Ja, hej. Nu är det såhär att jag är skitdålig på att blogga. Det är inget jag inte vet och jag tänker nog inte göra så mycket åt det heller. Men måste nog börja lägga in en rutin för bloggningen eller nått. För detta funkar inte. Så jag har bestämt att jag ska lägga ut något varje vecka. Oftast blir det bara ett inlägg i veckan men om jag känner för det så blir det kanske mer.

Pöss o hejdå😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloj vännerna mina! Har varit ett tag sen jag skrev här. Men iallafall just nu är jag i Gränna på campingsemester. Livet här är gött. Idag är det ju USA:s nationaldag och därför lägger jag ut denna bilden på mina fjärde juli cupcakes :)
Pöss o hejdå😘

Likes

Comments

Jo men hej igen! Här kommer ett litet inlägg om min dag, bara för att jag känner för det. Dagen startade med svenska, då vi kollade på film. Den sög ärligt talat. Men ändå kul med film och så. Sen hade vi biologi, inte så kul heller, och sen lunch. Sen va det bara skolans val kvar och då gjorde vi nån utmaning eller nått. Det var väl kul antar jag. Men nu kommer det roliga, och det som faktiskt handlar om bakning, fiollektion och kör. På fiollektionen var det som vanligt, spelade lite och sen var det dags för kör.😊 på kören var det inte som vanligt. Vi brukar vara 5+våran körledare men idag var vi 2+våran körledare och vi fikade halva lektionen. Det var väldigt najjs asså. Och som om eftermiddagen inte kunde bli mycket bättre så blir den det, eftersom mamma hämtar mig och vi åker till Filmstaden och kollar på pitch Perfect 2. Den var såååååå bra. Har bara en sak till att säga och det är att jag har börjat lyssna på en låt igen, som en av mina bästa vänner introducerade för mig för ett tag sen. Den heter all of the stars och sjungs av the one and only Ed Sheeran. Lyssna gärna på den. Nä men nu får det vara nog. Ha en bra kväll!

Pösa och hejdå💟

Likes

Comments

Välkomna till min blogg! Jag tänkte inte skriva så mycket om mig själv utan fokusera mer på bakningen. Bilden nedan är en liten tårta som jag gjorde dagen till ära. Jag pratar ju såklart om mors dag. Jamen detta var nog allt för idag.

Pöss o hejdå

Likes

Comments