Header

Hösten är alldeles för kort. Hade jag fått välja så hade den fått hänga med några månader till. Det är så mysigt att strosa runt i stan eller på Djurgården iklädd skinnjacka och någon stor halsduk och bara njuta av de vackra färgerna.
Nu har löven blåst bort och då får man ta med sig höstens färger in i hemmet. Här kommer lite bilder på vackra färgkombinationer som man kan jobba med. Har man en lugn färg som bas så är det lätt att addera och förändra med färgklickar. Nedan ser ni bilder från Slettvolls höstkollektion. 

Hur snyggt är det inte med varm gul och gråa toner. Love it!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu börjar säsongens nyheter fylla vårt fina kontor!
Vad sägs om de här superfina pallarna från Johanson Design, i lackat stål och sammetssitsar.
Matchar perfekt till våra Officeballs från Götessons som är en lite snyggare och skönare medecinboll. FAB💓

Likes

Comments

Idag inreder jag en avdelning på ett sjukhus. Det kanske inte finns så mycket utrymme för kreativitet, då vi jobbar mer med funktion och praktiska lösningar. Men det finns alltid någon snygg designerlampa som går att smyga in och i det här fallet blev det Fluid från danska Muuto som har väldigt fina produkter både för den offentliga och privata miljön.

Likes

Comments

Hej där!

Precis lika oskrivna som ett A4 blad eller lika nakna som ett oinrett nymålat rum känner vi oss nu, jag och min nya blogg..
Ser fram emot att fylla den med inspiration, idéer och fantasier och framförallt hoppas jag kunna använda den som en levande och kreativ moodboard.

På bilden syns vårt sovrum som just nu genomgår en  total makeover. Vi bor i ett mycket trevligt område i Stockholm, närmare bestämt på nedre Gärdet.

Tyvärr är huset som vi bor i av mindre charmig karaktär. Byggt på 70- talet med en tidstypisk stil.

Eller tidstypiskt stilbrott. 

Jag hänger inte läpp dock, lägenheten är bra planerad, ligger högst upp och har en stor balkong i söderläge. Den behöver bara lite kärlek och omvårdnad, och det får den nu.

Alla rummen ska få ett nytt nersänkt tak med infälld belysning som går längs med väggarna, nya färger på väggarna, nya innerdörrar och nya moderna golvlister. Kommer visa mer detaljer sen.

Ett roligt men även slitsamt projekt då man försöker få in lite vardagmys mellan byggdammsråttorna. Men som vanligt kommer det bli fantastiskt när det blir klart!

Nu kör vi! 


Likes

Comments