View tracker

Imorse var vi iväg på babymassage och till BVC för att mäta, väga och ta den där jäkla 3 månadersprutan.

Vi var först till massagen med föräldragruppen, kul att träffa lite andra mammor. Sen tycker både jag och Levi att massagen är mysig, så ser fram emot nästa gång redan!
Efter massagen så hade vi tid för sprutan så jag var lite nervös innan men försökte att inte tänka på de så Levi skulle känna av det.
Vi vägde och mätte först och han växer på bra och följer sin kurva. 7645g och 61cm lång❤️
När det var dags för sprutan så fick Joakim hålla i han, tänkte att jag sen skulle försöka trösta Levi när dom tagit sprutan. Hade gråten i halsen och tårar i ögonen så sa till BVC tanten att jag kommer bli ledsen när Levi börjar gråta så hon skulle veta om det. Så gav hon Levi sprutan i sitt knubbiga fina lår... Så pep han till och sen var det bra! Jag vart så chockad över att han inte grät. Man har ju hört bebisar innan som gråtit och haft så ont av sprutan! Så jag börja ju skratta istället, och Levi såg bara väldigt nöjd ut! Så himla duktig!

Han blev lite trött och har sovit några timmar nu iallafall. Jag hoppas på att han inte får allt för hög feber utan klarar sig bra!
Resten av kvällen kommer vi bara kramas och mysa i soffan❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår hämtade jag ut ett litet paket som väntat under helgen när vi var i Ullared. Såklart så var det mini rodini i paketet🐼 En beige panda onesie, i några storlekar större så Levi kan ha den i höst.

Vek upp ärmarna och benen några varv så kan han ha den redan nu😉 Den hade väldigt mjukt och fint tyg måste jag säga!😄 Ska nog fylla på Levis garderob med fler onesies från MR!

Likes

Comments

View tracker

Jag och Levi packade väskan och åkte hem till Levis mormor för att sova här inatt. Pappan i huset ska åka på bilträff tidigt imorgon så då tyckte vi det passade bra! :)
Var till frisören innan vi åkte hit, kapade av en bit. Vart riktigt nöjd, håret blev att kännas tjockare och de friskare ut!

Hade tänkt att färga håret mörkt också men tror jag väntar med det till efter sommaren så får det vila ett tag till. Håret blir ändå ljusare av solen så känns lite onödigt då :)

Likes

Comments

Jag har ju snöat in på mini rodini, helt såld! För ett par dagar sen köpte jag croco maps leggings av en tjej som jag väntar med spänning på ska dimpa ner i lådan! Har också velat ha en (många) onesie också, så har spanat runt en del! Inatt hade jag sådana mardrömmar om att vi skulle bli utan hahah! Så idag kom jag över en beige panda onesie. Lycka!

Så nu får jag lugna mig lite en stund, så jag åtminstone får sova på nätterna!

Likes

Comments

Två dagar i rad nu har det vart riktig skön kvälls sol! Så idag när Joakim kom hem i någorlunda bra tid så tog vi en promenad. Riktigt skönt! Ska köpa mig en regnjacka så jag kan gå ut fast det regnar utan att bli genomblöt :)

Nu innan vi ska äta mat och bada Levi så klipper Joakim av gräset som blivit alldeles för långt och jag och Levi njuter i solen en stund!

Likes

Comments

Jag har blivit såld på mini rodini. Min fina lilla kille vill ha panda, zoo och maps, eller om det är hans mamma som vill ha hehe!

Likes

Comments

Ja inget konstigt alls med nätter utan sömn och tidiga mornar när man är småbarnsförälder! Bara det att Levi sover fin fint, det är jag som blivit en riktig nattuggla. Ligger och funderar på min idéer, drömmer om mini rodini och instagrammar...
Tänkte jag kunde starta en blogg nu när jag ändå har lite extra energi som gör mig vaken om nätterna :)

Vaknade för ungefär en timme sen trots att jag somna efter kl 1 inatt! Så har legat och dragit mig en stund men ska kliva upp och ta en kopp kaffe och göra mig klar innan jag ska väcka Levi. Har en tid till läkaren nu på morgonen.


Kärlek

Likes

Comments