Mamma tror att jag har fått en släng av utmattningssyndrom. Kanske inte fullt så allvarligt, men ändå lite. Det kan va så tror jag med. Helt förstörd. Plus att jag idag börjar bli sjuk sjuk nu också. Men man blir väl det i samma veva antar jag.

Jag ska nu bara se på film och äta Ben & Jerry's. Känner att jag behöver det. Har ont i halsen också så då är det okej med glass.

Likes

Comments

Min fina brorson! <3

Jag bröt ihop imorse totalt, gråtit i över två timmar. Helt sjukt vad jag inte orkar med nånting just. Sjukanmälde mig idag för klarar verkligen inte av att vara i skolan idag. Vill inte må ännu sämre, måste få vila upp mig nu. Som tur är så går jag bara imorgon också (kommer va hemma då med) sen är det sportlov. Så himla skönt!

Jobbade igår kvälls, jobbet är ändå ett ställe där jag kan lugna ner mig lite, i alla fall för stunden. Bröt ihop innan jag skulle hå och lägga mig igår också så det var kul. Men i alla fall, chefen gav mig i uppdrag att bygga upp en gavel för lego som vi fått in. Det enda han sa flera gånger var "det här fixar du" och jojo. Så får hoppas han blev nöjd med det!

Likes

Comments

Bild från fotografisk bild i tvåan som ska motsvara "stress".

Det är för mycket för mig just nu, jag hinner knappt med mig själv. Bröt helt seriöst ihop imorse bara för att jag inte hittade min plånbok. Det är inte riktigt så det ska va. Inte heller ska man behöva sitta från när man kommer hem från skolan klockan 15:00 till klockan 01:00 med plugg med enbart mat för mat. Jag är inte den som ligger efter så, utan det är bara så jävla mycket jag hade att göra från skolan. Jag mår själv inte bra för ogillar i stort sett allt med mig själv just nu. Är trött jämt, har ingen fritid. Här är en av anledningen till att jag inte blogga igår. Så kan det va. Behöver en paus från allt här i livet just nu.

Likes

Comments

Har precis kommit hem från en underbar dag och kväll! Har varit så mysigt hela dagen, förutom lektionerna då, men utöver det. Slöt kvart i två, så då drog jag, Lina och Matilda till Espresso House och fikade. Vi skjutsade sen hemma Lina och åkte tillbaka till öster för att hitta en tröja jag kan ha på treafesten på fredag. Hitta jag det? Nej. Men en massa annat. Så kan det gå. Men sen vid sex mötte jag och Matilda upp Vilma så gick vi och åt på Subway och gick därefter ner en sväng till Hamnen innan vi gick till biografen för att se Fifty Shades Darker.

Asså jag måste säga att den var så himla bra! Har dock inte bestämt mig om den är bättre än första men den är inte sämre i alla fall. Jag är ju en sån som brukar kunna förutspå hur filmer kommer sluta på ett ungefär. Många filmer är ju typ uppbyggda på samma sätt. Så har man sett många filmer så lär man sig. Så jag förutspådde litegrann vad som skulle hända. Men trots det var den jättebra verkligen!! Ni borde verkligen se den! Rekommenderar att ni ser den första först, för annars kommer ni inte fatta en del saker. Men se den!!

Likes

Comments

Var och fikade med Johanna och Matilda efter skolan idag. Riktigt mysigt. Annars har det bara varit en lång dag i skolan. Inte speciellt kul. Imorgon ska jag och se bio med Vilma och Matilda. Är så taggad på att få se Fifty Shades Darker. Många säger att den är bättre än första, så får verkligen hoppas det då jag oftast tycker den första filmen är bästa och alltid blir lite besviken när jag ser nästa och den inte är lika bra. Men det får vi helt enkelt se.

Hoppas ni haft en fin alla ❤ dag idag. Kram på er!

Likes

Comments

bild tagen från tumblr.

Måndag:

  • Prov i inköp/affärsutveckling
  • Examination i Digital skapande

Tisdag:

  • Göra klart det sista på tävlingsbidragen till UF-tävlingar

Onsdag:

  • Gå och se Fifty Shades Darker på bio med Vilma

Torsdag:


Fredag:

  • Treafest

Lördag & Söndag:
  • PLUGGA

Detta är min vecka än så länge. Kommer säkert dyka upp något mer under veckans gång, men detta är planerat än så länge. Det enda jag inte har skrivit upp är träningen. Men den beror helt på vad jag känner för. Men nån gång kommer jag träna i alla fall. Torsdag har jag faktiskt inga planer än. Så det får vi väl helt enkelt se vad jag hittar på då.

Likes

Comments

Idag har jag gjort allt jag inte skulle göra och gjort ingenting av det jag skulle göra. Så därför sitter jag nu och pluggar lite inför provet imorgon och gör en uppgift. Det var en lätt uppgift och provet känns ändå rätt bra så det gjorde inte så mycket att jag inte har gjort något av det idag ändå.

Jag har i alla fall haft en jätte mysig dag med min familj. Vi har åkt skridskor och sen har jag fått träna lite av att få springa runt och knuffa på när A på 3 år skulle köra tramp traktor för han skulle köra fortare än faffas traktor. Nu kan ju jag inte springa så fort och jag skulle inte gjort det i vilket fall som då han bara är 3 år. Men jag lät han ändå tro på det, så var han nöjd. Men lite extra träning säger jag inte nej till. Sen älskar jag ju barn så att underhålla dem är bara roligt.

Christian jätte lycklig av att få gå på isen.

En envis syster som inte gav sig, hur många gånger hon än ramlade. Duktig hon.

Likes

Comments

Alltså detta var så gott, vet inte ens vad jag ska kalla det, eller det har säkert redan ett namn men vad vet jag inte. Gott var det!¨

Idag lät jag mig själv sova ut ordentligt då jag sovit lite dåligt på senaste tiden. Trots det vaknade jag upp med huvudvärk även idag, Men denna helgen kan jag inte skjuta upp plugget då det är deadline på en del saker nästa vecka. Men med en Ipren och massa vätska och supergod mat så ska det nog gå ändå.

Likes

Comments

Instagram@lervikjohanna