Efter flera dagar nu så ska man försöka sig på ett inlägg då... Ja så vad har hänt? Jo jag drog in på Facebook en stund via flickvännens (Bara för att få tag på en kompis, använder inte FB annars) och allt jag ser är smygrasister, idioter och vanliga jävla cancer folk (Nej inte folk som har cancer, utan folk som ÄR cancer)

Alla försöker sprida hat, missinformation och annan skit. T.ex sidor som "Den största sidan på Facebook"... asså den måste ju fan vara den största jävla Cancer-svulsten nånsin! alla delar länkar från sidor utan nån jävla info, t.ex "Exponerat, friatider" och andra så skit sidor. och så kommer dom i kommentarerna "jag är INTE rasist...MEN"

Om du måste sätta den meningen i en kommentar... Då är det fan på gränsen till rasism och över. Kommer ihåg varför jag lämnade HIV landet Facebook.

Nej fy fan dra åt helvete.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ja så idag gjorde jag ju en riktigt dum jävla sak på jobbet...

Jag gillar kryddstarka saker, älskar verkligen att mixra i köket med sriracha sås osv. Så en arbetspolare bjöd mig på en chilli, han sa att den va lite stark...mmm...

slutade med att jag låg i omklädningsrummet och trodde jag skulle dö!

Jag stog och slipade stolar, fick en pepparjävel av han, tugga på den, och inom 3 sec så börja jag känna i munnen... hade inte käkat nått riktigt på 2 dagar (1x billys, 1x gorbys och lite sockerkaka!)och så var man lite bakis på det... fy fan i hela helvete säger jag bara! började svettas, kroppen fick panik och instinktivt började jag försöka spy. (hade inget i magen att spy upp) dom blev nog faktiskt riktigt oroliga. kunde tillslut ta mig till personalköket och dricka lite mjölk... helvete alltså! det roligaste är att den är starkare än "Ghost chilli pepper"! den jag tog ligger på 1 500 000! i Scoville skalan! (Den som mäter hur starkt saker är, medans Ghost pepper ligger på 1 000 000+ och en vanlig jalapeno ligger på 100 bara. Nej fy fan, sjukaste jag testat som inte varit droger! kommer nog absolut göras om!


Ha det bra!

Likes

Comments

Ja då är det dags för en annan inlärnings process när det kommer till C# programmering. Efter att jag har kollat runt  lite online, så verkar det bästa sättet att lära sig C# programmeringen via att läsa! Så då laddade jag ner en PDF fil med en C# bok. Detta kommer bli intressant då boken är 1122 sidor! Dom första 70 sidorna var med en inledning om vad boken innehåller, vilka som har varit med och skrivit/ intervjuats osv osv.

I början så kollade jag på en kille som heter Bob Tabor via Youtube, men eftersom alla säger att det bästa sättet att lära sig är via böcker, så ska man testa det! Självklart kommer jag fortsätta kolla på Mr. Bob, men man måste ha fler fronter när man ska lära sig saker tycker jag.

Ha det bra nu!

Likes

Comments

Äntligen! Jävla admins/ modds på 4chan hade bannat mig i 48H för att jag svarat på en "Raid thread"... jag hade skrivit att dom kan dra på in tinychat.com/******** så dom slipper hantera modds osv från 4chan.... och dom bannade MIG?! asså fuck er jävla idioter! Visserligen så kunde jag fortfarande vara inne på 4chan och snoka runt, men inte kommentera... och tydligen så kommenterar man mer än man kanske tänker sig för.

Kunde ju fortfarande skriva från mobilen eftersom mitt 4G använder en annan outgoing IP än datorn, så det blev ju inga större sorger ändå. Ja då ska man se vad man mer ska hitta på idag då! Äntligen unbanned sp :D

Likes

Comments

Ja så under natten då så började man kolla på Star Wars filmerna för att jag hade inge minne utav dom, förutom små snuttar då. Tänkte att ja kan väl kolla på en, och se ifall intresset kommer tillbaks... Slutade med att jag kollade på alla utom den sista, i en enda veva! haha wow hade helt glömt bort dom märkte ja! Men självklart så är orginalen (4, 5, 6) bäst! Men nu har man kollat klart på dom, så det blir väl att sitta igenom episod VII också när man har lite mer tid, men ajja.

Mjaa jag får försöka hitta på lite mer saker så man har nått att skriva om! Märker att vissa dagar så har man inte gjort ett skit, så då finns det inget att dela med sig av, ha det bra i alla fall!

Likes

Comments

Haha ja jo vad har man nu gjort då? Jo jag pratade med flickvännen om att jag ville testa "Riktig" Poker, eller i alla fall nätpoker. Då man spelat lite på andra saker som Zynga poker, (Virtuela pengar) så ville jag ju självklart försöka med riktiga pengar... Så man ladda väl ner Svenska spels program till datorn, satte upp en profil osv osv, men fattade inte hur dom menade med överföring av pengar? (Kanske bara jag som såg det som komplicerat) Men efter ett par dagar nu då så fixa ja till det. Bestämde att veckobudget skulle få vara 25kr. Så får man ställa in hur mycke man ska spela vid varje bord bla bla bla... van lite, förlora lite... förlora allt, haha slutade med att av mina 25kr som jag la in, så har jag nu 0,04kr kvar x) kanske inte det bästa som hänt, men hey! man måste ju testa! Får se om man gör om det kanske?

Ajja ha det gött i alla fall!

Likes

Comments

Ja så vad har jag mer gjort idag då? jo jag satt mig och försökte lära mig nya koder i C# . . . slutade med att jag gjort nått som ja inte riktigt fattar! inge ovanligt där...

Sen testade man sig på lite poker, Zynga poker dvs. började med att man fick en välkomst-bonus (Virtuela pengar) så man hade totalt $80,000:- spelade lite så man kom upp i $120,000:- sen förlorade man så man hade $90,000:- så vad har man lärt sig av det? jo att lika fort som du vinner, så kan du förlora för att små kidds, sitter och hets spelar som om dom käkat koffein-piller i 3 veckor... men okej, får väl testa lite mer nån annan dag.

Console.WriteLine("What the f**k is this s**t?");

Console.ReadLine();

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så är det första dagen med bloggen! Så vad hade jag tänkt skriva om då? Jo det kommer nog bli lite av allt möjligt, t.ex Så kommer jag förmodligen lägga ut vardagshändelser, och försöka göra en komiskt twist på det hela, för humor ska man ha i livet! Men också om det som är mitt intresse just nu! Vilket är programmering, så jag kommer nog komma hit och skriva av mig all ilska! Med tanke på att C# programmering inte alltid går som jag vill... har redan några historier jag vart med om.

Förhoppningsvis så är det i alla fall nån/ några som kommer vilja läsa, följa och vara med under resans gång!

Kommentarer osv kommer förmodligen vara på hela tiden, för kommer nog inte att bry mig om elaka kommentarer! Ha en bra kväll, det kommer jag förhoppningsvis ha!


Likes

Comments