min favorityoutuber är IJUSTWANTTOBECOOL & det har dom varit nu i 4 år tillbaka. De år så sjukt roliga & därför tänkte jag att ni skulle veta det så ni kan få några goa skratt. Jag menar, alla deras videor har fått mig att lägga mig ner på golvet full av skratt, haha. Sjuukt bra är dom!

Kanske kan ni fler bra youtubers?
KOMMENTERA


https://www.youtube.com/user/IJustWantToBeCool

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hur gör ni era ögonbryn?
Jag gör mina efter olika tillfällen. De ni ser på bilden är mina ögonbryn som jag har på vardagar. Ibland sminkar jag dom inte alls. Om det är mer fest-tillfälle markerar jag dom mer & även gör dom lite mer mörkare. Så det beror vilket tillfälle jag sminkar mig till, haha!
Jag tycker det är finare att fylla i ögonbrynen än att raka bort dom & sen måla dit dom. Ser ju inte alls så naturligt ut.
Dock noppar jag ju såklart mina ögonbryn & försöker få en fin form på dom. Det är ju så mycket bättre än att raka bort dom.
Kanske ha man inte noppat sina ögonbryn sen innan & inte vågar göra det för att det ska bli fult. Jag gjorde som så att jag frågade min syster om hon kunde noppa dom första gången sen så gick jag efter den formen.

Likes

Comments

nyår blir att fira med Isa i Bjärred, kommer bli såå mysigt! vi hade först tänkt att gå på den här festen i Helsingborg men den blev inställd så nu gör vi två det bästa ut av att.

Idag blir det att umgås med min bror & hans flickvän, har saknat dem jättemycket. kanske tar någon fika eller bara prata. hejsvejs!

Likes

Comments

hej där!
har inte alls uppdaterat vad som har hänt det senaste dagarna men nu har jag tid då jag ska sitta på tåg & buss i 3h för att jag ska hem till Lund igen.
som sagt min jul var toppen. Verkligen pricken över i:ett & det kunde inte blivit bättre. Hade bästa sällskapet, godaste maten & det goda humöret.
Dagen efter var det fest i bjärnum med Sanela. Vilket härligt folk det var, helt sjukt.
Vi sov där & dagen efter åkte jag till farmor. Det var så otroligt mysigt. & man fick ju en massaa julmat :) min farmors & farfars relation är verkligen goals. De blir kära i varandra mer & mer efter varje dag som går & de har varit tillsammans nu i 52 år. Så underbara!
Hursomhelst, sov jag där tills igår. Sen igår åkte jag till mamma igen i Ljungby för att lämna datorn som har lite fel med fläkten. Jag sov där inatt för att det inte skulle vara lönt & åka ner till Lund samma dag, det skulle vara så drygt.
Så idag efter att ha spelat lite fotboll med Fabian, min lillebror, är jag påväg mot Lund. Längtar att få se min lilla voffse!!

(Mobilbild)
Likes

Comments

sitter hemma & myser i soffan med varm chocklad med grädde. det är ju otroligt gott!

(Mobilbild)

Likes

Comments

Likes

Comments

Blå, vilken underbar färg. Det är dock inte min favoritfärg. Min favoritfärg är jättestark röd men att se denna fina blåa bilden får en att tänka om det verkligen är så?

Likes

Comments

En lördag som denna spenderas med den bästa människan på jorden, Sanela!

Igår kom inget inlägg tyvärr men det var för att jag åkte till Bjärnum med Sanela & umgicks med härligt folk så jag hade ingen tid till att skriva. Men idag när vi kom hem, tog jag datorn direkt & loggade in här på Nouw.

Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Likes

Comments