Oj vad det var längesen jag skrev nu. Det har varit en del saker som tagit upp lite tid i mitt liv och inte känt någon direkt inspiration till att skriva. Men nu gör jag det 👍😊

Idag blev det sovmorgon, gick sedan upp och åt en god frulle och sen lagade jag till ugnsbakad lax och potatis. Tog med det ut i solen och mumsade, innan jag tog en vända med älskade mamma och vovven.
En skön härlig lördag! ❤
Magen gör sig påmind i stort sätt hela tiden, men känner mig ganska trygg i vad det är som spökar nu.

Jag har varit på en undersökning för min mage och allt gick som det skulle. Det såg fint ut så nu vet jag att det inte är något fel där. Har skickat in ett prov för gluten, få se vad det visar. Magen har varit lite ur balans nu efteråt eftersom de varit där och "petat" samtidigt som de varit irriterat där före.
Det är skönt att veta att det är på grund av det, känns lättare att acceptera obalansen då. Även om det känns jobbigt såklart.

Ha en solig helg!
Visa gärna vilka ni är som är in och läser med att gilla eller kommentera ☀😊


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Det kan vara något av det mysigaste som finns, Att sätta sig på ett café och bara vara. Det finns så mycket olika fina och hemtrevliga caféer överallt. Jag tycker det är kul när man hittar på ställen som satsar på lite annorlunda. Inte bara det hederliga kanelbullarna och kladdkakorna. Det är kul att variera sig och testa nya saker ibland.
🍰🍵❤
Det här var ett sådant café, som jag var in på igår med min älskade mamma och vår vovve också faktiskt.
Det här heter Lotus och ligger i Gävle station. Har ni inte varit dit förut så är det verkligen värt ett besök.
Så gulligt ställe och med mycket att välja på. Man kan även köpa med hem t.ex. eko choklad, Cassava chips, teer m.m. 


Likes

Comments


Ibland har man jobbiga dagar. Dagar då man känner sig deppig. Dagar då man känner att inget blir som man vill.
Det hör till. Det kan vara så svårt att acceptera ibland, eller oftast. Man vill helst krypa ner långt under täcket och vakna när dagen är över, typ.

Men här kan man istället, acceptera. Acceptera hur man känner. Såhär känner jag idag och det är helt okej. Det hör till. Det kanske är väldigt svårt, men så värt det.
Det är inte meningen att allt i livet ska vara glatt och positivt hela tiden. Det dåliga dagarna är egentligen inte så dåliga. Dom behövs faktiskt även fast man har svårt att inse det.
Det är även ofta så att just det dåliga dagarna, ger en mest i slutänden. Det var dom man var tvungen att gå igenom för att nå det bra. Något man behövde inse, något man behövde stanna upp och lyssna på, något man behövde uppmärksamma med sig själv. Ibland kan det till och med bara vara så att man behövde en sån dag.
Allt hör livet till. Både det som känns som skit och det som känns riktigt riktigt bra.

Det här skrev inspirerande Rachel om just det. Läste det och kände att det är precis så. 👇

Känner någon av er igen er? 💙

https://www.facebook.com/rachelsyoga/photos/a.1286...Likes

CommentsTitta vad jag såg på promenaden med vovven idag!
Så fint, och som en påminnelse till oss att vi ska följa våra hjärtan. Det vi känner där är oftast rätt för oss. Såklart jag ville dela den här 😃
Nu ska jag snart kolla melodifestivalen och mumsa lösgodis.

Ha en skön lördagskväll 👊


Likes

Comments


Hoppas du haft en härlig fredag. ✌
Även om du kanske haft en jättejobbig dag med stressigt på jobbet eller det känts som massor av saker bara gott i mot dig idag. Ta en stund och tänk efter om du kommer på något bra som du är glad över som hänt idag. För varje dag händer det oftast något bra, även om det är en liten grej som "jag vaknade utvilad i morse" eller "bussen kom i tid idag". Det finns oftast något positivt som hänt.
Om inte något bra hänt, så finns det annars alltid något annat att vara glad över. Att du är frisk eller att du åt en riktigt god frukost.
Om det hänt något tråkigt så är det ju lätt att vi fortsätter tänka på det, och om inte annat så har vi ju lagt mycket energi på det under dagen när det hände. Så låt dig själv tänka på det bra nu. Stanna upp och tänk eller till och med skriv ner det.
Känn tacksamheten och glädjen över det som du är glad över idag.
Det kan ge en ganska så mycket påfyllning av energi att bara påminna sig själv.
Det låter som en så liten grej, men det är värt mycket ändå. Testa.

Ha en mysig helg ❤ ☕


Likes

Comments


Jag har haft problem med min hälsa på lite olika sätt i lite mer än ett år. När man får ett problem så är det så lätt att man hakar upp sig på det och lägger mycket energi på det. Det är ju ganska självklart eftersom det är något som man lider av. Samtidigt som man såklart måste/ska bry sig speciellt om man inte vet vad det är som är fel, så är inställningen väldigt viktig.
För mig har det varit så att jag inte vetat vad som varit felet riktigt. Jag har varit till läkare och tagit prover och gjort undersökningar, men inte kommit fram till problemet. En undersökning är kvar och den kommer snart att göras och då kommer de antagligen att se vad som är fel.
Nu vet jag själv vad själva grundproblemet är och vet att det inte är något allvarligare, men det har varit stunder då jag tänkt "Tänk om det skulle vara något konstigt". Men nu känner jag mig väldigt trygg i att veta att det inte är något farligt, men väntar på att få reda på vad exakt det är. Vill inte förklara mer om själva problemet här

Det jag ville komma till var; Även om man har ett problem med hälsan som tar upp mycket energi och tid så är ens inställning till problemet så viktig.
Man kan inte påverka sin fysiska problem, men absolut det psykiska. Ens inställning och känsla.

I början var det jobbigt att inte veta och att samtidigt gå runt med problemet. Det tog mycket ork och energi. Jag kände mig ofta deppad och hade ingen motivation till att göra saker som jag tidigare gjort.
Men ganska direkt insåg jag att jag mådde så mycket bättre och fick den där glädjen och motivation till saker, när jag ändrade min inställning. Jag ändrade på mina tankar, därmed även energin kring min situation. Det var svårt i början, men det går bara lättare och lättare.
Jag började försöka uppskatta allt som var bra. Gjorde bara saker som jag kände att jag mådde bra av och valde bort sådant jag inte hade någon lust med. Allt som tog energi.
Även om det var bättre ibland och sämre ibland så kunde jag då kontrollera min känsla. Jag kunde ändra den där tanken; "Nu är det så här igen. Fan vad jobbigt" till "Ja nu är det såhär, men jag vet att det går över, det är bara tillfälligt".
Bara den där "lilla" förändringen i tanken kunde ge mig så mycket. Den gav mig en helt annan känsla i min kropp. Den gav mig motivation. Jag kunde känna så som jag känt innan jag blev sjuk.

Problemet är mycket bättre nu. Jag vet att jag inte är allvarligt sjuk. Jag vet i stort sätt vad problemet är, blir mer ett konstaterande när jag ska göra undersökningen.
Men skillnaden är otrolig på min energi, min inställning, min motivation. Nu känner jag i stort sätt samma livsglädje som jag gjorde innan. Det är otroligt vad ens inställning och tankar kan påverka.
Man skapar verkligen det liv man lever.

Till alla er som går igenom något jobbigt: Försök tänk positivt även fast det ibland känns skitjobbigt. Fokusera på det som är bra och lita på att det kommer lösa sig. Problemet kommer försvinna.

Det är verkligen när man är sjuk, som man får upp ögonen för hur viktigt det är att uppskatta allt man har. Vara tacksam för allt man får vara med om, allt bra man har, även alla dåliga upplevelser för det lär man sig något av.
Man ska följa sina drömmar och göra det man verkligen känner man vill.
Medan man är sjuk är det inte en självklarhet att kunna göra det, så att leva sin dröm när man har möjligheten är en självklarhet.
Du lever ditt liv. Ingen annan lever det åt dig.
Du är stark och klarar mycket mer än du tror. ❤

TACK för att du ville läsa, hoppas det gav just dig något!

Likes

Comments

Ja, nu var den igång den här bloggen som jag sen ett tag tillbaka tänkt att jag ska starta.
Om du tycker det är intressant med tankar kring vardagen, livsdrömmar och livets innehåll, så är det passande att följa min blogg.
Här i raderna kommer jag skriva tankar som jag har kring saker, situationer och annat som handlar om livet.

Ord som baseras på vad jag tänker på just idag, vad jag drömde om inatt eller hur jag tänker kring framtiden. Kommer helt enkelt skriva det jag tänker på som jag tror någon annan vill läsa.

Som jag skrev här till vänster i presentationen. Många av oss lever inte våra liv som vi vill och vi tänker mycket på det negativa. Jag vill hjälpa dig att ändra på det. Jag vill ge motivation och inspiration till att följa din dröm. 💗

Likes

Comments