Endelig kan jeg vise dere hva jeg har jobbet med den siste måneden. Etter et halvt år her på Nouw kjente jeg at jeg var klar for en ny utfordring. Et ønske om å skape noe nytt på egen hånd ledet meg til konseptet "Lovefromleo.com" - en uavhengig nettside der jeg vil vise mitt kretive arbid, dyrke mine interesser og dele små glimt fra min hverdag

Hverdagen min er nemlig i ferd med å endre seg drastisk. Denne nye nettsiden er med på å markere et helt nytt og spennende kapittel i livet mitt. I april i år sendte jeg inn en søknad på et college i USA, og i juni fikk jeg endelig svar på at jeg var komt inn på skolen. Det ha lenge vært en drøm å kunne studere i utlandet, og nå går den i oppfyllelse. Allerede om 2 dager flytter jeg til Santa Barbara, California for å studere grafisk design og foto.

Jeg er klar for å oppleve og erfare så mye som mulig de neste årene, og håper virkelig jeg klarer å omfavne mitt nye liv til det fulle. Jeg gleder meg til å knipse bilder under "the Californian sun", og dele historier om mennesker og situasjoner jeg møter på min veg. Jeg er veldig spent på hvordan livet på "the golden coast" blir, og håper dere vil følge med meg på reisen over dammen.

Vi snakkes i California!

Likes

Comments

MY STYLE


Heisann dere! Dette er kanskje den lengste "skrivepausen" jeg har hatt her. Jeg har heller ikke lagt så mye tid og sjel i arbeidet mitt som jeg skulle ønske. Saken er at jeg har vært opptatt med forarbeid til studier, diverse sammenkomster og møter. Bildet dere ser ovenfor var et forsøk på et antrekksbilde nå på lørdag. En av mine beste venninner fylte 20 år, så hun stelte i stand en gøyal bursdagsfest. På mandag reiste jeg til Oslo for å ordne noen saker, og akkurat nå sitter jeg her på solfylte Lillehammer. I dag har vi vært på fjellet, drukket kaffe på en hytte og grillet. Senere blir det et lite "poolparty" ved bassenget til familien. Og med det fikk dere en liten oppsummering av de siste dagene, haha!

Nå er det faktisk bare knappe tre uker igjen av min sommerferie, og de skal nytes. Planen for tiden fremover er å bruke mye tid sammen med familie og venner. Når de neste ukene har passert lover jeg å oppdatere oftere. Jeg kan si at det blir mye nytt og spennende stoff fra og med august - jeg har nemlig et prosjekt på gang! Før den tid kommer håper jeg alle nyter ferien like mye som jeg gjør ♥

Likes

Comments

MY STYLE


CHRISTIAN DIOR COUTURE👆
MY TOP FOUR FAVORITES FROM THE DIOR SHOW👇FAVORITES FROM THE
ALBERTA FERRETTI (LIMITED EDITION) SHOW👇


CHRISTIAN DIOR👇


​Etter min mening er couture kolleksjonen til Dior og Alberta Ferretti de fineste så langt. Dior viste oss en klassisk kombinasjon av sort og hvitt, gull og stener. Alberta Ferretti sin kolleksjon var preget av frynser i silke, utsmykket med perler, krystaller og metall. 
Jeg kunne lett brukt hvert eneste antrekk både til hverdags og til fest!

Source: Vogue

Likes

Comments

Instagram@leonoramy

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw