​Hej, på er. 

Jag hoppas att ni mår bra! Jag kan säga att jag mår riktigt dåligt just nu. Jag är hemma från skolan för att jag svimmade igår och har tappat min röst typ helt. Så min mamma som vill mitt bästa har övertalat mig att gå till läkaren och alla i min omgivning tror att det är stress vilket jag också tror. Igår svimmade jag när jag kom hem jag hade känna mig yr typ hela dagen men på bilden så höll jag värklogen att svimma så men kompis fick följa mig till skolsystern där jag fick en lugn utskällning om att jag måste äta mer och stressa mindre eller något, för när han frågade mig vad jag hade ätit så insåg jag att jag inte hade ätit på ett och ett halvt dynga, KONSTIGT ATT JAG VAR YR!! Jag blir så trött på mig själv,  jag fattar inte vad jag håller på med, det är som om jag ber om att gå in i väggen. Jag hade druckit vatten så jag hade iallafall gjort det. Mitt mål med 2017 var att ha ett ätstörnings och depressions fritt år, men uppenbarligen inte. 2017 var det året jag ville känna mig som en frisk människa. Vad händer istället på våren är jag nära på att gå in i vägen , fick tillbaks min bullemi, kämpar mig upp för andra gången och nu vad händer nu !? 

Ibland blir jag rädd för mig själv när jag inser att jag har en lista med 30 punkter på som jag förväntar mig att jag ska hinna på en dag + läxor + gå i skolan + ta hand om mig själv. HAR JAG INTE LÄRT MIG? För en gångs skull så reagerar före psyket, vilket känns skött för då kan jag inte sjuta upp det. Nu kan folk över tala , tvinga eller följa med, för som mitt liv rullar på som det gör så vet jag inte hur länge kroppen orkar. 

Jag måste säga att lägga ut det här inlägget som är väldigt personligt om mig själv och psykiska mående men jag vill mest förklara varför jag inte har skrivit några inlägg och att det finns dom perioder då man inte är stark alls när man får reda så mycket om en främmande person som ska ha varigt jag som liten, saker som får mig att ligga vacken på nätterna och tänka på allt som jag fått gå igenom och går igenom. Så nu ska jag försöka göra mitt bästa för att må bra och strunta fullständigt i mina betyg får jag ett eller åtta så vem bryr sig helt ärligt inte jag iallafall, jag  prioriterar mer att leva så länge som det är meningen att jag ska göra, jag menar jag vill sitta där på altanen och 70 år och se mina barnbarn springa runt på sina småbarn ben och jag ska fan mej sitta på min förbanade altan med den person som jag väljer att dela mitt liv med men det här kan låta hur konstigt som helst men min högsta dröm är att dö en naturlig död , ingen vill dö men det är livets gång det är vilkoret för att föddas och leva. (Det mycket mer moget än jag tänkte haha).

Ha de bra jag ska försöka med det och så ni. 

Hejdå! 

ILYSM❤


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, på er jag tänkte att jag skulle recensera Joakim Lundells nya musikvideo. Själv tycker jag att den här låten är den bästa av hans låtar.

Alla hans videos har galet bra kvalitet och handlingen är jävligt bra. Men jag blir sjukt imponerar av dom som har gjort videon. Videon är lite konstig på grund av slutet samtidigt så är det min favorit del av hela videon. Så slutsatsen är att det är grym kvalitet och handling. Skådespelarna är jätte duktiga o budskapet är bra.

Ha en bra kväll, hejdå, på er 💕

Likes

Comments

Hej på er!

Har ni sett att det snöar idag, eller gör de det hos er ? Det gör de i Trollhättan iallafall. Men det är så mysigt med snö, en kopp te och en varm flit.

Likes

Comments

Godmorgon, på er!


Jag har en sådär morgon som jag aldrig brukar ha men idag kan jag ligga kvar i sägen hur länge jag vill. Det är underbart. Men idag så ska jag åka och shoppa med mamma och bara ha en mys dag😊


Hoppas att ni får en lika mysig och härlig dag som jag kommer få, längtar till att på börja denna dagen.

Have a nice day

Hejdå,på er❤

Likes

Comments

Hej, på er!

Imorse så väckte Elvis mig med att nosa i mitt ansikte 05:00 så jag lyfte ner honom, sen 05:30 kom han igen jag lyfte ner honom sen höll vi på så tills klockan var 07:00 när jag skulle gå upp. Så han är en väldigt efektiv klocka måste jag säg. (Med en snoz knapp) Och imorgon blir det nog en liten mini haul tror jag.

Godnatt, sov gott ❤

Likes

Comments

Jag hade inte tid i morse med att skriva ett blogg inlägg så jag lägger ut ett nu och ett senare ikväll.

​Jag kan säga att den här fisken var jätte svår att rita, det var jäste mycket detaljer. 


Hejdå, på er !😘

Likes

Comments

Hej,på er !

Jag och Elvis har flyttat ihop och jag kan säga att han är en ganska jobbig sambo. Han dricker vatten som låter klick ,klok. Men han är väldigt mysig och vill ligga på min mage eller brevis mig i sängen. Så han är väldigt mysig, vi umgås mycket mer nu.

​Have a nice day😘

Hejdå,på er❤

Likes

Comments

Hej, på er!

Jag behöver er hjälp , för jag har värklogen inga idéer kvar. Så ni får jätte gärna kommentera om ni har nåtra idéer.


Tack på för hand 😘

(Förlåt för kort inlägg men jag måste springa iväg till skolan nu)


Hej!

Likes

Comments

Hej,på er!


Jag har "kommit på" att jag äter galet mycket hallon, alltså jätte mycket. Jag äter Färska hallon, hallonsylt, frysta hallon och allt där emellan. Jag vet inte om det bara är jag men jag har mina perioder när jag äter en sak hela tiden,haha.


Jag vet inte jag hade bara ingen ide om vad jag skulle skriva om nu.

Hejdå, have a nice day 😘

Likes

Comments