SLUTTEN

HADE BRA FOLKZ :)

Dette er det siste fra meg, grunnen til at jeg har sluttet er pga at jeg må fokusere mer på skolen, og som dere som blogger selv vet at det er vanskelig og skrive et innlegg og fokusere på skole/blogg. Men jeg må bare få si takk fra meg.

~Leona Jespersen

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Life Hacks/tips, Sannhet

1. Vi jenter elsker når gutter er litt bad/små frekke

2. At gutten viser at han vil være med deg, og viser initiativ og ikke bare jenta

3. Vi elsker at gutten har litt selvtillit og ikke bare hater seg selv

4. Hvis jenta er veldig interessert i shopping, prøv og bli med på en shopping tur, så blir hun glad.

5. At gutten overrasker med roser på døren eller sjokolade. da smelter vi.


6. At gutten er veldig glad i å trene, og bryr seg om helsa er bare digg

7. De fleste gutter er veldig kosete, og jenta elsker når du bare vil ligge i senga og kose i flere timer

8. Gutter som lager mat, det er bare elsk.

9. Gutter med litt sans for mite og bra klesstil og ikke bare går med en joggebukse og en genser/tskjorte i flere dager

10. Vi elsker gutter med sams for humor, dagen blir mye bedre med et smil på munnen.

11. Gutter som tørr å vise deg fram for vennene sine, og ikke endrer seg

12. Hvis jenta er trist/lei seg eller går gjennom en vanskelig tid, så elsker vi å få litt omsorg, vi sier kanskje at vi ikke vil, men det vil vi.


13. Hvis jenta er sur på noe/noen, støtt henne, ikke den personen hun er sint på

Kjenner dere dere igjen, jenter? jeg gjør.

- Jeg trenger tips til flere slike innlegg, liker å skrive de selv. Så kommenter noen(:

~ Leona Jespersen

Likes

Comments

Life Hacks/tips, Sannhet

1: De fleste jenter liker å bli kalt for vakker, herlig, nydelig, fantastisk og fin, isteden for deilig/sexy. Jenter er utrolig glad i å få ordentlige komplimenter som dere vet at vi egentlig setter større pris på, enn vi viser. Vi kan aldri få nok komplimenter, så det er bare å kjøre på! Vi føler oss ikke spesielle hvis vi aldri får noen komplimenter. Det er mye bedre at dere gir oss et kompliment litt oftere enn 2 ganger i måneden.

2: Vi jenter setter veldig pris på når gutter legger merke til små ting ved oss. For eksempel hvis jenta har klipt seg eller har på seg nye klær. Hvis dere legger merke til det viser det bare at dere følger godt med på jenta, og det elsker vi!

3: Det er mange gutter som ikke tør å snakke til jenter, men det er noe vi jenter hater! Det er mye bedre å snakke masse og si noe dumt, enn å skape kleine stillheter. Kleine stillheter er virkelig det verste som kan oppstå, så – SNAKK!

4: Noe av det VERSTE vi jenter vet om er når gutter ikke tør å vise følelser i virkeligheten. Vi hater når guttene bare tør å vise følelser via KIK, Facebook, meldinger eller Snapchat. Alle kan fortelle til ei jente at han har følelser for henne via sosiale medier, men det er de som faktisk har følelser som tar det via telefon eller faktisk snakker med henne face 2 face. Vi elsker også at gutter tør å ta oss med bort til kompisene sine og tør å vise følelser, mens han er med de. Det viser bare at han er stolt over kjæresten sin. En ting vi virkelig hater er når en gutt forandrer seg fra han er med jenta til han er med kompisene. Vær så snill gutter… Vær dere selv, uansett situasjon!

5: De fleste jenter elsker at gutter leker med håret vårt, tuller med oss, passer på oss og bryr seg om oss. Vi jenter liker å føle oss trygge, så gjør alt dere kan for å få oss til å føle oss spesielle. Dere må huske at det gjør ingenting om dere gir oss en ekstra klem i ny og ned, eller står og holder rundt oss. Det er bare koselig hvis dere gjør dette.

6: En ting som er viktig å påpeke – Alle jenter elsker at guttene er stolte over kjæresten sin, og at han virkelig tør å vise følelser. Det beste vi vet er at dere tør å vise alle at vi er jenta deres! Aldri vær flau over kjæresten din, uansett hva.

7: Vi jenter ser ikke bare på utseendet til gutten. Vi tenker faktisk på personligheten også. Ingen jenter vil ha en gutt med dårlig personlighet og bra utseendet. Så dere trenger ikke å tøffe dere for å få oss til å like dere. Vi foretrekker en gutt som er seg selv fremfor en som prøver å være en han ikke er. Så slutt og vær en «tøffing». Det skaffer deg kanskje en kjæreste, men det vil aldri vare lenger enn maks et par måneder. Så vær heller dere selv. Da kan vi garantere dere at dere får en større sjanse hos jenta dere liker. Og hvis dere ikke får en sjanse hos denne jenta, så vil dere garantert finne en som liker deg for den du er, i stedet for at du må gå rundt å være en »falsk» person hele tiden. Og husk: ALLE ER PERFEKTE PÅ HVER SIN MÅTE!

8: Jenter elsker gutter som er flinke med barn, har en fin klesstil, ikke er late og kan lage mat, og dette er sant!

9: Når jenter er sure, betyr det ikke alltid at det er på grunn av mensen. Det kan være en hvilken som helst annen grunn. Så dere gutter burde slutte med å si den »morsomme» standardkommentaren deres: »Har du mensen eller?». Det er utrolig irriterende og da kan vi garantere dere at jenta bare blir enda surere. Så hvis dere vil slippe unna et blått øye, bør dere spare dere for denne kommentaren.

10: At en gutt gidder å være med jentene på typiske jenteting er helt fantastisk! Hvis du blir med henne på shopping eller på en kosekveld med alle venninnene hennes, blir hun kjempeglad! Hun setter stor pris på det, og det kan jo hende du synes det er gøy.

~Leona Jespersen

Likes

Comments

Life Hacks/tips

Hei, i dag har jeg bestemt meg for at jeg skal skrive et lifehacks/tips innlegg.

Bruk en flaske til og skille egget og eggeplommen:

Aldri la glidelåsen på buksen falle ned igjen:

Hvordan vanne hagen din:

Lei av ledninger som krøller seg:

Hvordan åpne, syltetøyglass, sylteagurkglass, rødbeteglass osv

Lei av og lete etter teipenden?:

Enkelt og pakke til tur hvis du gjør det på denne måten:

Jeg håper dere vil bruke disse lifehackene, jeg vil absolutt anbefale de. Jeg har prøvd og testet ut alle sammen.

~Leona Jespersen

Likes

Comments

Personlig

Hei, nå skal jeg fortelle dere om en veldig viktig sak som jeg brenner for. Nemlig og få slutt på mobbing. Jeg har nettopp fått vite at ..... blir skikkelig stygt behandlet. Han blir ikke slått eller sparket. han blir plaget på skolen mentalt og jeg syntes virkelig at dette bør tå slutt. Jeg har nettopp sendt melding til læreren hans om at han blir plaget og jeg vet at henne kommer til og gjøre noe med det. Dette var det jeg skrev til henne: ''Hei, jeg har nettopp fått høre at .... blir plaget og nesten mobbet av ...., kan du snakke med dem om det begge to? Jeg hørte at .... sa at .... var slem, idiot og ''Nerd''. Jeg fortalte .... at han ikke skulle tenke på det og at han ikke er ''Nerd'', men bare smartere enn andre. Jeg vil at du tar vare på .... som du tok vare på meg fordi at den måten du tok vare på meg var helt fantastisk, så tusen takk''.

Vi trenger en stopp for dette fordi at de som mobber har det ofte verre og vil da at de som blir mobbet skal ha det like ille som de eller verre slik at de kan støtte seg på de.

Hvis du har eller blir mobbet kan du snakke med SNAKK OM MOBBING de vil absolutt hjelpe deg og takle stresset.

Tenk litt på dette, jeg vil nemlig at dere skal ta dette innover dere, og jeg vil at dere skal finne ut hvilke rolle du har i mobbe-ringen. Vi hadde nettopp om dette på skolen og jeg syntes at dette var en veldig bra måte og forklare hvordan mobbing foregår.

WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER

​Jeg håper virkelig at dere tar dette innover dere. jeg fikk høre en historie av da han ble plaget og løp gråtene vekk fra ''vennene'' sine fordi at de var så slemme mot han og sa så mange stygge ord til han.

~Leona Jespersen

Likes

Comments

Life Hacks/tips

Hei og god morgen, i dag tenkte jeg at jeg skulle vise deg hvordan man Kan tjene penger fort på 1. 2. 3. Det er nemlig slik at jeg er blitt veldig avhengig av og skaffe penger.

1. Det er masse undersøkelser på nett som gir deg penger av og ta dem.

2. Gjøre husarbeid for en nabo eller foreldrene dine: Vaske, Støvsuge, rydde stuen, badet, kjøkkenet.

3. Du kan spille/synge i gatene i byen for og tjene penger.

4. Man kan selge kaker.

Man kan også gjøre små-arbeid:
Passe barn
Lufte hund
Hage-arbeid
Osv...

Jeg håper at disse tipsene kommer til og hjelpe deg. Lykke til med og tjene penger<3<3

​~Leona Jespersen

Likes

Comments

Om meg, Personlig, Bffs

Hei, og god morgen. Nå skal jeg fortelle dere om mine planer. Jeg har tenkt til og studere i USA og da tenkte jeg at eg flytter jeg til Los Angeles eller noe sånn. Jeg skulle gjerne vist dere et bilde om hvor jeg tenker og å på skole, men jeg er ikke helt sikker ennå. Når jeg har kommet fram til LA, skal jeg prøve og få meg ettermiddags jobb i max 2.5 timer. Jeg har nemlig tenkt og gå på en vanlig ''HIGH SCHOOL'' eller musikk skole.

Det er litt skummelt og tenke på egentlig. Jeg vet at det er rart at jeg stresser med dette allerede i 13 års alderen, når det er 4-5 år til. 

Musikk, jeg har før fortalt dere hvor mye musikk betyr for meg. Musikk er der for meg når jeg er glad og musikk er der for meg når jeg er trist.

~Leona Jespersen

Likes

Comments

Hei, dette innlegget kommer til og bli et av de korteste jeg har, fordi at jeg holder på og oppdatere en nettside jeg og to venninner holder holder på med. Vi har planer om og studere i USA 2.klasse på vgs så vi skal tjene penger på og selge diverse ting. Hun ene jeg har nettsiden har leilighet i USA så vi skal bo med henne.

Jeg orker ikke og bruke flere minutter på innlegg-overskrift så for denne gang får det bare bli noe enkelt.

​~Leona Jespersen

Likes

Comments

Hverdag, Bffs, Squad

Hei, og god morgen❤️ I dag er det 2 skoledag etter påske/vinter-ferien. Jeg er skikkelig sliten og trøtt (kanskje fordi at kl er 06.19 da hahah).

I går hadde jeg besøk, av 4 personer i squaden. Og vi lagde en sang om squaden, vi spilte litt gitar, piano og sang. Mamma og pappa og lillebroren min skulle vekk, så etter at de hadde dratt gikk vi ned til kjøkkenet også lagde jeg nudler til alle sammen og stekte et egg til en,

Jeg har også nettopp fått vite at vi skal ha en muntlig presentasjon om samfunnsfag eller matte. Hvis jeg hadde fått matte hadde eg dødd tror eg.

~Leona Jespersen

Likes

Comments