Skrevet i : Blogg

Som nevnt tidligere i uken har jeg brukt påskeferien min i Alvdal. Jeg har besøkt familie og venner som jeg ikke har sett på lenge, noe som var kjempekoselig. Hver kveld satte jeg og besteforeldrene mine oss foran tv'en for å se på påskekrim sammen. Dette har blitt en tradisjon, og det er noe av det koseligste jeg vet om i påsken (selv om krim ikke er så veldig koselig i seg selv). Favoritten må ha vært Unge Inspektør Morse. Veldig spennende krimserie og en kjekk skuespiller, hehe.

Før jeg dro lagde jeg meg mitt eget påskeegg, fylt med det beste smågodtet! Jeg har kost meg mye med andre ord. Vi har også spist ordentlig påskemiddag hver dag, og jeg elsker det! Skinkestek, kalkun osv, noe av det beste jeg vet om.

Noe jeg er veldig glad for er at jeg fikk brukt ferien til å slappe av ordentlig og ta det med ro. Jeg klarer aldri å slappe av hvis jeg skal besøke mange plasser eller finne på for mye, så det var deilig å ha en hel uke med ganske frie dager. Jeg fikk lest ferdig to bøker jeg allerede hadde startet på fra før av, "Girl Online Going Solo" og "Hver gang du forlater meg". Bekke bøkene er veldig gode bøker og jeg anbefaler begge to. Det var en dag jeg bare skulle lese i en liten time og før jeg visste ordet av det hadde det nesten gått tre timer og det var klart for middag. Jeg føler heller ikke at jeg kaster bort dagen av å ligge på sofaen og lese, jeg føler heller at jeg gjør noe produktivt. Det værste jeg vet må være å ikke gjøre noe en hel dag, da får jeg skikkelig dårlig samvittighet.

I ferien fikk jeg også klippet pannelugg. Jeg har hatt lyst på det utrolig lenge, men har vært litt redd for å faktisk gjøre det i tilfelle jeg ikke ville kledd det. Men jeg syns nesten jeg kler mer å ha pannelugg enn å ikke ha det. Nå håper jeg bare at jeg lar håret mitt være i fred, så det slipper å bli slitt av farging/bleking. Så lenge etterveksten min ikke blir en helt annen hårfarge enn det jeg har nå så er jeg fornøyd.

Jeg har også fått kost mye med katten min selv om jeg har vært en del borte. Jeg var nemlig alene hjemme med pus den første helgen, noe som var veldig kos. Han var også veldig glad når jeg kom hjem på lørdag.

Hva har dere gjort i påsken?

Klem.

Likes

Comments

Jeg satte meg i parken for å høre på musikk og sole meg. Der sitter jeg og koser meg i mitt eget selskap og kjenner at solen varmer på kroppen. Jeg er i min egen boble, men plutselig blir jeg forstyrret. Det kommer en eldre mann på sykkel som stopper rett foran meg og sier noe. Jeg hører på musikk så jeg tar ut den ene ørepluggen for å høre hva han sa til meg.

"Du må kjøpe deg ny bukse."

Og så syklet han videre. Just like that.

Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere, men det første jeg tenkte var "Unnskyld meg, men hva f***". Jeg hadde på meg ei bukse med hull på knea, og det er jo helt vanlig nå for tiden å gå med hullete bukser. Det jeg syns er mest utrolig er at denne mannen faktisk stopper opp når han ser meg og påpeker det. Han sa det ikke på en tullete måte heller, han var helt seriøs. Betyr dette da at han stopper opp for hver hullete bukse han ser, for da kommer han seg ikke så utrolig langt. Hvordan gidder noen å påpeke ting ved helt fremmede mennesker? Jeg ble så sjokkert at det eneste jeg svarte var "mhm...ja". Jeg syns folk kan tenke mer over hva de sier altså, for jeg syns ikke at slike situasjoner blir så veldig behagelige.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Mote

I dag er jeg i ordentlig godt humør. Selv om jeg var litt trist når jeg våknet, ettersom at jeg kom hjem fra Alvdal og fordi ferien snart er ferdig. Men det var også sol ute og den varmet i ansiktet mitt når jeg stakk hodet ut på verandaen. Jeg avtalte med venninna mi Annette å møtes til en liten lunsj, og ordnet meg for å dra ned til byen. Det var overraskende mye folk ute, selv om det aller meste var stengt i dag. Jeg kom til byen litt før og satte meg på en benk for å sole meg litt. Det ble faktisk utrolig varmt, og det er så deilig at solen endelig har begynt å varme litt! Vår i Trondheim er utrolig fint, så lenge været er fint selvfølgelig... Vi dro på Starbucks for å spise litt, og jeg bestilte meg en Peach Black Tea Lemonade og en croissant. Det var kjempekoselig å møte noen på min alder igjen, etter ei uke hos familie.

Nå skal jeg jobbe litt med skolearbeid og spise litt candy, hehe <3

Håper alle nyter de siste dagene med ferie!
Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Mat

Hei og god påske! Jeg nyter ferien i Alvdal hos bestemor, og bruker dagene på å lese, se påskekrim, spise god mat og besøke familie. Før jeg dro hit, møtte jeg Tuva og vi spiste lunsj sammen. Vi dro til "Noora's Diner", som er en type amerikansk diner i Trondheim. Ingen av oss hadde spist der før, men vi ble positivt overrasket. Det var veldig god mat og prisene var heller ikke ille. Selv spiste jeg belgisk vaffel med is og pommes frites, og det var supergodt. Jeg var god og mett etterpå for å si det mildt. Jeg kommer til å dra tilbake dit hvertfall.

Nå skal jeg catche opp på Paradise Hotell, haha.
Håper alle har/får en fin påskeferie!

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Mat

Her om dagen dro jeg og noen venninner ut for å spise, i anledning bursdag. Vi dro til Jordbærpikene på Solsiden, som er en av mine favorittkaféer. Jeg var her med mamma etter at jeg var på sykehuset for litt over en måned siden, og har pratet om det jeg spiste siden da. Det ble derfor ingen overraskelse hva jeg valgte å spise. Det ble selvfølgelig bruschetta med kylling og pestomarinert mozarella, og det er seriøst noe av det beste jeg har spist i hele mitt liv. På Jordbærpikene har de også veldig mye annet som smaker AMAZING, så det er verdt å sjekke ut. Jeg syntes at det var veldig dyrt her før, men etter å ha tenkt over hvor mye det koster på andre kaféer så er ikke prisen så ille altså. Bare se på all denne maten, får lyst til å spise opp alt jeg.

Det var utrolig koselig å dra ut med noen fra klassen utenfor skoletid, og jeg tror de fleste var enige om at dette var noe vi måtte gjenta. Om ikke noen andre blir med, kommer jeg hvertfall til å dra selv, for dette har blitt en av mine favoritt steder å dra i Trondheim. Det er så utrolig fint der, og jeg elsker alle fargene og stilen de har innredet i. Det gir meg ro i sjela å være der, spesielt fordi det er så ryddig. Funfact: Jeg handler stort sett bare på de butikkene jeg vet har det ryddig, fordi da syns jeg det er deilig å gå i butikken. Rett og slett fordi det ikke er rotete.

Det var alt for i dag, håper dere likte innlegget! Hva syns dere forresten om de små endringene i designet? :)

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Mote

Hei og god helg! I det siste har jeg fått skikkelig rosa-dilla. Dette er egentlig litt merkelig, siden jeg før nesten har nektet å ha noen klær i den fargen. Jeg har alltid tenkt litt sånn at rosa er for "jentete" eller "barbie", men så innså jeg at rosa egentlig bare er fint. Som dere så i forrige innlegg hadde jeg kjøpt en rosa lang t-skjorte/kjole fra BikBok. Jeg fant ut at jeg kunne bruke den som mer enn bare en kjole, og stylet den med et par veldig ripped boyfriend jeans.

Jeg likte dette antrekket ganske godt, men jeg følte at det ble litt klumpete å ha den lange t-skjorta oppi buksa. Jeg får vell kjøpe meg en kortere rosa genser eller t-skjorte snart. Om dere har fulgt med på Instagram så har ting vært ganske rosa der også de siste dagene, hehe, håper dere liker litt rosa i feeden av og til :P

Håper dere koser dere i helgen!

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

På Lørdag var jeg på bursdagsparty hos bestevenn Tuva! 💛 Det var kjempekoselig og veldig gøy å endelig feire 18-årsdagen hennes! Det var utrolig mange koselige mennesker der og mye god mat og snacks. Koste meg kjempemye! Nå gleder jeg meg enda mer til jeg har bursdag selv, hehe.

Når det kommer til hva jeg har på meg så kjøpte jeg en lang t-skjorte på BikBok ca. to timer før jeg skulle være der. Snakk om å ha en kommode stappfull av klær, men allikevel ikke ha noe å ha på seg. Jeg syns det er litt kult med slike lange t-skjorter, også har rosa blitt populært igjen, og det liker jeg. Som belte bruker jeg en hullete strømpebukse, haha, hadde det litt travelt kan man si. Jeg hadde også på meg "fishnet-tights" som jeg bestilte på ebay for en god stund siden.

Hvis dere lurer på hva som skjer her, så spiller Tuva gitar på foten min.


Hva har dere gjort i helgen? 💛

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Heihei! Jeg har ikke tenkt å komme å beklage for at jeg har vært borte fra bloggen i det siste, for det har jeg egentlig gjort litt med vilje. Jeg har hatt mye å gjøre og fokusert litt mer på å ikke tenke på for mye om gangen, for da blir jeg litt gal i hodet mitt. I den siste tiden har jeg jobbet litt mer med meg selv, og følte da at jeg skulle holde meg unna bloggen i en liten stund. Jeg har heller ikke hatt så mye inspirasjon, siden jeg brukte opp mange ideer til innlegg i februar, da jeg bloggen hver dag. Vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge nå fremover, men jeg syns det er viktigst for meg selv å skrive innlegg som betyr noe. Jeg syns det fort kan bli kjedelig hvis jeg bare skal fortelle dere hva jeg gjør hver dag, for det er ikke å veldig mye som skjer.

Over til noe helt annet. For et par uker siden fikk jeg en bok i posten, som jeg har ventet en god stund på. Den vart annonsert i november, og kom ut i februar, så det var en glede å se da pakkelappen kom. Den heter "MY LIFE AS EVA, The struggle is real", og er skrevet av YouTuber og blogger Eva Gutowski. Den handler om det hun har opplevd mens hun vokste opp, i tillegg til at det er masse tips til hvordan man kan takle ulike situasjoner. Jeg har ikke lest den ferdig enda, men har hvertfall kommet halvveis, og jeg blir utrolig inspirert av å lese den. Jeg vil jo ikke røpe for mye, i tilfelle noen vil lese den, men det jeg kan si er at den er ikke bare bra å lese, men den ser utrolig fin ut i tillegg. Det er et fint design utenpå og utrolig mange fine bilder på innsiden. Det er ikke en bok med bare tekst, og noen ganger så liker jeg det. Det passet hvertfall veldig bra i denne boken.

Jeg tror veldig mange kan ha glede og nytte av å lese denne boken, og jeg vil virkelig anbefale den! Jeg bestilte den på Amazon, og fikk den en hel måned (!!!!) før det stod at den skulle komme. Jeg har ikke linken her, men hvis dere søker henne opp på YouTube, så har hun masse linker i tekstboksen under videoene sine.

Ha en ellers fin mandag!

Klem.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Hei, dere! I dag har jeg fri fra skolen, og det er veldig deilig kjenner jeg. Det å kunne sove lenge på en onsdag, er det ikke ofte man gjør. I tillegg virker uken mye kortere når man har en dag med fri.

I dag har jeg tenkt å bruke dagen på å få gjort unna litt skolearbeid til i morgen, jeg har nemlig presentasjon og en innlevering. Begge er gruppeoppgaver, noe jeg syns blir mer krevende enn å gjøre noe selv, men det får bare være. Jeg er ikke helt en gruppearbeids-person kan man si. Senere i dag skal jeg på styremøte i AUF, også kan det være at jeg tar meg en liten treningstur hvis jeg føler for det.

I dag er været i Trondheim veldig dårlig. Det blåser og regner, og jeg føler det er litt krise at jeg ikke finner regnjakken min nå. Jeg får gå opp på loftet å lete litt tror jeg. Hvis jeg går ut uten regnjakke nå, så blir jeg gjennombløt tror jeg. Været er også ganske vekslende, det er liksom litt sol også begynner det å regne igjen. Du vet hva de sier om Trondheim, du opplever alle årstider på en dag.

Ellers så har Paradise Hotel begynt, og jeg merker at jeg kommer til å være ganske trøtt når jeg våkner fremover. Jeg liker nemlig ikke spoilers, og kan ikke dra på skolen uten å ha sett gårsdagens episode, hehe. Blir liksom ikke like gøy å se noe, om man vet hvem som ryker ut. Uansett, nok om Paradise. Jeg vil anbefale en serie for dere, nemlig The Originals. Jeg er på sesong tre nå og jeg må passe meg for å ikke se alt med en gang, for da får jeg ikke gjort det jeg egentlig skal gjøre, hehe. Den passer vel best for de som har sett The Vampire Diaries sesong 1-5, men man kan sikkert se den fint uten og. Skal ikke røpe for mye, men det er utrolig spennende, og jeg gleder meg til å se mer!

Håper alle får en fin dag videre!

Klem.

Likes

Comments