View tracker

Ska vi på utredning!

På tal om något annat- i måndags skrattade jag för första gången på länge. Sådär genuint från hjärtat ni vet, så det värker i magen. Det var så befriande och härligt. Det varade bara i några sekunder men oj så härligt det var. Jag hade glömt på hur det kändes.


För övrigt har veckan startat helt ok. Lite uttråkad på jobbet. Men i helgen ska vi åka till Sverige och tanka lite energi. Och på fredag har jag tagit ledigt.

Jag längtar tills det blir helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Helgen har hittills varit väldigt blandad. I fredags var jag deprimerad när jag kom hem från jobbet så jag grät mig till söms. När jag vakande igår hade jag damma känsla i kroppen och startade dagen med å grina i ett par timmar. Fick mensen också så det hade nog ett samband.

Sen fick jag klar besked från sambon att jag skulle ta mig själv samman och följa med och träna. Vilket jag faktiskt gjorde och efter det kändes det faktiskt bättre. Jag fick till och med lust att dra ut på shopping så det gjorde jag. Åkte till närmaste shoppingcenter och myste en stund- köpte lite julpynt och provade kläder.

Idag ska jag försöka städa och bara slappa på soffan. Jag måste försöka samla på mig så mycket energi som jag bara kan.

Likes

Comments

View tracker

Hej.
Vardagen rullat på i vanligt tempo. Nu är det mindre än 2 veckor tills vi ska starta utredning.

Idag berättade min sambo att hans bror och flickvän hade varit på ultraljud och sett deras bebis för första gången. Min reaktion? Jag blev sur och började gråta. Tyckte att livet är orättvist och att jag inte vill åka hem till jul. Jag har väldigt mycket PMS ska sägas, mensen kommer nog närsomhelst, jag känner det på mig. Plus att dagen har varit stressig. Jävla skit alltså. Huuur ska jag orka?

Sambon försökte peppa mig förut i glad ton "Men nu är det inte så långt kvar tills vi ska på utredning, det blir väl kul?" Kul?! Är han knäpp eller? Det är väl för fan inget kul med å behöva gå igenom en utredning för att man inte blir gravid? Han fick höra det kan jag säga, så han ångrade nog att han uttryckte sig så stackarn. I min värld, när jag är på min mörkaste plats, då känner jag mig så misslyckad som människa. Eftersom "alla" andra tydligen klarar å bli gravida men inte vi. Varför varför varför? Är detta typ karman som försöker ge igen på något vis?

Så. Färdigventilerat för ikväll, jag hoppas det känns bättre imorgon.

Likes

Comments

Än så länge håller jag mig flytande. Dagarna är lite av ett mörker men jag överlever. Igår sökte jag ett nytt jobb. Tror inte de hör av sig men nu fick jag åtminstone uppdaterat mitt cv.

Jag har inte haft superstort fokus på att bli gravid denna månaden, tror till och med vi missade den exakta ägglossningsdagen. Men nu är det faktiskt bara några veckor kvar tills vi ska starta upp utredningen.

Nu ska jag försöka att få på mig lite träningskläder oc bege mig till gymmet. Kanske kan försöka få mig lite endorfiner :)Likes

Comments

Jag har legat i sängen mer eller mindre hela dagen. Jag har det inte så bra för tillfället och det enda jag vill göra är att bara ligga här. Jag har gråtit hela eftermiddagen och nu är jag helt slut.

Imorgon måste jag gå till jobbet men jag har ingen lust. veckan som har gått har varit tuff psykisk. Mycket krångel på jobbet, familjeproblem och stressen över att inte bli gravid är överväldigande just nu. Jag har verkligen tappat bort mig själv de senaste månaderna. Vem är jag? Jag är så less på att vara ledsen.

Tidigare i veckan var jag hos psykologen och hon satte verkligen ord på vad jag känner: Sorg.
Jag har haft så mycket sorg i mitt liv de senaste 8 åren som jag inte har bearbetat ordentligt. Sorg över att mists min mamma, sorg över att min pappa inte fanns där, sorg över den ofrivilliga barnlösheten. Nästa gång ska vi prova en metod inom psykologin som ska hjälpa mig kunna bearbeta det här. Jag hoppas det hjälper för jag orkar snart inte mer.

Jag hoppas att det känns bättre imorgon.

Likes

Comments

Hej mina vänner.

Dålig uppdatering här på nästan en vecka. Förra veckan var helt okej. Eller ja, både bra och dåligt. Jag går runt med en dålig känsla i kroppen hela tiden, som ett dåligt omen. Det bekräftades väl med att dagen på jobbet var sådär. Jag har en chef som inte är världens bästa. Alla kan tydligen bli chef, men alla kan verkligen inte bli ledare! Helt otroligt hur vissa tror att de kan behandla andra människor. Jag ska inte gå in mer på det men just nu påverkar jobbet mig negativt och jag känner att det är det sista jag behöver. Är så stressad över allt annat.

I lördags var det exakt en månad kvar tills vi ska starta utredningen. Jag längtar nu. Vill lixom bara vara färdig.
Vi har ett försök till på oss arr bli gravida- men det tar sig nog inte den här gången heller.

Förresten, ser ni på Så mycket bättre? Dannys tolkning av Little Jinders super 8 var så fin att jag började gråta.

"...Tror jag tar en jordenrunt, glömmer allt en liten stund
..."

Känner att jag är påväg att känna mig nere igen, men jag ska till psykologen på onsdag, jag hoppas på att jag kan avstyra det värsta mörkret.

Likes

Comments

Hej kompisar.

Måndag och första dagen i veckan. Det har varit en hektiskt start och i skrivandets stund ligger jag i sängen och tar igen mig efter ett intensivt spinningpass.

Det har väl egentligen inte hänt så mycket sen sist, jag går och väntar på att mensen ska ta slut så vi kan få starta om på nytt igen.

Sen besöket hos psykologen har jag mått lite bättre, det var som sagt väldigt skönt att få lätta mina tankar lite. Det är skönt att känna mig lite lättare i sinnet, det blir så himla tungt å bära på massa tankar utan att egentligen ventilera dem.

Helgen har varit bra, det har varit diverse aktiviteter hela tiden så det har inte funnits så mycket tid till eftertanke och det är skönt.

Ha en fin vecka ❤️

Likes

Comments

God kväll.

Veckan har varit full av aktiviteter, men den viktigaste av dem alla var att jag äntligen fick tummen ur och gick och träffade en psykolog.

Jag har känt mig så himla nere det sista, och jag har varit påväg att verkligen bryta ihop, även om vissa dagar har känts bättre än andra. Det har varit så jobbigt och jag har inte vetat hur jag ska hantera mig själv. Jag har tappat bort mig själv någonstans på vägen och det är verkligen ingen angenäm känsla. Det är tröttsamt att vara den sorgsna kompisen som bara hör av sig när livet känns piss och det är tröttsamt att alltid vara en gnällig och deprimerad partner.

Mötet med psykolog kändes bra. Hon bekräftade att jag inte är galen (pjuuuu) och att alla känslor jag känner är helt normalt när man är i en sånn här situation. Det kunde väl vem som helst ha räknat ut, men det känns mer okej eftersom det faktiskt är en psykolog som sagt det om ni förstår vad jag menar? Jag ska träffa henne om två veckor igen. Problemet är jag bekostar detta själv eftersom jag går privat, och det blir snabbt dyrt. Skulle jag gå via allmän vård hade jag fått vänta flera månader, upp mot ett år och det har jag inte lust med, eftersom jag behöver hjälp nu.

Men efter den timmen med psykologen igår har dagen idag gått mycket bättre än alla andra dagar den här veckan tillsammans.

Imorgon är det fredag och det ska bli gott med helg. Jag väntar förövrigt på mensen, den ska komma på lördag- så än finns det finns ju en chans. Men jag har vanliga PMS symptom så jag har väl inte alltför höga förhoppningar.

Ha en fortsatt fin torsdag ❤️

I väntan på psykolog.

Likes

Comments

Jag har faktiskt haft en bra helg, tankat lite positiv energi och det är en härlig känsla.

Ca en vecka kvar tills vi vet om det har blivit någon graviditet den här månaden- men jag har på känn att det inte har blivit någon denna gången heller.

Ibland känns det nästan som att min vemodighet och frustration kring där här med å försöka skaffa barn påverkar kroppen så mycket att den låser sig- kan det vara så? Men nja, nu när tiden börjar ticka på så måste det väl vara något annat än det? Jag menar- folk blir ju gravida i krig?

Jag ska försöka ladda inför kommande vecka, hoppas att ni får en fortsatt fin kväll ❤️

Likes

Comments

Det har varit en tung start på veckan. Man skulle kunna tro att helgen på spa skulle göra mig utvilad och full av energi- men ikke. Jag har snarare varit tröttare än någonsin och så är här det varje höst när det börjar bli mörkt. Det är mörkt när man åker till jobbet och det är mörkt när man kommer hem- sjukt deprimerande.

Okej. Så nu är vi inne på två veckors väntan på mensen igen. Försöker att tvinga mig själv att inte känns efter om jag har några symptom. Men som ni förstår så går det åt fanders. Det är ju egentligen det enda jag tänker på. Dålig och ond cirkel- det kan man andra ord hända att det blir en berg och dahlbana här i bloggen. Men ni hade kanske inte förväntat er något annat? ;)

Snart börjar Bonde söker fru och det är dags att bänka sig framför tv:n. Hoppas att ni får en strålande kväll!

Likes

Comments