View tracker

Idag fyller jag 19 år och idag har jag haft körkort i 1 år. Helt sjukt ändå att jag redan har haft körkort i 1 helt år. Dagen har inte varit den bästa då jag även idag har feber och pallrade mig till skolan ändå trots det. Så känner att det skulle varit bättre om jag varit hemma idag trots allt. Men nu är jag här i skolan och slutar om cirka en halvtimme. Ska då åka till affären och köpa något gott till fikat, sen bara hem och fika och bara vila antar jag för vi ska fira mig mer på lördag kväll, så idag blir det bara en lugn dag. Jag orkar nog inte mer än så. Får se om jag pallar gå till skolan imorgon. Då jag inte alls mår bra idag.

Likes

Comments

En bild från i somras.

Sen i måndags har jag varit hemma från skolan på grund av feber. Men ska imorgon pallra mig till skolan trots att jag haft feber hela dagen idag med. Men jag känner inte för att ligga hemma och vara sjuk på min födelsedag. Så det blir att dra sig till skolan imorgon ändå. Behöver komma ut från det här huset också för känner mig så instängd efter att ha legat inne på soffan tre dagar i rad. Lite frisk luft skadar ju aldrig och tror att jag behöver det just nu!: Hur har eran vecka varit hitintills? Bra hoppas jag!

Likes

Comments

Två bilder från min Instagram de senaste dagarna.

AND I'M BACK! 7 dagar kvar till min födelsedag, 46 dagar kvar till Sportlov, 88 dagar kvar till Påsklov och 148 dagar kvar till STUDENTEN! Jag må säga att skolan inte är min bästa vän just nu. Vi har tre 50p kursen denna termin. Tre kurser där om man missar en lektion ligger efter jätte mycket i plus att man måste jobba hemma för att ens hinna med tempot. Vi har ett UF-företag som vi har fullt upp då vi har regional mässa om två månader och måste fixa allting innan dess. Sen har vi alla andra kurser som också kräver super koncentration och arbete. Utöver det försöker jag hinna med att spela fotboll, jobba ibland, träffa vänner och även ha annan ledig tid.

Har bara gått tre dagar i skolan sedan jullovet tog slut, men känner redan att all stress, press och ångest har kommit tillbaka. Har aldrig tidigare haft eller känt någon ångest över skolan förut. Men nu sen jag började tredje året på gymnasiet har allting börjat komma. En av vår lärare i klassen var orolig för oss. Det var inte så att hon inte trodde att vi var duktiga utan hon sa att det var inte en enda mänsklig elev som skulle klara av tre 50p kurser på en termin. Så detta blir spännande. Man kan ju hoppas att man inte bryter ihop för att man inte orkar längre. Men jag känner redan nu att jag kommer göra det någon dag nu. Får försöka bita ihop och orka med helt enkelt. Sista terminen nu ju, sen är skolan över.

Likes

Comments

Idag är det julafton och min dag började med att jobba 8-14. Var väldigt få folk och handlade idag faktiskt. Färre än vad vi trott om man jämför med andra år. Men det var skönt att slippa stressen bland allt folk. Åkte sen hem och år julmat med min familj och öppnade därefter julklapparna! Fick riktigt fina julklappar och älskade verkligen varenda en. Ibland brukar jag vara sån att jag inte gillar en julklapp när jag precis öppnar den men sen älskar jag den för jag kommer på att jag verkligen behövde det iaf!

Jag hoppas ni haft en fin julafton och har en fortsatt bra jul! God jul på er!

Likes

Comments

Hej på er, hur är det med er idag? Själv vaknade jag upp med en släng av förkylning, men det har bara blivit bättre under dagen så får se vad som händer framöver med den. Annars idag har det inte hänt jättemycket roligt då jag enbart har städat.

Igår hade vi en så kallad lilla julafton då min storebror åker iväg och jobbar i två veckor på tisdag så han är inte hemma under jul. Riktigt mysigt verkligen! Imorgon börjar sista veckan i skolan innan jullovet börjar. Vi går bara till och med onsdag och det ska bli så himla skönt med lite ledighet från skolan. Jag ska jobba under jullovet men det är verkligen inte samma sak som att gå i skolan eftersom att jag gillar mitt jobb. Bara 6 dagar kvar till jul nu!!!

Likes

Comments

View tracker

Igår släppte min bästa vän sin nya singel! Hon har jobbat länge med den och äntligen har det gjort framsteg. Hon blev för några månader sen signad av Roxy Records just på grund av denna låten. Bland annat Eric Saade är signad på det skivbolaget. Jag tycker verkligen ni ska in och lyssna på den! Det är grymt bra! Glöm inte att följa henne på Spotify också då det längre fram kommer att komma ännu mer från henne!

Likes

Comments

Sjuk som jag är har jag inte riktigt gjort något intressant de senaste dagarna och inte heller haft någon inspiration till att blogga. Inte många dagar kvar till jullov nu som kommer väl lägligt. Ska dock jobba, så blir inte så himla ledig. Men att jobba är en helt annan sak än att gå i skolan. Snart bara en termin kvar i skolan också, innan jag tar studenten! Längtar så himla mycket!! Ni anar inte.

Likes

Comments

Igår fick vi ta bort vår fina Harry. Världens finaste och knäppaste katt. Han hade brutit benet och det var inte värt tyckte vi att laga det då det var mest Harry som skulle få lida. Så igår blev en lite sorgsen dag här hemma. Andra djuret här hemma i år som vi fått tagit bort så det känns lite. Blir bara tommare och tommare här hemma. Men sånt är väl livet ibland, speciellt när man har djur.

Likes

Comments

Har verkligen varit en vecka med saker och göra. Men jag har gillat det, har fått umgåtts med underbara människor och vad är inte bättre än att göra tråkiga saker med människor man gillar. Liksom det blir roligare då. Men idag har jag verkligen haft en ledig dag, har i stort sett bara tagit det lugnt idag. Dagar med sig själv, utan något planerat behövs verkligen ibland.

Imorgon är det äntligen dags för mitt UF-företag att ha vårt första säljtillfälle på våra kylmuggar. Så spänd, men det ska förhoppningsvis gå bra!

Likes

Comments

En bild som i stort sett beskriver mig.

Klockan börjar närma sig elva och har ännu inte gått och lagt mig. Fastnade framför datorn med att redigera bilderna som vi tog idag till mitt UF-företag och glömde totalt bort att jag skulle plugga till provet imorgon. Så det blir väl att snabbt läsa igenom lite nu innan jag säger godnatt. I övrigt har dagen varit helt okej, såg på en teater i skolan som var den mest oklara teatern jag någonsin sett. Fattade verkligen inte vad den handlade om. Mitt UF blev klara med att paketera alla muggar idag, riktigt skönt att ha det ur systemet. På söndag är vårt första sälj tillfälle. Riktigt spännande!

Likes

Comments

Instagram@lervikjohanna