Heihei! Nå er jeg hjemme igjen etter to fine dager borte. Jeg var først en dag på Røros før jeg dro til Tynset på kvelden. Det var utrolig mange folk på Rørosmartnan, og kjempefint vær. Jeg brukte kun penger på mat, så ja that's me. Tenker å dele noen bilder med dere, siden vi ikke gjorde så veldig mye spess. Vi gikk mest rundt og så på alle bodene, og prøvesmakte mat hehe. Håper dere liker innlegget så blogges vi senere! :)

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Hei, hei!

I dag tenkte jeg å dele mine favorittlåter med dere. Noen av de blir fort byttet ut, mens noen andre blir lengre. Jeg har spillelister med opp til to hundre låter, men det er som regel de 5-10 som nylig har blitt lagt til, som jeg hører på. Her har dere en liten liste med musikken jeg liker akkurat nå! 😊

💛 IT AIN'T ME - SELENA GOMEZ & KYGO 💛

💛 SOMETHING GOOD CAN WORK - TWO DOOR CINEMA CLUB 💛

💛 DON'T KILL MY VIBE - SIGRID 💛

💛 CHILDHOOD DREAMS - ARY 💛

💛 ISSUES - JULIA MICHAELS 💛

💛 RUSEN VÅKNER IGJEN - KRISTIAN KRISTENSEN 💛

Fant ikke noe på YouTube av denne, så legger en link her:
http://urort.p3.no/#!/Band/kristiankristensen

💛 PRAY - JRY, ROOTY 💛

Likes

Comments

Hei, og god onsdag! 😊

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan rommet mitt ser ut. Jeg bor jo hjemme og rommet mitt er ikke større enn 6-7 kvadratmeter så jeg har ikke så alt for stor plass. Dette er rommet mitt hjemme til pappa, jeg er ikke like fornøyd med rommet mitt til mamma. Mest fordi det rommet er under bakken og har bare et lite vindu som slipper inn lys. Jeg elsker å bare ha naturlig dagslys, så det er sjelden jeg bruker taklampen min. Jeg har ikke tatt noen bilder hvor gulvet er med, av én grunn, det er veldig rotete. Men det er et veldig fint gulv da, det er et lyseblått tregulv som jeg liker veldig godt. Tror jeg må male det på nytt snart, for malingen har blitt slitt av flere steder. Men uansett, her er rommet mitt.

💛 PULTEN MIN 💛

Jeg er veldig fornøy med pulten min, mest fordi jeg har et gigantisk bilde med en sau (kremmerhuset) på, óg fordi jeg har en gul stol. Stolen (og pulten) er fra IKEA hvis noen skulle lure. Pulten er veldig praktisk fordi den er ganske lang i bredden og har en skuff under, pluss fire hyller på siden. Jeg har vanligvis ikke de falske blomstene i den lille vasen med rosa duftpinner, men jeg har fått ekte blomster, så de får lov til å være i den fine vasen min som jeg elsker så mye. Jeg har også en metallkurv/boks-ting hvor jeg har alt av penner, tusjer og blyanter. Før så hadde jeg alle koppene med penner på pulten, men fant ut at det var mye lettere å putte alt i en kurv, så jeg gjorde det. Jeg har også noen bøker som jeg leser for øyeblikket, det er "Naiv. Super." av Erlend Loe og "Girl Online, Going Solo" av Zoe Sugg.

💛 VINDU-OMRÅDET 💛

Dette området er ikke så spennende, men jeg har et ganske stort vindu, noe jeg er veldig glad for. Gardinstanga henger ikke helt med, men det gjør ikke noe. Jeg har en pliségardin bak, som gjør at jeg får sove om sommeren. Den er fra IKEA, det er også de hvite tyll-gardinene. Gardinen i midten er fra princess tror jeg. Jeg har også en lampe som jeg veksler på å ha i vinduskarmen og på pulten, kommer an på hvor jeg trenger den. Gitaren min står også her (har vinylsamling og kunstbøker under vinduet men det er så mye ting på gulvet hehe). Min favoritt-ting i denne delen av rommet er bilde-"rammen" som jeg har. Den er så fin og jeg har noen av de fineste bildene mine der. Den er også fra IKEA.

💛 SENGEN MIN 💛

Katten min lå her og jeg ville ikke forstyrre han, så det er dette dere får se av sengen min. Senga tar halve plassen av rommet mitt, men det går helt fint siden jeg bruker mesteparten av tiden i sengen uansett. Jeg har til sammen sju puter, et pledd og ei dyne, så jeg pleier å sove ganske godt. Pleddet er forresten sykt digg, og jeg så princess hadde det på halv pris nå, så løp og kjøp.

💛 BOKHYLLENE MINE 💛

Dette er de fine bokhyllene mine (IKEA), og jeg liker spesielt den gule. Som dere kan se er det mye Daniel Kvammen og Sondre Lerche, men så tenker jeg, hvorfor ikke? Her har jeg alle favorittbøkene mine, planter, cd-er, julepynt og litt bilder. Jeg tror ikke jeg kommer til å ta ned julepynten, for jeg syns den var så fin. Den "tråden" er fairy-lights, men de gikk tomme for strøm i natt, rip. Det store bildet på den gule hyllen, har jeg malt selv hvis noen lurte, og det er Sondre Lerche som er avbildet. Den store plakaten under hylla er fra IKEA og de små bildene under den svarte hylla er fra Brandy Melville. Jeg tror dette er favorittdelen av rommet mitt.

💛 RESTEN AV ROMMET 💛

Her har jeg kommoden min og litt hyller. Dere har sikkert lagt merke til at jeg har masse bilder på veggene, og det er fordi jeg er veldig glad i bilder. Her har jeg også platespilleren min, flere vinylplater, verdens lengste lyslenke og randome ting.

Nå har jeg vist dere hvor jeg lever, og det var litt gøy. Håper dere likte innlegget her!

Klem.

  • 25 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Hei, dere!

Akkurat nå sitter jeg barnevakt for naboen sine barn og jeg tenker å lese en bok som vi har i lekse å lese. Det er "Naiv. Super." av Erlend Loe, og jeg gleder meg til å se om den er like bra som de andre bøkene jeg har lest. I dag har jeg ikke gjort stort, for jeg har veldig vondt i bihulene og kan egentlig ikke bevege hodet så mye uten at det kjennes ut som at ansiktet mitt skal sprenges. Jeg har vært en liten tur til kjæresten før jeg dro for å sitte barnevakt, så det var veldig koselig.

Det er vinterferie denne uken, men jeg har ingen spesielle planer. Jeg skal mest sannsynlig til Røros på torsdag, for å dra en tur på martnan. Håper bare jeg føler meg til bedre til da.
Ellers har jeg ikke så store planer, og håper mest på å bli frisk igjen til skolen starter.

Hva skal dere gjøre i ferien? :)

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Heihei, siden jeg har gjort litt ting i dag tenkte jeg å ta en liten time for time :)

08:50

Etter å ha lugget våken i senga i en time og grudd meg til å dra på sykehuset, stod jeg endelig opp. Dette var ti minutter før vi skulle være ute av døra. Jeg tenkte at det var bra jeg pakket kvelden før.

09:20

Etter å ha levert brodern på SFO, ankommer jeg og mamma sykehuset. Jeg tror jeg aldri har vært så nervøs i hele mitt liv, og tenker at jeg aldri kommer til å klare å gjennomføre undersøkelsen. Vi går inn og jeg får registrert meg, mens vi sitter og venter på at jeg skal inn.

09:30

Vi rakk ikke sitte lenge før de ropte opp navnet mitt, og jeg kjente at hjertet mitt økte til dobbelt tempo, minst. Vi ble tatt med til et rom hvor de skulle sette inn en nål (eller slange ish, husker ikke hva det heter) i arma mi, slik at jeg kunne få beroligende gjennom den. Jeg ble veldig svimmel etter at hun satte den inn, litt på grunn av nålskrekk og mest på grunn av at jeg ikke hadde spist eller drukket på over tolv timer.

09:40

Det var nå min tur til å ta gastroskopi, og jeg ble trillet mens jeg lå i sykehusseng. Sykt chill spør du meg. Først ble jeg fortalt veldig grundig hva de skulle gjøre og sykepleierne og legen var utrolig hyggelige. De forstod at jeg ikke hadde så veldig lyst til å gjøre dette, så de skulle gjøre alt de kunne for at jeg merket minst mulig. Samtidig som jeg ble fortalt litt forskjellig fikk jeg sprøytet inn lokalbedøvelse i halsen som smakte... ja ikke banan hvertfall. Rett før de startet fikk jeg beroligende, og jeg ble veldig daff med en gang. Jeg husker ikke så veldig mye annet enn at jeg brakk meg en del, og at de sa "gir hun litt mer beroligende".

10:10

Jeg husker ingenting av det som skjedde her så det er litt gøy egentlig. Jeg sendte tydeligvis snap til alle på topplista ++ og sendte litt meldinger. Jeg la ut en mystory som jeg ikke husket å ha lagt ut også, så det er tydelig at "drugsen" funket. Slenger med litt bilder fra denne timen hvor jeg var våken, men ikke husker noe fra. Liker meldingen "rerrir grtguhvnpppp" spesielt godt.

11:45

Etter å ha suttet og ventet en god stund fikk vi komme inn til legen som fortalte om hva han hadde sett. Han fant ut at jeg har mellomgulvsbrokk og betennelse i spiserøret. Dette kommer jeg til å ha resten av livet, med mindre jeg opererer det bort, men det var ikke anbefalt. Fikk også vite at jeg skal tilbake til legen om en måned og få henne til å henvise til St. Olavs på nytt for å undersøke litt flere ting.

12:30

Jeg og mamma har kommet oss til Jordbærpikene på Solsiden for å spise lunsj. Jeg var utrolig sulten, for jeg hadde tross alt ikke spist siden middag dagen før. Jeg bestilte meg bruschetta med kylling, pesto og mozarella og det var utrolig godt. Anbefales! Jeg drakk også solrik, fordi jeg er et barn. Etter at vi hadde spist hentet vi ut noen tabletter jeg skal bruke i en måned, også ble jeg kjørt hjem til pappa.

15:00

Etter å ha ringt alle jeg skulle ringe, sovna jeg nok en gang. Man blir ganske sliten av beroligende, til og med etter at den har gått ut, og det var egentlig litt deilig. Usikker på hvor lenge jeg sov, men tror ikke det var så alt for lenge.

16:30

Pappa kom hjem og hadde kjøpt kjempefine blomster til meg. De har ikke blomstret enda, så jeg er spent på hvordan de ser ut etterhvert. Det var taco til middag, på en mandag?!? og det var digg, for jeg var fortsatt sulten. Jeg begynte å merke at jeg hadde sykt vondt i halsen etter undersøkelsen, noe som ikke er så rart. Håper allikevel at det går over så fort som mulig.

18:30

Jeg sitter nå og skriver dette innlegget og har planer om å starte å se sesong sju av The Vampire Diaries, mens jeg spiser Tom&Jerry-kjeks.

Håper dere har likt innlegget her. Si ifra hvis dere vil ha flere slike innlegg i fremtiden!

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Heia! Jeg begynner endelig å føle meg litt bedre, er kun litt tett i nesa, men ellers går det helt OK.

Om dere leste bloggen i går fikk dere med dere at jeg og kjæresten hadde 1-års jubileum, så jeg var med han i hele går. Vi dro for å kjøpe litt godis og mat, før vi dro hjem til han for å ta det helt med ro. Jeg er jo ikke helt i form, så jeg hadde ikke lyst til å dra ut for å finne på noe. Vi endte opp med å spise god mat, spille litt spill og se på film. Pirates of the Caribbean gikk i går, og jeg elsker de filmene. Jeg var ganske ferdig når jeg kom hjem, så jeg la meg for å sove nesten med en gang.

I dag har jeg ikke så mye jeg skal gjøre. Jeg skal dra å vaske huset til naboen om ikke så altfor lenge, også skal jeg pakke litt til jeg skal til pappa i morgen. Jeg skal jo på sykehuset i morgen tidlig. Kjenner at jeg begynner å få litt nerver, for å være helt ærlig. Alt kommer sikkert til å gå helt fint, det er bare jeg som er paranoid som tenker at det alltid skal skje noe galt. Det jeg gruer meg mest til (annet enn selve undersøkelsen) er å få bedøvelse, for jeg syns det er så ekkelt å kjenne at man ikke lengre kan bestemme over sin egen kropp.


Håper at alle har hatt en fin helg, og at dere som har vinterferie nå, får en fin en!

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Personlig

For ett år siden i dag, ble jeg sammen med verdens beste menneske. Jeg kunne skrevet en bok om alt vi har gjort, alt jeg har følt og opplevd. Jeg har kanskje ikke skrevet en bok, men jeg har skrevet en liten tekst. Håper dere liker den!

OUR LOVESTORY

På denne tiden for litt over et år siden, var jeg sammen med en jeg ikke kunne stole på, en som gjorde meg usikker på meg selv. Etter at jeg møtte han som nå er kjæresten min, endte jeg forholdet med den daværende kjæresten min. Jeg hadde visst helt fra starten at han var den rette, det var kjærlighet ved første blikk. Eller det var vell mer kjærlighet ved første replikk, for den replikken er noe jeg aldri kommer til å glemme.

Den dagen hadde jeg nådd et personlig bunnpunkt, for jeg var på veg til å gå tilbake til eksen min. Jeg hadde gitt opp kjærligheten og trodde på at gammel rusten kjærlighet, var bedre enn en ny flamme. Trodde jeg. Helt til jeg møtte han noen timer senere da. Vi snakket og ble kjent med hverandre, og det føltes ut som at jeg hadde kjent deg i flere år. Det er få personer jeg har følt det samme med, så jeg visste at det kom til å bli noe spesielt mellom oss. Til slutt kysset vi, det føltes naturlig og helt fantastisk. Selv om det var mange mennesker overalt rundt oss, kjentes det ut som at det bare var han og meg. Tiden fløy og jeg skulle bli hentet. Jeg var så redd for at jeg aldri kom til å se han igjen, for jeg skulle dra hjem dagen etterpå. Han skulle også hjem, noe som resulterte i en enda lengre avstand mellom oss. Hva hvis han ikke ville møte meg igjen? Hva om det bare var et engangstilfelle og et tilfeldig hook?

Til tross for avstanden, holdt vi kontakten i to hele måneder uten å møte hverandre. Det var utrolig vanskelig, men jeg visste at det kom til å være verdt det. Jeg var, og er fortsatt så utrolig forelsket i han. Jeg hadde aldri møtt noen som vekte slike følelser i meg, og endelig skulle jeg få møte han igjen. Vi hadde blitt kjærester noen dager før vi skulle treffes, og jeg var utrolig nervøs. Hva hvis han ikke likte meg nå? Hvordan skulle jeg oppføre meg rundt han? Skulle jeg kysse han når vi skulle møtes, eller skulle jeg gi han en klem? Jeg var så usikker på alt, og hadde utrolig vondt i magen bare ved tanken. Men jeg var nødt til å se han så snart jeg kunne, jeg greide ikke vente et sekund lengre.

Alt hadde startet med et hook på en fest, fortsatt med å ha videosamtaler via Skype og daglig «snapping». Hvordan skulle det bli å møte han utenfor komfortsonen, nå som vi faktisk hadde blitt sammen? Vi avtalte å møtes ute klokken ti på kvelden. Det var vinter, men temperaturen var helt grei, til tross for mitt hat for kulde. Det var kun noen hundre meter å gå til der vi skulle møtes, men det føltes ut som flere mil. Til slutt fikk jeg øye på han. Han var høyere og tynnere enn jeg husket. Han så utrolig bra ut og han kom gående mot meg. Jeg gikk for en litt klein klem, og angret med en gang.

Han hadde foreslått å gå inn hvis det ble kaldt til meg, men jeg sa jeg heller ville gå en tur. Jeg ville ha han for meg selv til å starte med, måtte få snakket med bare han før jeg skulle hilse på familien. Vi begynte å gå en vei jeg hadde gått hundrevis av ganger før, en som kom til å gjøre turen lengre. Noe som igjen kom til å gi meg mere tid med han. Vi stoppet ved kirkegården, og gikk inn. De fleste er kanskje redd for kirkegårder når det er mørkt ute, men det var ikke jeg. Når jeg var med han følte jeg meg fryktløs, jeg kunne gjøre hva som helst. Hva som helst for han. Jeg kan ikke huske hva vi pratet om, for jeg var så betatt av denne mannen. Hvordan hadde jeg fortjent å møte en som han?

To dager senere hadde moren hans lagd frokost til oss og resten av familien. Jeg hadde kun vært i huset i noen timer, og jeg følte meg allerede hjemme. Jeg var misunnelig på familien hans og åpenheten de hadde. De pratet om så mye jeg aldri kunne ha snakket om med familien min. Under frokosten fikk jeg høre enda mer om den herlige kjæresten min, mamma-versjon. Dere vet, der mor forteller alt det flaue du har gjort, men også får frem hva du har vært flink til. Og jeg som trodde jeg ikke kunne like han bedre enn det jeg allerede gjorde.

Jeg skulle hjem, atter en gang. Det var to måneder siden jeg hadde dratt fra han sist, og da hadde jeg ikke fått sagt ordentlig farvel heller. Det eneste jeg hadde sagt var «sees», noe som var sant, for jeg skulle jo se han igjen. Denne gangen var det annerledes. Han fulgte meg til togstasjonen og vi stod å holdte rundt hverandre mens vi ventet på at toget skulle komme. Jeg personlig skulle ønske at toget aldri kom, slik at jeg kunne bli i armene hans for alltid. Dessverre ble den drømmen knust i tusen biter da jeg så i sidesynet at toget kom. Jeg sa at jeg elsket han før jeg gikk ombord på toget. Det var den lengste togturen jeg noen gang hadde opplevd, selv om det ikke var den lengste i distanse. Jeg begynte å gråte, for jeg savnet han så utrolig mye allerede. Jeg visste at jeg ikke fikk se han på en stund.

På veien til dit vi har kommet nå har vi som alle andre hatt noen nedturer, hvor ting har sett veldig ille ut for forholdet vårt. Hendelser jeg nesten ikke greier å tenke på, men vi har kommet oss gjennom alt. Det har vært mange lange uker uten å se hverandre, men det er ikke en eneste dag vi ikke har snakket sammen. Jeg savner han fortsatt like mye som jeg gjorde den første gangen jeg forlot han, selv om jeg vet at jeg ser han dagen etterpå. Det har ikke noe å si om det er et år, et par måneder eller en dag mellom hver gang vi ser hverandre. Jeg savner han fortsatt like mye hver eneste gang jeg eller han drar hjem. Når jeg tenker på hva som alltid får meg i bedre humør, så er det som regel alltid han. Det er alltid han, og det kommer alltid til å være han. Han er en person som alltid klarer å gi andre et smil om munnen, og det er en av tingene jeg elsker ved han. Han ser også veldig bra ut, i tillegg til veldig mange andre gode egenskaper.

På en måte er avstandsforhold positivt, for man bli vandt til å være borte fra hverandre og man blir da nødt til å være selvstendig. Man blir heller ikke avhengige av hverandre på samme måte som et par som møter hverandre hver eneste dag. Jeg har lært utrolig mye mer om meg selv og ting jeg kan klare i løpet av det siste året. Jeg er utrolig stolt. Stolt over å ha han som kjæreste. Jeg er veldig glad for at vi nå bor i samme by, for det gjør alt mye lettere. Det koster meg ikke mange penger for å dra på besøk, og nå kan jeg møte han når jeg vil.

Likes

Comments

Hei dere!

I dag tenkte jeg å fortelle hvordan jeg krøller håret mitt, for jeg bruker faktisk ikke krølltang eller varme i det hele tatt. Jeg trenger heller ikke å bruke hårspray, noe jeg vanligvis er helt avhengig av å ha når jeg krøller håret til vanlig.

Til jul fikk jeg nemlig noen smarte greier, som jeg har prøvd ut en del ganger nå. Det er nemlig "hair curlers" fra Glitter.

Disse bruker jeg vet at jeg dusjer og lar håret tørke litt, slik at det ikke er klissbløtt. Deretter deler jeg håret opp i mindre seksjoner. For å få disse til å sitte rundt håret mitt, er det med en stav man bruker for å dra håret gjennom. Etter det er det bare å vente til håret er helt tørt, man kan også bruke hårføner hvis man har det travelt.

Med disse slipper jeg å slite på håret, og håret mitt kan krølle seg selv mens jeg sminker meg og spiser. Over ser dere resultatet, og krøllene har vart i flere dager! På det første bildet har jeg sovet med de, mens på det andre var håret mitt nesten helt tørt (30 min ca).

Hvis dere er interessert så er det link her: https://www.glitter.no/hair-curlers-large-start-pakke-8-stk

Dette er heller ikke spons, jeg vil bare anbefale produktet til dere :)

Klem.

  • 58 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Sminke

Som jeg fortalte dere for en stund siden, bestilte jeg meg denne paletten. Det er da NYX sin highlight and contour pro palette. Jeg tenkte å dele mine meninger med dere, for jeg ser det er veldig mange som er storfornøyd med produktet. Jeg derimot, ikke like fornøyd.

Det som er bra med den er at den er mye rimeligere enn andre merker. Den kostet meg 250kr om jeg ikke tar feil, og har da hele åtte farger. Det er fire ulike contour/bronzing-farger, 1-2 highlightere, et vanelig "pudder" + en veldig gul farge.

Vanligvis har jeg pleid å bruke smashbox sin contour palette, som jeg er veldig fornøyd med. I den er det bare med tre farger, men jeg trenger jo ikke fler enn det. Det første jeg la merke til med den her var at de brune fargene var veldig brune, og den gule fargen var veldig gul. Noe som endte opp med at jeg så ut som meg selv når jeg først fant ut av solpudder. Jeg vet mange bruker den gule under øyet, men jeg ble så gul, at den kommer jeg mest sannsynlig ikke til å bruke igjen. Jeg må være forsiktig med hvor mye jeg tar på børsten, for hvis ikke kan det bli vanskelig å blende ut.

Som dere ser på det andre bildet over blir det veldig mye gris. Det blir pudderstøv overalt, og noen ganger kommer det også ut av selve innpakningen. Blant annet, når jeg fikk den var den ene fargen litt knust som dere kan se og da var det brunt overalt.

Jeg opplever også at fargene blir for mørke for meg som er litt blek fra før av, så dette er også noe å tenke på.

Har dere prøvd dette produktet? Hva er deres erfaringer?

Klem.

Likes

Comments