View tracker

fjärde månaden

Inatt sov Molly från kl 21 till strax innan 03. Trodde inte det skulle gå förrän om ett par månader. Ska väl inte hoppas på att det fortsätter så men jag tycker iallafall att jag märker att hon känner sig mer trygg i sin säng nu. Hon ligger och brer ut sig över hela sängen och inatt hittade jag henne ligga tvärs över sängen 2 gånger.

Imorse satt hon utan stöd i mitt knä en stund. Helt otroligt! Hon blir stor så snabbt! ❤

Likes

Comments

fjärde månaden

Här hemma kämpar jag med att få Molly att sova i sin spjälsäng som står intill vår säng. Molly har blivit bortskämd med att vi går och gungar och vaggar på henne tills vi sover så nu försöker jag avvänja detta så gott som det går. Vi båda sover mycket bättre när hon inte ligger bredvid på min arm.

Har kämpat med att hon ska ta nappen så hon på så sätt ska kunna komma till ro själv och försökt ligga bredvid och klappa på henne tills hon somnar. Riktigt så lätt är det dock inte. Molly blir ledsen och jag plockar upp henne och så fortsätter vi så ett x antal ggr.. Jag antar att det blir lättare med tiden. 💪

Likes

Comments

fjärde månaden

Vi beslutade till slut att det blir ett dop i kyrkan. När vi bjudit vår familj och närmsta vänner är vi uppe i 55 personer. Känner jag mig själv rätt kommer jag gå och planera kalaset efteråt varenda dag fram till April då dopet äger rum. 😴 Men jag ska inte överdriva planering, dekorationer, fika och så vidare utan det får bli ett enkelt och fint litet firande av vår Molly.

Dopkort är beställda och på väg hem. Spännande 😁

Likes

Comments

fjärde månaden

Nu var det ju 7e januari hon blev 3 månader men vikten och längden är fräsch sedan i torsdags då hon vaccinerades. Vår lilla sessa har börjat skratta högt. Första gången var förra veckan när hon badade och idag har hon skrattat när jag pussade på henne. ♡

Likes

Comments

View tracker

kan man tacka vaccinet för att vi sov bättre inatt? och än har ingen feber kommit. Peppar peppar!!

Likes

Comments

fjärde månaden

Så stolta föräldrar Molly har efter idag. Hon skrek till när sköterskan stack in nålarna men så fort vi ställde oss upp blev hon lugn. Vi fick tipset att spela upp babblarna så sambon höll sin telefon framför Molly medan hon satt i mitt knä.

Förutom att jag själv blev orolig och svettades är jag ändå nöjd att jag lyckades hålla mig lugn. Inte en enda tår föll från ögat 😂👌

Än så länge har hon varit som vanligt. Möjligtvis en aning tröttare men det kan vara för vi båda sovit dåligt 3 nätter. Hoppas vi slipper undan feber.

Likes

Comments

Tredje månaden

Hängig, trött och nedstämd idag. Om det är på grund av hormoner eller brist på sömn vet jag inte, förmodligen en släng av båda.

Vi har haft det hur bra som helst de senaste veckorna med en bebis som somnar om bara hon får äta om natten. Det är sånt man inser nu när hon istället vill äta och sedan bli vaggad till sömns igen och vaknar gärna en halvtimme-timme efter hon ätit.

Molly är svårtröstad och bärsele är det enda som tycks hjälpa. Är det tredje fasen som är på gång?

Sambon jobbar och vi har storflickan i veckan vilket gör mig stressad. Jag går hellre runt tyst här hemma än att vräka ur mig något jag inte menar. Det känns lite tungt just nu bara.

Likes

Comments