Contains affiliate links Recensioner & Tips!

Jag har väntat ovanligt länge tror jag på mitt paket...


Det står 1-2 dagar. Jag beställde det söndagen efter black-friday och jag förstår absolut att det är mycket paket som ska skickas.
Fick min orderbekräftelse och där stod det leverans 8/12 då en vara inte fanns i lager.

Jag mailade och ringde men inget svar de första 5 dagarna..
Sen så när jag väl fick kontakt så var det så att jag kunde byta ut de jag hade beställt då de inte fanns, lovade att de skulle skickas på Lördagen. Jag fick då detta paket igår. Torsdag, det tog i princip 2 veckor. Då de inte svarat alls, lite tråkigt då det tog 2 dagar för ett paket jag beställde i måndags som kom fram på typ mindre än 2 dagar. Lite besviken men är så glad att det kom fram.

Marrakech & Carrara Gold blev det 

det var då 50% så köpte dessa för priset av ett.

Kramar Lexi

Likes

Comments

Godmorgon idag är det en efterlängtad dag, FREDAG!!
Förmodligen inte bara jag som tycker det.

Finns många tankar idag men en utav dom är faktiskt dagens middag, min kära vän Fanny kommer hit idag och ska få se lägenheten.
Vi ska göra någon laxsallad typ till middag och snacka lite skit.

Mestadels för att hon aldrig vart här men ändå😅

Shit asså igår gick dagen fort...åkte förbi mamma och vattnade blommor och tog in post sen kom jag hem och hann göra lite mat sen var T hemma.
Han hade världens tur att få jobba på vår parallell gata här hemma, han ska avsluta där idag med😁

Sen åkte vi tidigt till gymmet vilket var skönt. För då kommer man hem tidigt och får somna tidigt kanske därför man inte är död nu🙈

Ha en trevlig dag, ett inlägg om paket kommer senare!😘

Kramar Lexi

Likes

Comments

Hej på er!

Igår så var jag så otroligt trött, somnade efter lite mellanmål så T väckte mig när han kom hem.
Vi åt middag och sedan bar det av till gymmet, vi vill få igång tränandet på riktigt nu igen, det är dock väldigt svårt när man är så pass trött efter jobbet. Men vi kom iväg och den timmen vi hade för träning gick mycket fortare än vanligt tiden sprang.

När vi väl kom hem å var det bara att försöka slappna av och sedan sova, även om klockan var 21 när jag gick till sängen så var jag inte i sömn förens 23 och vaknade en gång runt 00 av någon konstig anledning. Lite seg idag måste jag väl erkänna men väntar på helgen då blir det lite mer sömn.

När brukar ni lägga er och när går ni upp? 😘

Kramar Lexi

Likes

Comments

Recensioner & Tips!

Vår första lilla matupplevelse om man kan kalla det så? Var på Pinchos som jag bokat till min + min kompis födelsedag. Hon var den som gav förslaget av den och jag kollade upp den och bokade allt.

Jag fick ett lite cirkus intryck av allt, inredning etc. Tyckte det var riktigt coolt faktiskt, men alla tycker ju absolut inte likadant tyvärr.. ;)

Jag tänker att jag berättar lite vad det är för sorts restaurang och sedan säger vad som drog ner förväntningarna från vårt sällskap. Läs vidare om ni är sugna!

*Sedan starten 2012 har Pinchos varit Sveriges första och enda app-restaurang. Hos oss sköter du helt enkelt bordsbokning, menysurfing och beställning via en app i din egen mobiltelefon. Du kan även betala notan med appen.


-Personlig åsikt om denna restaurang, är att vill man vara ifred och få en rolig upplevelse samt helt okej mat så är det något för den personen.
Man kan inte komma dit och klaga på dålig service då det knappt finns någon service, sen kan man absolut vara trevlig som personal och ta alla tillfällen man kan ge service att den är bra. Men att vi kommer 12 personer och de inte har något klart blir man lite ledsen när man bokat lång tid i förväg också.
Jag bemöttes av en väldigt trevlig kock vilket gjorde mig förvånad. Min vän bemöttes av en dryg "servitris" på golvet.

Sen kan jag tycka att om man har kommit så långt att man beställer i telefonen och får notis där när det är klart så är det väl inga problem att skicka in ett kvitto där med? Inte behövs de en person med 20 kvittot som kommer och frågar alla kring bordet?

Jag tycker det var bra men det kunde vart bättre men är inte negativ till att gå dit igen :)


Kramar Lexi

Likes

Comments

Recensioner & Tips!

Jag tänker ändå skriva om denna produkt!

Har inte sett den i någon affär efter den kom ut och har väl att göra med att den tog slut snabbt antar jag. Så i helgen var vi förbi där jag bodde förut och där i den livsmedelsaffären fanns du!!

Jag tycker den är god jätte god, förstår att den är slut. Första tuggan tänkte jag snickers, men nu är den en egen sort. Denna kan bli en ny favvo :D


Vad tycker ni? har ni testat? gör de annars!

Kramar Lexi

Likes

Comments

Vardag

Senaste tiden har vart rätt full av saker, tiden försvinner det går för fort för mig.

På jobbet går det bra väldiga kurvor hur det är med arbete men ibland ändå rätt skönt.

Julklappar är nog största hetsen, hate it!!! Hinner varken köpa eller gå och handla något och ingen vet vad de vill ha??

Har hunnit fixa 85% av paketen, riktigt skönt men istället är man urfattig resten av månaden...

Jag köpte en födelsedagspresent till mig själv på blackfriday , en byxdress från bikbok en retur så jag hade riktig tur men den. Den sitter så bra vilket jag är glad över.

Nu i helgen så var det fitnessfestivalen, som jag hade längtat!! Men lite tråkigt att gå med någon som gillar det men inte tycker om att gå runt. Jag köpte mig en julklapp där!!

Gymshark släpper nya kläder och när vet jag inte. Men kunde köpa dessa på plats 😍 Så ett par svarta seamless men lite nyare mönster på är så nöjd!!! Därav också fattig haha. Visar er en bild snart har inte ens hunnit fixa det.


Ha nu en trevlig tisdag det ska jag försöka ha!

Kramar Lexi

Likes

Comments

Instagram@lexiinorberg