Igår så var jag med min kompis Edvin och han tycker om podcast rätt mycket och tipsade mig om några. Det fick mig att bli sjukt inspirerad att starta en egen podcast med Edvin för att vi har rätt roliga konversationer. Får bara se om det ens blir en verklighet det skulle vara sjukt kul! ​Man har ju små saker poppa upp i huvet som man skulle vara kul att göra men aldrig händer. Bäst om jag läser på lite om podcast innan jag planerar något ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ever since jag "kom ut" som bisexuall har jag hört massa skit från heterosexuella personer och tänkte dela med mig om några av de dummaste jag har hört.

Ok....här är bara några saker jag har hört och är trött på att höra...så läs och fråga/säg aldrig detta till en bi person!

(Ps jag kom ut när jag var 13 eller 14 alltså 4 år sen och sen dess har jag insett att jag inte känner mig bekväm att "stämpla" mig till någon sexualitet men kallar mig bi för att göra det enklare för folk att förstå!)


Så...jag bryr mig inte om att du är bisexuell men bli bara inte kär i mig för att jag gillar BARA KILLAR

....oh okey vänta.. vänta. First off bara för att jag är attraherad till samma kön som mig betyder DET INTE att jag är attraherad till dig eller alla som är tjejer ok? Dont flatare youself you aint that pretty ok?

Så du gillar tjejer...? Vill du har trekant med mig och min tjej kompis????

NI FATTAR INTE hur många gånger jag har fått frågan om jag vill ha trekant med en kille och hans tjej kompis. ASSÅ NEJ BARA NEJ. Bara för att jag är bi betyder det inte att jag vill ha sex med alla jag ser eller att jag vill ha trekant. Det känns som många (speciellt snubbar) som tror att tjejer som är bi är "loss" och vill ligga med vemsomhelst närsomhelst. Visst det finns folk som vill det som råkar vara bi men inte alla som är bi är så!

Du är alltså 50% gay och 50% hetro...

Nej..verkligen inte. Det här en av anledningarna jag inte gillar att kalla mig själv bi. Folk har en uppfattning om bisexuella att de är 50/50 hetro och gay men så är det verkligen inte för mig iallafall. För mig så är det att min sexualitet är så fluid och vad jag menar med det är att min attraktion till män och kvinnor varierar och det behöver inte vara samma mängd av attraktion till kvinnor som till män och tvärtom.

Du är bi och haft sex med en tjej...hur har tjejer ens sex?

Oh herre....om vi hade mer sex ed om homo sex så kanske folk slutar fråga den här frågan. Det är inte så jag går runt och frågar hetro personer om hur det har sex. Det känns som folk tror det måste finnas en kuk inblandad så det kan klassas som "riktig" sex men så är det verkligen inte och alla har olika uppfattningar om vad sex är för de.

Jag kom också ut som bi innan jag vågade komma ut som gay...lovar det kommer komma

Ingen har sakt det här till mig men vet att gay personer säger det till bi personer. Inom hbtq community är det mycket bi shaming om att bisexuella är greedy eller confused. Jag tycker det är så tråkigt att det finns hat i en grupp som ska stödja alla och ska bara handla om kärlek. Så tråkigt!

Likes

Comments

This is the shit seriöst. Detta var min frukost konstant förra året för att det är så himla goda. Dessa är vegansk, nyttiga och bara 3 ingredienser, kan det blir bättre?

Recept:
3 dl växtmjölk (jag brukar använda havremjölk)
3 dl havregryn
1 MOGEN banan, Ingen grön banan du behöver en mogen banan så det blir sött och enklare för kroppen har bryta ner.

Blanda allt i en blender till det blir helt slät smet och jag gillar att steka i kokos olja!

Likes

Comments

Detta är ju ingen nyhet längre för att dessa kom ut i somras. När de väl kom till Sverige blev jag såååå taggad för att jag har sett bilder och så från andra länder och speciellt USA för att de kom ut i USA först och det tog så lång tid tills det kom till Sverige (som vanligt med allt).

Men när de väl kom till Sverige stack jag till den första bästa 7 eleven och köpte de. Det var verkligen så längesen jag åt icke-vegansk glass och speciellt ben and jerrys så jag kommer inte ihåg hur vanliga ben and jerrys smakar. Dock smakade min bror de och sa att glassen var god och smakade som vanliga ben and jerrys och det säger mycket för att min bror är så långt ifrån veganism som det går. Så om ni icke-veganer är suspekta va inte det för de är så himla goda! Det ända negativa med glassarna är att de är så himla dyra...80kr för en. Men förhoppningsvis sängs priset lite men även icke-vegansk ben and jerrys är rätt dyra så...

Jag tycket att peanut butter and cookies är godast och chuncky monkey är sjukt god och fräsch. Dont get me wrong fudge brownie är god men jag har svårt för mastig chokladsmak så det är inte för mig men om ni älskar choklad då är den för dig!

Gå ut och köp de nu ni kommer verkligen inte ångra er. Det ända är att det kommer svida i plånboken lite men de är de värt!

Likes

Comments

Igår ägnade jag och min familj hela dagen till att kratta och samla upp ALL löv som fanns i vård trädgård. Vi började vid 12 på morgonen och blev helt klara ca 4 på dagen...fyfan va det var jobbigt. Tror vi samlade 500kg löv skojar inte.
Let me tell you att kratta och samla upp löv är en sjukt bra träning för ryggen för att idag vaknade jag upp med en sån BRUTAL träningsvärk i ryggen. Jag har nog aldrig haft sån hemsk träningsvärk i nedre ryggen någonsin...

Men idag händer nog inte så mycket förutom skola. Jag är förkyld så ska nog hålla mig ifrån gymet tills jag mår bättre. Innan så brukade jag träna även om jag började/är förkyld men för några månader sen gjorde jag det och fick en infektion i en muskel i bröstet. När det hände så trodde jag helt ärligt att jag hade fått lunginflammation för jag hade sån tryck i bröstet och blev lätt andfådd det var inte kul. Så efter det är jag mycket mer försiktig med att träna med en förkylning, ska bara låta kroppen vila.

Likes

Comments

Jag brukar inte gilla ansiktsmasker för att jag använder rätt starka acnekrämer som gör min hy väldigt känslig. Min hy blir torr, röd och väldigt känslig för allt och har inte hittat någon mask som funkar för min hy och hjälper med rödheten och känsligheten. Här om dagen var jag inne på lyko och var sugen på att hitta en ansiktsmask och jag såg Formual 10.0,6 Be berry fresh mud mask. Den här masken ska balansera, lugna och detoxa ansiktet och det är exakt vad jag behövde, så jag klickade hem den!

Let me tell you...den gör exakt det den ska. Min hy är så fin och masken har verkligen lugnat den och hjälper även lite med finnar. Rekommenderar verkligen den här! Den här är såklart cruelty free!

Likes

Comments

Börjar min dag med protein gröt och fyfan va gott det blev!
Använde mig av bulk powders vegansk protein i smak av jordnöt och choklad. Tycker egentligen det här protein är sjukt äckligt men det funkar väldigt bra i gröt och blandad med kakao. Jag la i jordnötssmör, kakao, hallon, agavesirap, kokos och cacao nibs! Det var en chokladdröm helt klart.

Likes

Comments

Idag har jag bara haft 2 lektioner och slutade runt 11. Vår skola har utvecklingssamtal så alla lektioner upphör vid 11 typ. Efter skolan stack jag och några vänner till espresso house och fikade!

Likes

Comments

Äntligen har jag fått min beställning från lyko! Köpte massa underbart från lyko allt från smink till badskum. Jag köpte också en lykobox och det är en box som innehåller massa skönhetsprodukter. Den lykoboxen jag köpte var vegan edition, allt som är i boxen är 100% veganskt!

Boxen innehåller Therese Lindgrens handkräm, finishing spray, makeup up store lip gloss, en schampo och conditioner .

Likes

Comments

Likes

Comments