Ullared

Lite vi fick med oss från Gekås 👇

Bästa köpet är helt klart de stora krukorna som ska pryda vår framtida entré! Sen älskar jag tronen 💩 till Molly och spegeln. Sittdynan på bilden vet jag inte riktigt vad jag ska ha till men alla andra köpte den så då gjorde jag med det. Utöver detta köpte jag smink, presenter till Maya, babblarnasaker, tandkräm och schampoo och sånt där annat tråkigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har det gått i ett hela dagen.

Vi var först på BVC för läkarkontroll. Allt såg bra ut, hon går upp i vikt och växer som hon ska. Sedan promenerade vi över gatan och fikade hos tant jojo, drack kaffe och pratade skit. Hann bara hem och käka innan det var dags att gå vidare för att träffa mammagruppen.

Fika, fika och fika. Hur ska detta sluta? 😧

Likes

Comments

husprat

Vi kikade in på en husvisning idag för att finna inspiration till vårt hus. Huset som vi kollade på är ett nästan identiskt med vårat framtida hus så därför var det extra kul att kika. Tror våra husbyggare fått lite inspiration ifrån sina konkurrenter och i princip plagierat planlösningen men också tänkt till och gjort det ännu bättre.

När vi kollade säljaren vad huset skulle kosta så landar det på minst 600 000 mer än vad huset som vi köpt gör. Vi åkte därifrån med en riktigt bra magkänsla med andra ord. Och så blev vi ju mätta i magen för de bjöd på korv.

Knäppte lite bilder 👇

i veckan ska vi kolla in vårt hus igen. Då ska det knäppas mer bilder.

Likes

Comments

Älskar dessa underbara volanger som pryder prinsesskläderna nu 😍

Likes

Comments

Ullared

Som vanligt hade jag satt en budget för jag skulle bara impulsshoppa lite nödvändigheter.. Dubbelt upp blev det 😧 Tur att man fick tillbaka lite på skatten.

Har fått med mig så mycket hem, ska visa er senare. Kan ni gissa vem det mesta är till? 😝

Jag strosade runt där inne för mig själv och det var skönt att få lite tid att vara lite ensam (trots att det var fullt av folk). Men nu längtar jag hem till min bebis!

Likes

Comments

Klockan 03.30 vaknade Molly till för att äta. Då kände jag att det var meningslöst att somna om, jag ska ju ändå upp vid 04. Har samma illamående i kroppen som man hade när man gick upp för att göra sig ordning till skolan efter alldeles för lite sömn.

Idag bär det av till Gekås med brorsan och hans sambo. Första gången jag lämnar Molly så länge, kommer bli jobbigt. Hoppas det kommer gå bra för dem här hemma så jag slipper känna skuld att jag åkt. 😴

Likes

Comments

Sjunde månaden

Visste väl att vi haft det för bra för att vara sant. Molly har klarat sig undan förkylning trots att vi haft förkylda bebisar omkring oss och hängt på öppna förskolan. Nu kom den dock som en blixt från en klar himmel och hon har vaknat till ca 10 ggr redan.

Tog upp henne för någon timme sedan för att hon hostade och då kräktes hon på mig. Hon kämpar nu för att försöka somna om men vaknar till hela tiden. Blir förmodligen en längre och tuffare natt än vanligt. Bar in babygungan i sovrummet som hon älskade när hon var liten. I värsta fall får jag försöka lägga henne där i om hon inte klarar av att sova några längre stunder i sängen.
Mitt lilla hjärta 💕.

Likes

Comments

Mollz är på gång att vakna efter första napen. Idag ska vi på träff med hela föräldragruppen och BVC. Får se vad vi tar upp för spännande idag. Var 2 månader sedan vi sågs sist men några av oss ses någon gång i veckan. Vi är t.ex hembjudna på fika hos Mona och Amelia nu innan träffen.

Diskuterade med mammorna igår att vi måste dra ner på all fika framöver annars lär vi rulla fram efter sommaren. 😅 Lär ju inte bli mindre gott att stoppa i munnen i sommar med alla uteserveringar öppna och all glass som måste ätas upp. Dags att trappa upp promenaderna en aning kanske.

Likes

Comments

Sjunde månaden

Tänk vad snabbt tiden går. Att det har gått över ett halvår sedan Molly kom redan. Alla säger att tiden springer iväg när man får barn och jag kan inte annat än hålla med.

Hon sitter nu och leker för sig själv på golvet medan jag lagar mat/fixar/städar. Det gick verkligen inte för ett par månader sedan. Hon har ju varit helt allergisk mot att vara för sig själv. Har väl med att hon sitter upp nu då hon fortfarande ogillar att ligga ned.

Hon äter dåligt. Tror jag.. Vet inte vad man ska jämföra sig med men det känns så. Hon får typ en iskub med mat och sedan ersättning eller gröt. Hon äter knappt en smakportion av gröt och som max 150ml ersättning var 3-4h. På måndag ska vi till bvc. Får se om vi får några råd om mat och sömn då.

Idag var vi på öf en stund och drack kaffe och sjöng. Vi träffade Mollys kompis som föddes på exakt samma dag. Han ska vi dock inte jämföra oss med för han ligger i framkant på allt. 🙈

Likes

Comments

Sjunde månaden

Klockan är 21 och Molly har redan hunnit vakna 2 ggr från kl 19. Hur ska denna natt sluta?! 😩 Hon har dock börjat sova bättre om dagarna så kanske, kaaaanske kan vi få en bättre natt snart.

Har tänkt att vi bara ska vara hemma och lata oss och sova ikapp i flera dagar nu men blir aldrig av. Sov när bebisen sover, sägs det.. Ja, imorgon kanske. 😁

de där magiska ögonen 😍👆

Likes

Comments