Header

Idag är det exakt en månad kvar till julafton, åh vad jag längtar.
Kalle anka, go mat, paket och allt det mysiga med julen. All musik allt så underbart. Så nu har jag börjat göra en önskelista faktiskt. Det finns såååå mycket jag vill ha. Men vi får se vad det blir 👏🎁🎄

Likes

Comments

Mitt lov har bog varit det bästa, det har varit allt möjligt. Men det jag mest har gjort, och som är det allra bästa är att jag har fått vara med min absolut favorit kille hela lovet.
Men idag är det en dag då jag VERKLIGEN HATAR ALLA. Jag är sjuk mår piss vill bara sova. Arg på allt och alla utan anledning. Så detta är bara en stor jävla piss dag.

Likes

Comments

Någon fest blev det inte, vände typ direkt när jag kom dit. Och det behöver vi inte gå in mera på. Men så jag drog i alla fall dit sen drog jag hem. Så jag skrev till min pojkvän att jag struntade i festen. Så istället åkte jag hem till han, vilket som är tusen gånger bättre. Så kvällen blev ändå inte helt förstörd. Men jäkligt trött är jag. Jag sov så dåligt i natt. Vaknade flera gånger, sen kunde jag inte sova om vid halv åtta så då gick jag och duschade. För det vart så himla kallt när jag vaknade. Fy
Men snart ska jag sova så nattinatt och ha en bra halloween allihopa 🎃👻🔮
  • 291 Readers

Likes

Comments

Hej alla mina läsare älsklingar och främlingar. Har inte bloggat på ett tag men nu ska jag försöka köra igång igen. Son ni kanske vet så har jag höstlov vilket är super skönt. Jag har väl inte gjort så mycket mer än att träffat min pojkvän sen fredags tills igår.
Men idag kan vi dock inte träffas för båda hade andra planer. Men som sagt träffas vi imorgon igen.

Men annars idag blir det helt andra planer jag ska göra klart min uppsatts och skicka in den. Sen i kväll blir det fest med mina vänner. Så det kommer bli riktigt kul. Men det är inte förens ikväll. Så uppgiften ska bli klar sen ska jag hinna umgås med några i släkten som kommer hit om några timmar.
Men det är väl vad mitt lov har och kommer bestå av. För imorgon, lördag och söndag ska jag umgås med Ludwig.
Hoppas ni också har ett bra lov eller skol vecka🙌

Likes

Comments

 

hej, som ni har märkt har jag inte bloggat denna vecka något alls. Men det har jag en förklaring på. Så här kommer den. I och med att skolan har börjat, jag har börjat en ny skola och så. Vilket också betyder massor med prov och läxor. Så då får jag ta och lägga bloggen åt sidan bara för att hinna allt. Som nu den kommande veckan har jag ungefär tre redovisningar och 2 prov. Och om ni fråga mig så är det mycket. Och såhär har det varit i typ tre-fyra veckor. Men efter denna vecka är det äntligen lov. Så då kan jag göra ett inlägg sen om vad jag ska göra under lovet. Men hoppas ni har haft det bra.
 

Likes

Comments

Så igår kom faktiskt mina vita jeans från Nelly. Så 503kr fattigare, en sak jag inte riktigt gillade med dem, var att de var lite förstora ner till. Alltså lite vida. Vilket jag tycker är väldigt fult. Men annars satt de skit bra. Och jag är riktigt nöjd. Men jag får väl i så fall be mormor fixa till dem. Så blir de säkert helt perfekta.

Likes

Comments

Här två av mina favorit bloggar. Så nu tänkte jag berätta lite om deras bloggar, och då kanske du också blir intresserad. Dör dessa bloggarna går bara inte att släppa. Min största favorit måste vara Ericas blogg.

ERICA KVAM
En 17årig tjej från Norge, som skriver om sin vardag, shopping, mode, fester och vänner. Men samt massa annat kul. Hon lägger också upp videos. Som kan vara rutigt intressanta. Det är då hon kommer med tips eller ibland någon sminkvideo. Man kanske tycker det kan vara krångligt med att hon skriver på norska. Men för mi är det inte så svårt. Och om man kollar på bilder så kan man förstå lättare. Sen om det bara är några ord du inte förstår är det bara att söka upp ordet och översätta.
Sen är hon så sjukt vacker, de var väl från den början jag började läsa hennes blogg, mycket fräscha fina bilder har hon också. Så detta är absolut min favorit blogg. www.l0ve.blogg.no
NICOLE FALCIANI GRÄNGSHEM
En tjej från Stockholm, som är 75% italiensk och 25% svensk. Hon är egentligen i stort sätt som en helt vanlig tjej. Men med ett lite roligare liv. Hennes blogg handlar då om hennes liv då hon brukar åka till Italien, sen är hon också skådespelare och modellar. Hon gör faktiskt intressanta videos också. Riktigt fina bilder har och också. Sen är det så roligt att läsa om hennes resor och allt roligt hon går vara med om. Sen har hon en väldigt intressant podd med modellen/bloggerakan Chloé. Som sänts varje söndag 11.00 på deras bloggar.
www.nickys.se
Likes

Comments

Gjorde ett litet collage innan jag ska sova, så letande fram några bilder som jag redigerade om sedan satte ihop dem. Jag funderar på att kanske köra mina tre favorit bloggar jag läser, imorgon alltså. Men det får vi se. Puss och kram på er mina fina läsare!!

Likes

Comments