Det känns som att vi och Jaxon har ett berg att ta oss upp för.

Vi förlorade vår förra dagmatte då jag tappade förtroendet för henne. Jaxon ska inte umgås med hanar, förutom en men det hör inte hit. Dagmatten har flera gånger sagt att Jaxon går före  allt, att hon aldrig skulle ta hem en hane när Jaxon ska komma. Jag har kontrat med att om hon vill hjälpa en vän och passa en hane så kan hon bara säga till så löser vi Jaxons dag på annat sätt.
En kväll skriver jag som vanligt vilket exakta tid vi dyker upp morgonen efter, och hon skriver då "Olej, men jag har en hane hemma då, men han ska bara vara där några timmar. Det gör väl inget."

Jag svarar att Jaxon stannar hemma och där försvann allt förtroende jag haft för henne. Dagmatten jag höjt till skyarna och fortfarande tycker om, men jag vågar inte lämna Jaxon där längre.

Jag hittade en annan dagmatte, hon kändes speciell men jag tänkte att hon är väldigt mån om sin hund och har två daghundar till. Träffade henne två gånger, tog tre promenader både med och utan hennes hundar. Bestämde att hon blir hans dagmatte, hon hade honom en gång. När jag hämtade honom sa hon typ att Jaxon var världens bästa hund. Då hade hon löptil hemma och det stressade Jaxon något, men jag kan alltid ha Jaxon hemma när det kniper. Men dagmatten sa att Jaxon kanske skulle vara hos hennes vän som har kastrerad tik, jag hade träffat henne och sa att hon kan fråga henne så kan jag diskutera med henne såklart.

Det är det sista jag hörde. Hon svarade aldrig mer, Jaxon hade bokade tider hos henne men hon svarade varken när jag skrev i chatten på facebook till henne eller när jag kommenterade ett inlägg hon la upp, tänkte att hon kanske inte sett att jag skrivit så därför kommenterade jag inlägg. Hon var dessutom online på facebook hela tiden..Jag hann inte heller få hennes telefonnummer..

Nu har vi kämpat för att få det att fungera, kämpat för att hitta dagmattar och jag börjar tappa energin för det. Det är inte roligt längre.

Jag har en granne som jobbar hemifrån som också har hund, han har ställt upp för oss när det behövts och det betyder sjukt mycket!

Dagis kan vi inte ansöka om, passning behövs bara några dagar i månaden och de dagis jag sett har endast abonnemang för heltid.

Nu börjar sambon ett nytt jobb där han kommer kunna jobba hemifrån ännu mer än tidigare och det underlättsr såklart mycket.

Var tvungen att få ur mig detta. Aldrig trodde jag att världens enklaste hund skulle ha så svårt för att hitta någon som vill umgps med honom. :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag ör jag ledig, och tänkte ha hemmamysdag. Det blev inte så. Jag hade glömt en brukares bankkort i jackan så jag tog med mig Jaxon och åkte till jobbet. Man får se det positiva i det! Jaxon blir aktiverad och jag kommer ut i friska luften.

Vid mitt jobb finns en rastgård så efter att vi varit på jobbet gick vi dit och Jaxon sprang av sig, vi hade riktigt kul :) Nu har vi kommit hem, Jaxon sover gott och jag dricker kaffe.

Äntligen är solen här och bilderna blir ju vackrast med solljus :D

Likes

Comments

Jag har åkt på någon magsjuka så jag håller mig hemma.

Då jag inte kan gå så långt utan att illamåendet blir värre så går jag bara ut i vår dunge. Igår fixk jag faktiskt Jaxon att söka godis utomhus, nosen var verkligen med! Gott att kunna aktivera honom stillastående. Hade långlinan så han kunde ränna av sig lite.

Likes

Comments

I måndags fyllde Jaxon fyra år! Han spenderade dagen hos sin dotter med massa lek och när vi kom hem fick han två leksaker, vi lekte såklart med dessa och så fick han extragod mat med extra mycket kött i!

Hur firar ni era hundars födelsedag?

Likes

Comments

​Så vad har hänt sen sist?

Jag har börjat med medicin, mår något bättre och gått tillbaka till jobbet. 

Jag och Jaxon har träffat folk och hundar. Bland annat var vi i rastgården med grannens hanvalp, gick hur bra som helst :) Vi har hälsat på min pappa och hans familj, hälsat på Chili och farmors man. 

jag har opererat ut en visdomstand och fick ett snyggt blåmärke!

Vi har hälsat på svärmor där Jaxon fick leka med två tremånaders valpar 

Jag har kommit på att lilla Tifa är bra mycket mindre än de andra katterna 😂

Vad har ni gjort den senaste tiden?

Likes

Comments

Är det någon mer än jag som har märkt att folk verkar missa att plocka upp efter sin hund nu när löven har fallit och snön är påväg?

Jag har under en veckas tid trampat i hundbajs tre gånger. Tre gånger!

Jag går ofta på gräsmattorna då Jaxon gärna går på samma underlag som jag, går jag på asfalten så gör han det med.

Äsch, det är väl inte hela världen, men är ju värre om ett barn ramlar/geggar i det.. Och det är äckligt 😷

Bjuder på finfina bilder på Jaxibrax 😍

Igår fick han skutta upp på en klippa och ta sig ner sakta sakta och då lyssna fullt på mig vilket han gjorde, superduktig!

Jag lyfte ner honom sista biten 😊

Likes

Comments

Matte har tydligen en depression tillsammans med sin ångest och försöker komma underfund med detta.

Vi har i alla fall hittat ett gottgott godis! Jaxon har alltid ratat godis. Har hittat ett godis som han till och med tar emot utomhus, och det är stort! Vi har idag tränat en del inomhus och har kört lite backträning ute, Jaxon älskar snön så jag tog ut honom i linan :)

Likes

Comments

Hösten gör verkligen sitt, och idag tog vi en luuuugn men i alla fall mer hittepåpromenad. jag har nämligen fortfarande huvudvärk, och lättar den är jag fortfarande yr och illamående. Fick gå till doktorn igår och fick utskrivet muskelavslappnande medel.

Men kolla in dessa bilder!

Likes

Comments

Först ut har vi en video jag helt glömt bort att lägga upp! Här testar vi frulle utan skål, mycket positivt :)

Jaxon gick självmant till aktivitetsbollen och höll på med den en bra stund! I aktivitetsbollen finns en del av dagsgivan av hans foder :)

Den här pallen tyckte Jaxon var bra läskig häromdagen! Men igår så!!Nu är ju bara frågan vad vi ska hitta på idag, mitt huvud är fortfarande dåligt så blir inte så aktivt..

Likes

Comments

Jag mår fortfarande pyton och ligger i sängen. Tur Jaxon älskar att sova bredvid matte! Idag tog Jaxon eget initiativ och började greja med aktiveringsbollen själv, stolt matte! Sen fick jag honom att ställa sig med framtassarna på en pall, den tyckte han var läskig igår men idag var han så duktig! Lägger upp filmer från det när jag orkar ta mig till datorn, tills dess får ni lite bilder  :)

Har en fantastisk sambo som sköter om mig 💖 Och fyra fantastiska djur som roar mig och myser med mig. Vad hade jag gjort utan dem? Svar, inte ett skit!!

Likes

Comments