Såhär kan man sitta; en katt knät, en sambo som spelar tv-spel och en sovande bebis bredvid mig medan jag storhandlar på nätet. Så.jäkla.skönt!!!! På onsdag får vi det hemlevererat 😎 Underlättar för den nyblivna mamman kan jag lova!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nattamning från fåtöljen i Sessans rum. Försöker vara tysta så håller oss borta från sovrummet inatt då sambon ska upp 06 imorgon.
Idag har vi haft besök av Mollys kusiner, (mina brorssöner) och min bror. Grabbarna blev helt förtjusta i henne och frågade om man fick klappa på henne 😍 Underbara barn!
Sen kom mina svärföräldrar och M's bror hit så åt vi pizza.

Likes

Comments

Varit vakna ca 1.5 h. Blir bara mer och mer sliten för varje dag som går och hjärnan blir potatismos. Molly brukar somna om direkt efter amning men idag vill hon visst vara vaken och busa lite. Hon är så fin att titta på så det gör inget ❤

Likes

Comments

Den här underbart fina dressen köpte vi till Carros lilla Livia när hon föddes. Och nu har vi fått hela 4!!! stycken till vår sessa😂 Antar att h&m säljer rätt bra av den. 😁 Har bytt en av dem annars har vi fått olika storlekar så vi kan ha den längre

Likes

Comments

Okej dags att vara ärlig om vad som händer med kroppen direkt efter förlossning och de närmsta dagarna efter. Ingen som pratar om det, förstår inte varför det ska vara hyshhysh. All smärta försvinner ju faktiskt inte direkt efter förlossningen.

Eftervärkarna; kändes som en kraftig molande mensvärk i hela magen och gjorde så pass ont att jag ibland fick äta Alvedon för att det skulle kännas bättre (gillar inte att ta smärtstillande vanligtvis..)

●Stygnen; Jag fick sy ett stygn på 3 ställen (tror det var så, var ju rätt snurrig efter fl). Bebis ligger på bröstet så fokuset ligger mer på den än på jävla syjuntan. Men veckan efter börja stygnen svida och kissa var en plåga. Duscha gjorde ont samtidigt som det ändå hjälpte mot smärtan. Det var svårt att göra nummer 2 (💩), man vågar inte ta i då det ömmar något fruktansvärt i hela underdelen. Muttis kändes stor, tung och svullen och det kan det fortfarande göra om jag rör mig och anstränger mig för mycket på dagen.

Avslag & sårvätska; ja snacka om att känna sig ofräsch hela tiden. Hade gärna stått i duschen större delen av dagarna.

Hormoner; Jag blev något blödigare än vanligt när jag var gravid och stubinen blev en aning kortare. Nu har jag ändå känt att snälla Linnea är tillbaka på banan igen men nära till tårar har jag ofta. Jag är känslig och tänker väldigt mycket emellanåt.

Såhär två veckor efter mår min kropp väldigt bra. Från förra veckan syns det att magen dragit ihop sig mer under naveln. Det svider till i underlivet ibland och måste ta det lite mer försiktigt när jag sätter mig ned men känns som det läker snabbt ändå med tanke på vad 🐁 varit med om. Avslaget (blödningen) börjar avta och jag slipper numer känna att jag har en babianstjärt med de feta blöjbindorna utan kan ha vanliga tunnare libresse. Woopwoop 😁 9-10kg är borta utan att ha behövt göra något, det har bokstavligen bara runnit bort. Inte en bristning eller tigerränder någonstans på kroppen (jävla underverk?!). Inte använt olja eller några dyra krämer som ska "motverka" sånt, tror inte på sån häxkonst. Blir det bristningar och ärr så blir det, punkt! Men ni får självklart tro på sån skit om ni vill och blir lyckligare då. Jag köper hellre fika och mat för de pengarna 😎

Likes

Comments

Igår ville bebis inte samarbeta och följa mammans planering men iväg kom vi till slut för att träffa bästisarna 😍

Likes

Comments

Hade förmodligen stannat inne på soffan hela förmiddagen om inte carro frågat om jag skulle med på promenad. Det blev fart på oss och vi kom ut i hela 50 minuter. 💪 Så skönt att ta dagen som den kommer! På kvällen hade Maya öppet hus på sin skola så vi var där och kikade en stund.

Molly skrek sig igenom hela badstunden 😁 stackars liten

Likes

Comments

Idag kollade vi bebbos hörsel. Gick galant 👌 Jag planerade dagen perfekt så hon sov genom hörselkontroll, hälsa på gigantenfamiljen, shopping av en tröja och lunch med pappis. Precis när vi kom innanför dörren sa hon till att hon var hungrig, ja inte med ord då, utan genom att småböla lite. Jag passade på att sova med henne en stund nu på eftermiddagen, blev en lagom lur på 2 timmar 😎

Likes

Comments

Har satt som mål för mig själv att bara planera in en grej att göra om dagen till en början. Har blivit lite mycket nu och det har bara slutat med att jag mått dåligt.
Idag stod BVC på schemat. Det var skönt att de erbjöd sig att komma hem hit, då har vi chansen att vila ända fram till kl 13. Molly hade gått upp ytterligare 200gr och det var bra enligt sköterskan.

Imorgon ska vi kolla Mollys hörsel, så det blir det enda planerade imorgon. 😁 Egentligen skulle jag vilja gå på stan och shoppa kläder men vad är det ens för mening nu när man bara bär amningslinnen i princip..

Likes

Comments

Ska ju som sagt försöka prioritera mig själv nu så ljudet på mobilen stängs av, HELT, och jag ska sova en stund. Vi var vakna ett par ggr inatt så är rätt färdig i kroppen. Men så fantastiskt att det är så lätt att somna om mellan nattamningar och bajsblöjor. Så fascinerad av kroppens alla mirakel. 💕

Igår samlades alla mina favorittjejer här hemma, ja förutom en av dem som reser runt i Australien då 😢. Så glad att jag har er allihop ❤

Hon fick fina presenter av dem. usch va bortskämda vi blir 😁

Likes

Comments