View tracker

I samarbete med NA-KD

Chokers är ett av de bästa accessoarerna att använda för att klä upp vilken outfit som helst. Det finns så många olika sorter att välja mellan- själv vill jag ha dom alla! HÄR (affiliatelänk) finner du ALLA chokers.

(affiliatelänkar) 1. HÄR - 2. HÄR - 3. HÄR - 4. HÄR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Ludde har fått TVÅ tänder (!!) Förra veckan upptäckte jag att han fått en tand. Det var på morgonen och vi hade precis vaknat och han bet på mitt finger och det gjorde så ont. Kollade i hans mun och där var den- en liten tand som kommit upp. Jag började nästan gråta (av glädje), mammas kille blir så stor ❤ Jag skrev till Micke "HAN HAR FÅTT EN TAND!".

I fredags tittade jag i Luddes mun igen och där var tand nummer TVÅ som kommit upp! Det går verkligen över en natt. Så häftigt. Men både jag och Micke är så chockade över hur lugn Ludde är. Alla barn är såklart olika, men är det verkligen såhär enkelt? Innan Ludde kom till oss fick vi höra av föräldrar att "det kommer bli ett helvete när barnet får tänder", "ni kommer inte få sova", "barnet kommer vara så gnällig". För oss har det inte varit jobbigt alls. Nu är ju inte alla tänder uppe ännu, så när de andra tänderna kommer så kommer vi kanske uppleva det annorlunda då. Men nu är vi glad över att han inte har ont och för att det är som vanligt ❤

Mammas stora kille, jag älskar dig så mycket ❤

Likes

Comments

Instagram @leonoratherese