View tracker

Det var så mysigt att kunna sitta på hästens rygg efter skolan. Ut i skogen och njuta av härliga utsikter. (jag är så kort så jag kan bara säga att jag är tacksam över att jag fått se lite mer ((så mycket mer)). Det var bara så mysigt och spännande. Jag ser fram emot att lära mig mer och mer. Bjuder på lite bilder:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Jag har tänkt på det och nu är det här igen! Favoriter som jag delar av mig med, varje månad kommer det finnas olika länkar som jag hade kul med och som jag kan (som titeln säger) rekommendera. Jag har tydligen redan gjort sån ett år sen det var typ Juli i guess.


1. ​Canva - for those who love canvas.  App for iPhone 

2. TypeWriter ​-​ detta är så onödigt men så coolt. Skriv på en skrivmaskin eller vad det nu heter

3. Gradients palett ​- har någon av er mer såna bloggar/hemsidor med många olika paletter? Länka isf.

4.Sa du.. tårta? -  så himla vackert. Men man gråter ju när man äter.. 55/20

Likes

Comments

View tracker

Så jag tycker att jag börjar med skolan, då ämnet '' jag bytte programmet och skolan under andra terminen'' är ganska intressant. Jag bytte från Grafisk Design till Musik produktion, som ni kan gissa så var jag inte nöjd så jag bytte skola och program, Jag går på Sturegymnasiet Musik linjen och mår hur bra som helst. Detta var inte alls svårt med att ändra sig eftersom musikproduktionen och musik linjen var ganska lika men ändå inte helt lika. Men jag klarade det! Jag slutade på min gamla skola innan sportlovet, och på den nya började jag efter sportlovet. Den jobbigaste saken var att komma ikapp med allting då jag kom mitt i alla inlämningar. jag klarade det också. Så allting är okej när det gäller skolan.

Kärlekslivet, den mest fanatiska delen av mitt liv. Som jag nämnt i min förra blogg inlägget så träffade jag den ''underbart fantastiska killen''. Och så är det bara, han är den mest fantastiska, underbara killen jag vet ( förutom Axel min waifu, aka' dad, allt annat). Eftersom han var okej med att jag nämner honom på min Blogg så tänker jag kalla han för hans namn. Jag och Emil träffades i skolan efter jag bytte till Musik linjen. Vi går i samma klass och jag hamnade då i samma gäng som han då min dåvarande pojkvän var i samma gäng som han. (Gud, det är också många spekulationer att jag var otrogen, gjorde slut för att vara med Emil. Och det var inte så det var. Vi gjorde slut för det funkade inte punkt slut. Och nej, de var inte bästa vänner) Iallafall, vi blev väldigt bra vänner då jag älskade hur sarkastisk han var. Sen efter min brakeup så började vi umgås. Då fick jag reda på att han hade känslor för mig vilket var ganska gulligt tycker jag. Sen månader gick. Vi var med varandra ofta då det var sommar och mycket ledig tid. Vi kysstes. Det var den mest awkward kyssen jag kan minnas och Emil, jag ber så hemskt mycket om ursäkt men erkänn att det blev mycket bättre med tiden ;) Iallafall, sen i juli så visste jag att han skulle åka till Spanien och vara där i en vecka. Och jag minns det att innan han stack till Spanien så pratade vi på skype, klockan var typ 23:40 tror jag och vi pratade och pratade. Och sen frågade jag om vi ska bli tillsammans. (Grejen var att det var JAG som skulle vara redo, därför var det jag som tog upp det) Vi blev tillsammans. Och nu har vi varit tillsammans i lite mer än 3 månader men vi båda erkänner att det känns som att det var längre. Men vad kan man göra..? Vi vet redan att vår hund kommer heta Chewbacka aka' Chewie aka' Nuffe. Jag är bara så kär.

Detta var allt jag tänkte säga idag och jag hoppas att var iallafal lite kul att läsa. Jag hade det kul med att gå tillbaka i tiden och se alla våra gussiga stunder när vi knappt vågade kramas och så- haha..

- Puss Alexandra

Likes

Comments

Helt ärligt så behövde jag bara försvinna från Bloggen. Men det känns så skönt att komma tillbaka och jag har så mycket att berätta. 2016 har verkligen förändrat mitt liv totalt, framför allt så bytte jag skola och träffade en väldig otroligt bra kille. Det är också bara 4 månader kvar tills jag blir 18- år då jag ska fixa körkort!!!
Så 2016 har verkligen varit helt meningsfullt för mig. (+ men massa coola historier...)

Likes

Comments