Skrevet i : Blogg

For min del blir det ikke ordentlig helg eller fri før til jul. Det er jo ikke så lenge til nå, så det går jo helt fint forsåvidt. Har regnet på det, og det er bare ti skoledager igjen nå. Ti dager virker veldig lite nå, spesielt nå som vi har så mye å gjøre. I morgen har jeg halvdagsprøve i matte, som jeg håper går bra. Jeg satser på toppkarakter, så jeg håper jeg får det til. Jeg ligger ganske bra an med øvingen, så tenker å legge meg litt tidlig, så jeg kommer meg opp og får dratt på skolen i ordentlig tid for en gangs skyld. De siste ukene har jeg hatt utrolig vanskelig for å stå opp, og jeg regner med at en stor grunn til det er at det er så mørkt ute når jeg våkner. Jeg har kommet enten akkurat tidsnok på skolen, eller noen minutter for sent hver dag i en periode nå. Skjerpings Ylva!!

I helgen blir jeg nødt til å levere en muntlig presentasjon i Geografi, og øve til en prøve vi har i samfunnsfag på tirsdag. Så det blir ikke mye helg på meg, men jeg må uansett prøve å få kjøpt noen julegaver tenker jeg. Når det kommer til julegaver, så har jeg faktisk kommet ganske langt og er fornøyd med det. Skal i tillegg kjøpe eller lage julekort som jeg kan sende med alle gavene. Jeg syns det er veldig koselig! :)

Neste uke blir det også ganske travelt på grunn av en ganske stor historieprøve og spansk skriftlig. Vi har aldri hatt en så stor skriftlig prøve i spansk før, så jeg kjenner jeg gruer meg litt, for det er det faget jeg er dårligst i. Etterfulgt av det har jeg også spansk muntlig ikke så alt for mange dager senere, så det blir i hvertfall nok spansk på meg fremover.


Ønsker alle andre lykke til med innspurten nå før jul :)

Klem.

Slenger med et bilde av meg der jeg ser passe lei ut, haha...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

...det hadde jo vært litt koselig med snø nå. Her i Trondheim regner det bare mer og mer. Temperaturen ligger på rundt 0 grader og jeg skulle faktisk ønske at det var snø i gatene. Det gir litt mer julestemning, enn det været vi har nå. Vi fikk veldig mye snø her i løpet av fredag og lørdag forrige uke, men det forsvant igjen i løpet av de neste dagene.

Jeg ser at julepynten er hentet frem, og julelysene er hengt ute. Det eneste som mangler for at alt skal se litt mer koselig ut, er snø. For akkurat nå er det egentlig bare trist. Det blir også mye mørkere når det ikke er noe snø ute.

En ting som også mangler, er at jeg enda ikke har kjøpt årets "Red Cup" fra Starbucks. Dette må jeg få til en dag, men venter til litt nærmere jul. Kanskje siste skoledag? Hvem vet.

Vi har forresten lagd et Freia Sjokoladehus nå, men det står ute for at pynten skal stivne. Poster bilder av det i morgen :)

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

I det siste har jeg slitt litt med å skrive, og finne på noe å skrive om. Vanligvis pleier det å gå veldig lett for meg, og kommer som regel alltid på noe jeg kan publisere på bloggen som et lite hverdagsinnlegg. Jeg er veldig glad i å skrive tekster med litt mer mening bak, eller å skrive om noe som er viktig for meg. Jeg har mange ting jeg engasjerer meg for, men jeg sliter med å finne ord.

Jeg har lyst til å laste opp gode YouTube-videoer regelmessig, og ikke bare en gang i blant. Man får jo ikke seere og lesere av å bare blogge av og til. Nå hørtes det ut som at jeg bare bryr meg om lesertall, men det er jo en grunn til at man velger å dele ting på internett. Hvis man ikke vil at noen skal se eller lese, hva er da vitsen.

Jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg ikke har tid til å filme eller blogge, for å ikke få for mye på samvittigheten, men vi vet jo alle at man har jo tid hvis man virkelig vil. Dette er noe jeg er kjempeglad i å gjøre, og jeg liker å dele hverdagen min med andre. Det er også litt fint å bare publisere noe, uten å vite helt hvem som leser om hva jeg har gjort i dag. Kommentarer eller ikke, det eneste jeg ser er antallet som har vært innom, og bare det hjelper litt på inspirasjonen.

Jeg vil gjerne blogger mer, filme mer og legge ut mer på Instagram, så hvis du har noen forslag på hva du vil at jeg skal skrive om, eller snakke om, så er det bare å legge igjen en kommentar. Om det er her, på YouTube eller andre sosiale media, så setter jeg uansett utrolig stor pris på det!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

♥Tenkte å lage en liste over ting jeg har lyst til å gjøre i desember. Selv om dette er måneden der det er mest å gjøre på skolen, er det lurt å ta pauser innimellom og finne på noe annet. Om man bare stresser hele tiden, er det ikke sikkert at resultatet blir noe bra, det er i hvertfall min teori.♥

- Jeg elsker å se på VLOGMAS, spesielt Zoella, Cambria Joy og MyLifeAsEva sine! Jeg har planer om å få med meg alle i år, før første juledag. Dette kan bli vanskelig, for jeg vet jeg ikke fikk det til i fjor, men jeg skal prøve. Dette får meg i skikkelig julestemning, og anbefaler det til alle som liker å se på YouTube.♥

- Dra på IKEA og kjøpe julepynt til rommet mitt. Jeg er ikke den som har pyntet mest i familien når desember sniker seg inn i huset, men i år har jeg planer om å gjøre det litt jule-ish på rommet mitt. Har planer om å kjøpe glitterbånd, fine julekuler, duftlys og noen fine planter! Jeg tror jeg skal en tur på IKEA med typen nå til uken, så det gleder jeg meg til. ♥

- Bake og pynte pepperkaker. Alle baker pepperkaker til jul (håper jeg??), men er vell ikke alle som pynter dem. Familien min er ikke et unntak der, men i år har jeg lyst til å pynte pepperkakene fint. Dette er også en gøy ting å gjøre hvis man har litt tid til overs, og det krever verken mye ingredienser eller tid.♥

- Lage et sjokoladehus eller pepperkakehus. De fleste har vell fått med seg Freia sin nye trend, nemlig å lage sjokoladehus. Jeg har veldig lyst til å prøve dette, men føler at det enkleste kanskje er å kjøpe et ferdigsett med pepperkakehus. Uansett hva det blir, så har jeg lyst til å lage det og pynte det slik at det ser koselig ut. Elsker å sette mitt eget personlige preg når det gjelder pynte.♥

- Se mange julefilmer. Jeg pleier ikke å se så mange typiske julefilmer, men jeg liker Love Actually, Grinch og The Nightmare Before Christmas. Jeg vil hvertfall se disse, og kanskje noen flere og. ♥

- Skrive julekort. Jeg pleier ikke å skrive julekort til så veldig mange, men det hender seg at jeg sender i posten til noen av vennene mine som ikke bor her i Trondheim. I år har jeg lyst til å skrive et til alle jeg gir pakke til og slik at det blir litt mer personlig. ♥

- Bruke tid med familie og venner. Jeg føler at jeg aldri "har tid" til å være med familien, men om man tenker over det bruker man mye tid på mobil og pc. Tid man kan bruke på mye annet.


Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Så mye som jeg vil være en sprek person som finner på mye hele tiden, så savner jeg å ta det helt med ro, spise mat og se på serier. Jeg har skrevet alt jeg har av prøver og innleveringer inn i kalenderen min, og fikk et lite sjokk... Jeg har nesten ingen dager hvor jeg kan slippe unna skolearbeid før jul. Men jeg teller dager og det er kun 22 dager igjen til ferie, og jeg gleder meg utrolig mye. Juleferien er ikke så lang i år, men jeg tar det jeg kan få.

Dagen i dag har vært helt ok hittil. Jeg startet med å ha spinning i 50 min, etterfulgt av en søvnig time med kunsthistorie. Nå har jeg suttet i et par timer med Photoshop, og det går helt greit. Om ikke lenge drar jeg til typen for å spise middag og starte øvingen til sosiologi-prøven jeg har i morgen. Wish me luck.

Jeg har sovet utrolig godt de siste dagene, men har fått litt for lite søvn. Så om jeg klarer, skal jeg legge meg senest halv elleve i kveld. Jeg kommer antageligvis til å sitte med lesingen til sent på natt sånn som sist, men jeg håper jeg klarer å stoppe meg selv i tide.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

people are allowed to leave you.

people are allowed to break up with you.

people are allowed to love you but not

want to be with you.

people are allowed to not want to talk to you.

people are allowed to put their happiness before yours and do what makes them happy even if it does not include you.

people are allowed to move on from you.

people are allowed to fall in love with somebody else.

people are allowed to not want you in their life.

people are allowed to do whatever they want to better themselves and become the version of themselves they are trying so hard to love.

don’t be bitter towards someone who is only trying to be happy.

bilde og tekst hentet fra tumblr

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Det vil kanskje virke litt sjokkerende for noen, men jeg har aldri benyttet meg av Black Friday tilbudene før. Jeg tror heller ikke jeg kommer til å gjøre det i morgen, med mindre Apple kjører på med salg på de nye iPhonene. Men det tror jeg ikke de gjør. For det første har jeg ikke noe peiling på hva jeg skal kjøpe i julegave til noen enda, heldigvis har jeg en hel måned på meg. For det andre så har jeg ikke mest penger på kortet akkurat nå, ettersom at jeg driver å venter på at Telia skal få inn mobilen jeg ska ha.

Så isteden for å rushe ned til byen for å rekke de tidligste salgene, skal jeg sove lenge og ta det med ro her hjemme. Er jeg heldig er jeg i bedre form, og kan kanskje dra på en julelunsj jeg er invitert på. Og hvis jeg føler meg ekstra bra så drar jeg til Alvdal i morgen, mest fordi jeg trenger hjelp til å strikke helen på den ene ullsokken jeg strikker, haha...

Akkurat nå føler jeg at jeg har litt inspirasjon, og skal derfor gjøre litt lekser før jeg legger meg. Og siden jeg ikke har noen bilder fra i dag å legge ut, så lette jeg litt i "Photo Booth" albumet mitt, og der fant jeg mye rart. Enjoy.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

I går var jeg på julekonserten "Stille natt hellige natt" i Vår Frues Kirke, her i Trondheim. Dette er en turne med omkring 50 konserten på en måned. Hele greia starter her i Trondheim, før de reiser videre rundt om i Norge. Alexander Rybak er vell største grunnen til at jeg har dratt på denne konserten to år på rad nå, men det er også for å komme i ordentlig julestemning. Artistene synger utrolig fint og det var flere ganger jeg kjente tårene presse på.

Etter konserten fikk jeg snakket litt med Alexander Rybak, og han er utrolig koselig. Tro meg, en av de hyggeligste personene jeg har møtt. Han er også ganske flink til å gi komplimenter, han sa nemlig at jeg så nydelig ut og at jeg hadde god parfyme. Slikt hører man ikke hver dag.

Anbefaler alle å dra på en av de 50 konsertene som skal være i måneden som kommer! <3

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Som overskriften sier, så er jeg syk i dag. Jeg har følt meg dårlig hele uken, og med en fraværende Ylva i timene på skolen ble jeg hjemme i dag. Eller jeg hadde vell egentlig ikke noe valg, for halvveis til bussholdeplassen så brakk jeg meg, og ble redd for å kaste opp. Jeg er kanskje litt rar, men det er en av de tingene jeg er mest redd for, for jeg hater det så mye.

I går var jeg til legen, og endte opp med å ta blodprøver for minst 20 ulike ting som kan være galt med meg. Fikk vite at hvis de ikke finner noe, må jeg ta ultralyd av magen min for å se om alt er som det skal. På en måte håper jeg veldig mye på at det er noe, for da får jeg medisiner og blir bedre igjen. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre om de ikke finner ut noe.

Siden jeg er borte i dag, og kanskje ikke får legeerklæring, så ender jeg opp med 5% og varsel i alle fagene jeg har i dag. Noe som er sykt kjipt, for jeg kan jo ikke noe for at jeg er dårlig. Men jeg håper på at mamma får fiksa det, i og med at jeg var til legen og forklarte det her i går.

Jeg skal egentlig reise til Alvdal i dag, men jeg vet ikke om jeg orker nå. Har en frykt for å bli dårlig på offentlige steder, og det er jo ikke noe gøy å besøke familie når man føler seg helt crap. Preben skal kjøre til Alvdal i morgen, så kanskje jeg blir med da, hvis jeg føler meg bedre. Hvis ikke så får jeg bare ta tiden til hjelp, og håpe at jeg blir bedre. Jeg håper selvfølgelig også at blodprøvene viser noe. Jeg kan ikke annet enn å håpe på at det ordner seg.

Før i uken startet jeg på å strikke mine første ullsokker, som jeg håper at jeg blir ferdig med til jul, siden det skal være en gave. Hvis de blir fine selvfølgelig. Tenkte å bruke dagen på å prøve å få i meg noe mat, strikke litt og slappe av.

Dette er ikke slik jeg ser ut i dag forresten. Ble nettopp kalt litt gal av kjæresten min, på tide å slutte å sende videoer av meg som synger julesanger.

Håper alle har en bedre dag en meg, haha.

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Ukas

Det så ut som at flere av dere likte mitt "uken som gikk" innlegg forrige uke, og det er kjempebra. Jeg gjorde ikke så mye forrige uke, men jeg kan skrive det jeg har :)

AKKURAT NÅ
Nå ligger jeg i sengen og prøver å slappe av. Jeg har ikke helt vært i form i det siste, og siden i går har jeg vært utrolig kvalm. Jeg har ikke kunnet bli hjemme, for det er ikke grunn nok nå lengre. Ser liksom ikke noen spesiell grunn til å dra til legen på grunn av vondt i magen, hvis dere skjønner hva jeg mener?

UKENS OPPTUR
Jeg hadde heller ikke så mye skolearbeid å gjøre sist uke, så fikk tid til å se ferdig en serie på Netflix og henge med kjæresten <3

UKENS NEDTUR
Kjente i løpet av uken at formen min ble værre og værre. Jeg har sletet en god stund nå med mye vondt i magen, etterfulgt av kvalme. Har vært til legen før med dette, men de hadde ikke noen spesiell årsak til dette eller noe jeg kunne "behandle" det med. Jeg skal heldigvis tilbake til legen i morgen, så jeg håper virkelig at det er noe jeg kan behandle, for jeg er utrolig lei av å gå sånn. I går greide jeg ikke å komme meg på skolen før etter lunsj, og i dag greide jeg såvidt å delta i timene. Det kan ikke fortsette slik, så noe må jeg gjøre.

UKENS MEST POPULÆRE BILDE PÅ INSTAGRAM

UKENS SERIE
Jeg nevnte over her at jeg ble ferdig med sesong 2 av en serie, og den serien heter "Jane The Virgin". I starten syns jeg den var litt kjedelig og dårlig... Men etterhvert ble den mer og mer spennende, og sesongavslutningen var helt forferdelig. Jeg har startet på sesong 3 og venter på nye episoder som jeg gleder meg til å se. Anbefaler alle å se den, hvis man liker komedier og dramaer.

Det var alt jeg hadde for denne uken, som sagt har jeg ikke gjort så mye. Håper alle hadde en fin uke, og får en fin uke videre :) Husk å følg med på Instagrammen min @lerchefugl for litt flere oppdateringer enn det er her på bloggen.

Likes

Comments