Har sovit 3 1/2 timme inatt resten av tiden spenderades med att lyssna på en bok. Vid 4 av jag upp o satte på ett nytt plåster (nikotin)
Fastar idag för de ska ev göra en leverbiopsi på mig idag, har varit hungrig sedan halv 5 o önskar att jag bara kunnat sova igenom det.
Jag gjorde en biopsi när jag var liten och kommer ihåg att det gjorde jätte ont så detta och tandläkaren är de saker jag haft mest ångest för. Men tandläkaren är ju avklarad så då ska jag väl kunna fixa detta med!
Jag KAN jag SKA jag VILL! (Nja inte vill...)
Dessutom har jag bett om att få prata med en kurator, ngt jag förespråkar för alla andra men aldrig gör själv. Hatar att gråta framför andra människor, det får mig att känna mig svag och gnällig.
Min rumsgranne ligger bredvid och häller i sig litervis med saft medan jag fick tigga till mig en halv isbit att suga på. Det e solidaritet det!
Min plan för dagen var att sova gott o länge - träffa Flipp o Erik vara pigg i alla fall 3 timmar och gå 500 steg. Känns som att jag får omplanera lite igen...

Ska försöka sova nu och drömma om rostade mackor med makrill på! Mums!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte satt en fot utanför avdelningen än så länge idag. Verkar vara pissväder ute, lika bra det för då matchar det mitt humör...
Mår illa, heeeela tiden samtidigt som jag är hungrig vilket som blir en mindre bra combo...

Läkaren var inne här idag och de ska börja sänka min cortison dos ngt under veckan och kanske jag skulle bli lite piggare av det... Känns dock som att jag kommer missa Lovis dop på lördag. Trist för jag gillar ju faktiskt den ungen.
Läkarna sa att jag blir nog kvar denna veckan i alla fall -ännu värre för erik har bara 2 veckors semester i sommar och såklart ska jag tillbringa dem liggandes här och ruttna..
Mina papper är inskickade till Sahlgrenska och jag kunde förvänta mig svar och en tid hos dem inom 3 veckor trodde hon. Sedan skall jag upp dit över dagen och hem igen samma dag.
Hur ska jag orka med det?
Enligt denna doktorn trodde hon att det kunde gå fort och att jag kunde komma upp ganska högt på listan. Men sen då?
Tänk om det inte funkar?
Vill bara gråta, såklart så har kuratorn tagit semester till den 4/7... Lämpligt....

Så nu är det färdig gnällt kan förhoppningsvis skriva ngt roligare lite senare.

Xoxo
Dags för lite darrigt tidsfördriv...

Likes

Comments

Sista dagen var det ja....
Hur f-N ska detta gå? Jag som inte ens kunde sluta helt när jag var gravid....
Men det SKA GÅ! Bättre motivation har jag aldrig haft, och jag vet ju all fakta, jag kommer må bättre, lukta godare, smaka bättre orka mer och allt det där...

Jag skulle följt med min mamma och handla en soffa idag, älskar att köpa möbler o skruva ihopa dem!
Tur nog så kom jag inte ur sängen ens med bästa vilje styrkan för det tog dem 5 timmar att få köpt o få hem den förbannade soffan!
Känner mig ändå som en svikare när jag inte kan vara där och hjälpa till.
Mamma har gjort allt för mig och lite till. Även innan men framförallt nu när jag verkligen inte klarat något själv.

Allt hade känts så mkt bättre om jag bara fått veta, få veta varför medecinerna inte fungerar, få veta om Sahlgrenska öppnat min ansökan.
Jag kommer ju bara vara ett namn på ett papper för dem, de skiter väl i att jag drömmer om min egen begravning och ångesten över att ligga på sjukhuset utan min dotter och mina djur.
Att behöva bekymra sig om livförsäkringen gäller när man är 32 år gammal och vem som pengarna skall tillfalla.

Nu har jag gjort en kraftansträngning och raderat nog över 2000 bilder manuellt från min 10 år gamla dator. Ibland önskar jag att jag varit ngt mer teknik intresserad så jag kunnat lösa det snabbare o enklare men å andra sidan så tid är det enda det finns gott om här inne...

Nu ska jag darra mig ner med hissen för den näst sista ciggen... (Oj vad fyndigt rim)

Puss o kram

Likes

Comments

Nu ligger jag här i "min" säng med en överintellektuell granne som snarkar bredvid mig...
Har mått illa och känt för att spy hela natten men tack vare en spruta för en timme sedan så börjar det lugna ner sig lite.
Idag är min sista rök dag. Känns bra men jobbigt, hoppas på att kunna orka kravla mig bort till Apoteket på morgonen innan värsta abstinensen sätter in.
Men tack vare svamp i munnen så har ju inte cigaretterna smakat bra i alla fall de senaste månaderna.

Jag känner mig uppgiven, är trött på att må dåligt och trött på att försöka hålla upp den äckligt positiva fasaden utåt.
Tyvärr kommer detta kännas som en gnäll blogg ibland men i brist på ngn att prata med så är det mitt bästa alternativ just nu.

Jag skulle kunna ge en miljon för att få sitta barbacka på en häst nu och borra in ansiktet i manen och få bli riktigt skitig under naglarna.... Känns ganska långt borta just nu.

Nu ska jag göra en god gärning och tömma mammas dator på bilder så att hon kan ge tillbaka den åt min värdelösa alkoholiserade pappa. (Nyskilda och nyseparerade 😀)

Kommer nog tillbaka o gnäller mer om en stund.

Likes

Comments