View tracker

Skrevet i : Blogg

Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin helg!

Selv er jeg ganske sliten i dag. Jeg har nemlig vært i bursdag både på fredag og lørdag. Kom hjem ganske sent begge dagene, så er ganske trøtt i tillegg.

I dag har jeg slappet av, ryddet litt og vasket hus til naboen. Nå sitter jeg med lekser og venter på middag. Jeg er et stort matvrak akkurat nå, og blir liksom aldri helt mett.

Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur til typen i dag, men jeg får se om tiden strekker til. Jeg skal i hvertfall legge meg tidlig i dag, så jeg kan i såfall ikke bli så lenge. Må nok begynne å pakke litt snart, så jeg har nok å gjøre i dag.


Håper alle får en fin kveld videre, også blogges vi!

Klem.

Likes

Comments

Heisann!

Tenkte å kjøre på med en liten spørsmålsrunde (aner dere hvor lyst jeg hadde til å skrive "ei litta" der eller), hvor jeg enten svarer skriftlig eller på video, kommer an på hvor mange spørsmål jeg får. Her kan dere da spørre om alt mulig rart altså, så det er bare på spørre i veg!

Tenker å svare når jeg ser at innlegget blir mindre aktivt, så dere får bare følge med fremover :)

 • 28 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Sminke, Youtube

Hei dere!

I går filmet jeg en liten sminkevideo med en del av den nye sminken jeg kjøpte i romjula. Dette er slik jeg pleier å sminke meg når jeg gjør litt mer utav sminken.

Håper dere liker den! :)

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Sminke

Hei alle sammen!

I dag scrollet jeg nedover KICKS sin nettbutikk, og det tok lang tid før jeg klarte å bestemme meg hvor hva jeg ville ha. Jeg hadde igjen et gavekort på 400kr etter jul, så det kunne ikke være dyrere enn det. Jeg håper jeg blir fornøyd med begge tingene jeg har bestilt. Tror de kommer i midten av neste uke, så jeg tenker å enten lage et innlegg eller lage en video til YouTube, hvor jeg tester de ut.

Jeg er veldig glad i Smashbox sit contour-kit, og mitt begynner snart å bli tomt. Derfor vil jeg prøve noe nytt, og litt billigere. For jeg har nemlig bestilt meg NYX sin Highlight & Contour Pro Palette.

Jeg har sett flere bruke det, så jeg håper jeg blir fornøyd med det :)

Den andre tingen jeg bestilte meg var Urban Decay sin Eyeshadow Primer Potion, Anti-Aging.

Denne har jeg også hørt masse om i mange, mange år. Og nå som KICKS har fått inn Urban Decay, så måtte jeg bare kjøpe den. Jeg har aldri egentlig brukt noe særlig med primer, så jeg gleder meg veldig til å teste den ut!

Har du prøvd noen av disse før?

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Hei dere!

De siste ukene har jeg prøvd å skrive et par innlegg om saker jeg bryr meg om, men jeg syns det blir litt vanskelig. Sliter litt med å formulere og finne de riktige ordene. Begynner også å lure på om det er noen som i det hele tatt ønsker å lese om det, og om det i det hele tatt finnes interessant.

Jeg håper jo jeg skriver om tema folk bryr seg om. For noe av det jeg skriver om er viktige ting, som jeg mener alle burde ha en mening om. Noen ganger blir jeg lei av å bare lese om sminke og klær, selv om jeg skulle ønske at det var de eneste bekymringene vi hadde her i verden. Det er viktig at vi prøver å forstå, i stedet for å bare la saker og ting gå oss hus forbi.

Jeg skulle ønske jeg kun trengte å tenke på at jeg ikke har tatt ned julepynten enda, at jeg egentlig ikke har noen klær jeg liker og at jeg skulle ønske jeg hadde penger til å ordne håret mitt. Men sånn er det ikke, uheldigvis.

Jeg er usikker på om jeg kommer til å legge ut de innleggene jeg har prøvd å skrive i en stund nå, men kanskje jeg gjør det hvis jeg får de til å gi litt mer mening. For akkurat nå er de bare rotete.

I dag skal jeg gjøre lekser og kose meg, hehe... Men håper dere andre får en fin lørdag, med noe litt mer spennende enn lekser på planen :)

Klem.

Likes

Comments

View tracker

I dag har jeg så mye lekser og andre ting som helst skal være ferdig til i morgen, og jeg føler ikke at jeg har nok tid til å kunne bli ferdig med alt. Historielærern vår har gitt oss rundt tretti sider som vi skal lese og skrive notater til, og i tillegg skal vi skrive noen spørsmål. Vanligvis ville jeg tatt det med ro og kanskje ikke skrevet notater i det hele tatt, men vi skal faktisk levere det inn, så da må jeg bare gjøre det. Jeg har også en mattelekse jeg må gjøre, og jeg føler at jeg ikke henger helt med i matte nå. Jeg var også borte sist mattetime, så jeg vet ikke hva vi holder på med. I tillegg til alt dette har jeg en lekse i spansk, men det er ikke helt krise hvis jeg ikke får gjort den, heldigvis.

Jeg liker ikke når dagene mine består av skole, og så mer "skole" når jeg kommer hjem. Hvor blir det av tiden?

Jeg får i hvertfall prøve å bli ferdig ganske fort, slik at jeg får sove nok i natt. Hvis ikke ender jeg opp med å bli sittende til klokken tre i natt, og det er ikke helt gunstig.

Klem.

 • 55 lesere

Likes

Comments

I dag tenkte jeg å gjøre noe annerledes, nemlig et lite innlegg hvor jeg forteller litt om meg selv. Jeg har prøvd å komme på noen kule, morsomme og amazing fakta om meg. Her kommer de!

 • Jeg er livredd for insekter, men er fortsatt ganske glad i naturen. Det har seg slik at når det kommer insekter inn i huset mitt (vet ikke hvordan de kommer seg inn, men det burde ikke vært lov) så stopper jeg helt opp i noen sekunder, før jeg springer så langt vekk som mulig. Når jeg kommer tilbake finner jeg ikke insektet lenger, og jeg lever da med tanken på hvor mange insekter det er her uten at jeg kan gjøre noe med det...
 • Jeg syns jeg bruker for mye tid på mobilen, men jeg elsker det. Jeg er helt for at man skal legge fra seg mobilen oftere og være sosial eller gjøre mer fornuftige ting, MEN jeg elsker å scrolle på mobilen også.
 • Jeg hooka på fest med en og vi har nå vært sammen i snart et år.
 • Jeg elsker å lese bøker. Kall meg tidenes nerd men jeg synes det er så avslappende.
 • Jeg liker ikke snø i det hele tatt. Det er kaldt, bløtt og slitsomt å måkke.
 • Jeg søkte på formgivingsfag på videregående for å få mindre teori på skolen, og endte opp med ti timer mer skole i uka.
 • Jeg er med i styret i det ene lokallaget til AUF og skal liksom bry meg ganske mye om politikk og slikt, men noen ganger gidder jeg ikke bry meg en dritt og faker syk bare for å slippe å snakke om noe politisk.
 • Noen ganger bruker jeg ganske mye penger, men klager på at jeg er blakk. Sånn som nå, når jeg nettopp har kjøpt ny mobil.


Klem.


 • 89 lesere

Likes

Comments

Hei alle!

Jeg er helt overveldet over hvor mange som har vært innom bloggen min de siste dagene. Jeg har aldri hatt så høye lesertall noen gang, og ligger nå som nummer 93 på nouw. Dette er helt utrolig, og jeg hadde aldri trodd at så mange av dere ville vært interessert i å lese det jeg skriver. Dette betyr vell at de fleste liker å lese noe som inneholder noe annet enn "dette har jeg gjort i dag". Det tar litt lengre tid å skrive de mer innholdsrike og seriøse innleggene, og det er ikke så altfor ofte at jeg klarer å uttrykke meg på en bra måte, men det er utrolig verdt det i etterkant. Det har blitt en god start på det nye året her på bloggen, og jeg håper det blir det ellers også.

Ellers, så har vi hatt strømbrudd i dag (den siste dagen jeg har med ferie), så jeg og brodern har vært uten strøm i om lag tre timer. Det vil si ingen lys, ikke elektrisk varme og heller ikke internett. Jeg fikk fyrt opp i ovnen heldigvis, det tok bare fire forsøk, men jeg fikk det til, til slutt. Nå har vi fått tilbake strømmen, så nå får jeg lest videre til en prøve vi har nå på onsdag, samtidig som jeg får min daglige dose av sosiale medier.

Håper alle har hatt en fin start på det nye året! :)

Klem.

 • 91 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Hvert eneste år, på denne dagen, setter de fleste mennesker seg mål for året som kommer. Nyttårsforsetter. Alt man vil gjøre i året som kommer, som man ikke fikk gjort så mye av i året som var. Det ender som regel opp med at man blir skuffet over sin dårlige innsats og setter seg det samme målet året etter og sier til seg selv at nå skal man klare det. Lista er som regel lang, men det som går igjen er at man skal trene mer, spise sunnere osv. Kjempebra å ha slike mål forsåvidt, hvis man virkelig trenger å trene mer og spise sunnere. Men det er ikke så veldig rart at blant annet kroppspress blir så stort når dette er det eneste vi tenker på når det nye året kommer. Jeg synes vi setter alt for store krav til oss selv. Ja, det er ett nytt år, men det er ikke et nytt liv. Første januar er bare dagen etter månedsskifte, akkurat som at september kommer etter august. Om du vil endre på den du er eller gjøre livsstilen din bedre, er det kanskje bedre å starte med en gang, i stedet for å tvinge seg selv til å gi alt fra første sekund i det nye året. Jeg sa en gang at jeg ville bli et bedre menneske neste år, slutte å klage så mye. Det jeg fikk som svar var, hvorfor ikke prøve fra i morgen? Man trenger ikke vente helt til et nytt år før man vil prøve på noe nytt, du kan starte nå.

Allikevel har jeg noen mål for 2017. Men de inneholder ikke noe som å trene mer eller spise sunnere, for jeg har funnet ut de siste årene at man ikke kan sette seg slike mål med mindre man vet inni seg at man faktisk kan klare det. Jeg er for glad i mat til å prøve å spise sunnere, og jeg har heller ikke noe behov for det. Jeg vet også med meg selv at jeg ikke kan trene på "kommando". Det passer ikke for meg å si at på mandag, torsdag og lørdag så skal jeg trene. Derfor så setter jeg meg ikke slike mål. Jeg har de kanskje notert i hjernen min, men jeg setter det ikke opp som noen hovedmål for året som kommer.

Først og fremst tenker jeg at det er viktig at jeg prøver å holde meg selv så positiv som mulig. Jeg vil være glad og jeg vil ha glade mennesker rundt meg. Jeg kan kanskje ikke styre at andre er glade, men om jeg er glad så kan det være jeg påvirker andre også. Jeg er lei av å gå rundt og være negativ, for jeg tror jeg kler et smil bedre.

I året som kommer vil jeg også fokusere mer på meg selv, og hva jeg trenger i hverdagen for å ikke miste meg selv. Jeg skal gjøre slike ting som å sette meg ned å lese en bok i stedet for å scrolle opp og ned på sosiale medier, ta et varmt og deilig bad og koble helt ut. Jeg kan gå turer, for å få frisk luft. Ta meg en tur på treningssenteret for å tenke på noe annet. Være med kjæresten min, fordi jeg vet at når jeg er der så ligger stressnivået på null, og jeg slapper som regel helt av.

Noe jeg også vil sette fokus på, er å være med de som jeg setter aller mest pris på. Jeg bruker alt for lite tid med de personene jeg er glad i, og jeg vil vise dem at jeg virkelig setter pris på å ha de i livet mitt. Dette virker kanskje litt klisje, men det er viktig å fortelle folk at du setter pris på dem og er glad i dem. For akkurat det er ikke alltid en selvfølge, og det kan være veldig koselig å høre at noen forteller deg det.

Sist men ikke minst vil jeg satse enda litt mer på skolen, og prøve å få standpunktkarakterene på en bra karakter. Jeg SKAL bli flinkere på å øve til prøver, og skal blant annet starte å øve før siste slutt. Dette har jeg aldri prøvd før, så det skal bli spennende å se om jeg klarer det.

Ellers vil jeg ønske alle en fin nyttårsfeiring, også snakkes vi igjen neste år! :)

Klem.

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Som dere sikkert alle er klar over er det lille nyttårsaften i dag. Det er kun litt over en dag igjen av 2016, og året her har gått så fort, men samtidig veldig sakte. Det har skjedd mye, og jeg føler jeg har vokst veldig som person det siste året. Jeg fant noen spørsmål på en annen blogg som jeg synes passet bra å ta i et slikt innlegg, så her kommer min lille oppsummering av 2016.


GJORDE DU NOE I 2016 SOM DU ALDRI HAR GJORT FØR?

Jeg har vell gjort en del ting i år som jeg aldri har gjort før. Blant annet var jeg på sommerleir på Utøya. Det var en veldig spesiell opplevelse, og er noe man ikke helt kan sammenlikne med noe annet. Jeg har også gjort veldig mye på egenhånd, og det føles veldig deilig. Jeg føler at jeg tørr mye mer enn det jeg ville gjort før. Blant annet når vi var i Berlin dro jeg ut flere ganger for meg selv, og utforsket steder jeg aldri har satt foten min før. Godt gjort å ikke gå seg bort egentlig, men det hjalp litt at jeg hadde bestilt mobildata i utlandet, slik at jeg hadde tilgang på Google Maps hvis jeg trengte det. Hehe...

HAR DU GJENNOMGÅTT NOEN STORE FORANDRINGER?

Forandringer og forandringer. Jeg har tatt av reguleringen og bleket håret litt. Ellers har det vell ikke skjedd så veldig mye på den fronten. Jeg trodde aldri at jeg kom til å bleke håret, for jeg har alltid gått for mørkt hår, men jeg endte jo opp med å like det ganske godt. Jeg tenker på å få det enda lysere faktisk, så det kan bli spennende.

HAR NOE GJORT DEG SKIKKELIG GLAD?

Det er en person som har gjort meg spesielt glad, og det er den fantastiske kjæresten min. Han er den som har greid å få litt positive ting inn i livet mitt når jeg har hatt det litt ekstra vanskelig. Han er der alltid for meg og jeg kan snakke med han om alt. Vet ikke helt hvordan ting hadde vært hvis jeg ikke hadde møtt han. Jeg har også fått en kjempefin kattepus, og det har også gjort meg skikkelig glad :)

HAR NOE GJORT DEG TRIST?

Det er litt vanskelig å sette ord på hva som har gjort meg trist. Jeg har hatt noen perioder hvor jeg har vært veldig følsom for alt. Dette fordi jeg er et følsomt menneske, og tar veldig lett på ting. Starten av året var helt fantastisk for min del, jeg var nyforelska (og er det fortsatt) og jeg tenkte ikke så veldig mye på ulike ting siden jeg var mest fokusert på kjærligheten, hehe... Det at vi i en god stund hadde avstandsforhold gjorde meg i grunn ganske trist. Hver gang jeg dro eller han dro følte jeg alltid på en viss tristhet. Dette har jo gått over nå, men det var ganske slitsomt psykisk å holde på sånn. Nå utover høsten har skolen gjort meg helt utslitt, og det er mange kvelder jeg bare har lugget i senga mi og tenkt på at jeg ikke klarer mer. Men stort sett så har jeg vært ganske glad dette året.

HVA SKULLE DU ØNSKE DU GJORDE MER AV?

Jeg skulle ønske jeg tok meg mer tid til å fokusere på hva som er bra for meg. Jeg skulle gjerne tatt litt mer vare på meg selv. Vet det er viktig å tenke på andre osv, men det er også viktig å passe på at man selv har det bra. Jeg skulle lest flere bøker, trent litt mer og vært med de som virkelig betyr noe for meg. Dette skal jeg sette mye mer fokus på fremover, og jeg håper jeg får det til.

HVA HAR VÆRT DITT FAVORITTPROGRAM?

Kan ikke velge bare et så det blir vell Buffy og SKAM <3

HAR DU GJORT EN VANSKELIG AVGJØRELSE?

Jeg har vell egentlig ikke gjort noen spesielt vanskelige avgjørelser. Men det er en ting jeg har tenkt på å gjøre som kunne skapt noen vanskelige situasjoner. Blant annet å bo bare en plass i stedet for to for å minke stress osv. Men jeg har aldri klart å velge om det ville blitt til mamma eller pappa, og jeg ville fått den største skyldfølelsen ovenfor den ene parten. Den avgjørelsen har jeg lagt på hylla foreløpig.

HVA HAR DU BRUKT MEST PENGER PÅ?

Nesten litt flaut å si, men jeg tror det er mat? Har brukt alt for mye penger i kantina på skolen og ellers. Men jeg har også brukt en del penger på klær og sminke. Angrer kanskje litt på å ha brukt så mye som jeg har gjort på mat, men man kan ikke sulte heller. Jeg får lære til neste år og gjøre slik som mamma sier, "smør på en ekstra skive da vet du".

HAR DU VÆRT FORELSKET?

Har ikke vært bare litt forelsket, men veldig også <3

HVA VAR DET BESTE KJØPET?

Helt på starten av året så kjøpte jeg meg ny gitar, som jeg er veldig fornøyd med. Så jeg tror det blir den og den nye mobilen min jeg kjøpte for noen dager siden.

HVILKEN DATO FRA 2016 KOMMER DU ALLTID TIL Å HUSKE?

Hmmm... Må vell bli 18. februar, for det var da jeg og Preben ble sammen <3

FIKK DU NOE DU ØNSKET DEG I 2016?

Fikk veldig mye av det jeg ønsket meg til jul, og mye av dette har jeg jo ønsket meg i store deler av året. Først og fremst ønsket jeg meg en liten jobb jeg kunne ha ved siden av skolen, og det fikk jeg jo. Jeg startet å jobbe på Lerkendal Stadion i Mars og skal mest sannsynlig skrive under ny kontrakt snart :) Jeg fikk en katt, som jeg har ønska meg helt siden den forrige katten min døde. Jeg fikk også en del andre ting jeg hadde ønsket meg, så kunne vell ikke ønsket meg mer.

HVA GJORDE DU PÅ BURSDAGEN DIN I 2016?

Bursdagen min feiret jeg med kjæresten og familien min på Alvdal. Det er vell første gang noen gang at jeg ikke har vært med foreldrene mine på bursdagen min, men det var en utrolig fin bursdag uansett. Jeg spiste god mat og masse kaker, og dagen var ellers helt tipp topp.

HVA ER DU MEST STOLT OVER?

Ganske stolt over at jeg ikke har droppet ut av skolen enda, neida... Kanskje litt? Jeg er ganske usikker på dette, men jeg er litt stolt av meg selv. Er det lov å si det? Selv om jeg store deler av året har blitt plaget av magen min og kvalme så har jeg greid ganske mye. Jeg har dratt på skolen stort sett hver dag, har bare et par fraværsdager fra hele 2016, og det er nok å være stolt av i seg selv. Jeg har stått i alle fag og gjort alt jeg kan for å få best resultat som mulig. Satser på at alt blir bedre på nyåret.

Jeg er også stolt av Instagram'en min. Jeg jobber virkelig hardt for å alltid ha fine bilder å legge ut, og at de skal passe inn og slikt. Jeg har i løpet av det året her nådd et følgertall jeg aldri hadde trodd jeg kom til å få. Så tusen takk til alle som kommer med komplimenter om brukeren min, det betyr utrolig mye!

HVILKE LAND BESØKTE DU?

2016 har vært året jeg har besøkt flest land. Jeg har vært i Tyskland, Luxembourg og kjørt gjennom Belgia. Jeg likte meg ganske godt i Tyskland, spesielt i Berlin og tenker å dra tilbake dit en gang.

HVA ER DITT HØYESTE ØNSKE AKKURAT NÅ?

Akkurat nå er mitt høyeste ønske å bli frisk. Jeg er så lei av å gå rundt og være dårlig. Jeg håper 2017 blir et år jeg slipper å gå rundt med smerter. Det hadde vært utrolig deilig.

HVA SKULLE DU ØNSKE DU GJORDE MINDRE AV?

Jeg er flink til å sløse bort tiden min, og jeg skulle ønske at jeg brukte tiden min mer smart. Jeg ligger alt for mye i senga, og jeg skulle ønske jeg brukte de timene på å gjøre noe fornuftig.

HVA VAR DINE BESTE OPPLEVELSER I 2016?

- Få verdens beste kjæreste
- Tur i Tyskland
- Utøya
- Livet generelt

Tusen takk for all støtte og kommentarer på bloggen dette året. Dere er fantastiske!
Jeg ser virkelig frem til et nytt år :)

Klem.

 • 183 lesere

Likes

Comments