Contains affiliate links Skrevet i : Mote

Innlegget inneholder adlinks.

Jeg bruker mye av tiden min på å scrolle gjennom nettbutikker, og ender veldig sjelden opp med å kjøpe noe. Mest fordi jeg er veldig grådig på pengene mine og bruker gjerne et par dager på å bestemme meg for om jeg skal bruke penger på noe. I det siste har jeg bestilt ganske mye på nettet, og når jeg så på Nelly.com nå fikk jeg lyst på så utrolig mange nye klær. Tenkte å dele noen av favorittene mine med dere i innlegget her 😊 Håper dere liker innlegget!

Topp HER / Øredobber HER

Sandaler HER / Jeans HER

T-skjorte HER / Bukse HER

Sko HER / T-skjorte HER

Vans HER / Sko HER

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Den siste tiden har jeg slitt en del med at jeg har sovet veldig dårlig om natten og jeg aner ikke hvorfor. Når jeg skal legge meg er jeg supertrøtt og sliten men det tar lang tid før jeg sovner og jeg våkner utrolig mange ganger i løpet av natten. Når jeg våkner er jeg enten varm eller kald, ligger og vrir meg i senga, føler at jeg ikke får puste ordentlig og slike ting. Dette skremmer meg litt for jeg vet jo ikke hvorfor det skjer. Jeg har også oftere mareritt enn vanlig. Jeg husker sjelden hva jeg har drømt om og pleide å ha mareritt kanskje en gang i halvåret. Nå kan jeg våkne av at jeg vettskremt på grunn av mareritt og det også gjør meg litt redd.

Det er merkelig hvordan kroppen vår kan gjøre sånn og det interesserer meg litt, samtidig som at jeg skulle ønske at det ikke var sånn. Jeg går jo rundt å gjesper og er trøtt hele dagen, venner og familie tror jo at jeg kjeder meg hele tiden.

Noen som har opplevd noe lignende? Tar gjerne imot tips om hva som kan hjelpe 😊

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Hei dere! Jeg ser at jeg ikke har blogget på kjempelenge, men jeg føler ikke at jeg må beklage. Syns alltid det er litt teit når bloggere kommer og sier "Vet jeg ikke har blogget mye i det siste, og beklager så mye for det". Tror ikke folk bryr seg såå mye om det uansett. Men anyway, siden sist har jeg jobbet masse på sykehjemmet jeg har sommerjobb på. Har egentlig ikke gjort så veldig mye annet enn det. Det er en mer slitsom jobb enn det folk tror, og jeg har vært så sliten når jeg har kommet hjem at det har blitt en del avslapping. Men det er jo litt deilig det og, hvertfall når man vet at man ikke har kastet bort dagen helt.

Jeg har vært en liten tur til Alvdal i sommer, før jeg begynte å jobbe, men ellers har jeg bare vært hjemme. Jeg skal dra dit neste uke også, for å feire bursdagen min. Det blir koselig.

I skrivende øyeblikk sitter jeg og lakker neglene mine, noe jeg har blitt helt obsessed med i det siste. Jeg sitter og ser på neglevideoer på YouTube hele tiden, spesielt "simplynailogical". Så jeg prøver meg på noe av det hun gjør, ikke at det hele tiden blir så fint, men jeg elsker å ha på neglelakk. På jobb i dag så mista jeg mobilen i gulvet og jeg trodde alt gikk helt fint. Eller det gjorde jo egentlig det, men jeg så at jeg hadde klart å knust beskyttelsesskjermen, og jeg HATER når det er riper slik at skjermen blir rar å se på. Men jeg må nok leve med det en stund til, for akkurat nå har jeg ikke så mye penger til å bytte den. Det meste går til mat siden jeg er alene hjemme. Dere aner ikke hvor kjedelig det er å lage middag til én person hver dag. Jeg har igjen kun to dager på jobb da, så får jeg litt ferie før skolen starter igjen.

Jeg har skrevet mye i det siste, men jeg vet ikke om det er noe jeg har lyst til å dele på bloggen for det er ganske personlig. Vi får se hva det blir til. Jeg har egentlig ikke gjort så veldig mye mer enn det. Har ikke akkurat hatt en spennende sommer, men man kan ikke alltid ha det heller.


Hva har dere gjort så langt i sommer? Kommenter gjerne under :)

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Bilder

Ny dag.
Nå våkner jeg.
Jeg har sovet lenge.


- Erlend Loe, Naiv Super

Likes

Comments

Skrevet i : Bilder

ENJOY THE SUN, SOON IT WILL BE GONE.

Likes

Comments

Hei dere! I dag er jeg så heldig at jeg får dele en rabattkode med dere. Jeg vet ikke om dere har sett nettbutikken elsaandrose før, men de har de fineste bikiniene og badedraktene jeg har sett! Disse bikiniene er perfekte til sommeren, og de er superfine!

Jeg gir dere 15% rabatt på et kjøp ved bruk av koden LERCHEFUGL15 i kassen. Salget gjelder på hele butikken, så det er bare å shoppe i veg! Rabattkoden gjelder også på salgsvarer, men man må kjøpe et helt bikinisett for å få brukt koden 💛

Happy shopping! 💛

  • 136 lesere

Likes

Comments