-Something that is important in your life.

Likes

Comments

Måndag
En helt vanligt måndag, skolan rullade som vanligt hade lite sovmorgon. Dagen gick så långsamt trodde det skulle aldrig ta slut nästan uff... Sån jobbig dag så att slutet av skoldagen hade jag basket träning men jag orkade inte gå så stack hem istället och pluggade.

Tisdag
Började skolan tidigt 9 på morgonen som vanligt, slutade tidigt 11.55 hade bara två lektioner. Sedan åkte man in till Valand i Coop köpte salladsbuffé eftersom jag gick till statsbiblioteket och pluggade.

Onsdag
Hahah, åkte inte ens skolan på onsdag hade varit ute hela natten och kollat på serier tillst 4 på natten så jag orkade inte gå upp på morgonen. Men det var enda värde det för att jag var inte på humör att gå skolan.

Torsdag
Torsdag så fick man redan nationella prov del A på svenska inte så svårt man skall bara förbereda sig inför svenska talet. Sedan hade man matte prov slutet av lektionen vilket gick ganska bra för mig, hoppas jag.

Fredag
Yeeey, hade modevisning i skolan får dem som går på stylist programmet. Det var jättekul att se hur dem sminkade sig, klädde sig och visade oss olika andra saker också. Hade en rätt mysigt fredag när jag kom hem kollade på serie som vanligt och åt min glass, mums.

Lördag
Åkte till kyrkan med Salem, eftersom vi hade hand om fika denna gången så gick vi in till Ica som ligger bredvid kyrkan och köpte bullar och saft. Sedan träffade vi dem andra i stan och fikade.

Söndag
Idag så hände inte mycket, vaknade jag upp mitten av dagen typ duschade, åt mat och sedan kollade man på Dexter (serie) den är as bra.

Likes

Comments

Mitt påsklov var enda rätt nice kan man säga. Har festat lite med vänner, fikat ute på Espresso House, träffat vänner och pluggat lite. Mamma var bort rest i 3 dagar, var hemma ensam och det var så jävla skönt att var ensam en gång i livet huset för sig själv och allt.

Likes

Comments

Skolan rullade på som vanligt och gick bra. Åkte till träningen efter sista lektionen. Efter det så åkte jag hem med några vänner tog bussen in mot stan sedan köpte vi McWarp meny på McDonald's.
När jag kom hem så duschade jag direkt packade ut mina smutsiga tränings kläder, men ska kolla lite på Dexter först innan jag går och lägger mig. Är på säsong 3 nu. 
-XoXo laylay💋

Likes

Comments

Hade en super mysig kväll när jag kom hem. Beställde en kebab tallrik åt den helt för mig själv. Sedan så kollade man på en serie på Netflix shadowhunters så länge man åt ben&jerry, mums!

Xoxo laylay💋

Likes

Comments

Har idag varit på tandläkaren för dem skulle fixa min tand som var sne för att jag inte kunde bita ihop när jag åt mat. Efter de så åkte man till skolan, träffade där på några vänner sedan åkte man hem och sov hela dagen. En tråkig Friday!

Likes

Comments

Hello again!
Idag efter psykologi lektion så hade man idrott lektion på gymmet i Nordic Wellness. Efter jag hade kommit hem från skolan var jag så jävla trött så att jag bara sprang in raka väg till min sköna säng. Annars så var det en helt vanligt måndag som alltid.
Puss o kram!!!

Likes

Comments