View tracker

Andra månaden

Den här månaden har hon b.la börjat:

le
prata/göra läten
♡ fästa blicken
stoppa in händerna i munnen
haft extremt närhetsbehov

Hon väger nu 4710gr och är 56,7 cm lång.
(födelsevikt 2980gr, längd 49cm)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Andra månaden

Kollade igenom min garderob efter klänningar att dra fram till julafton och nyårsafton. Hittade min paljettklänning och tyckte det var ett självklart val till nyår (dels för den typ aldrig blivit använd) tills jag inser att jag i princip måste ta av mig klänningen för att kunna dra fram bröstet till Mollsan.. Så nu när jag inte är gravid längre kan jag ändå inte använda de där fina klänningarna jag har på lager och som bara väntar på att bäras. Tittade därför på nya alternativ på Nelly och hittade en fin röd klänning som jag tänker ha på både jul och nyår. Perfekt med omlott-klänningar när man ammar 👌

och så perfekta halsbandet till det 👌

Likes

Comments

View tracker

2 månader har passerat sedan förlossningen och det var igår dags för efterkontroll. Eftersom min förlossning slutade med sugklocka fick vi tid hos en läkare vilket jag kan tycka var väldigt onödigt. De ville inte ens göra en gynundersökning, då jag "inte hade några större bristningar". Hade väl lika gärna kunnat gå till min barnmorska? Ja, hur som helst så gick det bra. Fortfarande lågt blodvärde så måste äta järntabletter. Bad henne om att ta cellprov också. Fick för 2 år sedan operera bort cellförändringar så är orolig för att det ska komma tillbaka.

Om ett par timmar ska jag till bvc för att väga och mäta Molly. 💕

Likes

Comments

Andra månaden

Inatt har hon vaknat ​varenda ​timme. Jag är helt förstörd och sömnbristen får mig att vilja gråta.

Här hemma är det jag som tar nätterna och i princip hela dagarna för att sambon jobbar. Hur gjorde/gör ni? Har ni delat ansvaret med bebis trots att han jobbar? Får ni hjälp av annan närstående? 

Likes

Comments

Andra månaden

I torsdags och fredags bar jag runt på lillan hela dagarna. Det är enda sättet att få henne att inte gråta. Jag är trött och ryggen är sliten men som tur är har bärselen underlättat en del. Hormonerna spökar och jag är ledsen och sur till och ifrån. Det är jobbigt just nu och det är okej att tycka så!

Men de där stunderna när hon ligger och tittar på mig och ler och pratar får mig att glömma allt det där. Hon så fantastiskt vacker.

Jennifer hälsade oss igår 😍

Likes

Comments

Sambons företag står på Kolmårdens djurpark och säljer brända mandlar fredag-söndag i 3 helger i rad så igår kämpade han, jag tillsammans med hand förändrar med att bränna de där jäkla mandlarna. Vi åkte sedan ut till djurparken för att hjälpa till en stund och sedan promenera runt lite. Fy satan va kallt det var!!! Ändå hade jag klätt mig efter väder. Vintern är inte min årstid. Molly var ledsen så bärselen var det ända som fungerade hela dagen igår, så vi bestämde oss för att åka hem rätt skapligt.

Hur som helst var kolmården väldigt mysigt och jag tipsar er alla om att åka dit men klä er ASVARMT. 😁 Önskar att vi kunde njutit mer av allt fint de hade gjort, men fler chanser kommer framöver.

Likes

Comments

Andra månaden

Nätterna har gått jättebra ett lång tag nu. Hon äter var tredje timme ungefär och när hon är klar väntar jag en liten stund innan jag lägger ifrån henne bredvid mig. Byter ingen kissblöja på natten längre men är det nummer 2 som kommit så blir vi tvungna att gå upp och byta. Som nu inatt.. gäääsp. Och hon blir självklart pigg och vägrar somna om. Har lagt henne vaggandes i babygungan med ett litet cykellyse att titta på så ligger jag i soffan och vilar tills hon blir trött igen. 😴

Likes

Comments

Andra månaden

Haft fullt hus här hemma med besök av 3 bebisar, 1 barn, deras mammor och Emma 😍 Högljutt och sover gott gör man efteråt men så kul det är!

Likes

Comments

Andra månaden

Sitter i min ensamhet och äter middagen som precis blev klar samtidigt som jag inser; Jag är inte ensam. Där, en bit ifrån mig, sitter Molly i sin babygunga. Min underbara tjej! Det slog mig precis att jag är lycklig!

Likes

Comments

Andra månaden

"Du ger din bebis närhet och tröstar den när den är ledsen.
Du byter blöjan när den är full.
Du ger din bebis mat när den är hungrig.
Du låter den sova när den är trött.

Du är inte en dålig mamma för att du  delammar.
Du är inte en dålig mamma för att du behöver amningsnapp.
Du är inte en dålig mamma för att du flaskmatar.

Du är ta mig ... världens bästa mamma! Glöm aldrig det. 💖"

Inlägg skrivet från en medlem i amningshjälpens facebooksida. Upplyftande såhär en söndag 😊

Jag vill faktiskt hylla mig själv som mamma, något vi gör alldeles för sällan. Jävla jantelag. När jag hör min sambo berätta för våra vänner hur bra jag är med Molly så slår mitt hjärta extra slag och jag blir varm inombords. Helt galet hur man bara över en natt kan få sina modersinstinkter. Det känns så självklart att vara Mollys mamma. 💕

Likes

Comments