Quick update ⏳... Är inte gravid än tyvärr och har haft 2 misstänkta tidiga missfall bara i år, ingen lycka alls med andra ord. Men vi kämpar på och försöker få mysstunderna, tja mysiga, och inte påtvingade...

I Höst 🍁 kommer vi få göra vår första provrörsbefruktning och vi är såklart oerhört nervösa för detta men det är värt det, vill ju ha min lilla bebis nu! Det är en jobbig process att gå igenom men vi är två personer med samma mål och en familj som stöttar bakom oss Vilket ger oss styrka💜

Vegan jo precis och har fått så mycket skit- kommentarer om hur jag kunde valt att bli det då vi försöker bli gravida... människor läs på, jag var fruktansvärt onyttig när jag åt djur, det var en köttbit och en Potatis var dag 😂 Nu äter jag nyttig, jag tränar rätt med hjälp av PT och mår faktiskt helt okej! Man överlever och (tro det eller ej) men man mår bra, därför valde jag att bli vegan. Man behöver inte döda för att leva, det finns en annan väg 💜🐮💜

Och för dem som säger att djuren har det bra i Sverige, mjo kanske någon ko på någon gullig liten gård, men jag har jobbat på minst 3 ställen där djuren blir behandlade som skit och utifrån dem erfarenheterna drog jag en klok slutsats 😊

Wow novell hej hopp, men där har ni mig, precis till minuten mer eller mindre 😘

Peace out 🐼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När man vill något så gärna, men inte kan nå målet för tillfället så är det lätt att känna sig maktlös. När det inte är möjligt att vifta med en magisk trollstav och få allt man önskar, så känner, i alla fall jag, att det behövs projekt för att hålla tankarna från knoppen.

Såklart försöker jag med inredning av hemmet och min passion till musik och smule men det kommer ändå dagar, som idag, då jag ligger i sängen och gråter till glee.

Ibland går det att smälla in tanken i huvudet "res dig upp kvinna och gör något kreativt" och ibland kommer jag med mottanken " nja, jag stannar hellre här och är allt som har med lathet att göra".

- Men helt ärligt, det är precis det min kropp behöver just idag, lite Hakuna Matata <3

Likes

Comments

Plus på grav-test och tjocka magar, allt jag ser och det jag vill ha. En gullig vagn i i brunt och grått. Alltså man blir ju helt galen... men hur håller man då modet uppe?

Innan jag fick veta att allt såg ok ut var jag så deppig och sur hela tiden, sur på att jag inte visste om jag kunde få min egna lilla knodd. På fb regnade inlägg om hur mina vänner blev gravida. Jag ser bilder på hur magarna växer och tillslut bilden på den nyfödda lilla knytet... Sen dem typiska klagomålen på hur jobbigt det är med en nyfödd som bara skriker och gör mamma trött och allt jag kan tänka är hur gärna jag vill ha så jag med.

Helt slut, nedspydd, vrålhungrig och ont i alla kroppens delar... sen bara titta ned på den lilla oskyldiga individ som jag kan kalla mitt barn. Det är drömmen.

Jag är gladare nu och jag försöker planera min vardag så att jag inte ska tänka så mycket, försöker hitta annat att se fram emot, som resor och renovering av hus, träffa vänner och träna, typ allt jag kan planera in var minut. Crazy i know, men det är mitt sätt att planera väntan.

Så peace out ✌ 💜👶

Likes

Comments

Jodå tant röd, välkommen...

Denna månad testar jag nya trenden, menskoppen. Funkar över förväntan bra! Känns inte alls trots att den är så stor.

Nästa månad gäller det att ringa och boka tid för provrörsbefruktning :( 2017 borde jag bli gravid, vi har rätt till 3 provrörsbefruktningar innan vi får betala själva. Men alltså Big Shock om det inte funkar, hemska tanken är ju att det borde vara något fel då.

Keep on fighting 👊 👶

Likes

Comments

Alltså, ja, mensen kom ju denna månad med. Fuuu. Men efter ett och ett halvt år så blir man inte så chockad 😲

Nu har jag börjat på yoga idag och det ska ju vara så bra för kropp och sinne.. man kunde ju hoppas på att det kunde hjälpa lite på traven med bebislyckan! 👶

Testade att skicka efter på tombox också denna månad, fick en gullig överraskning med choklad, handkräm, ansiktsmask och läppbalsam. Typiskt mens-kit 😂 Usch nej men nästa månad så håller vi tummarna igen 👍👍

Likes

Comments

Tänk att se en positiv sticka hörni... Såg en i augusti nu 2016. Det var ett litet lätt inbillat streck som syntes där och jag blev såklart väldigt glad och hoppades verkligen på att det var sant. Det var trots allt 1 vecka över tiden och jag är aldrig sen.

Jag gjorde ett till test dagen efter som det inte syntes något på, försökte kisa och lura mig själv men det gick inte att se något. Jag jämförde med det jag hade dagen innan och det syntes en skillnad mellan dem.

Dagen efter kom mensen, i full fart. Det var ´´waterfall from hell´´. Blev besviken och lite orolig om vad det betydde.

I September 2016 hade vi försökt i 1 år och jag kunde äntligen kontakta en kvinnoklinik för utredning. Såklart ville jag veta om allt var okej. Jag frågade barnmorskan om vad testet menades med i augusti och hon sa att det garanterat var ett tidigt missfall. Blev stel i kroppen och tänkte att det måste ju vara något fel på mig!

Vi gjorde alla tester, både jag och min kille och allt såg bra ut. Nu äntligen kan jag andas ut igen. Men ändå ser man allas magar. Inget negativt om mens, det är ju såklart ett gott tecken att allt är bra, men jag vill att den inte ska komma nästa gång!

Vi testar olika metoder och koster trots att vi vet att när det är dags sker det men det är intressant att testa dessa tips vi fått!

Vi kämpar vidare! Peace out <3

Likes

Comments