My girl- City and Colour KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA

Daugther- Youth KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA

Dusk Till Dawn- Zayn ft. Sia KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA

The Scientist- Coldplay KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA

So Much More Than This- Grace Vanderwaal KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA

Gift- Hov1 KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA

Här är lite av de låter jag lyssnar på dagligen i lurarna. När jag går till bussen & när jag inte orkar lyssna på vad läraren säger. Just nu är det ganska lugna låtar men det är skönt ibland. Men jag älskar deeeeeem. Har ju dessutom börja lyssna på julens hits. Kommentera om ni vill läsa om mina absoluta favoritlåtar på julen.

Puss & Kram och ta hand om varandra!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skinnbyxor har blivit stora favoriter i min garderob. Jag tycker att latexbyxor är snygga likaså. Det är så snyggt med en bara basic långärmad. Se bild.

Stickat har alltid varit trendigt och det känns som att det alltid kommer vara så. Den passar till allt, jag menar precis ALLT. Jeans, kjol, kostymbyxor.

Ett Gucci bälte. Det är såååå snyggt. T.ex om man har ett par snygga jeans och en blus eller (volangtröja)

Skor med bollar är såå snygga. Jag tycker att de passar till så mycket. Kjol och blus, jeans och en tjocktröja. Love it.

Stay always positive. You are beautiful.


Likes

Comments

Hej! Här ska jag mest skriva om viktiga ämnen, självkänsla, självförtroende. Jag vill också ge andra människor en bättre bild o sig själva och peppa andra. Jag tycker det är jätteviktigt att berätta för varandra att vi är bra som vi är. Jag gillar även inredning, mode och det kommer ni få se mer. Vad jag föredrar för stil i vinter.

Stay always positive. You are beautiful<3

Likes

Comments