Hei!!! Nå har jeg funnet meg en ny favoritt kose-outfit! På tirsdag var jeg på besøk hos Insp, og der hadde vi besøk av Le coq sportif. Kolleksjonen deres er veldig sporty og moderne, noe jeg synes er veldig kult. Vi jentene var heldige og fikk lov til å prøve klærne og ta bilder med dem. Alle fikk også med seg et sett med klær hjem, noe som var veldig snilt av dem!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heey! Nå sitter jeg hjemme, slapper av og ser på Youtube-videoer. Tenkte å blogge litt siden det har vært en stund siden sist.

Forrige lørdag feiret jeg 18 års bursdagen min sammen med bestevenninna mi. Vi leide et lokal og inviterte menge av vennene våres. Det var veldig gøy, vi spiste god asiatisk mat, danset og koste oss. Så det var en god start på høstferien. Resten av ferien skal jeg sikkert bare fortsette å slappe av, kanskje finne på noe med venner. Vi får se hva som skjer, så snakkes vi <3

Likes

Comments

I helgen var jeg og familien min i Trysil på hyttetur. Det er faktisk den fineste hytten jeg har vært i, selv om jeg ikke har vært i sååå veldig mange forskjellige. Vi feiret bursdagen til fetteren min Anthony (på bildet over), slappet av og hadde high school musical maraton. Så det var en veldig chill helg, uten en liten tanke på lekser og jobb.

Likes

Comments

Forrige torsdag ble jeg invitert til workshop hos Insp igjen. Denne gangen var det Hosbjerg som var innom og viste oss kolleksjonen deres. Den var inspirert av sport, noe som jeg er veldig glad i. Stilen deres er veldig feminin med en sporty og moderne måte.

Insp har også kommet ut med en app hvor man kan legge ut bilder av outfits og gjerne kommentere fine ting til andre. Meningen med denne appen er å hente inspirasjon og spre kjærlighet. Følg meg gjerne @vykatrine (Vy Katrine Thao Le)

Jakken og buksa er fra Hosbjerg #nouwoutfit

Likes

Comments

Heii alle! I går var jeg så heldig og fikk lov til å være med på noe som heter Insp Love. Det er et sted hvor 15 bloggere, youtubere eller instagrammere blir invitert til å komme på workshop. Hver gang kommer det forskjellige brands og forteller om merket sitt, eller eventuelt sin nye kolleksjon. Denne gangen var det Blackrat. Siri som er designeren bak Blackrat hadde en presentasjon om merket og kolleksjonene hennes, noe som var veldig gøy og inspirerende.

Siri hadde også med noen av plaggene fra kolleksjonene hennes som vi fikk prøve. Det var veldig masse kult, men jeg elsket blant annet jakken på bildene over!

Likes

Comments

Instagram@vykatrine