​Hej heeeej!
Klockan är sent och jag är piggare än någonsin, kanske för att jag är skit dålig på att gå och lägga mig i tid!

Men jag borde verkligen skriva fler inlägg här xD
Det är egentligen ingen som läser och det är okej, för mig är det roligt att kunna blicka tillbacka på saker som hänt, men jag kan liksom inte det och jag inte gjort några inlägg att blicka tillbacka på,, ojoj the struggle is real!!!
men i alla fall, snart är det jul lov och för vissa kanske det redan börjat och för andra kanske det kommer senare, eller inte alls! jag har avslutning imorgon vilket jag längtar till för jag klarar verkligen inte mer skola för nuvarande, jag vil bara mysa i en soffa med mitt hearthstone och titta ut på den icke existerande vita snön. Men man kan ju drömma :3

Jag hoppas att du kommer få ett awsome jul lov och kanske åker du utomlands? till sol eller frost, Vare sig vilket så hoppas jag du använder denna lediga tid att spendera med familj, vänner eller om du är ensam över lovet lever ut med lite "lone time" 

Kram xD

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej!
Ja precis som  titeln säger, Helt sjukt va!?
men jag saknar verkligen skolan, inte plugget men jag har tröttnat på lovet nu xD
nu när alla läger e över för länge sen så är det inget roligt kvar längre (lol)
Hur e det för er?
har ni varit på några läger?
kanske ni saknar något, eller så vill ni att sommarlovet ska vara evigt?!

själv tycker jag att sommar borde var typ 7-8 veckor sedan för länga de andra lov vi har!

kramsis!
Leontina out!
Likes

Comments

​Hej Hej!  

Ledsen att jag har varit inaktiv så länge men, Nu är jag tillbacks!!! C:

dagens inlägg ska handla om vad jag gjort den senaste veckan!

Jag har varit på ett läger som hålls av Young Life. Young Life är en förening som är inriktat ganska mycket på gud, Först var jag ganska skeptisk om detta läger och hade egentligen inte tänkt gå... Men jag är glad över att jag faktiskt gjorde det! Denna senaste vecka på lägret har absolut varit den bästa av mitt liv. Och det menar jag verkligen. 

Jag träffade så många fantastiska nya vänner som verkligen satt en glimt i mitt liv. Det kom folk från Ukraina, Lettland, Amerika och Sverige. Vi gjorde alla möjliga helt sjuka saker!

Vi åkte Vattenskidor, Wakeboard, Tubeing, Wind surfing, Hobby aktiviteter. Det var ett tema på lägret som var Vilda Västern. Så våra ledare hade lite uppgifter åt oss då och då, skatt jakt, mat krig, volleyboll. Vi var första dagen i kyrkan då det var ett välkomns happening. Sedan de andra och tredje natten var vi på en ö i skärgården där allt möjligt galet hände, jag och lite nya vänner gick upp klockan 6 på morgonen för att dra och bada på en av Sveriges vackraste stränder (enligt mig). 

Det värsta är att jag inte ens kan berätta allt, det är så obeskrivligt. Allt var så underbart. Den vackra solnedgången då vi grillade marshmallows och pratade med våra nya vänner. Man kan dessutom se det som ett språk läger, eftersom jag inte kunde prata Svenska med Ukrainerna, Lettarna eller Amerikanarna. Så det fick ju bli engelska!

Allt som hände var magiskt, till och med mat kriget då vi kastade gröt på varandra!

Men detta läger hade inte ens varit i närheten av så här bra om det inte var tack vare alla som kom. Den blandningen av oss människor, alla vår "backstories". Olika platser på jorden. Olika syner på allt.

Det gjorde verkligen ont att säga hejdå till alla, så för att lätta på det sa jag bara

-See you later, Good bye for the time.

Jag samlade in allas olika sociala medier för att kunna hålla kontakten! Men vissa behövde jag säga hejdå till. Och bara hoppas att vi någon gång korsar vägar i framtiden.


Jag rekomenderar verkligen att DU ska prova på Young Life Sweden camp 2016!

Ni kommer inte ångra er!

Kramisar till er alla! C:

(Bilder kommer Senare) xD

Likes

Comments

Hej hej!💗
Nu äntligen så är det sommarlov!
Många antar jag åker lite utomlands, ner till ett sommarställe. Åker till några läger? Jag har slutat 7:an nu och börjar 8:an! Vilket jag är väldigt taggad för! Jag har haft en bra början på mitt sommarlov nu när jag hängt med lite vänner som alla ska åka hit och dit! Själv blir det mitt sommarställe på Öland! Sen blir det skärgårds läger!
Dessutom hoppas jag på att träffa nya människor som jag gör nere på Öland! Men jag o mina vänner har även planerat in lite olika evenemang!

I Love you guys! 💕
Hoppas ni har ett fett grymt sommarlov, och jag hoppas du är taggad för nya möjligheter!
Kram!!! 💕🎀
Ni får absolut kommentera vad ni ska göra! Blir sjukt glad att få veta 💗🎀

Likes

Comments

​Hej!💋😘

Om jag ska vara ärlig.. Så har jag aldrig varit särskilt bra på att hålla tider och lämna in saker i tid (biblotek böcker, läxor osv..) Så jag har inte heller varit bra på att skriva inlägg när jag sagt att jag ska.. Jag vet att jag kanske bara har 1 läsare eller så. Men jag vill gärna att denna läsare stannar, och då vill jag vara ärlig och säga så här!

-Fuck it!

Jag kör på att skriva inlägg minst 2 iveckan. (det kan jag LOVA)🙏

istället för att ha ett strikt schema om att skriva när jag inte har något att skriva om, det funkar ju inte. Eller hur?

Så, som sagt. Jag kör från och med idag med att jag lägger in lite randome inlägg, och åt minstonde 2 i veckan. 


Jätte kramar till dig❤

Likes

Comments

​Hej hej!😊

Jag verkligen älskar att skriva inlägg här!

Jag tänkte att detta skulle vara ett lite personligt inlägg om kärlek och lite historier! xD

Nu e det så här att jag inte ofta blir kär!, men det är en kille jag knappt eller inte så ofta i alla fall pratar med. Men jag kan inte hålla mig borta, Har inte ni (kille eller tjej) varit typ. Ja vad säger man, har ni någon gång känt att du liksom inte vill lämna hen. Och om du är som jag och inte lätt blir kär eftersom du kanske som jag haft lite trista kärlekar (stavning). Men när du väll finner denna människa så vill du bara prata och prata. Jag som är lite skum pratar med hen i huvudet och så plötsligt säger hen något och man ba

-Whaaaaaaat? 

för man e helt borta. Kanske är det bara jag. Men man kan väll säga att jag är lite speciell? haha 😂


Jag vill "by the way" bara säga att jag verkligen älskar att skriva här även om jag bara har haft en läsare. Jag gillar att dela med mig om sådana historier så om någon som kikar förbi här vill att jag ska ha en dag då jag har en liten "pinsam hörna" där jag och ni kan dela med oss om lite pinsamma händelser! dem har jag gott om xD


Jätte stora kramisar till er!

Love you guys💗

Likes

Comments

​hej hej!😘❤

För det första ska jag börja med att säga tt det inte blir ett Leontina tipsar idag då jag inte har någon direkt produkt jag provat!

Istället blir det ett inlägg om plug och skola, osv. Dessutom slänger jag in ett tips om hur du kan lätt komma ihåg saker från lektionerna som jag använder när jag pluggar till prov!

Okej! we have all been there. Det är prov snart och man måste plugga. Det är jobbigt för vissa och för vissa är det lättare. Om ni går igenom saker till provet på lektionerna så har jag ett bra tips på hur du lätt kan gåigenom de sakerna ni tagit upp efter lektionen!

Du behöver bara ett papper och en penna och så skriver du bara ord eller korta meningar om en sak. Om till exempel ni går igenom, växthuseffekten. Ja då kan du rita hur det funkar och skriva ord som; ozonlagret osv. Så att när du tittar på pappret senare så kommer du komma ihåg varför och till vad du skrev!

Detta är en metod som jag använder som jag tycker funkar väldigt bra! men Det är klart att kan hända det inte funkar för alla :( 

Men hey!

Vi är alla olika. Och det är det bästa av allt!

Kram på er, Love you!!!❤

Likes

Comments

​Hej hej!
Nu är det så här att jag har velat göra något på min fritid, Den lilla snilleblixt jag fick sa då till mig att starta en blogg! so excited!!! Och då tänkte jag informera lite om hur jag hade tänk ha mitt lilla upplägg för veckans olika delar!
Då tänker jag så här 😊
Söndag- återblick på veckan, vad som hänt och kanske så slänger jag in ett tips om en bra produkt jag hittat!
Onsdag- Leontina Tipsar! här tipsar jag om en produkt som jag funnit och tycker väldigt mycket om som jag gärna tipsar till er om det är något ni söker!

Och sedan så tänker jag slänga in ett blogg inlägg varje;
Fredag!!!- Här skrivs ett inlägg som är om mig bara! (själviskt) nej men vad jag menar är att här slänger jag in ett inlägg om hur det går för mig i skolan och så vidare.
(sedan e det klar att jag kan slänga in lite random inlägg också bara för att det är så kul)

Jag hoppas att ni finner min blogg lite intressant och stannar förbi lite då och då!

Kram på er alla!
mycket kärlek till er ❤😘


Likes

Comments