Skrevet i : Blogg

Heihei! Jeg har ikke tenkt å komme å beklage for at jeg har vært borte fra bloggen i det siste, for det har jeg egentlig gjort litt med vilje. Jeg har hatt mye å gjøre og fokusert litt mer på å ikke tenke på for mye om gangen, for da blir jeg litt gal i hodet mitt. I den siste tiden har jeg jobbet litt mer med meg selv, og følte da at jeg skulle holde meg unna bloggen i en liten stund. Jeg har heller ikke hatt så mye inspirasjon, siden jeg brukte opp mange ideer til innlegg i februar, da jeg bloggen hver dag. Vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge nå fremover, men jeg syns det er viktigst for meg selv å skrive innlegg som betyr noe. Jeg syns det fort kan bli kjedelig hvis jeg bare skal fortelle dere hva jeg gjør hver dag, for det er ikke å veldig mye som skjer.

Over til noe helt annet. For et par uker siden fikk jeg en bok i posten, som jeg har ventet en god stund på. Den vart annonsert i november, og kom ut i februar, så det var en glede å se da pakkelappen kom. Den heter "MY LIFE AS EVA, The struggle is real", og er skrevet av YouTuber og blogger Eva Gutowski. Den handler om det hun har opplevd mens hun vokste opp, i tillegg til at det er masse tips til hvordan man kan takle ulike situasjoner. Jeg har ikke lest den ferdig enda, men har hvertfall kommet halvveis, og jeg blir utrolig inspirert av å lese den. Jeg vil jo ikke røpe for mye, i tilfelle noen vil lese den, men det jeg kan si er at den er ikke bare bra å lese, men den ser utrolig fin ut i tillegg. Det er et fint design utenpå og utrolig mange fine bilder på innsiden. Det er ikke en bok med bare tekst, og noen ganger så liker jeg det. Det passet hvertfall veldig bra i denne boken.

Jeg tror veldig mange kan ha glede og nytte av å lese denne boken, og jeg vil virkelig anbefale den! Jeg bestilte den på Amazon, og fikk den en hel måned (!!!!) før det stod at den skulle komme. Jeg har ikke linken her, men hvis dere søker henne opp på YouTube, så har hun masse linker i tekstboksen under videoene sine.

Ha en ellers fin mandag!

Klem.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Hei, dere! I dag har jeg fri fra skolen, og det er veldig deilig kjenner jeg. Det å kunne sove lenge på en onsdag, er det ikke ofte man gjør. I tillegg virker uken mye kortere når man har en dag med fri.

I dag har jeg tenkt å bruke dagen på å få gjort unna litt skolearbeid til i morgen, jeg har nemlig presentasjon og en innlevering. Begge er gruppeoppgaver, noe jeg syns blir mer krevende enn å gjøre noe selv, men det får bare være. Jeg er ikke helt en gruppearbeids-person kan man si. Senere i dag skal jeg på styremøte i AUF, også kan det være at jeg tar meg en liten treningstur hvis jeg føler for det.

I dag er været i Trondheim veldig dårlig. Det blåser og regner, og jeg føler det er litt krise at jeg ikke finner regnjakken min nå. Jeg får gå opp på loftet å lete litt tror jeg. Hvis jeg går ut uten regnjakke nå, så blir jeg gjennombløt tror jeg. Været er også ganske vekslende, det er liksom litt sol også begynner det å regne igjen. Du vet hva de sier om Trondheim, du opplever alle årstider på en dag.

Ellers så har Paradise Hotel begynt, og jeg merker at jeg kommer til å være ganske trøtt når jeg våkner fremover. Jeg liker nemlig ikke spoilers, og kan ikke dra på skolen uten å ha sett gårsdagens episode, hehe. Blir liksom ikke like gøy å se noe, om man vet hvem som ryker ut. Uansett, nok om Paradise. Jeg vil anbefale en serie for dere, nemlig The Originals. Jeg er på sesong tre nå og jeg må passe meg for å ikke se alt med en gang, for da får jeg ikke gjort det jeg egentlig skal gjøre, hehe. Den passer vel best for de som har sett The Vampire Diaries sesong 1-5, men man kan sikkert se den fint uten og. Skal ikke røpe for mye, men det er utrolig spennende, og jeg gleder meg til å se mer!

Håper alle får en fin dag videre!

Klem.

Likes

Comments

Alle som en har en kropp. Alle har hud. Alle ble født naken. Vi vet alle hvordan en kropp ser ut. Hvorfor er det da så "farlig" å vise den frem?

Vi blir "slutshamet" i sosiale medier hvis vi går med klær som ikke dekker hele kroppen. Om du er tynn og viser frem kroppen din, så er du ikke et godt forbilde. Samtidig er det "penest" å ikke har for mye flesk på kroppen. Om du er tykk og viser frem kroppen din, er du modig og sterk. Samtidig blir tykke mennesker sett rart på om de er på treningsstudioet sammen med muskelbyggere. Vi lever nok i det mest dobbeltmoralske samfunnet som noen gang har eksistert.

Hvorfor er det slik at samfunnet tenker stygt om de som legger ut bilder hvor de viser kroppen sin uten klær. Litt rumpe her, litt kløft der, litt mage og bare skuldre. Er det liksom feil? Gjør det oss til dårlige mennesker å skulle støtte dette?

Mange sier at det skaper større kroppspress. Jeg vet ikke om det er sant, for jeg har ikke undersøkt det akkurat. Det er ingen som har lik kropp, vi er alle forskjellige, og jeg syns det er en kjempefin ting. Jeg tørr så vidt legge ut bilder av meg selv, hvor hele kroppen min vises, fordi jeg er "heldig" og er tynn. Det betyr ikke at jeg vil se ut som jeg gjør, men det er ingenting jeg kan gjøre med det. Kroppen min vil ikke la meg bli "større", så da får det bare være sånn. Samme med de som har litt mer på kroppen, det er ikke sikkert at man er lagd for å være "skjelett-tynn", og fint er det óg.

Jeg har alltid tenkt at folk får gjøre som de vil. Om de vil operere rumpa større, så skal de få lov til det. Vil man legge ut lettkledde bilder på instagram, så er det helt greit. Om man ikke klarer å se på andre sine kropper, så trenger man ikke følge med på de som har det som sin nisje. Ja, okei, Kardashians og andre kjendiser har stor innflytelse, men det betyr ikke at man må følge med på alt de gjør.

Jeg er lei av å hele tiden se at folk rakker ned på andre, kun fordi de viser frem kroppen sin slik den er. Om vi bare kan la hverandre være i fred, så hadde verden vært et mye bedre sted. Jeg mener ikke at vi skal normalisere operasjoner eller mene at kroppspress ikke er viktig, men det blir for dumt å kalle noen hore bare fordi de er glad i kroppen sin og liker å vise den frem.


Det var dagens utblåsning.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Oppskrift

Hva er det første du gjør når du våkner om morningen? Scrolle gjennom Instagram, Facebook, twitter? Svare på Snapchats og meldinger? Se på Netflix? Det er det jeg pleier å gjøre, spesielt i helgene. Jeg ligger i sengen til klokken passerer 11-12, kanskje mer til og med. Jeg ligger der helt til jeg er så sulten at jeg ikke er sulten lengre, og da trenger jeg jo ikke å stå opp, da heller.

I det siste har jeg begynt å komme meg opp til senest klokken ti, rett og slett fordi jeg heller vil spise en god frokost og få litt mer ut av dagen. Jeg prøver også å lage en mer sunn frokost som gir meg energi, i stedet for å kjøre på med loff og sjokoladepålegg. Jeg pleier som regel å steke meg egg, og jeg har nylig lært meg hvordan man steker det perfekte egget. Ikke for høy varme, (6/9) også lar jeg det ligge der litt før jeg sånn ca. halvveis i stekingen knuser plommen. Da blir den ikke helt gjennomstekt og heller ikke for bløt. Lar egget steke til det er sånn passe brunt under også slenger jeg på med litt salt og pepper. Drikker enten melk eller juice til egg, men siden jeg lagde meg te i tillegg ble det juice.

Jeg syns at dette blir den perfekte frokost (hvis du ser bort i fra hotellfrokost), og jeg får lyst til å faktisk gjøre noe resten av dagen. Jeg lager ikke frokoster som denne på hverdagene, rett og slett fordi jeg er skikkelig lat med å stå opp og rekker såvidt å knaske et knekkebrød før jeg må dra. Vi spiser ikke så ofte familiefrokost lengre, så jeg lager meg som regel alltid noe selv, og da blir det dette. Godt, sunt og energirikt <3

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Hei, dere! Nå som #nouw30daychallenge er ferdig, tenkte jeg å skrive litt om hvordan jeg syns det gikk. Jeg tror ikke at jeg er en "blogge hver dag-blogger", men mer at jeg blogger når jeg faktisk har noe å skrive om. Det har vært veldig gøy å prøve noe nytt tho, selv om jeg ofte har vært litt stresset for hva jeg skulle blogge om, og det var noen dager hvor jeg nesten glemte det.

I løpet av den siste tiden har jeg funnet ut hva som er min nisje. Jeg liker hverdagsinnlegg som har innspill av outfits og sminke en gang i blant. Siden jeg går på skole fortsatt så blir det på en måte hverdagsinnlegg som blir tingen, siden jeg ikke gjør så mye annet enn å dra på skolen og jobbe med lekser etterpå. Men noen ganger er jeg ganske travel og har mer å gjøre, så da er det jo mer spennende for meg (og sikker dere óg).

Jeg kommer definitivt til å prøve å blogge oftere, for jeg ser jo at folk faktisk er innom, og det er kjempekoselig! Håper dere alle har likt å titte innom i måneden som har gått, og at dere vil fortsette å lese bloggen min! 💛

Nå skal jeg stå opp og lage meg en god frokost! Gleder meg!! Ha en fin lørdag og en fin helg videre!

Likes

Comments

I går var jeg hos frisøren, igjen. Jeg var jo til frisøren på torsdag og klippet meg, men det var ikke det jeg gjorde nå. I går satt jeg modell, fikk farget håret mørkere. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet, og kommer nok til å ha mørkt hår en stund nå (forhåpentligvis). Fargen jeg valgte heter 5.1 og er en kald mørk brun farge :)

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Oppskrift

Hei, dere! I dag lagde jeg meg banankake, og jeg tenkte å dele oppskriften med dere. I stedet for å kaste frukt som begynner liker jeg heller å bruke det til å lage noe godt. Hvis jeg har epler, kan det bli muffins eller kake. Men i dag så jeg at vi hadde tre bananer med helt gult skall. Jeg husket ikke å ta så mye bilder fordi jeg lagde middag samtidig, men jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan! Dette må være en av de kakene jeg syns er best, og jeg kan spise meg ihjel på den, hehe... Håper dere liker dette innlegget og får lyst til å prøve kaken selv!

💛 DETTE TRENGER DU 💛

- 4 egg
- 6 dl sukker
- 3-4 bananer
- 3 dl smeltet margarin
- 2,5 dl melk
- 4 ts vaniljesukker
- 4 ts bakepulver
- 2 ts natron
- 9 dl hvetemel

START MED Å SETTE OVNEN PÅ 200 GRADER, OVER OG UNDERVARME

💛 DETTE GJØR DU 💛

1. Pisk egg og sukker sammen helt til du får eggedosis

2. Bland i moste bananer (hvis de er veldig myke er det ikke nødvendig å mose de først)

3. Smelt smør og bland i melken når alt smøret er smeltet

4. Bland vaniljesukker, bakepulver, natron og mel sammen

5. Tilsett det bløte og det tørre annenhver gang i eggedosisen

6. Pisk til det er en jevn røre

7. Hell røren i en kakeform (Dette kan være hvilken form du vil)

8. Nå kan du steke kaken, men husk at steketiden varierer fra ovn til ovn og hvilken kakeform du har valgt. Mellom 35-45 minutter skal være greit, men det kan være lurt å sjekke på den slik at den ikke blir enten for bløt eller tørr.

9. Avkjøl og nyt! 💛

Likes

Comments

Hei, hei! Som nevnt tidligere var jeg på teater i går og så på stykket "Evig søndag". Jeg var der med mamma og vi gikk ned til byen for å få litt frisk luft i samme slengen.

Jeg må si at jeg er utrolig imponert over skuespillerne, og spesielt hun som spilte Linnéa. Selv har jeg jo lest boken, og husket mye av det hun sa i stykket, men det ble noe helt annet å få sett det live. Det var som om jeg forsto boken enda bedre, og jeg kjente meg igjen i mye av det. Helt på slutten måtte jeg faktisk holde tårene tilbake.

Stykket ble også veldig spesielt fordi det ble spilt på studioscenen, som har en scene som står i midten og på hver side er det to rader med stoler. Dette gjør jo at det blir veldig intimt, og man føler mer på det skuespillerne formidler. Som sagt er jeg veldig imponert, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro.

Jeg har funnet ut at jeg liker teater, og kommer til å prøve å dra litt oftere :)

Slenger også med noen bilder av hva jeg hadde på meg under her. Hadde egentlig tenkt å pynte meg litt siden jeg først skulle på teater, men så fikk vi det litt travelt siden vi skulle gå, så da ble det ikke en så veldig pyntet outfit.

Liker dere å dra på teater?

Klem.

Likes

Comments

Hei, hei! Nå er vinterferien over, og jeg er tilbake på skolen. Jeg føler jeg henger så mye etter siden jeg vart syk uken før ferien, men jeg klarer nok å ta igjen det jeg har gått glipp av. Jeg har blant annet prøve i spansk i morgen, hjelp!

I kveld skal jeg på teater med mamma og se stykket "Evig Søndag". Jeg har gledet meg lenge til å se det, så det blir gøy. Jeg leste boken for noen år siden, så jeg gleder meg til å se om teaterstykket er like bra.

Håper alle får en finfin mandag, så skal jeg få pugget til spansk... Wish me luck!

Likes

Comments