag måste seriöst bil bättre på att skriva på bloggen men har haft så jävla mycket nu och har inte mått så bra. Tänkt att de var dags att börja igen och hoppas på att de inte blir som förr att jag bara slutar rätt upp eller tar en paus men det får vi se.

Skolan går toppen alla nationellaprov är snart slut har bara matte kvar tror det är tre delar men det är bara till att bita ihop och se fram i mot sommaren för jag har äntligen fått mitt sommar jobb nu sköter jag mina ''kort'' väll har jag ett jobb efter tre.

Ettan har gått jätte fort fattar inte att jag slutar snart men det är väll sånt man får räkna med och bara för att jag är jag så tänkte jag vara så snäll och dela en video som jag har gjort i skolan på engelska och ser fram i mot att visa detta för er dela gärna och nu tycker att den är bra skulle göra mig så sjukt jävla glad och då är ni bäst.


Dock kommer ni få kopiera länken:

 https://www.youtube.com/watch?v=0X1VnL6esjw&feature=autoshare

Likes

Comments

Hiiii !!
Sorry that I don't have update but I have Np in my school and I didn't have a phone for three weeks. But know I am doing this again and this is the fun part that I have a app..... Haha only one app no more but this is just a question app and I got this question world war 3 or zombie thing I don't know.....


I know: omg! U can choose one but I have to and that it. So I choose.....

Zombie just!! Wait!!! Did I just say zombie!!.... Yes I did say zombie... Just think how awesome they are with there walk and "talk". If I got too aw a zombie... I don't know what i hade done maybe get panic or just run h
aha give me a zombie plzzzz!! ❤️❤️.

Likes

Comments

Två månader med dig var allt jag fick nu är det över inget mer

Likes

Comments

Hej alla underbara!! Tisdag natt/kväll..... Vet inte vad man ska säga eller förklara.... Skola imorgon efter lång helg men är inte alls trött kan springs runt huset tre gånger sen kan jag lägga mig haha nej skoja så roligt ska ci inte ha det hatar mörker har sätt på för mycket skräck. Har haft en underbar lördag till söndag med Goa älskling. ❤️❤️ tråkigt att behöva lämna det så men jaja de är bara till att bita i det sura äpplet 🍏 haha och kämpa 💪... Blir alltid bra i slutändan 👊👍!!! Gött att det bara är 28 dagar kvar tills man är 17 💍🎂🎂 happy b-Day to me!! Haha skoja 🍱🍣🍥🍙🍘🍜🍲 vad hungrig jag blev nu hahah äpplen o tänka på pizza suschi.... Jag e en riktig liten tjockis unge!!! ❤️❤️ Men som sagt snart vänder det väll. För detta året har börja ad bra och hoppas att det fortsätter så. Planer för året: gå ut första året i 1:an på viskastrand, jobba, börja 2:an som målare o måla i Göteborg!! ❤️❤️..... En skön sista veckan innan skolan börjar på Kreta med familjen!! ❤️💙 under bart!! 💎💎 Men årets bästa datum är 26/1-15💎💛!! Kommer aldrig att glömma den dagen/kvällen!!

Sista två bilderna är vad jag håller på med nu mark o anläggning... Frågor skriv här nere i kommentaren eller så om du har snap skriv till : lexi_angel98
💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎❤️💎

Likes

Comments

Lång helg men har träffat min kille snabbt men ville va kvar längre hos han finns inget bättre en att va med han känner mig så glad då....
Ligger i säng o är ledsen för de ville att tiden skulle stanna men de gör inte saknar han lika mycket nu elr kanske ennu mer!!
❤️❤️😓😓😓

Likes

Comments

Fredag kväll o trött som fan men till helgen blir det att sova över med min kompis..... Längtar som fan till i morgon runt två du ska jag dra till  min kompis!! Efter en lång veckan i skolan ska man äntligen se fram i mot lite träning och sen blir helgen fuckade!! Bilder kommer upp på söndagen där på morgon haha !!❤❤​❤❤

Likes

Comments