Jättefin dag tillsammans med mammor och bebisar i solen. Dock blev kvällen sämre. Planen att följa med jobbet och käka uteblev då jag på stan blev yr och illamående igen. Har en konstig känsla i huvudet och blir svajig trots att jag står stilla. Ingen matlust och när jag väl äter mår jag ännu sämre. Inne på 3e dagen nu så blir att kontakta vårdcentralen på fredag om det inte blir bättre imorgon. 😧

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inne på dag 4 med illamående, yrsel och konstig känsla i kropp och knopp. Vad händer?

Jag och Molly ska alldeles strax gå iväg och sjunga lite på öf sen ska vi hänga med mammor i solen 🌻

Likes

Comments

åttonde månaden

Har ibland tänkt tankar på vad jag hade gjort om Molly inte hade kommit. Hur hade livet sett ut? Hon har lappat ihop mitt trasiga hjärta. Hon har till stor del fyllt upp det tomrum min mamma lämnat. Jag kan verkligen inte föreställa mig ett liv utan henne nu, min dotter.

Att ständigt leva med att vara orolig är väl något man ska vänja sig vid som förälder antar jag. Jag går med hemska tankar emellanåt, att något skulle hända henne och jag kan inte ta i den känslan. I flera månaders tid har jag blivit illamående så fort någon pratar om psd. Jag har svårt att säga ordet högt (kan inte ens skriva ut orden här) för jag tycker det är så fruktansvärt!

Sambons kusinbarn på 3år har precis fått cancer i magen. Tiden stannar upp och jag undrar hur i hela friden jag hade klarat av att leva med en sådan nyhet. Det gör så ont i mig att oskyldiga barn ska drabbas av denna hemska sjukdom, eller andra sjukdomar för den delen.

Man får väl inte gå och vara ledsen, orolig och nedstämd i onödan. Då blir man väl knäpp till slut. Sinnessjukt hur man kan älska en människa så mycket och det blir bara mer för varje dag.

Likes

Comments

Ni får tycka jag är hur larvig som helst men efter nattens händelse kommer jag vägra gå på någon sorts konsert eller stor tillställning. Kommer kämpa emot in i det sista mot att min familj gör det också!!

På Ariana Grandes konsert. Fullt med barn, med familjer!! Hjärtat brister.

Likes

Comments

I lördags stod sambons företag och sålde snacks, sockervadd och slush på en fotbollscup en bit ifrån där vi bor så jag och Molly gick dit och umgicks. Hela familjen var där och hjälptes åt och det var jättemysigt. Vi var där i 5h helt utan gnäll från Mollys sida. Hon trivs att vara ute och det blev en helt fantastisk dag! Duktiga tjej ❤
#eventgänget

Likes

Comments

Lilleplutt ligger och tar en powernap så hon har energi till att busa med pappa som kommer hem alldeles strax. Att se dem med varandra gör mig varm inombords.

Hade som sagt tidernas kväll häromdagen. Alla tjejerna från gamla gänget samlade under samma tak, hur fantastiskt?!

Till en början kändes det värt att vara lite bakis men när klockan blev eftermiddag och jag fortfarande kräktes var 20e min så tog jag tillbaka den tanken. Max 2 glas vin framöver sätter jag som gräns men lär dröja innan jag känner för att ens ta 1glas. Slutade krama toan runt 18 igår och låg i sängen/på badrumsgolvet mesta delen av dagen. Hemsk kände jag mig, som mamma, person, sambo... tackolov har jag en sån fin kille som tog hand om mig och barnen utan att ens ge mig en besviken blick.

Idag mår jag bättre men är fortfarande inte 100. Trött och hängig men har trotsat det för att ta igen tiden jag missade med Snuffis igår.

Likes

Comments

Igår hade jag tidernas värsta baksmälla så jag ligger lite efter på sociala medier.. Eftersom en hel dag försvann från att umgås med min bebis igår tas det igen idag. ❤

Likes

Comments

husprat

Har nu beställt våra grejer till stora och lilla badrummet 🙈. + Duschväggar kommer det vara i båda badrummen.

Likes

Comments

åttonde månaden

Jag skulle bara känna efter i Mollys mun för jag inte har gjort det på ett tag och där kände jag något sylvasst! Jag skrek till för jag blev så chockad 😅

Det var väl ändå på tiden! Hon har gått och gnuggat i flera månader.

Likes

Comments

åttonde månaden

Men hallå vilket väder det bjuds på!!

Så frustrerande jobbigt det är att bo i lägenhet den dag som denna. Längtar något otroligt till flytten nu!

Pappis är borta på jobb till sent ikväll och jag och tjejerna ska ha fredagsmys ikväll eller "tjejkväll" som Maya säger 😁.

Imorgon kväll ska jag ut och roa mig. En tjejkompis har flyttat hem hit efter att rest runt i olika länder och bott i andra delar av Sverige i 6 år. Det ska bli vansinnigt roligt men bäst att hålla sig i skinnet och inte få i sig för mycket vin. 😁

klappa händer och blåsa ut luft är det nya här hemma

Likes

Comments