LATEST POSTS


I det siste har jeg vært veldig dårlig på å ta med meg kameraet mitt når jeg drar ut. Når jeg ser på disse bildene som ble tatt rett før jul tenker jeg at jeg må bli flinkere. Bildene er tatt på et populært marked i Los Angeles, Fairfax Market. Stedet er virkelig verdt et besøk - I alle fall om du trenger et dusin Levis bukser, shorts eller noen kule LP's. Look it up!

Likes

Comments


Lunsj på Joan's on Third (3rd Street, LA) - tips tips!


Bursdagshelgen i LA var som forventet helt topp, sett bort ifra at min nye Iphone 7 forsvant i løpet av lørdagskvelden. Så disse bildene er rett og slett de eneste jeg har fra hele helgen. Både fredag og lørdag gikk med til feiring på Warwick. På fredag spiste vi på Perch downtown før vi dro til en kompis i Hollywood på vors. Lørdagen var den store festdagen, der vi først dro på promotørmiddag på en nyåpnet restaurant kalt Viva, etterfulgt av en tur på Warwick og til slutt på etterfest i Hollywood Hills. Det var en verdig feiring av 21 år!

Likes

Comments


I morgen tidlig drar jeg inn til Los Angeles for et par dager med moro sammen med en herlig gjeng. Morgendagen går med til hike, shopping og middag på et sted jeg har gledet meg til å teste ut kalt Perch. På lørdag skal det feires skikkelig med "pre-dinner" på en nyåpnet restaurant kalt Viva i Hollywood, og deretter drar vi til Warwick (mitt favoritt utested). 21 år må jo feires skikkelig når man er i USA, eller hva?

Likes

Comments


I går fylte jeg 21, og jeg må si at livet er ganske bra. Dagen var stort sett rolig, siden jeg ville spare festlighetene til helgen. På fredag og lørdag blir det nemlig feiring ute i Los Angeles sammen med en fin gjeng. Jeg rekner med det blir litt knipsing og filming, så jeg får oppdatere skikkelig etter den tid. Buksen jeg har på meg på bildet er forresten fra Hm! Jeg har fått mange komplimenter for den, så jeg tenkte at det kunne være nyttig å tipse om :-)

Likes

Comments

Instagram@leonoramy

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw