Imorgon är det min födelsedag.

Min högsta önskan är att få ett plus på stickan. Jag tror inte det händer faktiskt. Jag har de klassiska pms- symptomen så jag har inget större hopp den här månaden heller. Den här månaden har jag verkligen önskat så mycket att det tagit sig, så jag tror jag kommer gå ner mig totalt när mensen kommer.

Men det positiva är ju att det är saker på gång nu som ni vet. Jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra angående jobbet och operationen, men det lutar åt att jag kanske säger något om att jag ska göra ett litet ingrepp, som några av er har föreslagit. Inser ju att det blir lite halvjobbigt om jag nu skulle få komplikationer och behöva vara borta ännu längre. Nu utgår jag såklart inte att jag ska få det, men kan ju vara smart att ha en reservplan 🙈

Nu ska jag ta en långdusch och tvätta bort den här veckan, sen är det dags för På spåret.

Trevlig helg! ❤

Likes

Comments

Hej mina vänner.

Okej, så igår så fick jag ett brev hem. Ett tjockt brev, full med papper- från sjukhuset.

Där stod det att jag har blitt kallad till operation! Eller ja, alltså jag överdriver lite, det är en titthålsoperation där de ska lägga ett snitt i naveln och gå in med kamera och kolla livmoder och äggledare osv. Jag har aldrig hört talas om det förut?! Jag ska sövas, men får åka hem samma dag. Jag hade ju ställt in på vaginalt ultraljus med kontrastvätska i äggledarna, inte någon jäkla operation?! 😩

Hursomhelst, jag fick tid i februari, men eftersom man ska göra det efter mens men innan ägglossning har jag flyttat tiden till 2 mars. Skönt att det inte är lika lång väntan, det händer lixom lite grejer nu.

Men då har jag ett problem. Min chef vet ju inte om att jag och sambon utreds för ofrivillig barnlöshet, och efter operationen stod det att jag skulle behöva vara hemma 2-3 dagar, vad fasiken ska jag säga? Jag funderar på om jag bara "ska bli sjuk" de dagarna? Eller vad säger man? Jag är sämst på att ljuga och jag vill ju inte få massa följdfrågor 🤥

Några förslag?

Likes

Comments

Hej!

Helgen har varit bra, i lördags var jag på 30-årsfest så igår var det inte speciellt många knop. Jag är verkligen inte van vid å festa och vara sent i säng 🙈

Idag var jag och tog prover igen som ska skickas till gynekologen där jag ska göra ultraljud med kontrastvätska. Hoppas att det inte tar allt för lång tid, jag är trött på att vänta.

För övrigt så har jag ju börjat använda Natural cycles, och jag måste säga att det är sjukt spännande att följa hur kroppen fungerar i olika faser i menscykeln. Jag har ju varit rädd att vi kanske har missat ägglossningen helt, och att det är därför det inte he klaffat. Men det verkar inte har missat något ☺️ appen har också bekräftat att jag faktisk har ägglossning och det är ju också väldigt bra. Nu längtar jag bara efter min sambos provsvar så att man kan slappna av lite. Oavsett svar så blir det ändå en lättnad av att veta, och vi kan planera vad nästa steg blir i processen.

Sitter på jobbet så jag borde väl fortsätta arbeta lite.

Ha det så bra ❤

Likes

Comments

Hej,

Provsvaren såg bra ut. Och det är ju skönt. Men nu ska jag vidare på undersökning av äggledarna. Med kontrast och ultraljud. Någon som har gjort det? Gör det ont? Vi har fortfarande inte fått svar på min sambos prover än, så det är fortfarande ett spänningsmoment kvar.

Annars är saker och ting helt ok. Är trött. Som alltid.


Likes

Comments

Hej hej.

Sorry för dålig uppdatering. Har haft mycket att göra den här veckan men ska ge er en uppdatering under helgen.

Åh vet ni, idag hade jag ett missat samtal från gynekologen och när jag ringde tillbaka hade hon gått för dagen 😩 hoppas hon hör av sig på måndag igen, ska ha telefonen fastklistrad vid mig då.
Är det ett bra eller dåligt tecken att de ringer? Om det inte hade varit något speciellt borde de väl ha skickat svaret i posten? Eller ringer de alltid och följer upp? Jag är ganska ängslig och så måste jag vänta heeela helgen.


Ska lägga mig tillrätta i soffan och se på film resten av helgen. Hoppas att ni har det bra ❤

Likes

Comments

Då är vi inne på näst sista dagen på år 2016.

Det här har varit mitt livs jobbigaste år i vuxen ålder. Jag ser fram emot 2017, jag hoppas och innerligt att nästa år kommer bli ett bra år.

Imorgon ska vi fira in det nya året med vänner och på söndag styr vi bilen tillbaka till Oslo.

Gott nytt år kompisar!

Likes

Comments

God fortsättning!

Det blev en jul även detta året. Jag hade en bra julafton, men det har även varit ganska jobbigt. Inte pågrund av den ofrivilliga barnlösheten utan för att jag några dagar innan julafton bestämde mig för att bryta kontakten med min pappa. Jag har inte skrivit så mycket om min relation med honom, men den har inte varit bra sen mamma dog, och efter att han träffade en ny kvinna. Jag har blivit otroligt sårad och han har inte bidragit med någon positivitet de senaste 9 åren. Eftersom situationen är som den är känner jag att jag måste rensa bort personer i mitt liv som ger mig negativ energi och nu har jag kommit till en punkt där det inte spelar någon roll att han är min pappa eller inte. Det är otroligt sorgligt och ledsamt, men för min egen överlevnads skull är det här enda valet jag kunde göra.

För min del har 2016 varit det sämsta året någonsin, och jag hoppas att 2017 blir ett mycket bättre år 😊

Likes

Comments

Hej kompisar.

En vecka har passerat sen vi var på undersökning och jag har mått helt okej. Det är sjukt mycket på jobbet, och jag är rädd att jag kommer bli sjuk i samma sekund som jag slappnar av. Men nu är det jobb fram till fredag och sen är det äntligen lite ledigt.

Under veckan har jag insett att jag verkligen har låtit mig själv förfalla, rent fysiskt alltså. Jag var inne i en affär och skulle prova byxor, och när jag ska prova min vanliga storlek får jag inte på mig dem. Snacka om wake up-call! Så jäkla deppigt! Från att vart helt okej tränad till att inte ens få på mig byxor i (vad jag trodde) min vanliga storlek gjorde mig faktiskt lite motiverad till att ta tag i mig själv igen.

Hursomhelst, i dagarna har jag skaffat Natural cycles- någon som har provat det? Just nu väntar jag på termometern så att jag kan sätta igång.

Återkommer lite senare i veckan! ❤️

Likes

Comments

Idag var vi som känt på vårt första besök hos en specialistgynekolog. Det gick bra, jag gjorde en undersökning, allt såg bra ut- tydligen så hade jag ett ägg som höll på att mogna. Min sambo ska lämna prov i veckan, och efter det är det väl egentligen bara att vänta på svar. Vi kommer antagligen inte få svar nu i december så jag tror det blir i början på 2017.

Det var skönt att allt såg bra ut iallafall- lite av en lättnad. Men som sagt, de tog ju en hel hög med olika blodprov, så vi får de vad de visar.

Men nu är vi ett steg närmare! ☺️

Likes

Comments

Hej kompisar.

Imorgon är det dags för att starta utredningen på riktigt. Äntligen.

Men helgen har varit ganska kaosartad så jag har inte riktigt hunnit fokusera på det här, och det kanske är bra.
Just nu är jag fruktansvärt trött och har huvudvärk så jag tänkte faktiskt gå och lägga mig.

Jag uppdaterar imorgon om hur läkarbesöket gick!

Likes

Comments