Hejsan! Längesedan nu och mycket har hänt sen sist! Men det enda jag kan tänka på nu är vad som hände i Stockholm i fredags. Jag satt på Espresso House med min bästa kompis och hade de ur mysigt och så händer detta. Jag tror ni alla vet vad jag pratar om, jag blir samtidigt så ledsen men ändå så glad. Inte glad över att det hände, absolut inte men glad över hur fina alla människor är, hur alla tar och tog hand om varandra! Sverige är ett riktigt fint land alltså, alla människor, så mycket kärlek. ❤

På tal om något annat så har skolan varit hemskt på senaste tiden, verkligen hemskt. Jag har inte haft någon fritid i stort sett eftersom det har varit plugg jämt och ständigt. Ibland har jag även struntat i att plugga till något prov för jag har helt enkelt inte haft orken. Men som tur är har jag lyssnat och tagit in information på lektionerna så det har gått rätt bra på proven ändå, och jag är nöjd! Nu är det påsklov vilket är riktigt skönt, har lite att plugga men det blir ändå inte på samma sätt eftersom jag inte är i skolan nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Längesen nu jag skrev ett helt vanligt inlägg här. Men har verkligen inte mått bra den senaste tiden och har bara försökt komma tillbaka och få ordning på allting igen. Så har helt enkelt prioriterat mig själv framför allt annat. Men nu börjar jag komma tillbaka igen. Ännu inte bra såklart, men det är på god väg. Så får ta det lugnt nu ett tag och inte göra allting på en gång igen så jag brakar än en gång.

Igår fyllde min brorson hela 2 år. Tiden går verkligen fort, känns som det var nyss han föddes. Men det har redan gått två år sen dess. Det som är ännu sjukare är att jag tar studenten snart. Bara 89 dagar kvar nu. Jag räknar verkligen ner dagarna nu. Vill bara få skolan överstökad.

Likes

Comments

Monterbygge med mitt UF-företag i helgen.

Jag har inte öppnat min skoldator på två veckor. Två hela veckor. Det har varit skönt faktiskt, men lite stress nu då det är så mycket uppgifter igen och skolan började igen idag. Jag klarar verkligen inte detta, vet inte hur jag ska klara av dessa sista veckor utan att totalt braka. Mina betyg kommer helt klart sänkas i en del ämnen. Men jag orkar verkligen inte bry mig för jag vill bara klara mig igenom dessa veckor nu. Jag blev ledig idag, då alla lektioner blev inställda. Det var riktigt skönt men känner bara just nu att jag verkligen inte vill åka till skolan imorgon. Det tar verkligen emot. Kommer väl bli så att jag verkligen måste dra mig själv till skolan nu den sista tiden. Vad roligt känner jag bara. Jag vill inte må såhär..

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa människa år! Min storebror! Utan honom skulle jag inte vara där jag är idag! Jag skulle inte klara mig utan honom helt enkelt. Grattis till honom på 24-årsdagen! 🎉

Likes

Comments

Alla har vi dem. Dåliga dagar. Ibland mer, ibland mindre. Just nu har jag mer. Så kan det vara, man får lära sig acceptera dem och kämpa sig igenom. För i slutändan kommer det alltid något bra, oftast i alla fall.

Jag läste Theresé Lindgrens bok "ibland mår jag inte så bra". Så himla bra var den, och Theresé är ju verkligen en underbar människa. Jag började i alla fall tänka mer på allting i mitt liv och kände igen mig i en massa hon hade skrivit och upplevt. Det var skönt att höra någon annan prata om det. För jag har inte ord på hur jag känner eller mår och det är så jäkla jobbigt för ingen kan förstå mig då och tror säkert jag bara är löjligt. Men ibland kan man verkligen inte sätta ord på hur man känner. För man vet inte riktigt vad det är.

Likes

Comments

Mamma tror att jag har fått en släng av utmattningssyndrom. Kanske inte fullt så allvarligt, men ändå lite. Det kan va så tror jag med. Helt förstörd. Plus att jag idag börjar bli sjuk sjuk nu också. Men man blir väl det i samma veva antar jag.

Jag ska nu bara se på film och äta Ben & Jerry's. Känner att jag behöver det. Har ont i halsen också så då är det okej med glass.

Likes

Comments

Min fina brorson! <3

Jag bröt ihop imorse totalt, gråtit i över två timmar. Helt sjukt vad jag inte orkar med nånting just. Sjukanmälde mig idag för klarar verkligen inte av att vara i skolan idag. Vill inte må ännu sämre, måste få vila upp mig nu. Som tur är så går jag bara imorgon också (kommer va hemma då med) sen är det sportlov. Så himla skönt!

Jobbade igår kvälls, jobbet är ändå ett ställe där jag kan lugna ner mig lite, i alla fall för stunden. Bröt ihop innan jag skulle hå och lägga mig igår också så det var kul. Men i alla fall, chefen gav mig i uppdrag att bygga upp en gavel för lego som vi fått in. Det enda han sa flera gånger var "det här fixar du" och jojo. Så får hoppas han blev nöjd med det!

Likes

Comments

Instagram@lervikjohanna