Äntligen fredag! Det är något speciellt med just fredagar och vetskapen om att helgen väntar runt hörnet ♡

Idag står gottefredag (som Naomi säger) på schemat innan Micke åker till jobbet ikväll. Vi ska handla hem lite gotta inför kvällen och bara mysa. På förmiddagen kommer min kärmor på besök och vi ska fika lite gott.

Jag hoppas att du får en härlig fredag ♡

Såhär myste mini imorse och aaaaallt ska i munnen, haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan!

Hur mår ni? Jag är ruskigt trött men mår bra ändå. Mini vaknade vid fyra och ville inte somna om. Jag gjorde i ordning en flaska välling åt honom och sedan sov han till halv nio. Vi har ätit lite frukost och fick besök av minis gammelmorfar redan vid nio. Vi fick vår garageport idag och kan kom hit för att hjälpa till att ta emot den, så att jag skulle slippa klä på mini och sedan gå ut. Världens bästa gammelmorfar

Planerna idag är att på förmiddagen bara ta det lugnt. Jag och mini ska hämta ut två paket och när Micke kommer hem från jobbet ska jag gå till gymmet. Jag tränade igår och jisses vilken träningsvärk jag har i mina ben! Jag vet inte vad det blir för pass idag, men inte ben iallafall ;)

Imorgon ska vi gå på babysim för första gången och jag längtar så mycket! Hittills har mini älskat vatten och jag hoppas att han kommer älska att bada med andra bebisar =)
Vad ska ni göra idag? Jag hoppas att ni får en härlig onsdag. Stor kram <3

​Här om dagen kom Micke hem med denna bukett och visst är den fin? Tyvärr har den börja vissna. Jag ska köpa hem en helgbukett på fredag så jag får lite sommarkänsla nu i kylan =) 

Likes

Comments