Jag börjar verkligen bli riktigt sjuk, det är så jäkla typiskt nu inför den stora visningen imorgon, jag har haft rätt så ont i halsen sen i helgen och det blir bara värre och värre nu och det börjar komma en rejäl förkylning känner jag, varför har jag en sån otur? Och på onsdag är det praktik också, jag är verkligen riktigt ledsen för detta eftersom jag har sett framemot morgondagen så mycket, det blir inte alls lika roligt nu när jag typ har halsfluss.. Ska ta en Ipren imån bitti och så får vi se hur det går..

I vilket fall som helst så har jag ställt kl på 06:00 och tåget går 08:15.. Det kommer bli en vääldigt lång dag men det blir roligt.

Nu måste jag lägga ifrån mig min mobil som är väldigt stressande.. Hatar egentligen mobiltelefoner.. Men klarar mig inte utan den.

Godnatt <>

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag för tidigt, vilket är väldigt dåligt för att jag ska ut idag med mina vänner då vill man ju vara utvilad haha, men det löser sig.

Jag är i en period då jag är väldigt ledsen för att det är lite trasigt mellan mig och min pojkvän. Så jag behöver ut och komma på andra tankar istället för att sitta hemma och deppa framför tvn.. Det är inte det jag vill riktigt..

Inbland är kärlek inget att ha

Likes

Comments

Idag är jag glad för idag blir det frisören på morgonen för min del.

Jag ska vara hårmodell på tisdag för salong Victor, vi ska åka ett gäng till allingsås och göra en stor visning och det ska bli så roligt, ser verkligen framemot det och bästa Josephine ska också vara med på detta, för henne är det första gången men jag har gjort det innan, tre gånger i Göteborg och en gång i Stockholm, så Josephine är modigt att göra detta på tisdag för det är en väldigt stor visning, min första visning var ju lite mindre och den va jag jätte nervös för..
Men det kommer gå galant!

Jag tänkte visa ett kort hur mitt hår ser ut före och efter men det lägger jag upp senare.

Men här är några bilder från tidigare visningar..Likes

Comments

Nu är jag på sånt där sakna humör.. Saknar massa saker och framför allt min pojkvän, man känner sig så ensam på kvällarna när man inte är med honom när man ändå är van vid det, jag önskar att jag kunde bo tillsammans med honom, köpa en fin lägenhet någonstans, inreda allt själv och bestämma exakt hur allt ska stå och vad man ska köpa för möbler osv. Den dagen hoppas jag att den kommer snart.

I helgen var vi och kollade runt i Eriksberg jäklar va jag gillar Eriksberg, det är så modernt och fräscht där, de är inget skräp på marken, inget smuts allt såg bara så fint ut. Lägenheterna såg riktigt fina ut från utsidan då, och utsikten var perfekt, Vem vill inte se Göteborgs hamn från sitt sovrum och vardagsrum??

Mitt nya mål är att flytta till Eriksberg inom sju år.

Godnatt.

Likes

Comments

Det börjar bli riktigt kallt nu, var nyss ute med min hund och det gäller att ta på sig mycket när man ska gå ut så för att jag kommer ju aldrig in när jag har en sån ivrig hund som ska lukta precis överallt..

Just nu ligger jag i sängen och dricker kaffe, det är det bästa som finns på morgonen haha...

Jag är på riktigt shopping humör idag, har varit det sen i helgen men har inte köpt något, jo två tröjor bara med jag vill ha mer, jeans tjocktröja skor smink.. Men jag har inte orken efter skolan när jag slutar fem..

Jaja nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bada

Puss


Likes

Comments

Hallå.

Gud va längesedan det var jag skrev ett blogginlägg... Jag kände helt plötsligt att jag vill börja skriva lite här på bloggen, fråga mig inte varför men jag tycker det är roligt att skriva och berätta vad man har gjort och vad man har för tankar och åsikter på saker och ting, man blir så frestad av andra personer när dom bloggar så man vill göra det själv.
Så nu har jag tänkt att börja lite smått.
Jag kommer inte kunna skriva varje dag men några gånger i veckan iallafall.

Detta ska bli kul!Likes

Comments

Asså min kropp är lite konstig,
Hela natten har jag svettas, och igår kväll svettades jag, men när jag inte har täcke så fryser jag... Har det med hormoner att göra? Kanske med åldern...
Jobbigt är det iallafall

Idag är det skola.. Har bara en lektion så det är super skönt, samma sak imorgon!!


haha jag får väl ligga med ett ben under täcket och ett ben utanför..

Likes

Comments

Glömde säga en sak..

Jag saknar mina syskon så mycket också, det var riktigt längesedan vi tre träffades och gjorde något. Det är inte så enkelt heller när
Alla tre har startat ett liv på tre olika ställen. Det blir så då, men en sak som vi har lovat varandra är att vi kommer aldrig skiljas åt, vi kommer fira jul, midsommar, födelsedagar, påsk, valbord tillsamman när vi får barn!

Sisters are friends forever<>Likes

Comments

Alla har drömmar, jag har drömmar och mina drömmar är säkert likadana som alla andras tjejer som också lever i ett förhållande som jag?
Jag har har ett förhållande nu i över två år, jag har delar två år av mitt liv tillsammans med en underbar kille, jag är fortfarande lika kär och det pirrar fortfarande lika mycket i min mage när jag tänker på honom. Jag kan inte se mig själv utan honom? Att inte kunna smsa honom när jag är ledsen, att inte rings honom, att inte sova med honom på helgerna. Det går inte asså.

Jag har tjatat och tjatat på honom att jag vill flytta till en lägenhet med honom, att starta ett så kallat "vuxenliv" med honom, när jag säger vuxenliv menar jag inte att skaffa barn eller spela att man är typ 40 år men jag menar att starta upp en egen lägenhet, som bara jag och han kommer bo i, som bara jag och han kan bestämma över och designa själva, bestämma vilka möbler vi ska ha, vilka tallrikar vi ska äta med och vad vi ska ha för tavlor på väggarna. Det är det jag vill... Men alla tänker säkert nu att jag är för ung, 17 år, men om man nu känner sig själv och vet att man skulle klara det, så varför inte göra det då? Jag och han skulle ha det bäst i den lägenheten.

Men först och främst måste jag ha ett jobb, det räcker inte med det jag har nu, utan ett fast helg jobb plus vardagar efter skolan.

Likes

Comments

Gjorde en tonfisksallad förut så nu har vi ätit och kollar på solsidan, undra hur många gånger man har sett den nu haha..


Likes

Comments