Header

Killar
Killar
Killar
Suck asså

Vissa är så j*vla schyssta o e typ bättre än mat eller choklad, finns för en varje dag o e ba helt enkelt bra på alla sätt.
MEN
MEN
MEN

Det finns killar som bara e ute efter tjejer o ser dem som sexobjekt. Det är en sak som alltid kommer på tal, detta me feminism o sånt. Under den putsade fasaden ser BÅDE män o kvinnor, uppmärksamma ordet BÅDE, inte ba män men även kvinnor ser det andra könet som ett sexobjekt. Det har alltid varit så och kommer alltid vara så, även om det sticker i ögonen på vissa individer så e vi faktiskt fortfarande djur.
Men egentligen, vad är problemet? Ska en politisk eller/och jämställd människa stänga av sitt intresse för det motsatta könet? Vill man vara jämställd om det ska vara så?

Kvinnan betraktas som sexobjekt för att behaga mannen, men om mannen gör det för och behaga kvinnan då? Det blir inte lika stort ståhej kring män som det blir kring kvinnor? Jag tycker det är fel, männen bör också få lyftas fram lite som ngn annan än bara äckliga gubbar som våldtar.

(Tänker inte riktgt gå in på mina åsikter om feminism/sexism o sånt då d e planerade inlägg i framtiden.)

Jag vet inte riktigt vart ja vill komma med detta men det är ändå skönt o skriva ut.


PREACH

/Let me do it aka Lemma/Limpan

Likes

Comments

Hajsan!

Måste man börja inlägget med ett "hej", nt min grej riktigt. Meeeen let me Do it om jag nu vill ofc. Trodde att detta med inlägg skulle vara svårt att komma på men hallå, rubriken är ju typ svårare. Svårt o blogga alltså, cred till er som gör detta bra asså.
Gud, kom på något jättebra och skriva sen glömde ja det, helt blackout, creepy. Detta me blackouts o sånt, uuuuusch, vill inte ens tänka på det.
Bara jag som aldrig förstår varför bilder bloggare lägger upp ska va så himla fina. Fick idén en gång att ja skulle försöka me det så ja körde på o kände att det gick bra o sånt, lekte lite me tanken att man ksk borde söka som modell :) självförtroende on fleeeeeeeek. Men iaf, sen tittar ja på bilderna o bara "Holy moly mother of Jesus". Man ser inte snygg ut asså, antar att man måste träna elr nåt. Att se bra ut på bilder är ungefär samma sak som att skriva blogginlägg. Om det är jobbigt att skriva ett inlägg dag 2, tänk då stt skriva bok. Författare rules The world asså. Nu får man lite smått ont i hjärnan. Nu blir det för mycket.

Min plan var att skriva om ngt speciellt men tydligen kom vi in på författare, Jesus och lite bloggare. Mitt planerade blogginlägg får komma någon annan rolig dag ist. Hur många inlägg ska man ens skriva egentligen?? Vet att någon bloggare skriver några om dagen, veckan eller bara om något roligt inträffar. Tror att ja skriver när jag känner för det, eller när jag vill uttala mig om något, eller tycka till om något. Mycket i min hjärna för tillfället så vi får la se va som inträffar i framtiden. Gillar ordet framtiden, det låter väldigt....entusiastiskt, typ. Tänk er att man säger det på stockholmska, sånt fint flow i det lixom. Stockholmska har ju ett flow i sitt språk. Hahahah skrev precis språk, som om Stockholm skulle vara ursprungsfolk elr ngt.

Har väldigt mycket och tycka till om men jah tror stt ja väntar lite med det tills jag känner mig bekväm med o skriva ut mina inre tankar lixom. Detta e lite nytt men jag lovar att mina djupaste hemligheter kommer komma snarast.
Ska det vara bilder i ett inlägg elr? Tycker att det ksk e lite tråkigt o kalt om man inte har det. Äh Skitsamma, lägger in en bild på Jesus aka My man.


Gud vilken stor bild det blev Hahah, han ser lite läskig ut på bilden faktiskt.

Ska försöka skriva lite mer intressanta inlägg, detta e mer ngt som kommer upp ju mer ja skriver. Borde ksk korta ner inläggen oxå. Aja, vi ser vad som händer i framtiden, läs framtiden med Stockholmsk dialekt och jag lovar er att ni känner samma entusiastiska flow som ja gör.

Ses i framtiden
/Let me do it aka lemma/limpan

Likes

Comments

Tjo tjo!

Venne riktigt varför denna blogg finns men i stundens hetta om man kan använda det uttrycket i detta sammanhang, oklart. Fast egentligen varför inte, Yolo, typ ;) så kände jag att jag vill få ut mina åsikter till samhället utan att någon ska veta vem jag är av olika anledningar. Tycker du att anonyma saker inte borde vara något problem så välkommen hit, eller nått.
Venne riktigt va som händer i framtiden men vem vet. Kanske blir jag en stor bloggare eller så blir ja en tant med 100 katter, u never know, right??
Design och sånt kommer i framtiden, någon gång,
när ja pallar. Simple as that

Eftersom jag nu e anonym så får ja komma på något bra namn, let me Do it aka lemma/limpan
Äh framtiden det med.

Vi hörs, eller nåt jaooo

Lemma/Limpan (det får va så tills ja har något bättre :)

Likes

Comments