LATEST POSTS


Kjører en liten "denne uken i bilder" før jeg drar ut på nye eventyr i morgen. Gleder meg til å vise dere hvor jeg skal! Jeg kommer til å poste en del på Instagram denne uken siden jeg ikke tar med meg data. Det nederste bilder er fra i dag når jeg filmet noen kompiser av meg surfe. Flere bilder kommer senere!

Instagram: Leonoramy :-)


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


I det siste har jeg vært veldig dårlig på å ta med meg kameraet mitt når jeg drar ut. Når jeg ser på disse bildene som ble tatt rett før jul tenker jeg at jeg må bli flinkere. Bildene er tatt på et populært marked i Los Angeles, Fairfax Market. Stedet er virkelig verdt et besøk - I alle fall om du trenger et dusin Levis bukser, shorts eller noen kule LP's. Look it up!

Likes

Comments


Lunsj på Joan's on Third (3rd Street, LA) - tips tips!


Bursdagshelgen i LA var som forventet helt topp, sett bort ifra at min nye Iphone 7 forsvant i løpet av lørdagskvelden. Så disse bildene er rett og slett de eneste jeg har fra hele helgen. Både fredag og lørdag gikk med til feiring på Warwick. På fredag spiste vi på Perch downtown før vi dro til en kompis i Hollywood på vors. Lørdagen var den store festdagen, der vi først dro på promotørmiddag på en nyåpnet restaurant kalt Viva, etterfulgt av en tur på Warwick og til slutt på etterfest i Hollywood Hills. Det var en verdig feiring av 21 år!

Likes

Comments


I morgen tidlig drar jeg inn til Los Angeles for et par dager med moro sammen med en herlig gjeng. Morgendagen går med til hike, shopping og middag på et sted jeg har gledet meg til å teste ut kalt Perch. På lørdag skal det feires skikkelig med "pre-dinner" på en nyåpnet restaurant kalt Viva i Hollywood, og deretter drar vi til Warwick (mitt favoritt utested). 21 år må jo feires skikkelig når man er i USA, eller hva?

Likes

Comments

Instagram@leonoramy

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw