• Jag tror jag är smartare än vad jag är
 • Jag har aldrig kysst någon
 • Jag är alltid avundsjuk
 • Jag blir attraherad av personligheter inte kön
 • Jag vet inte om jag är bisexuell
 • Jag har humörproblem även fast de inte märks
 • Jag är extremt osäker i många situationer
 • Jag tror jag är lite deprimerad
 • Jag hatar kemi, fysik och matte ändå går jag en inriktning med bara det
 • Jag har problem med min mage
 • Jag blir kär i påhittade karaktärer
 • Jag är väldigt labil
 • Jag bryr mig jättemycket om vad andra tycker om mig
 • Jag blir lätt ledsen och sårad men
 • Jag gråter aldrig
 • Jag tror på kärleken
 • Jag är en riktig sucker för cheesy saker
 • Jag hatar spindlar
 • Jag hatar när folk tycker synd om mig
 • Jag hatar att stå i centrum


Men jag är en fighter

Men jag är mig

Och jag är stolt över vem jag är trots alla mina osäkerheter


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är snart 18 år, går andra året på gymnasiet och är oskuld. Jag är inte särskilt snygg, men inte heller ful. Jag har varit kär en gång på riktigt, men det räknas inte, eftersom vi aldrig pratade eller träffades. Det var helt enkelt en väldigt, väldigt seriös crush. Jag får sådana ibland, men det är bara en gång det gått så långt att jag blev kär på riktigt.

Jag är en riktig sucker för kärlek, eller love, som jag tycker representerar mycket mer i ett enda ord. Jag läser alldeles för många tonårsromaner med den mest fantastiska kärleken i sig. Oftast förbjuden körlek förstås, men då blir det som vackrast. Jag blir ofta lite för fäst vid karaktärerna i boken, och önskar de var verkliga. Lucas, Peeta, Sven, Warren, Arvid, Alex, Julian, Jack, Orion, Adam, var är ni?

Jag blir ofta lite för intresserad av personer innan jag pratat med dem, vilket gör att jag rodnar så fort jag ska öppna munnen och aldrig kan kan ha ett riktigt samtal. Jag får för min ibland att alla jag ser ska tycka jag är snygg, och tycker det är pinsamt för om de så bara så kollar på mig rodnar jag. Jag sätter ofta krokben för mig själv, eftersom ser jag en snygg person tänker jag hela våra liv tillsammans och rodnar sedan efter som jag vet att jag bara gör bort mig.

Jag suger på allt som har att göra med kärlek. Jag har aldrig upplevt det. Jag har aldrig varit kär i någon på riktigt. Jag har aldrig haft någon som varit kär i mig. Men allt jag någonsin velat, är att ha närhet. Någon som tycker om mig. Någon som tycker jag är snygg. Någon som älskar mig.

Med det enda jag vill är väl bara att ha någon

Likes

Comments

I detta nu, den 7 mars kl 20.10, sitter jag i soffan med datorn i knät och kollar på När & Fjärran. En de slog mig i detta, och jag fick för mig att checka min boggis lite. Efter lite checkande såg jag att det såg precis likadant ut som för två månader sedan (ja, det blir två månader för från 1:a januari till 1:a februari går det 31 dagar, från 1:a februari till 7:e mars går det vanligtvis 35 dagar, men i år (2016) blev det 36 dagar. Okej, kanske två månader och 5 dagar då (typ)). Jag har insett att jag verkligen gillar När & Fjärran, det är så kul för man får se massa länder och roliga saker i dem.


(När & Fjärran plz sponsor me)

Jag vill bara skriva (till mitt framtida jag som kommer läsa detta) att jag lever. OCH 2:an på gymnasiet är ett jävla pain in the as, hade förmodligen inte klarat det utan my crew (vi (jag och Julia) lovade varandra att inte hoppa av gymnasiet i 1:an).


Tänke börja göra en lista när jag känner för det med saker jag gillar/inte klarar mig utan/tycker alla ska få reda på:

- På fredag börjar Let's Dance men Jessica Almenäs. Hon är fett cool, om ni inte redan gör det så lyssna på hennes och Lofsans podcast, Träningspodden (fett bra!!!!!!!!!!)

- Förra veckan var en sjukt stressig vecka (biologi- och kemiprov på samma vecka), MEN den pluggmotivationen jag hade var to die for. Visst, det kanske inte gick så megabra på proven MEN ÄNDÅ. Plz come back motivation

- Jenny Strömstedt och Steffo (de på bilden ovan från När & Fjärran) de är asroliga. De är båda programmledare på Nyhetsmorgon (tror jag?), men de är fett kul

- Jag hade studiedag idag och det var helt underbart. Nu är det bara 2 veckor kvar till påsklov, jag tror jag kan klara det

- Jag och min mor har fått tag på biljetter till fukking ESC. Waaaaah, fattar ni eller?! Det är en dröm som kommer gå i uppfyllelse, så fredag den 13 maj går tåget till Stockholm för ESC, shopping och bara saker som är naaaajs


- Veckan innan jag ska på ESC, ska jag och en kompis på Jersey Boys, det ska bli såååå kul, Wäääää

- En sak jag lär mig sen senast är första versen i Nicki Minajs Anaconda, vad säger ni nu då, ha?


God Bajs, ses nästa gång.

Likes

Comments

You're like a drug, and i'm an addict.


Likes

Comments

Dag nummer 1 av 366 detta skottår, Vad kommer du bjuda på, 2016? Kommer jag i december kunna säga att 2016 var ett av de bästa åren i mitt liv? Kommer jag vara lycklig, eller kommer jag vara ensam och ledsen? Kommer 2016 bli mitt år?

Jag hoppas verkligen att 2016 ska bli helt fantastiskt, och det är vad jag kommer kämpa för. Under det kommande året vill jag skriva. Skriva typ noveller, argumenterande texter och mer av mina åsikter. I skolan har vi skrivit en del, och jag tycker det är skitkul så vill därför fortsätta och utvecklas i skrivandet mer hemma. Om och när jag skriver kommer jag publicera det här, eftersom jag vill att bloggen ska övergå lite mera till en kreativ källa, där jag kan vara mig själv. Jag kan erkänna att jag är löjligt stolt över att jag haft en blogg i över ett år, och när jag går tillbaka och läser mina gamla inlägg blir jag faktiskt glad över hur jag växt. Det kanske inte märks särskilt mycket om man inte vet vem jag är egentligen är(vilket ingen som läser min blogg, förutom jag då, vet) och det gör inget. När man läser en blogg som är anonym kan man inte döma beroende på rykten man hört, på hur personen ser ut eller vilken hudfärg, läggning eller religion personen har. Man behöver egentligen inte ens veta om det är en kille eller tjej, och det är så fantastiskt. Dock kanske jag kommer dela bloggen någon dag i framtiden på sociala medier och med folk jag känner, men just nu trivs jag med att hålla min skapelse för mig själv. <3

Likes

Comments

Idag, den 31 december, har jag haft denna blogg i ett helt jävla år och fyra dagar. DET, mina vänner, är ganska sjukt. För ett år sedan var det slutet av 2014, ett av de sämre åren i mitt liv, och när klockan slog tolv och det blev 2015 visste jag inte vad 2015 skulle ha att bjuda på, men jag visste det skulle bli bra. Jag har under 2015 lärt mig att folk förändras, man glider ifrån varandra och sanningen gör ont. Med det är inget dåligt, för jag har blivit mer mig själv och accepterar vem jag är, och jag har också förändrats. Det handlar inte om vem som har mest vänner, utan om de man har och hur man tar hand dem. Man behöver inte vara populärast, eller snyggast och inte heller bäst på allt. Det räcker att vara precis sig själv, för det är då man finner lycka.

Jag gjorde ett test på BuzzFeed för exakt ett år sedan, och det handlade om hur ens 2014 varit i form av en låt. När jag gjorde testet hade jag screenshotat svaret, och så här såg det ut:

Yes, där har vi det, direkt från 2014. Men nu får jag sluta skriva för jag måste sova nu hehe, puss och godnatt mina silverfiskar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments