Dem senaste dagarna har jag insett mer och mer hur mycket jag behöver ha ett kvälls/natt/helgsdagis till L. Tycker det är så otroligt jobbigt att L ska behöva flänga runt som han behöver göra bara för att jag inte fått det ännu. Hans pappa har honom en natt varann helg som är bestämt. Men för att jag ska kunna unna mig själv lite saker också så behöver de vara lördag-söndag men egentligen hade det varit så mycket lättare om han hade haft fredag till lördag istället. Jag jobbar 7.45-16.00 på lördagar vilket betyder att någon måste passa Leon eftersom hans pappa anser att han inte ska behöva gå upp så tidigt bara för att jag jobbar. Och dessutom slutar jag 19 på fredagar och dagis stänger 18.30 vilket också betyder att någon måste hämta honom. Detta har varit Niclas, som är så nära hans morfar det bara gå att komma utan några riktiga band. Så när jag slutar så går jag och hämtar honom för att vi ska hem o sova. Sedan ska jag dra upp honom tidigt för att åka och lämna honom hos min bror. För att sedan lämna honom hos sin pappa istället så att jag får en kväll där jag kan göra vad jag känner för. Om jag istället skulle sluta vara så egoistisk och tänka att jag behöver det så hade jag gjort det enklare för alla inblandade att bara låta hans pappa hämta honom på dagis istället så att han kan vara där när jag jobbar och sedan bara vara hemma. Tråkigt att aldrig kunna göra något men det är lättast till de att jag fått ett dagis där Leon kan vara när jag jobbar kvällar och helger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är faktiskt väldigt sällan jag brukar känna en inre stress men den senaste tiden har jag börjat känns mer och mer stress inombords. Detta är främst över 2 saker. Den ena är över att jag ännu inte fått nattdagis till Leon. Jag tycker det är jättejobbigt eftersom jag alltid måste förlita mig på mina nära och kära så att jag ska kunna jobba. Jag har 2-veckors schema. Ena veckan behöver jag dem måndag, onsdag och söndag och andra veckan är det måndag, fredag och lördag. Jag kan tyvärr inte, hur mycket jag än vill, förlita mig på hans pappa. Är det inte att han själv väljer sina egna tider på dagis så är det han låter L sova för mycket. Inte ens när vi hade en undersökning i Lund kunde man tydligen inte lita honom. Suck.. Det är för mig ett sjuhelvets pusslande med att få ihop det. L är hos sin pappa någon vardag då och då, oftast när det passar pappan men utöver det är det varannan helg som är sagt. Egentligen ska det vara fredag-söndag men har hittills aldrig varit det utan enbart varit lördag till söndag vilket för att jag ändå behöver någon annan som tar L eftersom jag börjar jobba 7.45 och det är tydligen för tidigt för att gå upp för att ta sin son.

En annan grej som stressar min sönder och samman är F:s rättegång. Han ligger nämligen i en riktigt vidrig vårdnadstvist angående L:s halvsystrar. Den börjar närmar och jag kan inte alltid säga att han är den bästa pappan och vill egentligen därför inte vittna. Samtidigt som jag vill vittna då tjejernas mamma är en så sjuk människa så jag vet inte ens var jag ska börja. Det är så mycket lögner så jag vet inte va jag ska ta vägen. Det är verkligen det ena efter det andra asså. Jag vill vittna för att motbevisa detta och för att jag tycker att F inte är en så dålig pappa till dem som dem vill få det att framstå. Samtidigt som jag känner att dem kommer pressa mig och jag varken kan, får eller vill ljuga i rätten och då tror jag inte att jag är dem bästa hjälpen för F heller. Både han, jag och alla andra runtomkring vårt liv vet att jag är den som alltid tagit hand om tjejerna. Främst från 2015. Jag kan inte sitta dör och säga att han varit hemma och tagit hand om dem är vi alla vet att det är jag. Och samtidigt som jag inte alltid tycker att han är den bästa så tycker jag att han är den bästa föräldern av dem 2 som föräldrar till dessa tjejerna. Min hjärna går på högvarv och jag vet inte hur jag ska koppla bort den. Tur att jag ska träffa min psykolog på torsdag så jag kanske kan få rensat lite i alla fall. Denna gången kommer jag inte heller ha med mig Leon så kanske blir lättare att öppna sig.

Nu ska jag försöka sova trots ovanstående och kvarstående tankar..

Likes

Comments

Asså, jag vet inte riktigt var jag ska börja. Blir så galet ledsen när det känns som att vissa föräldrar inte bryr sig så fort dem har något annat som är lite roligare för sig. Igår fick Leon upp lite slem och mat precis innan han skulle gå och lägga sig. Skrev till hans pappa att det finns en risk att Leon blivit magsjuk. Skrev detta på Facebook. Flera gånger va han inne men öppnade inte det men jag vet ju att han hade läser det då. Skickade sedan och skrev att jag vet inte om han bryr sig men att jag hade velat få den informationen om Leon varit hos honom så jag skriver den ändå. förklarade att inte Leon hade spytt mer men att han hade fått hög feber. Fick enbart till svar att han hade läst de men att han hade folk hemma hos sig. Det skar så mycket i mitt hjärta för i och med dem orden så visade han att folket hemma hos honom är viktigare än Leon. Imorse när vi vaknade så hade Leon fortfarande feber och fått prickar på benen och fötterna. Jag tänkte att jag verkligen inte ska höra av sig till honom då jag alltid gjort det när Leon är dålig och inte en enda gång har han skickat och frågat hur han mår dagen efter. Någonstans trodde jag väl att han hade förändrats eftersom han den senaste tiden, trots att det inte är på nivån ja önska, har visat mer intresse för Leon överlag. Men tydligen har han inte förändrats. Jag vet att han har folk hemma hos sig, precis som igår då jag vetat hela veckan att han ska ha fest ikväll. Och det gör mig ännu mer ledsen för det känns som att folket hos honom betyder mer än Leon eftersom han inte ens kunnat avvara 2 minuter och skicka ett sms och fråga hur Leon mår. Hade han blivit dålig hos honom hade jag inte kunnat komma till ro förrän han hade varit hos mig igen. Ibland vill jag ge honom en så hård käftsmäll. Blir så ledsen. Och så sitter jag här och vet att han sitter och gnäller på att han inte får någon information alls gällande sina döttrar och så ger jag honom information i överflöd och så uppskattas inte den och han slänger Leon åt sidan så fort något annat intresserar mer. I detta fall och enda gången när jag bad honom ha honom när jag skulle jobba och verkligen inte kunde lösa det på annat sätt, så va det alkoholen som kom i första hand.

Likes

Comments

Nu har jag och Leon äntligen kommit hem. Det är så skönt att se honom slappna av så mycket när han väl är hemma. Han har varit hos sin pappa sen igår. Även hans systrar va där. Med 3 ganska små barn blir det oftast full fart och Leon älskar att komma hem och bara vara ❤ Det första han skulle göra va och kolla sitt rum och sedan va det Paw Patrol som gällde. Så nu ligger han i soffan och myser i vanlig ordning. Ska snart börja göra lite mat hade ja tänkt och sedan är det bara mys resten av dagen som gäller.

Likes

Comments

Haft en helt underbar dag. Fixat lite saker, hunnit o bara vara hemma och mysa, haft kompisar på middag. Bjöd på så enkelt som spaghetti och köttfärssås med chokladpudding till efterrätt.
Bilen även hunnit paja igen. Antingen är inte min bränslepump fixad som den ska eller så är det att bensinen är slut. Har dock inte fått något som tyder på det så i så fall har det felet uppkommit vid lagning. Surt som fan när jag IDAG lämnade tillbaka bilen jag lånat av en kompis.

Likes

Comments

Nu är äntligen balansen återställd här hemma. Leon har sovit 2 nätter hos sin pappa så det har varit jättetomt. Han sov hos sin Niclas fredag till lördag och även söndag till måndag och sedan måndag till idag hos sin pappa så nu känns det riktigt bra att han är hemma igen. Nu ska vi mysa jättemycket med Leon hela dagen imorgon då jag, precis som idag, är ledig.

Likes

Comments

Igår fick ja sitta barnvakt åt min brors tjejs pojkar. Dem kom direkt efter fotbollsträning så det första som fick göras va att koka lite ärtsoppa. Badet väntade sedan och efter det va det dags att väcka lillman. Klädde lite motvilligt på 3 barn och för att gå till lekplatsen en stund. Massor av lek blev det och sedan hem o fortsätta myset. Lite fläskpannkaka till kvällsmat va väldigt uppskattat också. 3 portioner av den stora, 1 1/2 + ett knäckebröd blev det för mellan pojken och mammas lille älskling åt hela 2 portioner. När morbror kom o hämtade fanns det knappt något kvar, men lite fick han i sig i alla fall. En underbart mysig ledig söndag.

Likes

Comments

Älskar verkligen soffanmys med min älskade son. Idag efter maten satt vi i soffan och tittade på paw patrol i nästan 50 innan han själv ville gå ner från soffan, ha en flaska välling och lägga sig i sängen. När jag satt där och mös med det bästa jag har önskade jag innerligt att tiden kunna stoppas. Både för att han växer för fort och för att jag hade det så otroligt mysigt. Bästa helgen utan en massa måsten gå evigheter. Leon, mammas allt! ❤❤

Likes

Comments

Jag är så trött på att var och varannan dag bli utskälld på mitt jobb för att DU som kund gör fel. Detta handlar oftast inte om att du läst fel pris i hyllan eller råkat ta fel sort eller storlek. Detta handlar om dig som hämtar ut dina paket. Jag tillhör inte posten bara för att jag får lämna ut dina paket eller dina rekommenderade brev, jag tillhör affären du går in och handlar på och är enbart ett ombud för posten. Så tycker du att reglerna jag måste är löjliga, dumma eller rent av korkade, ja, de får du tycka. Men ta det med postnord då. Stå inte och säg att jag är dum i huvudet som inte lämnar ut ditt paket för att DU beställt det i ditt smeknamn, inte skrivit dit ditt efternamn eller helt enkelt inte tagit med din legitimation. Jag har regler, precis som alla andra på sina jobb som dem följa. När jag står i vår förbutik är skillnaden oftast bara den att det inte är min butik som satt reglerna. Det är antingen Svenska Spel, ATG, PostNord, Schenker eller tobakslagen jag måste följa. Sedan har jag självklart regler som är satte för min butik också som jag måste följa. Jag ska alltid i bästa mån hjälpa en kund, får inte ha andra kläder på mig än dem från min arbetsplats, dem ska vara hela och rena, vissa tider på året för jag bara ha en viss sorts kläder, jag ska vara trevlig och så självklart, följa reglerna vad gällande spel, post och tobak.
Så du som skulle skriva insändare till tidning, prata med min själv, prata med PostNords högsta chef, som aldrig mer ska skicka med posten och du som skulle berätta för ALLA att dem inte ska skicka med PostNord, snälla du, stå för dina handlingar. Det är INTE mitt fel att du döptes till en sak och kallar dig för något annat, det är INTE mitt fel att dina paket kommer i ditt smeknamn och inte det som står på din legitimation. Ta ansvar för dina handlingar och snälla, sluta vara så förbannat bitter! Hjälper ingen, inte dig, inte mig och ingen annan heller. Din bitterhet hjälpte inte dig att få ut ditt paket som du verkade tro att det skulle göra, istället gjorde du folk besvikna på mänskligheten.
Med detta sagt avslutar jag denna dagen och hoppas på andra kunder med bättre perspektiv på livet. Puss 💋

Likes

Comments

Asså, det är en sak jag inte riktigt kan få in i huvudet och det är hur man kan vara otrogen. Att veta att min flickvän/sambo/fru sitter hemma och faktiskt litar på mig och så ligger jag här med en annan brud... Eller som det va för mig, där hemma sitter min flickvän, sambo och fästmö hemma och tar hand om mina barn och hör ligger jag med en eller flera andra och skiter fullständigt i det bara jag får tömma lite.. Att man kan vara så hjärtlös är för mig helt obeskrivligt. Ringen är på mitt finger men det skiter väl jag fullständigt i. Förstår inte hur man kan göra så. Mig har det förstört för totalt. Så många bitar som jag känner är borta nu. Vill jag någonsin ha en kille igen? Kommer jag leva själv resten av mitt liv? Kommer jag någonsin kunna lita på någon igen och anförtro mig på det sätter jag gjorde med honom? Jag tror inte att jag någonsin kommer kunna göra det. Jag har det bra med min son, det har jag men ändå. Det värsta av allt är nog ändå att dem han låg med visste både att jag fanns, att vi va förlovade, att jag va mamman till hans barn och allt. det hade inte undgått någon! Alla kan dra åt fan.

Likes

Comments