Hur blir man vän med sin värsta fiende som man har inom sig, som överraskar en lite då och då så man börjar gråta/svårt att andas med mera..

Jag vill inte ha ångest! Jag vill må bra. Leva livet utan att en känsla hindrar mig!

Hur blir man vän med sin värsta fiende?
Jag vill inte bli överraskad på Ica eller när jag är på stan. Jag vill inte börja gråta mitt bland folk samtidigt som man ska hålla masken tills man sätter sig i bilen. Först då får tårarna komma!

Varför? varför? varför?

Jag vill inte bli överraskad av den. Den får gärna komma smygande varje gång för då vet man vad som är på gång och det är lättare att hantera den.

Snälla ÅNGEST, gå ut ut min kropp och kom aldrig tillbaks!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sex/känslor

Går man på antidepressiva mediciner så kan sexlusten avta.. Jag vet inte om sexlusten har avtagit på grund av det eller om det är på grund av den jag älskar allra mest..eller har älskat iaf.. Numera är jag helt avtrubbad när det gäller känslor.
Tar aldrig initiativ till sex.. och varför? Jo för den jag lever med och den enda jag har sex med gör det för att bara tillfredsställa sig själv.. inte mig..
Man ska väl inte behöva be om att bli kysst under en sexakt eller när man är klar med sexet? Känns som att man har sex med en främling så då kan man lika gärna låta bli...

Varför ska man vara så elak?? Jag vill ha en kram ibland. Jag vill bara känna mig älskad så skulle jag må så mycket bättre.

Ingen är perfekt, alla vi gör fel ibland men man måste förlåta. Även om man inte kan förlåta så borde man väl lära sig att hantera det på ett vuxet sätt. Jag tycker att jag har blivit tillräckligt straffad/plågad/sårad av den jag älskar allra mest.
Känns som att jag borde begå självmord för att få mitt straff. Han får mig att känna så.
Jag vet, jag vet att han inte kommer känna minsta sorg den dagen jag lämnar denna jord och ändå älskar jag honom..

/En som inte klarar av att vara utan honom..

Likes

Comments

Ikväll har jag ingen ångest. Inga känslor. Varken glad eller ledsen.
Jag vet bara att det kommer bli svårt att somna...

Jag önskar att jag låg i en kista.
Jag vill börja planera min begravning
Jag föreställer mig hur den kommer bli.
Vita blommor, Vit kista. Vit sten..
En personlig inbjudan kommer jag skriva själv till de som jag önskar ska närvara.
Snart är jag redo!

Likes

Comments

Hej!

Känns väldigt pirrigt i magen att börja blogga om sig själv! Jag är en person som har väldigt lätt att prata med okända om precis allt med. Men med mina närmaste har jag svårt att prata med. Döljer det mesta om hur jag mår osv för mina närmaste. Och ingen har en aning om hur jag mår. Att jag lider av ångest/stress/depression och har självmordstankar...

Så att börja skriva om mig och mitt liv hoppas jag att jag kan hjälpa andra och att även det här kan hjälpa mig. Kan vara värt att testa iaf!


Likes

Comments