Let Love RULE

Många gånger så kan det vara svårt att ha uppe hoppet. Vi lever i en värld där det onda kallas för gott och det goda kallas för ont.
Vi lever i ett land där vi som kristna blir hånade, kanske är det därför vi har korset på flaggan?
För att påminna oss om vad Jesus sa : " Om någon vill följa mig, skall han förneka sig själv och varje dag ta sitt kors och följa mig."

Vad menade Jesus med att vi ska förneka oss själva och ta vårt kors och följa honom?
Låt oss ta en titt på Jesu liv, en rättfärdig man, full av nåd, helt utan synd. Gud antar mänsklig gestalt, han gör gott för människor, be för sjuka, undervisar människor. Han gör under och mirakel. Han var hemlös, ogift, ensam. Han hade ögonen endast på det som hör himmelriket till.
Han kom till sina egna men de förnekade honom, fariséerna och de skriftlärda av judarnas folk hånade honom, försökte snärja honom.

De var avundsjuka på honom, och därför så lät de korsfästa honom. (kort historia kort). Jesus själv visste att han var rättfärdig, och han lät sig föras bort, likt ett lamm som ska slaktas.

De pinade, hånade och piskade Jesus. De spottade honom i ansiktet och lät honom kasta i fängelse. På allt detta så får han alltså, sönderpiskad och slagen som han är, bära sitt egna kors till berget där han slutligen blev uppspikad på korset.


Jag får ofta höra, 'du är en hycklare' jag får höra 'du är inte kristen annars hade du älskat allt och alla' jag får höra 'du dömer, jesus säger att vi inte ska döma..'

Denhär världen som vi lever i är äcklig och sjuk. Varför kan ingen se att världen är i Satans händer.. Ni är kristna och jublar över PRIDE paraden, ni går och viger homosexuella i eran kyrka... Jag har inga problem med homosexuella men att leva ut sin homsexualitet det kan ni gärna göra, men varför ska ni tex gifta er i krykan när ni ändå inte tror på Gud eller känner honom, hade ni känt honom hade ni omvänt er.

Och sen när tycker Gud att vi ska se sexscener, nakna tjejer, nakna killar i varenda musikvideo, film, reklam? Det heligaste går ni och kastar för svinen.
Varför reagerar ingen på att allt bara går ut på pengar? du blir född, du stoppas i dagis, staten uppfostrar dig till vad den vill att du ska vara, sen ska du gå i skola typ 14 år för att sen jobba resten av livet. I tron om att man kan leva lite över medelklass.

Varför tror ni människor är stressade, deprimerade och utbrända? VI HAR TAPPAT ALL KONTAKT MED NATUREN. Vi har kommit helt och hållet ur Guds vilja för våra liv.

Hur kan ni tro att Gud har skapat er till att sitta i en byggnad hela livet för att tjäna pengar. PASSA IN I SYSTEMET , PASSA IN I SYSTEMET! Vi är bara en siffra i systemet, dom bryr sig inte ens om våra namn, men tänk att GUD, han ger dig värde!
Genom profeten Jesaja säger han: Kan då en mor glömma sitt barn, så att hon inte förbarmar sig över sin livsfrukt? Och även om hon kunde glömma sitt barn, skall jag inte glömma dig. Se, på mina händer har jag upptecknat dig. (jesaja 49:15-16)

Tror ni att det är meningen att ni ska gå och må dåligt och vara stressade, tror ni att det är normalt att låta staten uppfostra en och att det är staten som avgör vad man får och inte får göra? Är det staten som skapat denna världen? Detta universum?

Är det staten som gett er livets gåva, är det staten som alltid älskat er och haft ert bästa i sitt endamål? Är det staten som känner varje människas hjärta och är det staten som dog på ett kors för mina synder och satte mig fri från depression, ångest, oförlåtelse osv....???

ÄR DET STATEN SOM KAN RÄDDA DIN SJÄL?

Nej, de finns bara en som kan rädda och det är JESUS. Glöm det världsliga, det är förgängligt. Nej, mina vänner, sök först Guds rike så skall ni få allt det andra också.

Vi måste förstå att detta livet och detta livets lidelser inte kommer gå att jämnföra med glädjen som kommer komma. Jag längtar efter den dag så Jesus ska upprätta sittt rike. Jag längtar, hungrar och törstar efter rättfärdighet. Jag bor bland ett folk som syndar utan att skämmas. Jag bor bland ett folk där de hellre hånar än att förstå sanningen. Jag lever i en tid då sanningen kallas lögn och lögn kallas sanning. Jag lever bland kemikalier, både i luften, vattnet och vår mat. Genmodifieringar.. Jag lever bland ett folk som kan finansera krig men inte kan ge de fattiga vad de behöver. Jag ser rikedom och fattigdom, de rikaste är de fattigaste och de fattigaste är de rikaste. Jag bor i en värld där kvinnor måste förslöja sig i rädsla av att blå våldtagna. Jag lever i en generation där du själv kan bestämma ditt kön. Jag lever bland ett folk där alla är sina egna 'gudar'.

Det finns bara en Gud, och det är han som blev människa och dog för alla människors synder. Uppstod på tredje dagen, och for till himlen inför lärjungarnas åsyn. Snart skall han komma, Rättfärighetens Konung.

amen Herre, JESUS, kom!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bitterheten över lögnerna
Oförlåtelsen i hjärtat
Alla ord som sägs
Varje blick som ges
En kniv i hjärtat

Triumferande ton i rösten
Glimten av stolthet
Inombords bubblar ilskan
Men inget ska upp på ytan
Bara en dåre visar sin vrede.

Likes

Comments

en vän som dig
som alltid finns
en vän som aldrig sviker
en vän som dig
så få, som denna gåvan har
en vän som dig
som alltid styrker
en vän som alltid lyssnar
en vän som dig
så få, som vet vem du är
du MIN vän, DIG har jag kär

en vän som dig
som alltid lyfter
en vän som torkar tårar
en vän som dig, så få kan förstå
att dig ha som vän, är en dryrbar gåva av nåd.
💚

Likes

Comments

gentle love
oh so sweet
when our eyes
and our hearts meet

gentle love
oh so kind
always walking around
with the biggest smile

gentle love
you light up this world
like noone else
not living with you, to me, would be hell

gentle love
you bring me to life
my sorrow you carry
and i know it's alright

gentle love
i know i'm not perfect
but you make me a better person
and i am surtain
that if this kind of love
i'm undeserving

gentle love please don't ever leave
you're the one to bring me to my knees
show me the cross, forgiving my sins
and in the end, i know
gentle love will always win.

Likes

Comments