Dålig självförtroende är ganska vanlig och det är inget att skämmas för. Men att säga till sig själv att man inte räcker till är bara så orättvist. Jag hade kunnat skriva här hur vackra vi alla är, men det skulle inte förändra någonting för den enda personen som kan övertala dig är du, dina ord och ditt sätt att sig dig själv på spelar störst roll. Ingen har rätt till att förändra din personlighet, din kropp, dina tankar och din smak. Jag minns när jag var just i sån situation där jag var omringad med tjejer som var smalare än mig och killar som hade en specifik smak, och det är helt klart att jag inte kände mig bra i denna omgivningen. Så jag försökte allt jag kunde för att passa in. Men en dag så slog det mig ''Alexandra, va håller du på med?'' Jag har ingen behov att se ut som de, eller att försöka passa in i killens ideal. Många kanske inte ens tror på att nån gång kommer de att säga ''Jag älskar min kropp/ mig själv'' och det är okej att inte tro på det. Men det är synd om du inte ens försöker. Killar och tjejer, vi har rätt till att må bra med oss själva. Vi är den viktigaste personen som någonsin kan börja älska oss. Börja våga att älska dig själv, för det är faktiskt någon du kan vara bäst på.

Likes

Comments

Har ni nån gång undrat varför man inte gör det man verkligen vill? Jag till exempel vill skriva en bok. Ingen*400 sidor*bok men a small one för det hade varit så coolt! Men jag ångrar mig oftast så fort jag bara börjar skriva.

Jag har aldrig trott på NEW YEAR NEW ME men det är just så om man bara anstränger sig. Jag har så himla många planer för 2017, och jag ska försöka så hårt jag bara kan för att kryssa bort alla punkter på min Bucket List 2017 cuse i know i can make it! Ärligt talat så skulle jag skriva om kroppsideal men herre gud jag är så inne på att planera min 2017, jag är just sån person som gillar att planera ändå att jag är väldigt spontan av mig. Jag ser lite emot mig själv nu men vad kan jag göra?


Btw. Ed sheeran i love u, gud va jag gillar hans nya låtar !!!! !! ! ! ! ! !

Likes

Comments

Det var så mysigt att kunna sitta på hästens rygg efter skolan. Ut i skogen och njuta av härliga utsikter. (jag är så kort så jag kan bara säga att jag är tacksam över att jag fått se lite mer ((så mycket mer)). Det var bara så mysigt och spännande. Jag ser fram emot att lära mig mer och mer. Bjuder på lite bilder:

Likes

Comments

​Jag har tänkt på det och nu är det här igen! Favoriter som jag delar av mig med, varje månad kommer det finnas olika länkar som jag hade kul med och som jag kan (som titeln säger) rekommendera. Jag har tydligen redan gjort sån ett år sen det var typ Juli i guess.


1. ​Canva - for those who love canvas.  App for iPhone 

2. TypeWriter ​-​ detta är så onödigt men så coolt. Skriv på en skrivmaskin eller vad det nu heter

3. Gradients palett ​- har någon av er mer såna bloggar/hemsidor med många olika paletter? Länka isf.

4.Sa du.. tårta? -  så himla vackert. Men man gråter ju när man äter.. 55/20

Likes

Comments