Hei dere! I dag er jeg så heldig at jeg får dele en rabattkode med dere. Jeg vet ikke om dere har sett nettbutikken elsaandrose før, men de har de fineste bikiniene og badedraktene jeg har sett! Disse bikiniene er perfekte til sommeren, og de er superfine!

Jeg gir dere 15% rabatt på et kjøp ved bruk av koden LERCHEFUGL15 i kassen. Salget gjelder på hele butikken, så det er bare å shoppe i veg! Rabattkoden gjelder også på salgsvarer, men man må kjøpe et helt bikinisett for å få brukt koden 💛

Happy shopping! 💛

  • 25 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

På lørdag tok jeg og kjæresten oss en liten tur. Det var tross alt så fint vær og såpass god temperatur ute. Vi gikk en plass vi aldri hadde vært før og endte opp på en kirkegård. Det var utrolig fin utsikt derfra og vi kom akkurat tidsnok til å få med oss solnedgangen. Det var en fin rosa himmel og det ble det fine bilder av óg. Selv om turen kanskje ikke ble så lang så var det godt å få rørt litt på beina. Det er jo lett for at det blir en del sofasitting i løpet av en helg.

Jeg er hvertfall storfornøyd med denne lille turen og det var en av høydepunktene i løpet av helgen. Håper Trondheim byr på like fint vær i ukene fremover også, for jeg kjenner at jeg koser meg mer når været er fint.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Som nevnt tidligere i uken har jeg brukt påskeferien min i Alvdal. Jeg har besøkt familie og venner som jeg ikke har sett på lenge, noe som var kjempekoselig. Hver kveld satte jeg og besteforeldrene mine oss foran tv'en for å se på påskekrim sammen. Dette har blitt en tradisjon, og det er noe av det koseligste jeg vet om i påsken (selv om krim ikke er så veldig koselig i seg selv). Favoritten må ha vært Unge Inspektør Morse. Veldig spennende krimserie og en kjekk skuespiller, hehe.

Før jeg dro lagde jeg meg mitt eget påskeegg, fylt med det beste smågodtet! Jeg har kost meg mye med andre ord. Vi har også spist ordentlig påskemiddag hver dag, og jeg elsker det! Skinkestek, kalkun osv, noe av det beste jeg vet om.

Noe jeg er veldig glad for er at jeg fikk brukt ferien til å slappe av ordentlig og ta det med ro. Jeg klarer aldri å slappe av hvis jeg skal besøke mange plasser eller finne på for mye, så det var deilig å ha en hel uke med ganske frie dager. Jeg fikk lest ferdig to bøker jeg allerede hadde startet på fra før av, "Girl Online Going Solo" og "Hver gang du forlater meg". Bekke bøkene er veldig gode bøker og jeg anbefaler begge to. Det var en dag jeg bare skulle lese i en liten time og før jeg visste ordet av det hadde det nesten gått tre timer og det var klart for middag. Jeg føler heller ikke at jeg kaster bort dagen av å ligge på sofaen og lese, jeg føler heller at jeg gjør noe produktivt. Det værste jeg vet må være å ikke gjøre noe en hel dag, da får jeg skikkelig dårlig samvittighet.

I ferien fikk jeg også klippet pannelugg. Jeg har hatt lyst på det utrolig lenge, men har vært litt redd for å faktisk gjøre det i tilfelle jeg ikke ville kledd det. Men jeg syns nesten jeg kler mer å ha pannelugg enn å ikke ha det. Nå håper jeg bare at jeg lar håret mitt være i fred, så det slipper å bli slitt av farging/bleking. Så lenge etterveksten min ikke blir en helt annen hårfarge enn det jeg har nå så er jeg fornøyd.

Jeg har også fått kost mye med katten min selv om jeg har vært en del borte. Jeg var nemlig alene hjemme med pus den første helgen, noe som var veldig kos. Han var også veldig glad når jeg kom hjem på lørdag.

Hva har dere gjort i påsken?

Klem.

Likes

Comments

Jeg satte meg i parken for å høre på musikk og sole meg. Der sitter jeg og koser meg i mitt eget selskap og kjenner at solen varmer på kroppen. Jeg er i min egen boble, men plutselig blir jeg forstyrret. Det kommer en eldre mann på sykkel som stopper rett foran meg og sier noe. Jeg hører på musikk så jeg tar ut den ene ørepluggen for å høre hva han sa til meg.

"Du må kjøpe deg ny bukse."

Og så syklet han videre. Just like that.

Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere, men det første jeg tenkte var "Unnskyld meg, men hva f***". Jeg hadde på meg ei bukse med hull på knea, og det er jo helt vanlig nå for tiden å gå med hullete bukser. Det jeg syns er mest utrolig er at denne mannen faktisk stopper opp når han ser meg og påpeker det. Han sa det ikke på en tullete måte heller, han var helt seriøs. Betyr dette da at han stopper opp for hver hullete bukse han ser, for da kommer han seg ikke så utrolig langt. Hvordan gidder noen å påpeke ting ved helt fremmede mennesker? Jeg ble så sjokkert at det eneste jeg svarte var "mhm...ja". Jeg syns folk kan tenke mer over hva de sier altså, for jeg syns ikke at slike situasjoner blir så veldig behagelige.

  • 199 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Mote

I dag er jeg i ordentlig godt humør. Selv om jeg var litt trist når jeg våknet, ettersom at jeg kom hjem fra Alvdal og fordi ferien snart er ferdig. Men det var også sol ute og den varmet i ansiktet mitt når jeg stakk hodet ut på verandaen. Jeg avtalte med venninna mi Annette å møtes til en liten lunsj, og ordnet meg for å dra ned til byen. Det var overraskende mye folk ute, selv om det aller meste var stengt i dag. Jeg kom til byen litt før og satte meg på en benk for å sole meg litt. Det ble faktisk utrolig varmt, og det er så deilig at solen endelig har begynt å varme litt! Vår i Trondheim er utrolig fint, så lenge været er fint selvfølgelig... Vi dro på Starbucks for å spise litt, og jeg bestilte meg en Peach Black Tea Lemonade og en croissant. Det var kjempekoselig å møte noen på min alder igjen, etter ei uke hos familie.

Nå skal jeg jobbe litt med skolearbeid og spise litt candy, hehe <3

Håper alle nyter de siste dagene med ferie!
Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Mat

Hei og god påske! Jeg nyter ferien i Alvdal hos bestemor, og bruker dagene på å lese, se påskekrim, spise god mat og besøke familie. Før jeg dro hit, møtte jeg Tuva og vi spiste lunsj sammen. Vi dro til "Noora's Diner", som er en type amerikansk diner i Trondheim. Ingen av oss hadde spist der før, men vi ble positivt overrasket. Det var veldig god mat og prisene var heller ikke ille. Selv spiste jeg belgisk vaffel med is og pommes frites, og det var supergodt. Jeg var god og mett etterpå for å si det mildt. Jeg kommer til å dra tilbake dit hvertfall.

Nå skal jeg catche opp på Paradise Hotell, haha.
Håper alle har/får en fin påskeferie!

Klem.

Likes

Comments