Godmorgon på er! Mycket har hänt sen i onsdags och har verkligen inte haft tid till att blogga. I fredags var jag på praktik mellan 8-16 åkte därefter till mitt jobb för att jobba 17-20. Åkte sen in till stan igen till min kompis där vi hade lite "förfest". (Jag drack inget eftersom jag skulle köra hem sen.) Vi gick ner till hamnen vid ungefär elva för att gå på våra första treafest. Riktigt kul var det och jag lovar er, man kan ha kul utan alkohol. Jag kom hem vid ungefär kvart i fyra på morgonen och gick upp sen vid halv åtta för att åka och jobba mellan 9-20. Jag kan säga att jag var väldigt trött senare på kvällen, men så länge man höll igång var det helt okej. Ja, så kan det bli ibland när man är för snäll för att säga nej och i behov av pengar. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna dag har även den varit väldigt produktiv. Mitt UF-företag var på banken idag och fick bankkonto och sånna grejer. Sen har vi börjat skriva på våran affärsplan där vi faktiskt kommit en bra bit på. Så jag är väldigt nöjd med denna dagen även fast jag varit väldigt trött idag. Sov väldigt dåligt inatt, vet inte riktigt varför men så var det. Men har ändå tagit mig igenom dagen och är riktigt nöjd med vad jag har presterat.

Imorgon är det praktik igen. Bara två veckor kvar nu på praktiken och därefter är det höstlov. Väldigt skönt ändå för det är så mycket i skolan nu som jag vill fixa med så har inte riktigt tid att ha praktik längre. Men det är kul där så ska väl egentligen inte klaga. Men nu ska jag ta en paus ifrån skolarbete för idag och bara ta det lugnt en stund innan jag går och lägger mig. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

​Idag har varit en seg dag, men ändå rätt produktiv för har hunnit med rätt mycket i skolan idag så det känns super! Har precis beställt hem några toppar för har verkligen INGENTING att ha på mig på treafesten på fredag. Så får hoppas något av dem duger. Jag passar inte i något heller tycker jag så det är så svårt att köpa kläder tycker jag. Får försöka förbättra mitt självförtroende inom det. Men nu ska jag sova så jag orkar med ännu en skoldag imorgon. Bara två veckor kvar till höstlovet nu! Puss

Likes

Comments

Vaknade jättehungrig idag så det fick bli en större frukost med yoghurt toppade med jordgubbs crunchy och därefter äggmackor. Mums. Jag älskar frukost och tycker det är det godaste måltiden på hela dagen, men har aldrig riktigt tid till att fixa en riktigt god frukost. Brukar oftast bara vara yoghurt på skoldagarna. Men på helgerna hinner jag lyxa till det lite.

Idag händer inte så jättemycket. Ska försöka klippa klart min TeaserTrailer och därefter skicka in våran affärsplan. Annars så får jag se vad dagen har att komma med helt enkelt. Hoppas ni får en fin dag! <3

Likes

Comments

I måndags var jag på gymmet, efter ungefär tre månader. Har varit jättedålig på att ta mig dit, även fast jag bara har 3km dit. Men det kändes skönt att vara där. Men körde inte så hårt så känner att jag kunde ha kört lite mer. Men det tar vi nästa gång. Mamma och Kjell var och besikta min bil idag föresten och den gick äntligen igenom, så nu är det bara att köra!

Denna vecka är min klass på Biltema och inventerar. Inte jättekul att stå och räkna alla varor, speciellt inte när ingenting ligger där det ska och man måste reda ut allt kaos innan man kan börja räkna. Men det är en stor lärdom ändå och vi får en summa pengar för det så det är bara att köra på. Nu ska jag hoppa i duschen innan jag säger godnatt för kvällen. 

Likes

Comments

Jag bröt ihop ikväll. Allting blev bara för mycket, känner mig så stressad hela tiden. Mest på grund av UF just nu, men av andra saker också. Jag klarar inte av när jag inte har saker under kontroll, jag funkar inte då. Jag försöker tänka positivt, men just nu klarar jag inte ens det. Allting var så bra i somras, mådde bra och allt. Men nu när skolan är igång då vänder allting igen. Men det är sista året nu så det är väl bara och kämpa för sen tar jag studenten och ska ut i den vuxna världen. Även det känns läskigt, måste skaffa mig jobb och en massa sånt. Nu blev det alldeles för mycket, så nu säger jag godnatt. Hoppas ni haft en fin dag! <3

Likes

Comments

London. Har länge velat åka dit. Det jag sett på video och bilder har varit så fint att jag bara velat besöka London ännu mer. Nån gång i framtiden händer det nog.

Los Angeles. Har länge sagt att jag velat åka till New York, men tror att jag har ändrat mig och vill i första hand åka till Los Angeles. Det är bara så himla fint!

Hawaii. Detta är verkligen ett ställe jag måste åka till. Är typ kär i denna ö. Såklart man ska åka till en annan ö när man själv bor på en. Denna plats ligger definitivt högst på min lista!

Likes

Comments

Idag har det verkligen varit fullt upp hela tiden. På programhanteringen gjorde vi visitkort i photoshop, sen hade vi entreprenörskap där vi jobbade med vårt UF företag. Vi var väldigt duktiga idag tycker jag och jag har nu fixat en logga! Blev faktiskt riktigt nöjd. Men har suttit i stort sett enda sen jag kom hem vid fyra och fixat med det. Men nu så.

Imorgon är det praktik igen, ska faktiskt bli kul. Var inte där förra veckan bara för att jag var sjuk, så det är nu två veckor sedan jag var där. Är egentligen inte helt frisk än, men ändå tillräckligt för att orka. Får gå och lägga mig i tid ikväll så är jag nog ännu piggare. 

Likes

Comments

Är hemma sjuk idag, har blivit dunder förkyld. Började i måndags och har bara blivit sämre dag för dag så jag hoppas på en vändning snart. Borde filma till en teaser jag ska göra inom Programhantering, har några idéer men vet inte vilken jag ska använda mig av än och känner att jag inte riktigt har den orken att göra något sådant idag. Bara det är filmat innan måndag är det lugnt. Men har inte ro att inte göra ingenting hela dagen, men har inte riktigt orken till att göra något heller. The struggle is real. Blir hemma imorgon med, min handledare på min praktikplast tyckte det var bäst, för hon hörde hur jag lät över telefonen. Så kanske har mer ork då. Men nu ska jag gå och ta mig något att äta, inte för att jag är sugen på något precis. Men har bara ätit frukost idag och man måste ju äta något även fast man är sjuk.

Likes

Comments