PERSONAL STYLE
CULTURE
LATEST POSTS


Endelig kan jeg vise dere hva jeg har jobbet med den siste måneden. Etter et halvt år her på Nouw kjente jeg at jeg var klar for en ny utfordring. Et ønske om å skape noe nytt på egen hånd ledet meg til konseptet "Lovefromleo" - en uavhengig nettside der jeg vil vise mitt kretive arbeid, dyrke mine interesser og dele små glimt fra min hverdag

Hverdagen min er nemlig i ferd med å endre seg drastisk. Denne nye nettsiden er med på å markere et helt nytt og spennende kapittel i livet mitt. I april i år sendte jeg inn en søknad på et college i USA, og i juni fikk jeg endelig svar på at jeg var komt inn på skolen. Det ha lenge vært en drøm å kunne studere i utlandet, og nå går den i oppfyllelse. Allerede om 2 dager flytter jeg til Santa Barbara, California for å studere grafisk design og foto.

Jeg er klar for å oppleve og erfare så mye som mulig de neste årene, og håper virkelig jeg klarer å omfavne mitt nye liv til det fulle. Jeg gleder meg til å knipse bilder under "the Californian sun", og dele historier om mennesker og situasjoner jeg møter på min veg. Jeg er veldig spent på hvordan livet på "the golden coast" blir, og håper dere vil følge med meg på reisen over dammen.

Vi snakkes i California!

Likes

Comments

Instagram@leonoramy

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw