Påsken har varit lugn för oss. Jag fick världens underbaraste påskgåva av Jesus, mitt livs dröm ska uppfyllas den 29. Jag har drömt om och bett för detta i så många år att jag nästan hade gett upp hoppet..
Men jag tog kontakt, var mig själv och Jesus lät allt samverka till det bästa för mig och alla inblandade. Jag är så tacksam, i min hjärna spelas tusen drömmar och visioner upp och jag är så full av förväntan men framför allt längtan.

<3

Idag är det påsklov för de flersta men jag ska ut på APL i fyra veckor fr.o.m idag. Det känns spännande att få lära känna nytt folk samtidigt som det knyter sig i min mage pga social fobi. Men jag är där för att lära mig, hjälpa de behövande, för att sprida kärlek och Guds ljus. Jag vill inget annat än att människorna där ska få känna sig sedda, hörda och framför allt älskade. Det blir spännande att få lära sig en massa nya saker, lära känna personal och de vi tar hand om. Jag kommer visa dem vad jag går och brinner för, ge mer än 100%. Då jag även söker/sökt sommarjobb så hoppas jag på att Jesus ska öppna dörrar så att jag kan få sommarjobb eller vik t.o.m.
Det skulle betyda så mycket att få jobba hela sommaren och så kanske jobba natt på helgerna, då vi har lite framtidsplaner som kommer kräva en bättre ekonomi helt enkelt.

<3

Nu ska jag gosa med vovvarna och blunda till en dokumentär innan jag ska jag laga mat, äta o komma iväg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Livet är en resa. En resa så utförutsägbar och spännande. Allt från smärta till glädje, hat till kärlek, sorg till lycka, förbannelse till välsignelse.

Ofta tänker jag tillbaka på mitt liv, allt jag varit med om, tänker på hur allt har format mig till den jag är idag. Är jag den jag vill vara? Jag är nog inte där än. Men jag är mer än jag någonsin hade kunnat drömma om att bli.

Från att vara askungen, ensam och svag, så har jag kämpat mig upp, lämnat allt bakom mig för att få bli fri. Växa, utvecklas, lära mig mer om livet, andra människor och mig själv. Det har aldrig varit enkelt att bryta sig loss och stå på båda benen helt själv när man i själva verket blivit uppfostrad att hata sig själv, lärd att hata oh kränka sig själv och klanka ner på sig själv. Att hata mig själv så mycket att jag tyckte jag förtjänade att dö.

Jag har aldrig valt dethär livet, aldrig valt att bli född eller att växa upp där jag växte upp. Jag inser hur otroligt mycket varenda handling påverkar dom omkring oss, utan att vi själv märker det. Att bryta det mönstret, att lämna allt. Att gå från självmordstankar och självmordsförsök till att uppskatta livet och allt man gått igenom. Jag gjorde min grej, kämpade på. Det kostade mig bokstavligt talat blod, svett och tårar, en massa ångestattcker, mardrömmer.. Hela processen att bearbeta hela sin barndom, varenda dag utav den, den smärtan, ilskan, maktlösheten, hjälplösheten, tomheten, ensamheten.

Nu står jag här, några år senare. Jag kan uppskatta livet, jag mår 'bra', trots att jag har grymma problem med mig själv. Det kan räcka med att inte kunna svara på en fråga på läxor tex så börjar ​hennes ​röst höras i skallen igen. ​'Ditt lata luder, ingenting kan du göra rätt. Det kommer aldrig bli något utav dig, du är lat och vill ingenting. Det kommer aldrig bli något utav dig din slampa.'

Ord och meningar som kommer upp i skallen vid minsta misslyckande. Ibland räcker det med att se mig själv i spegeln och så kommer ​hennes ​röst igen. '​Jag vet inte varför jag gör allt detta mot dig, men jag tror att det beror på att du är alledess för lik din mamma'. ​ Sminka bort ansiktsdrag som kan påminna om din mamma. Sminka dit ögonbryn, så ansiktsformen ändras, måla läpparna och färga håret, byt klädstil och gångstil, byt tonläge och va för fan inte lik din mamma. Så skriker det inom mig, att man är lik sin förälder, ska det vara en förbannelse? Samtidigt tankar och funderingar... Tänk om min mamma inte är en så dålig person? Tänk om hon är jävligt missförstådd? Tänk om hon själv har blivit utsatt för saker och därför inte kan ta hand om sig sjlv eller andra? Tänk om det är hennes missbruk som gjort att hon gjorde som hon gjorde? Tänk om jag har hennes tankesätt, hennes sätt och se på saker, hennes djup?

Alla dessa frågor, som inte kommer få något svar.

Tänk om ​hon ​bara hade kunnat förstå hur hennes ord och handlingar sårat. Varenda slag, varenda ord. Fortfarande alla Flashbacks, mardrömmarna har börjat komma tillbaka. Jag vill inte undra längre. Jag vill veta varför? Varför slå ett barn? Förnedra, misshandla, spotta rakt i ansiktet och kalla ett barn för 'slampa, fula uggla, fågelskrämma' Vad är det som händer i en persons hjärna och känslor som gör att man uttalar och handlar så, dag in och ut, trappade på tår hela min uppväxt.. Än idag kan jag komma på mig själv med att stressa med o städa tex för att jag har det inne i det undermedvetna att är de inte rent blir det gap och skrik, och blir det inte perfekt rent får man göra om.

Än idag vaknar jag med hjärtklappningar när jag hör min man gå runt i lägenheten och jag vaknar av det, det är som att min kropp ibland fortfarande tror att jag är kvar ​där.​ Men det är jag inte! Kan min kropp fatta det?

Jag är inte där. Jag är här. FRI!

I Bollnäs. Gift med världens underbaraste människa, som ger mig den trygghet jag längtat efter och saknat så i alla dessa år. Två hundar och två katter.  Plugg, vilket jag aldrig trodde var möjligt, jag pluggar!!! Och jag ÄLSKAR det, Om lite mer än ett år är jag klart utbildad och då får jag hjälpa andra som har haft det som jag har haft det. Och tänk vilken känsla att få hjälpa andra ur skiten man själv suttit i!

Jesus kan förvandla allas liv, bara vi vågar lägga allt i hand händer och vågar lita på Honom, om han kan dra mig från en dal och ställer mig på en bergstopp så kan han göra detsamma för dig.

Våga tro. Våga gå din egen väg även om det verkar som att du kan förlora allt pga det. Våga stå upp för dig själv och våga förlåta, det betyder inte nödvändigtvis att utsätta sig för samma sak igen, utan det betyder att du är stark nog att vilja ha frid med dig själv och välsigna din motpart.


Likes

Comments

Let Love RULE

Många gånger så kan det vara svårt att ha uppe hoppet. Vi lever i en värld där det onda kallas för gott och det goda kallas för ont.
Vi lever i ett land där vi som kristna blir hånade, kanske är det därför vi har korset på flaggan?
För att påminna oss om vad Jesus sa : " Om någon vill följa mig, skall han förneka sig själv och varje dag ta sitt kors och följa mig."

Vad menade Jesus med att vi ska förneka oss själva och ta vårt kors och följa honom?
Låt oss ta en titt på Jesu liv, en rättfärdig man, full av nåd, helt utan synd. Gud antar mänsklig gestalt, han gör gott för människor, be för sjuka, undervisar människor. Han gör under och mirakel. Han var hemlös, ogift, ensam. Han hade ögonen endast på det som hör himmelriket till.
Han kom till sina egna men de förnekade honom, fariséerna och de skriftlärda av judarnas folk hånade honom, försökte snärja honom.

De var avundsjuka på honom, och därför så lät de korsfästa honom. (kort historia kort). Jesus själv visste att han var rättfärdig, och han lät sig föras bort, likt ett lamm som ska slaktas.

De pinade, hånade och piskade Jesus. De spottade honom i ansiktet och lät honom kasta i fängelse. På allt detta så får han alltså, sönderpiskad och slagen som han är, bära sitt egna kors till berget där han slutligen blev uppspikad på korset.


Jag får ofta höra, 'du är en hycklare' jag får höra 'du är inte kristen annars hade du älskat allt och alla' jag får höra 'du dömer, jesus säger att vi inte ska döma..'

Denhär världen som vi lever i är äcklig och sjuk. Varför kan ingen se att världen är i Satans händer.. Ni är kristna och jublar över PRIDE paraden, ni går och viger homosexuella i eran kyrka... Jag har inga problem med homosexuella men att leva ut sin homsexualitet det kan ni gärna göra, men varför ska ni tex gifta er i krykan när ni ändå inte tror på Gud eller känner honom, hade ni känt honom hade ni omvänt er.

Och sen när tycker Gud att vi ska se sexscener, nakna tjejer, nakna killar i varenda musikvideo, film, reklam? Det heligaste går ni och kastar för svinen.
Varför reagerar ingen på att allt bara går ut på pengar? du blir född, du stoppas i dagis, staten uppfostrar dig till vad den vill att du ska vara, sen ska du gå i skola typ 14 år för att sen jobba resten av livet. I tron om att man kan leva lite över medelklass.

Varför tror ni människor är stressade, deprimerade och utbrända? VI HAR TAPPAT ALL KONTAKT MED NATUREN. Vi har kommit helt och hållet ur Guds vilja för våra liv.

Hur kan ni tro att Gud har skapat er till att sitta i en byggnad hela livet för att tjäna pengar. PASSA IN I SYSTEMET , PASSA IN I SYSTEMET! Vi är bara en siffra i systemet, dom bryr sig inte ens om våra namn, men tänk att GUD, han ger dig värde!
Genom profeten Jesaja säger han: Kan då en mor glömma sitt barn, så att hon inte förbarmar sig över sin livsfrukt? Och även om hon kunde glömma sitt barn, skall jag inte glömma dig. Se, på mina händer har jag upptecknat dig. (jesaja 49:15-16)

Tror ni att det är meningen att ni ska gå och må dåligt och vara stressade, tror ni att det är normalt att låta staten uppfostra en och att det är staten som avgör vad man får och inte får göra? Är det staten som skapat denna världen? Detta universum?

Är det staten som gett er livets gåva, är det staten som alltid älskat er och haft ert bästa i sitt endamål? Är det staten som känner varje människas hjärta och är det staten som dog på ett kors för mina synder och satte mig fri från depression, ångest, oförlåtelse osv....???

ÄR DET STATEN SOM KAN RÄDDA DIN SJÄL?

Nej, de finns bara en som kan rädda och det är JESUS. Glöm det världsliga, det är förgängligt. Nej, mina vänner, sök först Guds rike så skall ni få allt det andra också.

Vi måste förstå att detta livet och detta livets lidelser inte kommer gå att jämnföra med glädjen som kommer komma. Jag längtar efter den dag så Jesus ska upprätta sittt rike. Jag längtar, hungrar och törstar efter rättfärdighet. Jag bor bland ett folk som syndar utan att skämmas. Jag bor bland ett folk där de hellre hånar än att förstå sanningen. Jag lever i en tid då sanningen kallas lögn och lögn kallas sanning. Jag lever bland kemikalier, både i luften, vattnet och vår mat. Genmodifieringar.. Jag lever bland ett folk som kan finansera krig men inte kan ge de fattiga vad de behöver. Jag ser rikedom och fattigdom, de rikaste är de fattigaste och de fattigaste är de rikaste. Jag bor i en värld där kvinnor måste förslöja sig i rädsla av att blå våldtagna. Jag lever i en generation där du själv kan bestämma ditt kön. Jag lever bland ett folk där alla är sina egna 'gudar'.

Det finns bara en Gud, och det är han som blev människa och dog för alla människors synder. Uppstod på tredje dagen, och for till himlen inför lärjungarnas åsyn. Snart skall han komma, Rättfärighetens Konung.

amen Herre, JESUS, kom!


Likes

Comments

Bitterheten över lögnerna
Oförlåtelsen i hjärtat
Alla ord som sägs
Varje blick som ges
En kniv i hjärtat

Triumferande ton i rösten
Glimten av stolthet
Inombords bubblar ilskan
Men inget ska upp på ytan
Bara en dåre visar sin vrede.

Likes

Comments

en vän som dig
som alltid finns
en vän som aldrig sviker
en vän som dig
så få, som denna gåvan har
en vän som dig
som alltid styrker
en vän som alltid lyssnar
en vän som dig
så få, som vet vem du är
du MIN vän, DIG har jag kär

en vän som dig
som alltid lyfter
en vän som torkar tårar
en vän som dig, så få kan förstå
att dig ha som vän, är en dryrbar gåva av nåd.
💚

Likes

Comments

gentle love
oh so sweet
when our eyes
and our hearts meet

gentle love
oh so kind
always walking around
with the biggest smile

gentle love
you light up this world
like noone else
not living with you, to me, would be hell

gentle love
you bring me to life
my sorrow you carry
and i know it's alright

gentle love
i know i'm not perfect
but you make me a better person
and i am surtain
that if this kind of love
i'm undeserving

gentle love please don't ever leave
you're the one to bring me to my knees
show me the cross, forgiving my sins
and in the end, i know
gentle love will always win.

Likes

Comments