Redan i torsdag blev jag sugen på tacos men då hade jag redan maten klar att värma så det blev inget med det och igår så slutade jag klockan 7 och dessutom är det knappt lönt för mig att göra det enbart till mig själv eftersom Leon inte äter så mycket så idag när jag hämtade upp lilleman efter jobbet hos min bror så tänkte jag att ja skulle kolla med honom vad dem skulle äta och kanske möjligtvis föreslå tacos, turen va på min sida. Dem hade redan tänkt att de va de som skulle ätas så jag bjöd hem dem till oss och sa att vi kan äta de hos oss istället. Så de gjorde vi. Tog med mig deras minsta grabb hem så vi kunde gå o handla lite och sedan gjorde vi tacos tillsammans medans barnen sprang runt o lekte. Leon somnade snabbt ikväll, dock i mammas säng eftersom han har lite problem o somnade i sin säng för hans rum är för ljust.

Nu blir det att sova då det är ett extra jobbpass imorgon så ska upp halv 7 eftersom Leon ska lämnas först.

Likes

Comments

Jag personligen tycker inte det är okej. Det finns kemikalier som inte ska användas på och av så små barn. På alla hårfärgsförpackningar står det klart och tydligt att det inte ska användas på barn under 16 och så sätter vissa de på sina 7-åringen. Japp, snacka om att tänka på barnets bästa.. Det är klart att det finns en saker som inte är bra för ett barn som dem utsätts för, det vet jag och jag är inte den som så fort något dyker upp att det inte är bra så slutar jag, men asså någonstans får det ju finnas en gräns. Man sätter inte hårfärg i huvudet på en 7-åring och jag vet dessutom att denna mamman vill färga håret på sin 3-åring, hur fan tänker man då?! Nä, blir fan bara arg så nu tar jag och gosa ner mig hos Leon som har blivit lite svår o lägga i sin egna säng för att det är lite för ljust där så ja måste skaffa mörkläggningsgardiner.

Likes

Comments

Här hemma går det sakta med säkert framåt. Leons mun är nu bra och fri från infektion så mammas prins är som vanligt. Vi tar en sak i tagen och det är antingen eller. Antingen är vi bara hemma och busar och leker, går och småpillar med småsaker eller så kör vi på stort. Igår va vi helt lediga hela dagen, hade tvättid mellan 10-12 så strax innan 10 gick vi till affären för att posta brev + köpa lite mat så vi kunde göra kalops under dagen tills mormor slutade jobbet. Så vi gick här hemma och plockade, tömde 3 lådor bland annat. Fick upp massa böcker i vår bokhylla, la undan massa som ja inte vill ha framme, fick upp lite foton på mig från när jag va liten. Under tiden höll kalopsen på o koka och framåt eftermiddan började Leon bli trött, tänkte att om ja sätter honom i vagnen och går o handlar morötter som vi hade glömt o köpa kanske han somnade men det gjorde han inte. Vet va full storm ute just då så det va ju mycket roligare. När vi väl kom hem tog de 5 minuter sedan sov han. Lovade mig själv att ja skulle plocka undan o sopa i hallen eftersom vi fortfarande saknar dammsugare så de gjorde jag och sedan åt jag. Niclas kom senare och hjälpte oss o få upp en massa saker. Min klippa i vardagen. Hyllor, spegel och klockan åkte upp. Mamma kom på besök och sedan slutade det med att Leon inte somnade förrän 5 i 10, precis som kvällen innan så bestämde mig för att dra ner på han sovtider på dagarna och idag somnade han vid kvart i 8.

Slutade redan klockan 1 idag så åkte hem och fick lite besök. Åt glass och sedan gick vi för o möta upp Leons pappa så dem fick träffas lite. Man såg riktigt på Leon hur han trivdes när han höll mamma i ena handen och pappa i andra ♥
Åkte iväg o hjälpte P och när vi kom hem vid 5 så åkte pyjamasen på. Slängde Leon i ett bad, kokade lite potatis och åt och sedan lekte vi och mös tills läggdags.

Så för att summera våra dagar så är det antingen allt eller inget, antingen så gör vi massor här hemma eller så skiter vi i hemma och bara är helt enkelt. De ena lika mysig som de andra ♥

Nu är de dags o slänga på ett avsnitt SoA och invänta en jobbdag imorgon.

Likes

Comments

Ibland blir jag så trött på allt som varit. Jag vet att jag ska vara supertacksam som fått en son som jag älskar mest av allt. Och det är jag verkligen, men jag vill lägga allt bakom mig. Jag vill inte ha något mer hans pappa att göra om jag verkligen inte måste samtidigt så finns det så många olösta frågar som ja inte fått svar på och antagligen aldrig kommer att gå svar på. Jag försöker vara den bästa mamman jag bara kan för min son men jag känner mig aldrig tillräcklig. Aldrig! Jag får inte ordning vårt hem, leker för lite, myser för lite... Varken tror eller hoppas att han känner det så för många dagar sitter vi bara tillsammans i soffan och tittar på babblarna hur länge som helst eller busar i sängen, men jag känner mig inte tillräcklig. Var o varann dag blir jag påmind om vad som varit, senaste idag när jag fick upp för mig och fick höra att mitt namn kommit upp hos polisen. Jag har ingenting med F att göra förutom Leon, varför kan inte omvärlden förstå det? Vill inte och kommer aldrig att ha det. Jag älskar Leon över allt annat, men vissa saker önskar jag va annorlunda och nu menar jag inte att jag inte önskade att ja hade Leon, för han är det bästa som hänt mig.

Likes

Comments

Nu är det dags att krypa till kojs, tidig morgon imorgon. Leon ska spendera dagen med sin morbror då ja ska jobba. Så nu ska ja gå o kolla över de sista som ska med i skötväskan så att inget missas för dagen och så att ja slipper göra det imorgon. Disken är diskad och matlådan för morgondagen är fixad. En cigg, tänderna ska borstas och som sagt en snabbtitt i skötväskan o sedan är det denna mamman som kryper ner med sin älskling i sängen.

Likes

Comments

Vissa dagar kan ja fortfarande inte förstå att det är sant. Att det numera bara är jag och Leon. Vissa dagar känns det som det ska eftersom hans pappa ändå inte va hemma så ofta. Vissa dagar vet jag att det va för det bästa medan andra dagar känns så jobba att ja inte vet var jag ska ta vägen. Det är inte själva delning mellan oss som är jobbig, det är att veta att jag inte var värd sanningen. jag var inte värd troheten som han svor att han skulle ge mig genom o ge mig en ring. Att inte veta hur många han faktiskt gjort sagt med under alla dem nätterna som han inte var hemma eller under kvällar han kom hem sent. Att veta att du varken är värd sanning eller trohet är det det jobbigaste. Men jag har turen, jag har det vackraste som finns. Leon. Han är mitt allt och så länge det är jag och han så kan ingen någonsin komma åt mig! Kalla mig vad du vill, gör vad du vill mot mig men min kärlek till min son kan du eller någon annan aldrig ta ifrån mig!

Likes

Comments

Nu ska jag börja bli bättre. Haft haft ett par riktigt smärtsamma månader då jag va illa tvungen o inse att min sons pappa va otrogen, knarkade och ljög om det mesta. Så vi har delat på oss och förra fredagen fick vi nycklarna till vår alldeles egna lägenhet, bara jag och Leon. Vi har bott hos Leons moster sedan den dagen jag och hans pappa delade på oss. I tisdags va det äntligen dags att flytta. Allt med flytten går långsamt och det tar sin lilla tid men det ska nog bli bra i slutändan. Leon har även fått en infektion i munnen så han har ont och är gnällig och riktigt mammig så det gör att det tar ännu längre tid. Men nu sover äntligen den lille så ska passa på o köra ett röj. Jag ska verkligen bli bättre på detta med.

Likes

Comments

Då va man återigen på väg till jobbet och idag har ja tänkt o köra mitt egna race efteråt. Ibland behöver vissa personer förstå hur de känns o vara uteslutna.

Likes

Comments

Idag hade vi kick-off på Leons dagis. Jättemysigt och ja tror han kommer trivas jättebra.
Imorgon blev de tydligen inplanerat ett möte som inte va av egen vilja men va ska man göra. Dessutom blev de lite jobb inbokat i en annan butik. De kommer bli så roligt.. Löv it.

Nu ska ja kolla ett avsnitt, sen blir de ph och efter de är de ja som hoppar i sängen. Möjligen att ja hoppar i säng innan de börjar och kollar på de på datorn istället.

Likes

Comments