Postad i: Vardagsliv

​Hejsan! 

Jag har precis ändrat lite saker på bloggen. Hoppas att ni fåtal individer som läser detta tycker det blev bättre, det tycker iallafall jag! Jag vet inte riktigt hur jag vill att det ska se ut. Jag kan inte sätta in bilder på mig som dom flesta gör med tanke på att jag vill vara anonym. Det är faktiskt det som är hela poängen typ.

Jag tänkte också nämna ett ämne jag tycker är jätteviktigt som jag definetivt kommer prata mer om. Vem är jag? ​Det låter kanske lite konstigt, men det är det inte! Vem är jag? Är jag tjej, kille eller något annat? Attraheras jag av killar, tjejer, både och eller allt? Jag  är ABSOLUT inget proffs! Jag vet bara vad jag själv känner. Jag är kvinna. Jag attraheras definitivt av både män och kvinnor. Jag vet inte om jag attraheras av folk som är en blandning. Jag är tonåring så jag känner inte mig själv fullt ut ännu. Med tanke på detta så måste jag berätta om en tjej som jag har en crush på. (För er som inte vet vad crush är så är det en person man gillar men inte är kär i. Jag tror att dom flesta har haft en crush någon gång.) Hon är liksom så vacker och fin och snäll och trevlig och jag vet inte! Jag blir liksom galen för jag vet inte varför jag gillar henne egentligen. Vi var och badade och jag och hon kom väldigt nära ganska ofta och det kändes typ som om hon kände likadant men samtidigt inte. Flummig är bara mitt smeknamn just nu men jag hoppas att någon fattar vad jag menar. 

Jag kan prata mer om det någon annan gång. Jag måste verkligen sova nu. Jag har suttit uppe och kollat på TVD så sent dom senaste dagarna så jag är typ död ;). 

Gilla, kommentera vad du tyckte om inlägget och ta hand om dig!

xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej

Jag hade inte tänkt att blogga egentligen men jag behöver någon att prata med. Jag tror att jag är mat beroende eller något. Jag är konstant hungrig och vill alltid ha något sött i mig. Jag blir aldrig mätt! Jag är tonåring men det beror inte på det. Det är något annat! Men vad? ​Är det någon som känner igen sig? Snälla skriv en kommentar eller mejla. Min mejl står i beskrivningen och in det förra inlägget. Jag är desperat, för jag mår verkligen inte bra! 

Jag menar det kan inte vara bra att  äta hela tiden. Jag mår lite illa också. Jag har magkatarr så det kan vara det men jag är ändå rädd och förvirrad.

Tack till dig som skriver något!

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

​Hej!

När jag startade denna bloggen så visste jag att det skulle bli så här. Att jag satt hemma i mitt rum tittade på dator och tänkte skriva ett blogginlägg men det slutade med att jag inte "orkade". Jag "orkar" ingenting längre. Det är inte som jag är lat utan snarare som om jag känner att det är slöseri med tid. Fattar ni? Jag vet att det låter ultra flummigt i vissas öron men det måste vara någon som känner igen sig. Att man liksom aldrig orkar någonting.

Jag tänker inte säga "förlåt för att jag inte har  bloggat. Jag kommer att bättra mig och ska försöka att blogga en gång om dagen." Jag är ingen sådan människa. För jag orkar inte. Det är så jobbigt att ha pressen på sig att man måste skriva något på bloggen. Jag bloggar när jag känner för det.

Jag har typ ingen motivation till att blogga. Det känns som om det bara är folk som läser och sen drar här ifrån. Det skulle vara jättetrevligt om någon tog 5 minuter av sitt liv och skickade en kommentar eller ett litet mail och gav lite feedback. Det skulle verkligen göra min dag!

Jag har sommarlov nu vilket är jätteskönt. Jag har badat några gånger och varit med en kompis några gånger. Idag har det regnat hela dagen så jag har inte ens öppnat dörren och tagit en nypa luft. Jag har bara suttit inne och kollat på "Catfish: the TV show" och "Keeping up with the Kardashians".

Jag ska egentligen städa och damma mitt rum och tvätta två stycken dörrar men jag är lat och jag mår lite smått illa och har ont i huvudet, antagligen för att jag inte har gått ut idag. 

Som sagt skicka jättegärna ett mail. Min mail är: letstalkabout.blogg1@gmail.com. Eller en kommentar.

xx

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Hej!

Jag har tänkt på en sak. Dagens samhälle är beroende av internet. Jag märkte det förra veckan. Blixten slog ut vårt wifi och jag kunde inte göra någonting. Jag kunde inte ens göra min läxa!! (Komiskt nog handlade den om trådlöst nätverk). Jag kunde inte titta på youtube, vara på instagram eller facebook, jag kunde inte snapchatta mina kompisar, ta i mot sms eller blogga. Jag var jättetaggad på att börja blogga, och så lägger wifiet av!! Jag blev riktigt sur.

Som ni kanske märkte så gillar jag böcker. Jag beställde tre stycken böcker i söndags. Det stod att det skulle ta 1-2 arbetsdagar. Vilket skulle betyda att jag skulle få dem senast onsdag (igår dådå). Men i tisdags fick jag ett sms där det stog att jag kan hämta ut dem om 3 vardagar (imorgon). Jag blev riktigt irreterad men jag hoppas att dem kommer imorgon. Böckerna som jag beställde var Airhead triologin av Meg Cabot. Jag har läst ettan och den var riktigt bra. Rekommenderar starkt!

Jag vet inte riktigt vad mina inlägg ska handla om framöver. Har du något förslag? Kommentera! Är det något ämne som du skulle vilja läsa om? I inlägg framöver så kommer jag att prata om feminism, sexuella läggningar och panikattacker och lite vad jag tycker,tänker och känner. Det är typ det enda jag har planerat. 

Vi hörs snart!

xx​

Likes

Comments

Hej!

För ett tag sen (mer exakt på mitt sportlov 2016) var jag i en bokhandel. Det var bok rea så jag -som älskar böcker- slog till på två böcker. Böckerna jag köpte var John Greens: Pappersstäder och Zoellas: Girl Online. Inte förrens för en vecka sedan började jag läsa Girl Online. Jag var fast. Det var också då jag fick inspirationen till en anonym blogg. Den här bloggen.

Jag kan verkligen relatera till Penny, huvudkaraktären. Om ni inte har läst boken så kommer prologen här:

"Penny har en hemlighet. Under pseudonymen Girl Online bloggar Penny om vänskap, killar, sin galna familj och sina  panikångestattacker som har börjat ta över hennes liv. När hennes livs värsta katastrof inträffar räddas hon av en jobbresa med familjen till andra sidan Atlanten. En resa som förändrar allt ..."

​Jag själv har panikattacker (själv diagnoserat). Det är jobbigt. Det känns som om att jag inte är kapabel till något. Att typ åka bil är en big deal för mig för då måste jag sitta trångt (vi sitter trångt där bak i bilen). Eller när en kille i min klass som är VÄLDIGT närgången, går nära och typ sitter bredvid mig på bussen. Urgh! Jag har till och med berättat för den här killen om mina problem (vi var tillsammans men han var inte seriös).

​Är det någon av er som har panikattacker?​ 

Har du något ämne du vill att jag tar upp?

Hoppas att du vill läsa min blogg!

xxLikes

Comments