Idag ör jag ledig, och tänkte ha hemmamysdag. Det blev inte så. Jag hade glömt en brukares bankkort i jackan så jag tog med mig Jaxon och åkte till jobbet. Man får se det positiva i det! Jaxon blir aktiverad och jag kommer ut i friska luften.

Vid mitt jobb finns en rastgård så efter att vi varit på jobbet gick vi dit och Jaxon sprang av sig, vi hade riktigt kul :) Nu har vi kommit hem, Jaxon sover gott och jag dricker kaffe.

Äntligen är solen här och bilderna blir ju vackrast med solljus :D

Likes

Comments

Jag har åkt på någon magsjuka så jag håller mig hemma.

Då jag inte kan gå så långt utan att illamåendet blir värre så går jag bara ut i vår dunge. Igår fixk jag faktiskt Jaxon att söka godis utomhus, nosen var verkligen med! Gott att kunna aktivera honom stillastående. Hade långlinan så han kunde ränna av sig lite.

Likes

Comments

I måndags fyllde Jaxon fyra år! Han spenderade dagen hos sin dotter med massa lek och när vi kom hem fick han två leksaker, vi lekte såklart med dessa och så fick han extragod mat med extra mycket kött i!

Hur firar ni era hundars födelsedag?

Likes

Comments

​Så vad har hänt sen sist?

Jag har börjat med medicin, mår något bättre och gått tillbaka till jobbet. 

Jag och Jaxon har träffat folk och hundar. Bland annat var vi i rastgården med grannens hanvalp, gick hur bra som helst :) Vi har hälsat på min pappa och hans familj, hälsat på Chili och farmors man. 

jag har opererat ut en visdomstand och fick ett snyggt blåmärke!

Vi har hälsat på svärmor där Jaxon fick leka med två tremånaders valpar 

Jag har kommit på att lilla Tifa är bra mycket mindre än de andra katterna 😂

Vad har ni gjort den senaste tiden?

Likes

Comments

Är det någon mer än jag som har märkt att folk verkar missa att plocka upp efter sin hund nu när löven har fallit och snön är påväg?

Jag har under en veckas tid trampat i hundbajs tre gånger. Tre gånger!

Jag går ofta på gräsmattorna då Jaxon gärna går på samma underlag som jag, går jag på asfalten så gör han det med.

Äsch, det är väl inte hela världen, men är ju värre om ett barn ramlar/geggar i det.. Och det är äckligt 😷

Bjuder på finfina bilder på Jaxibrax 😍

Igår fick han skutta upp på en klippa och ta sig ner sakta sakta och då lyssna fullt på mig vilket han gjorde, superduktig!

Jag lyfte ner honom sista biten 😊

Likes

Comments

Matte har tydligen en depression tillsammans med sin ångest och försöker komma underfund med detta.

Vi har i alla fall hittat ett gottgott godis! Jaxon har alltid ratat godis. Har hittat ett godis som han till och med tar emot utomhus, och det är stort! Vi har idag tränat en del inomhus och har kört lite backträning ute, Jaxon älskar snön så jag tog ut honom i linan :)

Likes

Comments

Hösten gör verkligen sitt, och idag tog vi en luuuugn men i alla fall mer hittepåpromenad. jag har nämligen fortfarande huvudvärk, och lättar den är jag fortfarande yr och illamående. Fick gå till doktorn igår och fick utskrivet muskelavslappnande medel.

Men kolla in dessa bilder!

Likes

Comments

Först ut har vi en video jag helt glömt bort att lägga upp! Här testar vi frulle utan skål, mycket positivt :)

Jaxon gick självmant till aktivitetsbollen och höll på med den en bra stund! I aktivitetsbollen finns en del av dagsgivan av hans foder :)

Den här pallen tyckte Jaxon var bra läskig häromdagen! Men igår så!!Nu är ju bara frågan vad vi ska hitta på idag, mitt huvud är fortfarande dåligt så blir inte så aktivt..

Likes

Comments

Jag mår fortfarande pyton och ligger i sängen. Tur Jaxon älskar att sova bredvid matte! Idag tog Jaxon eget initiativ och började greja med aktiveringsbollen själv, stolt matte! Sen fick jag honom att ställa sig med framtassarna på en pall, den tyckte han var läskig igår men idag var han så duktig! Lägger upp filmer från det när jag orkar ta mig till datorn, tills dess får ni lite bilder  :)

Har en fantastisk sambo som sköter om mig 💖 Och fyra fantastiska djur som roar mig och myser med mig. Vad hade jag gjort utan dem? Svar, inte ett skit!!

Likes

Comments

Matte har mått sådär i helgen. Egentligen skulle vi på hundkurs igår men jag vaknade upp av att jag trodde jag skulle kvävas, mitt gomsegel hade svullnat upp och det kändes som att den försökte åka med ner var gång jag försökte svälja... På eftermiddagen gick svullnaden ner, gött tänker väl ni då..

Nej då får jag migrän/spänningshuvudvärk. Vi får besök och jag försöker ändå vara med. Lagar mat, äter mat, kissar hunden och lägger mig sen på spikmattan en timme typ. Sen kunde jag vara med och se en film, efter filmen kissade jag Jaxon och gick sen och la mig på spikmattan. Huvudvärken sprängde, det var som knivar i huvudet och jag grät av smärta. Mitt i natten går jag upp och ställer mig i en varm dusch och försöker stretcha ut musklerna i nacken. Det hjälpte någorlunda i duschen men när jag la mig igen fick jag ta öronproppar och ha en kudde över huvudet, sen kunde jag somna till slut.
Tror ni inte jag vaknar med huvudvärken? Bestämmer mig ändå för att ta en lite längre promenad med Jaxon vilket jag ångrar när vi gått så långt att det i te r värt att vända. Varenda fotsteg slog till som en hammare i huvudet.  För ca en timme sen gick huvudvärken över efter att jag legat i ett varmt bad.

Tror ni inte jag får ångestkänslor nu då? Så nu ligger jag på spikmattan igen..

Så vad missade vi i helgen? Jo hundkurs, men vi åkte upp till svärmor och svärfar en liten sväng så Jaxon fick röra på benen. Idag ville jag åka och hälsa på min pappa, han köpte hus och flyttade ihop med sin tjej nu för säkert två månader sen. Idag skulle jag kunnat se hur de bor, jag har inte vart där än. Men nej det missade vi också.

Jaxon har i alla fall fått lite mental aktivering hemma, annars har han legat vid min sida.

Likes

Comments