Header

Ingen Shadowhunters (tillbaka i juni), Supergirl (tillbaka igen nästa vecka) och Riverdale (inte förrän 30 mars!!!) denna veckan, så därför blir det bara en del. Denna veckan är Once Upon a Time tillbaka på kanal11 med fortsättning av säsong 6. Även The Originals med en ny säsong också, men jag kollar när den har premiär på kanal11 den 1 april. Så ni vet varför den inte finns med förrän då 😃 (förlåt för ett försenat inlägg, jag hade inte skrivit klart om OUAT på grund av att jag fick magsjuka)

Jane the Virgin 3x11 Chapter Fifty-Five

Jag var verkligen inte emotionellt redo att se detta avsnittet men jag körde ändå på eftersom jag såg det på teven. Och jag grät mer än jag trodde att jag skulle. Jag fattar fortfarande inte att Michael är verkligen borta. Stackars Jane! Det kändes så otroligt tomt och konstigt utan honom. Så fint att Jane skrev en bok om deras kärlekshistoria med en enda skillnad: i boken fick de deras lyckliga slut. Fy fan, vad jag satt där och grät. Bara så ledsamt att han faktiskt är borta. RIP Michael ännu en gång :(((

Jag trodde seriöst att Rogelio och Darci faktiskt skulle gifta sig! Jag bara nej nej nej! Tack och lov var det bara för en serie. Fan vad lättad jag blev, haha. Men Bruce och Xo bor tillsammans. Ett mycket stort problem för jag gillar det inte. För att som jag redan har tjatat om flera gånger: det ska vara Rogelio och Xo! Punkt slut! Såg ni blickarna mellan de två? De älskar fortfarande varandra! Och jag tror helt klart att Xo faktiskt var anledningen till att Rogelio inte ville genomgå överenskommelsen med Darci om att skaffa barn ihop. Nu är det bara att vänta på att de ska inse att de hör ihop och med dem menar jag Rogelio och Xo.

Mateo är 4 år nu och så otroligt söt. Haha vad jag skrattade mycket under alla scener med honom. Så hilarious. Och åh det var så fint att se Petra och tvillingarna ihop. Wow, värst vad de är lydiga. Jag är imponerad! ;) Och på tal om Petra - och hennes nya flirt Chuck. Bara jag som tokälskar dom tillsammans!? De har kemi och är så hot tillsammans. Det var också underhållande att se deras bråk om 1,5 meters plats, haha. Jag är så helt för dem i framtiden! Och jag tokälskade också vad Rafael och Petra har gjort med hotellet. Så kul med en klubbhus för barn 👏

Och slutet! OMG! Så Scott är död? Vad hände? Vem dödade honom? Var är Anezka? Var det hon som dödade honom? Så många frågor!

The Flash 3x10 Borrowing Problems from the Future

Så skönt att Barry valde att berätta sanningen för teamet och Iris! Jag var orolig ett tag att han skulle hålla det hemligt. Det ska bli riktigt intressant nu när teamet ska försöka ändra framtiden genom att ändra på små saker - så att Iris inte skulle dö. Jag hoppas verkligen att de lyckas! För Iris gillar jag faktiskt och jag älskar även Barry och Iris tillsammans också. De förtjänar ett lyckligt liv ihop. Jag är fortfarande så glad att de nu bor ihop.

Så kul att Julian nu är en del av teamet! Jag har hoppats på det länge och jag gillar honom verkligen också. Och förresten, är det bara jag som ser en början på honom och Caitlin? Jag gillar det faktiskt! Jag har till och med börjat shippa dem nu bara för det ;)

Och haha höjdpunkten? Att Harry gav Barry en sköldpadda i inflyttningspresenten och Barrys min!? Haha vad jag nästan dog av skratt! Han är så kul!

The 100 4x06 We Will Rise

Wooow, grymt bra avsnitt! Tyvärr fortsätter saker att gå åt helvete. För nu har de förlorat allt bränsle, fan också! Allvarligt talat, kan de inte ha tur nån gång!? Men konstigt nog gillar jag det faktiskt ändå. Jag älskar lite kaos och ångest om jag ska vara ärlig. Självklart så länge de inte drar ut på det alltför länge.

Jag älskade alla scener med Roan och Bellamy. Det var underhållande att se dem jobba som ett team. Och jag tokälskade alla scener med Bellamy och Clarke också. Jag måste ännu en gång tjata: när ska det bli mer än vänskap!!? Jag älskade att Bellamy var så orolig för Clarke när hon inte svarade i radion och hur rädd han var att den döda kroppen skulle vara hon och hur hans händer skakade av rädsla. Han vill verkligen inte förlora henne och vice versa. Och för att inte tala om deras leenden!? Jag toookälskade det så mycket! Det var nog första gången de log så genuint i denna säsongen? Och sen deras lilla moment i slutet! Jag är nästan säker på att Bellamy skulle säga att han älskar henne eller nåt innan Clarke avbröt honom. "Clarke... If I don't see you again..." Åh jag dooog. Seriöst, jag kommer att vara bitter forever om det aldrig händer nåt mer än vänskap mellan dem tills serien blir nedlagd -_-

Stackars Raven! När ska hon nånsin få ta paus? Är riktigt orolig för henne nu med tanke på slutet! Och Octavia!!! Jag tokälskade scenen när hon äntligen bröt ihop över Lincoln. Hon har ju varit så hård sen han dog att hon aldrig riktigt fick chans att sörja honom ordentligt eller färdigt. Så elakt dock att de visade flashbacks av Lincolns död! Det var ju redan svårt nog att se det första gången. Jag bara satt och grät. Jag saknar honom så mycket. Och Marie Avgeropoulos var riktigt grym i denna scenen, hon var så bra! Jag led veeeerkligen med henne, det kändes som om jag var där bredvid henne och upplevde allt det här. All credit till Marie! 👏

Once Upon a Time 6x11 Tougher Than the Rest

Ett helt okej avsnitt. Inte ett av deras bästa avsnitt. Jag vet inte riktigt än vad jag tycker om hela grejen med Regina och Robin 2.0? Det är ju inte hennes Robin och det är verkligen inte Outlaw Queen heller som jag älskade. Jag vet inte. Det återstår att se i resten av avsnitten som han är med. Ska hur som helst bli intressant att se vad de kommer att göra med denna storyn.

Jag älskade alla scener med August och Emma. Det var så kul att äntligen få veta hur hon valde Swan som efternamn. Det var en bra twist att tonåringen som berättade sagan "Den fula ankungen" för den unga Emma var August. Jag gillade det jättemycket. Varför kan inte August vara med lite mer i serien!? Jag älskade också alla scener med Killian och Charming när de samarbetade för att hitta den som vill döda Emma. Man kan bara älska deras bromance! Nu fick de åtminstone äntligen reda på att den som vill döda Emma är Gideon - Rumples och Belles son. Jag höll på att brista ut i skratt när Gideon sa att han skulle bli en frälsare genom att döda Emma. Say whaaaat? Inte alls logiskt! Döda henne för att själv bli en frälsare? Han är ju knäpp! Jag bara GO GO EMMA! när hon totalt ägde honom med sin magi 👏

Stackars Killian var så rädd att förlora Emma när han stod där och inte kunde göra nåt för att rädda henne från Gideon. Det var inte kul att se. Han älskar henne så mycket och står inte ut med tanken på att förlora henne. Tack och lov att Emma klarade sig. Iallafall den här gången, för det är bara en tidsfråga innan Gideon försöker igen. Det är ju Emmas öde att dö. Jag tokälskade Emmas gruppkram med Killian och Henry - hennes sanna kärlekar. Hahaha jag skrattade högt när Killian var så frustrerad över den nya Robin och när Emma sa att de skulle byta till vatten och han bara "Vadå, som dryck?". Jag skrattade så mycket! Men höjdpunkten var när man fick se gamla Killian med en ölmage! Fyfan vad jag skrattade så att jag grät! Så kul!

Likes

Comments

Ännu två riktiga bra avsnitt! Alltså wow, denna säsongen har verkligen varit så bra hittills! Fortsätt så här! Läs vidare för mina tankar :)

Jag hade rätt! Det var Jasper som hittade listan. Men därefter vad jag verkligen inte förväntade mig var att det skulle vara Monty att berätta för folket om listan. Jag personligen tycker det var bra gjort av honom. För som jag sa tidigare, så gjorde Clarke fel som ljög. Och på tal om listan.. Vad i helvete, Clarke! Varför skrev du Jaha men inte Monty och Harper på listan? Wow! Ja, jag blev uppriktigt överraskad! Men samtidigt förstod jag henne också. Man kunde ju inte direkt bara skriva dit vem som helst på listan. Självklart skulle hon välja viktiga personer som tex läkare och sånt. Jag älskade när hon stod där och försvarade sina val och försökte förklara varför vissa skulle lämnas att dö. Och på tal om Jasper. Seriöst, jag börjar bli sååå jävla trött på honom! Kan han inte bara dra åt helvete och dö?

Oh holy shit, jag trodde verkligen att Octavia skulle dö. Jag bara "Nej, inte en favorit till!" Så snacka om hur lättad jag var när det visade sig att hon överlevde, tack och lov! Fast samtidigt var det också lite ologiskt? Hon blev huggen i magen och sen föll hon från ett riktigt högt fall, men ändå överlevde hon? Men strunt samma, det är bara en serie och jag är ändå glad att hon klarade sig. Och fighten mellan henne och Echo var ju riktigt grymt gjort, jag älskade varenda sekund! Och är det bara jag som tänkte direkt på Aragorn och hans häst i en scen från Sagan om de två tornen när en liknande scen med Octavia och Helios kom? ;) Och tråkigt att Nyko dog! 😭

Usch för Bellamys reaktion när han fick reda på att Octavia "dog". Det var så jobbigt att se! Jag tokälskade scenen när han insåg att Octavia levde. Så söt!

Och OMG!!! Arkadia i slutet! Fan, Ilian, nu har du verkligen förstört chansen till överlevnad för alla. Men jag förlåter dig för att du inte visste om att Arkadia behövdes på grund av jordens undergång och för att du inte lämnade Nik och Octavia att dö. Seriöst, jag blev så chockad och vilken jävla twist också! Seriöst, när ska de få tur nån gång? Allt går ju bara fel, fel och fel hela tiden. Stackarna! Var kommer himmelfolket att bo nu? För jag tvivlar på att Roan kommer att erbjuda dem en plats hos honom, haha. Men ja, hur ska de gå vidare nu och hur ska de lösa detta? Spännande slut!

Likes

Comments

1. Favoritserie just nu? Riverdale.
2. Den serie du ser fram emot minst varje vecka just nu? Jag ser faktiskt emot att se alla som jag följer. Men om jag absolut måste välja en, så säger jag nog The Flash.

3. Serie du ser fram emot just nu? Jag kan inte bara välja en. Jag säger Riverdale, Jane the Virgin och Supergirl.
4. Serie som helst kan avslutas just nu? Supernatural. Jag väntar fortfarande på nedläggningen så att jag kan börja att maratontitta från det sista jag såg.

5. Kvinnlig favoritkaraktär just nu? Bonnie i The Vampire Diaries.
6. Manlig favoritkaraktär just nu? Mon-El i Supergirl.
7. Favoritpar just nu? Enzo/Bonnie i The Vampire Diaries och Jughead/Betty i Riverdale.

8. Favorit vänskap just nu? Veronica & Betty i Riverdale.
9. Film du ser fram emot just nu? Skönheten och Odjuret.

10. Favoritskådespelerska just nu? Kat Graham.
11. Favoritskådespelare just nu? Chris Wood all the way! ❤

Likes

Comments

Här kommer andra delen av veckans tv. Och ja, jag valde att ta med The 100 här också. Jag ska ju ändå skriva mina tankar om 4x03, så därför passar jag på att ta med här också istället för ett eget inlägg :)

The Flash 3x09 The Present

Jättebra avsnitt! Och holy shit, kommer Iris att dö om fem månader!? Hoppas fan inte det! Barry och Iris som är så fina tillsammans och förtjänar ett lyckligt liv! Hur fint var inte det att han köpte en lägenhet åt sig och henne? Kul att de ska bo ihop nu. Och hon köpte bara en plånbok(!!!)? Haha omg! Det fick mig direkt att tänka på Enzo och Bonnie i 8x07. Enzo gav Bonnie en Paris resa medan hon bara köpte t-shirts till honom i julklapp, haha. Hoppas att de hittar ett sätt att hindra att Iris dör för det får hon bara inte göra, okej? Och hoppas också att Barry berättar sanningen för henne det och fort.

Så Julian får blackouter varje gång han varit Alchemy. Det betyder alltså att han är verkligen god efter allt, tack och lov. För jag gillar honom faktiskt och tycker att han är en intressant karaktär och vill gärna se honom stanna i hela säsongen ut. Kul också att han nu vet om att Barry är Flash och jättesnällt också att han gav honom jobbet tillbaka. Det var fint. Och bara jag som fick känslan av att det är nåt mellan Julian och Caitlin? ;)

Och haha, bara jag som fullkomligt älskade Harry Potter referensen!? De vises sten? LOL! De tog definitivt med det med flit bara för att Tom Felton spelade Draco i HP filmerna. Verkligen kul. Och kul att teamet också äntligen accepterar att Wally vill vara en superhjälte. Det var på tiden ;)

Riverdale 1x07 In a Lonely Place

Ännu ett grymt bra avsnitt! I tidigare avsnitt fick vi äntligen träffa Polly vilket var jättekul! Snacka om hur chockad jag var när det visade sig att hon är gravid med Jasons barn! Wow, vilken twist. Varför tänkte jag inte på det tidigare? Och sen så måste jag också nämna kyssen mellan Jughead och Betty. Åh äntligen! Jag fangirlade som fan. De är fina tillsammans. Och jag gillade också kyssen mellan Archie och Valerie. Seriöst, han har typ kemi med alla!

Hur som helst. Nu fick gänget reda på om Jughead och Betty och vi fick också ännu en gullig kyss. Åh, de är så söta tillsammans! Jag tokälskade att Betty rodnade när hon och Veronica stod och pratade om Jughead och hur glad hon var. Och bara jag som upplevde att Archie var lite svartsjuk på nåt sätt? Hoppas inte att han fuckar upp allt och förstör dem. Jag vill helt enkelt ha Jughead och Betty tillsammans!

Det var också så fint hur Archie och Betty fanns där för Jughead. Vad hemskt allt är med hans pappa. Jag tycker så synd om honom. Men en fråga... varför bor han inte med sin mamma och sin syster? Varför stannar han ens hos sin pappa? Jag förstår inte. Vore jag i hans situation så skulle jag utan tvekan bo hos mamma. Han vill väl antagligen bara inte ge upp hoppet om att hans pappa kan bli bättre. Jag hoppas att han blir bättre.

Det var underhållande att se "kriget" mellan Veronica och Hermione också. Och seriöst, Cheryl och hennes familj fortsätter att bli värre för varje avsnitt! De är ju hemska! Nu vill de plötsligt inte hjälpa stackars Polly längre? Men nu får hon åtminstone bo hos Hermione och Veronica istället. Åh, verkligen så snällt av dem! Verkligen! Ska bli riktigt intressant nu när Polly ska stanna. Och hur kommer föräldrarna att reagera? Antagligen inte så bra!

Och slutet!!!! Varför fan har Jugheads pappa Jasons jacka!? Är han mördaren? Eller försöker bara nån att sätta dit honom för mordet på Jason? Så många frågor!

The 100 4x03 The Four Horsemen

Ännu ett grymt bra avsnitt! Ååååh, det var så skönt utan Jasper i ett helt avsnitt, han är verkligen pain in the ass. Jahas, Bellamys och Clarkes jakt på bunkern var jättespännande att följa och när de väl äntligen fick upp dörren så hurrade jag verkligen för jag trodde att de hittade en lösning. Men nej, ingenting. Bunkern fungerade inte, alla dog inom några dagar efter strålningen. Snacka om vilken besvikelse. Vilket ledde till att de tvingades att göra det otänkbara: skriva en lista på vilka 100 personer som får leva. Usch, vad tungt att behöva bestämma vilka som får leva och vilka som får dö.

Alltså vad jag dog! För Bellamy är det antingen att dö eller leva tillsammans med Clarke. Awww! "Är jag på listan så är du det också." Hon kunde inte, så han fick skriva hennes namn själv. Awwwww! Varför kan de inte bara bli tillsammans!? Nu när listan på 100 personer är gjord, så är det bara en tidsfråga att nån kommer hitta den. En sak är i alla fall säker: det KOMMER verkligen att gå åt helvete! Och jag lägger mina pengar på att det kommer att vara Jasper som hittar den, om man känner honom rätt med tanke på hurdan han är nu. Jag skulle inte alls bli överraskad!

Wow, så Indra har en dotter! Det visste jag inte, så snacka om hur överraskad jag var! Kan inte hon och Octavia bli bästisar? Skulle vara så fan coolt! Och seriöst, det kommer helt klart att bli Ilian och Octavia! Han räddade henne och sen så sa han att ingen behövde dö samtidigt han såg rakt på henne. Ja, klart som fan att det blir nåt. Jag hoppas det faktiskt även om som jag sa tidigare så kommer nån aldrig att slå Lincoln.

Och jag kände med Raven! Det måste vara jobbigt att bestämma över maten, medicinen och folks liv. Usch, jag personligen skulle aldrig klara det! Murphy fortsätter att vara en favorit, det var fint vad han gjorde när han stal medicin för att rädda flickan även om det i slutändan tyvärr inte fungerade. Jag tänker inte ljuga, men jag brast ut i gråt när Luna bröt ihop och grät över flickan. Usch, så jobbigt att se. Förresten, på tal om henne. Det var verkligen kul att se henne igen för jag gillade henne verkligen jättemycket i säsong 3. Hoppas på en större roll för henne i denna säsongen! ;)

Likes

Comments

Här kommer första delen av veckans tv. Ja, jag glömde att skriva andra delen av förra veckans tv så jag får ta och kommentera lite i denna veckans tv istället.

Jane the Virgin 3x10 Chapter Fifty-Four

Jag. Är. Så. Chockad!!! Gjorde de verkligen det!? De dödade Michael! Say whaaat? Jag trodde verkligen aldrig att de skulle våga döda en huvudkaraktär, men det skedde. På riktigt, jag blev faktiskt genuint chockad av den twisten - och förkrossad! Fy fan vad jag grät, jag brast när Jane fick samtalet och reagerade. Gina var fullkomligt fantastisk i den scenen! Inte blev det bättre av att de faktiskt var min OTP! Åååh vaaaaarför???? Tydligen var det alltid en plan att döda Michael i första säsongen men då han var en älskad karaktär så väntade de tills nu. Jag kan inte tro det! Varför fattade jag inte att det skulle hända honom nåt dåligt i slutet med tanke på hur de uppbyggde det här avsnittet kring honom och Michael/Jane? Ååååh! Jag kommer att sakna Michael och jag kommer att sakna Michael/Jane. RIP Michael Cordero :(((

Haha, Rogelio var såååå jävla rolig när han fick ett utbrott om hans penis! Vad jag dog nästan av skratt! Han är ju bara för skön! Döda honom aldrig, snälla du! Jag vet fortfarande inte vad jag tycker om honom och Darci tillsammans. Jag vill helt enkelt bara ha Rogelio och Xo tillsammans! Bort med Bruce och bort med Darci, snälla snälla snälla.

Jag älskade alla scener med Rafael och Petra. Så glad att hon äntligen lyckades bonda med tvillingarna för det har varit så jobbigt att se henne så ledsen över att hon inte kunde hantera dem. Så det var bara skönt att hon till slut lyckades. Passande också med tanke på att Rafael kommer att åka i fängelse nu. Så tråkigt, men han behöver åtminstone inte sitta inne så länge om han erkänner. Vilket han ska göra. Han gör rätt, tycker jag! 👏

Shadowhunters 2x10 By the Light of Dawn (midseason final)

Jag tokälskade detta avsnittet och jag ser nu plötsligt fram emot att se nya avsnitt igen! Det var riktigt bra och spännande! Rätt mycket hände och alla var så badass! 👏

Tyvärr misslyckades alla för nu är själsvärdet aktiverat!!! Av ingen annan mindre än Jace för det visade sig att han har ängelblod och INTE demonblod som alla trodde efter att Valentine matade dem med lögner om det. Jag blev inte alls överraskad, jag har ju trots allt läst böckerna. Simon kan även gå ut i solen nu också efter att ha druckit av Jace när han låtsades vara Clary, inte överraskad här heller ;)

På tal om Simon och Clary. Ni vet sen tidigare hur besviken jag var gällande dem. Men nu är jag inte det längre helt plötsligt för nu har sanningen äntligen kommit fram om att Jace och Clary inte är syskon!!! Det var fan på tiden! Så det är nu bara en tidsfråga att allt blir rätt igen och med det menar jag att det blir Jace och Clary igen, precis som det ska vara! Han var på väg att berätta det för henne men så såg han henne med Simon och hur de stod där och kysstes. Det var verkligen smärtsamt att se honom ledsen, men på en och samma gång kunde jag stå ut också - för som sagt så är det ju bara en tidsfråga innan hon får veta och att det blir då de två igen. Så glad att Clace kommer att härska igen i 2B! YAAAY för det!

Tråkigt det där med Raphael och Isabelle. Men han har bara sig själv att skylla för att han valde att gå efter Clary och döda henne och han sa heller ingenting om Alec. Isabelle kunde ha förlorat sin bror. Och Magnus och Alec, ååååh! De är så fina tillsammans! Nu sa de "I love you" för första gången. Too many feels! Den scenen var bara sååå fin och känslosam! Och slutet!!! Det var definitivt Sebastian som gick med själsvärdet! YAAAY! Jag är 100% säker och jag är nu så otroligt taggad för 2B!! Tack gode gud att vi bara behöver vänta tre månader 😃

Supergirl 2x15 Exodus

Woooow, ett riktigt bra avsnitt! Ett av de bästa avsnitten hittills! Alex var såååå badass och jag älskade det som fan! Kul att hon fick vara huvudrollen i detta avsnittet. Hon verkligen rockade fullkomligt! Jag tokälskade scenen på baren när det blev kaos där och hon och Maggie slogs med Cadmus. Det var riktigt coolt gjort. Jag njöt av varenda sekund! Och det var också riktigt elakt gjort av J'onn att testa Alex så där även om jag samtidigt förstod varför också. Hon har ju faktiskt svurit en ed. Klart att J'onn tvivlade på henne.

Jag tokälskade också scenen med Alex och Kara vid skeppet. Väldigt mäktig scen, nu en av mina favoritscener nånsin! Jag älskar verkligen deras bond. Jag var också så glad att Jeremiah valde Alex framför Cadmus. Bra gjort. Men det ursäktar självklart inte att han svek tjejerna. Och tråkigt också att Kara fick sparken! :(

Alex och Maggie är så fina tillsammans. Winn och Lyra också! Alltså jag är så glad att han har nån nu. De är verkligen så söta tillsammans. "I thought that I lost you." awww! Alltså den scenen, bara awww! Och Mon-El och Kara också, fast miljoner gånger sötare! Han är bara så fin, jag är glad att han har börjat skärpa sig nu och blivit en mycket bättre och stöttande pojkvän. Så gulligt att han köpte med sig Karas favoritmat för att uppmuntra henne. "Maybe being Supergirl and having you is enough", awwwww!!! Alla dessa tre paren är så fina medan stackars James står där forever alone, haha.

Och slutet!!! Nu är de framme på jorden. Jag luktar trubbel i paradiset för Mon-El och Kara med tanke på att de är hans föräldrar och han är prinsen. För vem försöker vi lura? Klart som fan att han är prinsen. Det som hände i 2x09 när en utomjording bugade för honom bekräftade det ju bara. Men även om det blir trubbel och Kara blir arg, så är jag 99% säker på att de kommer lösa det ändå och blir starkare tillsammans. Hoppas jag verkligen! Skulle fan dö om de gör slut efter bara några avsnitts dejtande 😭

Scorpion 3x13 Faux Money Maux Problems

Jag älskade alla scener med Toby och Happy. Verkligen kul att se dom ensamma som ett team och försöka rädda de andra. Jag älskade också när Paige gjorde sitt bästa för att ta sin ilska över Veronica åt sidan och försöka lära känna sin mamma istället. Det var verkligen skönt att se dem umgås lite och jobba som ett team.

Usch, det var lite läskigt med hundarna tycker jag. Skönt att det inte slutade i blodbad, haha. Och teamet räddade dagen som vanligt. Och slutet! Nu hamnade Veronica tyvärr på tv, så nu måste de alltså hjälpa henne att fly från vem det än är som jagar henne. Spännande!

Likes

Comments

Då har jag äntligen sett de två första avsnitten av The 100 nu och jag tokälskade det! Det var en riktigt riktigt bra start på säsong 4 tycker jag! Dock förstår jag inte varför vissa tycker att den blivit ännu sämre än säsong 3? Jag personligen tycker verkligen att säsong 4 har tagit igen sig! Men å andra sidan har jag bara sett två avsnitt, så vad vet jag? Och sen så är smaken som bak också. Läs vidare för mina tankar :)

Den fortsatte där det slutade i säsong 3. Snacka om hur glad jag var när det visade sig att Roan överlevde! För han gillade jag faktiskt i säsong 3 och jag tyckte att han var en intressant karaktär så ja snacka om hur besviken jag blev när han dog. Tack och lov klarade han sig. MEN självklart svek han löftet till himmelfolket, så typiskt. Men som tur var kom de till slut överens om att inte döda himmelfolket i utbyte mot att de skulle hitta en lösning på hur de skulle rädda alla från jordens undergång. Nu har de 6 månader på sig att försöka komma på en lösning och att hindra jordens undergång. Nu gäller det att överleva!

Echo gillade jag i säsong 2, men nu är jag kluven. Jag vill fortsätta att gilla henne men samtidigt inte för hon var jobbig i dessa två avsnitten och betedde sig som boss och försökte övertyga Roan att göra saker. Jag gillade det inte. Hmm... Jag menar, för tusan, Bellamy räddade faktiskt henne! Varför kan hon inte bara vara tacksam? Och Jasper hatar jag bara mer och mer. Han är SÅÅÅÅ jobbig! Så mycket har förändrats sen säsong 1! Jag gick från att älska honom till att hata honom. Och jag gick från att hata Murphy och Kane till att älska dem, de två har verkligen kommit långt sen första säsongen. Jag trodde aldrig att denna dagen skulle komma då jag skulle önska det här - nu vill jag bara att Jasper ska dö. Jag hoppas att han dör denna säsongen. Ledsen, ni som fortfarande gillar honom.

Octavia är så badass! Jag älskade hur hon gjorde när hon dödade männen i första avsnittet. Så coolt gjort. Visst, jag tycker också att hon ska ta och lugna ner sig lite och inte bli för mordisk, men ändå. Hon fortsätter att vara en stark favorit hos mig. Och jag bara GO GO OCTAVIA! när hon dödade den där mannen med en kniv i hans öra. För Roan slapp ju att strida med honom nu. Och åh på tal om henne. Jag har läst nånstans att hon ska tydligen få ett nytt kärleksintresse i denna säsongen? Stämmer det, så har jag en stark känsla av att det är Ilian. För jag tyckte att jag såg nåt där mellan de två. Ska bli riktigt intressant! Och ärligt talat? Jag gillar det faktiskt och jag hoppas att det händer! Även om han och varje kille efter kommer självklart aldrig att slå Lincoln oavsett vad som än händer. Och jag saknar Lincoln :(((

Riktigt tuffa beslut de fick göra. Särskilt för Bellamy. Men jag tycker ärligt talat att han ändå gjorde det rätta som valde att rädda dessa människor istället för maskinen. Fast konsekvensen blir tyvärr att situationen som de sitter i är ännu värre nu. Men de har fortfarande 6 månader på sig att komma på en lösning. Jag hoppas verkligen att de lyckas! Jag tycker även också att Clarke gjorde fel när hon gav folk falsk hopp genom att ljuga. Det är inte okej. Nu är det bara en tidsfråga innan de får reda på att hon har ljugit och då kommer det verkligen att gå åt helvete och bli kaos. Inte bra!

Bellamy och Clarke fortsätter att vara ett fantastiskt team! Men seriöst, när ska det bli romantiskt mellan de två!? Deras kemi är alldeles för stark för bara vänskap. Grrr! Och nu hoppas jag också för guds skull att de inte blir separerade IGEN! Jag vill gärna se dem tillsammans nu hela säsongen ut, tack! Och Kane och Abby är så fina tillsammans! Jag älskar dem! Bokstavligt talat det enda paret som faktiskt är tillsammans i serien och detsamma med Murphy/Emori och Monty/Harper 👌❤

Likes

Comments

Här kommer första delen av veckans tv. Förlåt för ett väldigt försenat inlägg, men bättre sent än aldrig! Och jag bestämde mig för att köra på två delar istället för bara en, så ni vet varför det är två delar från och med nu :)

Jane the Virgin 3x09 Chapter Fifty-Three

Fan vad skönt att bli av med Janes kusin nu. För gott, hoppas jag! Även om hon för en gångs skull var schyst och berättade sanningen för Rafael om varför hon tog ut honom. Det var också så underhållande att se Michael och Jane så stressade över saker. Det är bara normalt. Så det var därför skönt att se att de inte är "perfekta" jämt och ständigt. Kul också att Mateo sa nya ord.

Och precis som jag trodde, ville Petra inte göra nåt överhuvudtaget. Hon förstörde dokumenten om att Rafael inte är en arvtagare. Och sen när hon bröt ihop inför honom och berättade om hur hon kände sig? Det krossade verkligen mitt hjärta. Hon förtjänar det inte. Anezka har verkligen förstört allt för henne. Skönt att han var där för henne fast han fick nyss reda på om övervakningskamerorna som hon hade planterat i hans svit. Hoppas verkligen att de nu har begravt stridsyxan på riktigt den här gången!

Rogelio är ju helt underbar och sååå rolig! Hur kan man seriöst INTE älska honom!? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om att han och Dana blir nåt mer nu? Jag vill fortfarande att det ska vara han och Xo! Jag vägrar släppa hoppet om de två. Och slutet!!!??? Dokumenten som Petra förstörde! Scott har pysslat ihop den, så nu har han och Anezka den alltså och de är till och med gifta! Say whaaaat????

Shadowhunters 2x09 Bound by Blood

För första gången kände jag bara "big no!" när jag väl startade avsnittet för jag såg VERKLIGEN INTE fram emot att se Simon och Clary som ett par. Seriöst, vad fan gör de med dem!? Besvikelsen sprudlar verkligen! För på riktigt, hennes känslor kom ju fan helt från ingenstans! Vad hände med när hon var så desperat att få reda på om vad hon och Jace hade var äkta i 1x11 innan de fick reda på att de var "syskon"? Var tog känslorna vägen!? De kan väl inte bara försvinna så där efter att hon fått reda på att Jace var hennes "bror"? För det gjorde det ju inte för Jace, precis som det ska vara så på grund av att det är vad som händer i böckerna. Det enda rätta som de gör i serien när det gäller hela Jace/Simon/Clary är Jace för att han beter sig som han ska. Ledsen, svartsjuk och så. Så ja snacka om hur besviken jag är på vad de gör med Simon och Clary! Snälla, låt det vara över inom ett par avsnitt och ta tillbaka Jace och Clary! Gärna redan i nästa avsnitt!

Jag gillar Raphael och Isabelle ihop mer och mer. Jag älskade scenen när de gjorde middag. Så mycket kemi! Jag håller verkligen tummarna om att hans känslor är äkta och inte på grund av hennes shadowhunters-blod. Och visst jag shippar Sizzy och det kommer jag alltid att göra, men just nu är jag helt för Raphael och Isabelle för att ja varför inte? ;)

Jag bara GO GO ALEC! Han totalt ägde Aldertree! Hoppas att han är ute ur bilden för gott! Det var också så kul att se Meliorn igen, det var ett tag sedan! Och wow jaha, Simon är kidnappad nu av Valentine. Spännande slut!

Supergirl 2x14 Homecoming

Awww, Mon-El och Kara är sååå söta ihop! Jag älskar dem ihop så mycket! Haha hans "Was that so bad? Was that so good?" Han är bara underbar! Och jag bara älskade det faktum att Kara köpte blommor till honom!? För söt! Och jag tokälskade den sista scenen, åååh! Så fina tillsammans! 😍❤

Jösses, det var sååå jävla frustrerande när ingen trodde Mon-El! Ja, han kan vara väldigt dålig på att lyssna på Kara ibland, men den här gången var det faktiskt hon som var dålig på att lyssna! Han hade all rätt att misstänka Jeremiah för hans plötsliga comeback - och Kara och de andra var alldeles för blinda av lycka! Så snacka om hur glad jag var över att Winn höll med honom. Skönt för guds skull att Mon-El äntligen hade nån på sin sida! Och mycket riktigt visade det sig att han hade haft rätt hela tiden! Det förvånade mig inte direkt eftersom jag misstänkte redan från stunden de hittade Jeremiah att det var nåt som inte stod rätt till. Att han hittades var ju alldeles för lätt! Usch, stackars Alex och Kara. Vilken hemsk svikare till pappa! Dock så gillade jag att Mon-El inte sa "Vad var det jag sa?" Jag erkänner att jag var lite rädd att det skulle hända för jag vill inte att tittarna som redan hatar Mon-El skulle ha ännu ett nytt skäl att hata honom, haha. Jag förstår fortfarande än idag inte hur man ens kan hata Mon-El? Han är ju helt underbar, så charmig, rolig och härlig xD

Och slutet!!! Tydligen var Jeremiah ute efter en lista på alla utomjordingar - och han har den! Holy shit! Så Cadmus vill utrota alla utomjordingar. Det kan inte sluta bra! Och lite annat: Jag älskar Mon-Els och Winns bromance! Mycket mer av det, tack! Aww att Winn lånade ut sitt Netflix-lösenord? Och jag tokälskade också Mon-Els reaktion till Lyra. Hon och Winn är verkligen söta tillsammans, tycker jag. Och jag älskade också när Mon-El bad Winn om råd på hur han skulle vara en bra pojkvän. För det visar hur mycket han verkligen bryr sig om Kara och att han vill förändras för henne. Han är bara så fin! 😍

Scorpion 3x12 Ice Ca-Cabes

Ännu ett grymt bra avsnitt! Ganska stressigt också då en av teamet, FBI-agenten Cabe, hängdes mellan liv och död. Teamet behövde kyla ner honom men de hade ett stort problem - de var mitt i öken så det var hett! Så Walter, Toby, Sylvester, Happy och Paige fick arbeta verkligen hårt för att rödda honom i väntan på en helikopter som inte skulle komma förrän tre timmar senare.

Jag slutar aldrig att häpnas över hur modig Sylvester verkligen är trots hans alltför många fobier! Nu riskerade han sitt liv för att hitta en giltig orm - eftersom Cabe behövde ett bett för att kunna räddas(!!!). Haha, scenen när han försökte ta en orm under bron och så plötsligt var det en annan orm bakom honom var så underhållande. Det är alltid underhållande när han är rädd för att det är bara gulligt!

Och precis som jag trodde, var Paige väldigt kylig mot Walter och det var riktigt jobbigt att se! Självklart förstår jag henne delvis då Walter var rätt taskig mot Tim men å andra sidan var det ju faktiskt hon själv som sa åt Tim att ta jobbet. Så därför var jag lite irriterad på henne i detta avsnittet. Seriöst, måste hon verkligen fortsätta att tjata på Walter om att visa mer känslor? För guds skull, han har låg EQ och svårt att hantera känslorna och att uttrycka sig. Har hon glömt? De som har arbetat ihop i snart tre år nu! Dock älskade jag deras sista lilla scen men synd bara att hon är fortfarande arg på honom ändå trots det. Suck! Och sen måste vi tala om scenen när de tvingades att bada nakna i en sjö för att de behövde svavel. Haha, det var verkligen awkward!

Cabe klarade sig, tack och lov. Inte för att jag nånsin var orolig, men ändå! Jag skrattade högt när han sa "Oh, man... Heaven's full of nerds." Och jag tokälskade scenen mellan honom och Walter när de sa "I love you". Jag dog, så fint. Jag älskar verkligen deras relation! Och haha Toby i slutscenen! Så klart att teamet fick reda på vad Walter och Paige tvingades göra för att få tag på svavel. Han var så jäkla rolig. "Paige, Walter, can I get you anything? Melon and sausages? Cantaloupes and wieners? Tater tots and salami?" 😂

Likes

Comments

Här kommer nu andra och sista delen av veckans tv! Det har verkligen varit en vecka fullt med bra avsnitt!

The Flash 3x07 Killer Frost

Ett riktigt bra avsnitt! Seriöst, de bara måste hitta ett botemedel för Caitlins växta krafter. Båda för hennes skull, de andras skull - och även för min egen skull för jag vill inte se henne bli elak. Jag gillar henne som hon är. Usch, det var lite jobbigt att se när hon och Cisco slogs. Deras vänskap är ju en av sakerna jag älskar med serien.

Det var också jobbigt att se när Cisco fick reda på om hans bror. Jag avskyr att han och Barry är ovänner nu. Jag hoppas bara att Cisco förlåter Barry nån dag. För Barry kan ju inte rå för att han skapade Flashpoint när han var heartbroken efter att Zoom dödade Henry mitt framför näsan på honom. Klart att han plötsligt ville springa tillbaka i tiden och rädda livet på hans mamma och göra så att hans pappa aldrig dödades heller. Nu skedde det ju som det gjorde. Ingenting att göra nåt åt.

Barry och Iris fortsätter att vara fina tillsammans. Yes, jag shippar dem. Deal with it. Wally fick också sina efterlängtade krafter som en speedster. Hurra! Det är verkligen skönt att se honom så lycklig. Kan inte Jesse komma tillbaka så att de kan dela lyckan? Jag saknar henne och Wells! Och wow, det var stort och så snällt av Barry att göra som Julian sa och slutade på polisstationen för att skydda Caitlin. Barry gör verkligen allt för dom han älskar. Och det är också intressant med Savitor! Och Julian är doktor Alchemy!? Say what????

Scorpion 3x11 Wreck the Halls

Grymt bra avsnitt! Walter, jag älskar dig, men du var lite väl taskig mot Tim. Det var också lågt med presenten i början av avsnittet. Ett kontor i hissen med ett så litet bord!? Åh, kom igen! Och deras lilla scen när de bråkade och Walter sa att Tim inte var en del av Scorpion? Inte kul alls att se. Det allra värsta var att Paige hörde. Och nu är hon kylig mot Walter efter att Tim bestämt sig för att ta jobbet (det här är alltså hans sista avsnitt). Nu kommer hon att skylla på Walter fast det var HON själv som sa åt Tim att ta jobbet. Nu kommer det att bli lite jobbigt för mitt Waige hjärta att se Paige kylig mot Walter i många kommande avsnitt :(

Det var så gulligt att Toby verkligen gjorde allt för att han och Happy skulle ha en perfekt jul. Det var också fint vad han gav henne i julklapp. Hon blev verkligen glad! Det var härligt att se. Och åh, jag måste kommentera Happys julklapp till Toby. Det var seriöst det sötaste jag sett! Då hon inte är bra på att uppskatta Toby, så har hon därför gjort en liten nyckelbricka med en bild på henne och en knapp som Toby kan trycka på varje gång han varit duktig och då sägs det "Du är jätteduktig!" Så adorable att jag bara ville gråta! :')

Ralph blev kidnappad! Men tack och lov gick det hela snabbt och helt smärtfritt även om jag ändå fällde ett par tårar när Paige fick panik och gasade på för att rädda sin son. Jag älskar verkligen relationen mellan henne och Ralph, riktigt fin! Jag ser fram emot nästa avsnitt.

Riverdale 1x05 Chapter Five: Heart of Darkness

Wow, vilket bra avsnitt! Serien fortsätter att leverera och den blir bara mer och mer spännande! Jag älskade alla scenerna med Jughead och Betty jättemycket och att se dem som ett team. Bara jag som konstigt nog har börjat shippa dem nu? Jag tycker att de definitivt har kemi! ;)

Jag vet fan inte vad jag ska tro om Jason? Man bara vet det som sägs av de andra. Jag vill väldigt gärna se det med egna ögon, se honom i action och med det menar jag lite flashbacks. Förhoppningsvis får man det snart. Det räcker ju inte att bara berätta med ord. På tal om honom. Han och Polly var tydligen förlovade! Say what??? Vad tusan hände där egentligen? Varför försökte Polly ta livet av sig då om de nu var förlovade? Vad hände? Vad är det som försiggår egentligen? Varför ville han fejka sin död? Varför ville han lämna sin familj? Vem mördade Jason? Varför? Och vad fan när mamman sa att Archie liknade Jason?! Finns det nån konstig koppling där? Så många frågor om mysteriet kring Jasons död och hur det ledde dit vi är nu och vad som ledde till var Polly än är nu. Jag gillar att Jughead och Betty ska leta upp Polly nu för att prata med henne. Förhoppningsvis får vi äntligen träffa henne i nästa avsnitt! 👏

Och wow!! Bettys mamma är ju verkligen ingenting jämfört med Cheryls mamma! Fy fan, vilken hemsk mamma! Inte undra på varför Cheryl är som hon är! Och familjemiddagen var ju lite awkward också! Stackars Cheryl. Och jag tokälskar att hon och Veronica börjar bli vänner. Och seriöst, Archie har kemi med alla. Jag gillade alla scener med honom och Valerie. Kommer det bli nåt där? Varför inte, jag är helt för denna idén. Även om en del av mig fortsätter hoppas på Archie och Veronica. Kemin finns där fortfarande när de satt och pratade i korridoren. Men samtidigt hoppas jag inte det heller för jag älskar Bettys och Veronicas vänskap, så jag vill inte att den förstörs för en killes skull. Men man får ta det som kommer :)

Spännande slut! Nu är Bettys pappa misstänkt för att ha förstört mordtavlan eftersom han var inte på Drive-in-bion. Är han verkligen skyldig? Eller är det bara en slump att han inte var där samma kväll mordtavlan förstördes? Jag personligen tror att han kanske är oskyldig för det vore lite för uppenbart och tidigt att veta redan nu. Men man får vänta och se vad som händer. Jag längtar redan tills nästa fredag!

Likes

Comments

Jag började egentligen shippa dem redan när de presenterade sig för varandra. Men det var ändå inte förrän i denna scenen som jag verkligen började på riktigt att shippa dem och har gjort sen dess! Supergirl är en av serierna som jag ser fram emot mest varje vecka, mycket på grund av de här två! Jag kan inte vänta med att se vad de kommer att göra med dem nu när de är officiellt canon 😍❤

Likes

Comments

Jag älskar verkligen denna scenen, en av mina favoriter med de två! Mon-El sa att om Kara drack upp ett glas, så skulle han träna med henne. Så hon gjorde därför det och blev härmed full. Jag älskar hur kul de har ihop och att de har för lätt att skratta ihop. Mycket kärlek till dem! 😍❤

Likes

Comments

Här kommer första delen av veckans tv v8. Jag kunde bara inte vänta med att publicera så därför blir det två delar, haha. Varning igen för major spoilers från Shadowhunters böckerna som kan förekomma i mina tankar om 2x08 eftersom jag måste klaga på ett par saker också igen.

Jane the Virgin 3x08 Chapter Fifty-Two

Ännu ett bra avsnitt! Nu är det bekräftat. Rafael kan verkligen förlora hotellet om nån får reda på att han inte är en Salono och en arvtagare. För det står i hans pappas testamente att hotellet bara gäller hans biologiska barn. Rafael är inte hans biologiska barn, så han kan förlora hotellet. Det är inte bra. Och det värsta är att Petra nu vet om det också. Så hon kan alltså göra nåt för att krossa Rafael om hon vill. Men vet ni vad jag tror? Hon kommer INTE att göra det. För om hon gör nånting och Rafael förlorar hotellet, då förlorar tvillingarna deras arv. Petra vill väl inte att sånt ska hända. Så därför tror jag inte att hon kommer göra nåt alls. Hoppas jag verkligen!

Jag gillar Janes kusin mindre och mindre. Vilken bitch. Hon har nåt fuffens på gång, men vad är hon ute efter? Och för fan, Rafael, vaaaarför??? Varför gick du tillbaka till henne igen? Vad i all friden tänkte du på?!

Jag gillar inte Bruce och Xo tillsammans. Jag vill bara ha Rogelio och Xo tillsammans, de hör ihop. Men det går ju inte så länge han vill ha barn och hon inte vill ha det. Och det suger verkligen! Nej, det är kul att han vill ha barn och allt, men det suger ändå för det betyder ju att han och Xo inte kan vara tillsammans. Och som sagt, det dödar mig för jag älskar de två så mycket. Jag hoppas bara att de blir tillsammans igen på nåt sätt i framtiden, det hoppas jag med hela mitt hjärta. Nu har Rogelio och Darcy skrivit på överenskommelsen, nu ska de verkligen skaffa barn. Frågan är nu, kommer de lyckas eller inte? Och sen så finns det ett annat problem också. Han har tydligen fått känslor för henne och hon uppskattar det inte. Stackars Rogelio.

Shadowhunters 2x08 Love is a Devil

Jaha... Simon och Clary alltså? Nej, jag blev inte överraskad för det hände ju i böckerna. Men det är en sak som verkligen, verkligen stör mig! Jace reagerade precis som han gjorde i boken när han såg dem ihop på festen, alltså vara svartsjuk och även verkligen sörja att han inte kan vara med Clary som han vill - vilket är bra! Men Clary därefter reagerar knappt alls, istället är hon faktiskt glad och lycklig över att vara ihop med Simon och ser ut att inte ha några skuldkänslor alls eller ens vara ledsen över att hon inte heller kan vara med Jace som hon egentligen vill. Så snacka om hur grymt besviken jag är, jag som verkligen verkligen shippar Jace och Clary så hårt i böckerna och det gör jag fortfarande i serien också. Jag hoppas verkligen att det kommer fram att hon bara lurar sig själv innerst att hon är över Jace fast hon egentligen inte har kommit över honom än. Vi har ju fortfarande älvdrottningen och Sebastian som vi kommer att träffa i 2B, så det är bara en tidsfråga att Clary inser att hon inte har kommit över Jace och att det är då kärlekstriangeln blir precis som i böckerna på allvar. Det är bäst det!

De flesta hallucinerade. Det var verkligen nära att Alec lyckades ta livet av sig på grund av vad Clary sa i hans hallucinationer. Tack gode gud att Magnus kom vid rätt tajming och räddade honom. Visst, Alec lever i böckerna men nu vet man ju aldrig vad de kan göra i serien, särskilt efter att de dödade Jocelyn fast hon aldrig dör i böckerna. Så därför var jag nervös! Jag tokälskade den sista scenen med Alec och Clary när hon sa att hon verkligen inte klandrar honom för Jocelyn. Så glad att deras vänskap börjar äntligen utvecklas nu. Jag älskade också scenen med Maryse och Jace när hon sa att hon inte ångrade för en sekund att de tog in honom. Så otroligt fint! :')

Magnus och Alec fortsätter att vara så fina tillsammans. På tal om Magnus. Hur badass var inte han när han och den där kvinnan slogs med magi? Så sjukt coolt gjort! Och nu vet man alltså varför Valentine jämt vill skydda Clary. Det är inte bara för att hon är hans dotter, utan också för att bara hon kan aktivera svärdet då hon har ängelblod i sig (precis som hon har i böckerna). Det var inte riktigt det som hände i böckerna, men jag älskade twisten ändå! Även om jag hatar vad de gör med Jaces och Clarys känslor i serien, så gillar jag ändå att de lägger in lite nya twister som inte finns i böckerna. På det sättet kan man ju bli överraskad vilket uppskattas mycket särskilt då jag har läst alla böcker och vet vad som händer, så det är bara trevligt som omväxling att kunna bli överraskad ibland.

Och sist men inte minst... Raphael och Isabelle! Snacka om hur överraskad jag var! De hände aldrig i böckerna, men jag kan tänka mig att de kanske, kanske kan utvecklas till nåt mer i serien. För snacka om vilken kemi de har! Jag kan inte fatta att jag säger det här, men jag tror att jag shippar dem. I böckerna tokälskar jag Simon och Isabelle och det gör jag fortfarande i serien. Men än så länge är jag helt för Raphael och Isabelle. Bara så länge det blir Sizzy sen i slutändan ;)

Supergirl 2x13 Mr & Mrs Mxyzptlk

Bästa. Avsnittet. Hittills!!!! Jag skrattade så mycket och vi fick även några så bra Karamel moments! Jag vet inte vart jag ska börja, men vänta er mycket snack om dem! Seriously, I just adore them so much! För det första, deras första scen när de sa hur gärna de ville gå tillbaka till att avsluta den nästan-kyssen och fira Alla hjärtans dag tillsammans och så deras leenden? Särskilt Mon-Els blyga leende. Bara FÖR jävla gulligt! På en skala till 10? 11! Seriöst, mitt hjärta slår stenhårt när jag ser de två! 😍

Och för det andra, deras bråk inför alla på DEO? Hur de skrek på varandra, allt de sa, deras kroppsspråk osv? Jag dog en himla! Så sjukt jäkla adorable! Alltså de två! Så mycket gnistor att jag faktiskt för en sekund var sjukt förvånad att de inte kysstes där just då, haha! Det var så uppenbart att Mon-El var svartsjuk fast han förnekade det. I förra avsnitt fick vi se Kara svartsjuk och nu fick vi se honom svartsjuk, hurra för det. Och vad jag skrattade så när han bara helt random sa "Good to see you, Dana"? Haha bäst!! Det var ju bara så typiskt honom. Och för det tredje, Mon-Els duell med Mxyptlk? Hahaha, det var så underhållande! Jag bara satt där och skrattade så att jag nästan grät. Som sagt, jag njöt av att se honom svartsjuk.

Och för det fjärde? Jag visste att Kara bara spelade för att skydda Mon-El, men det krossade ändå mitt hjärta totalt att se honom reagera så där när hon sa att hon inte kunde ge honom en ny chans och att hon skulle gifta sig med Mxy. Alltså, jag kunde seriöst nästan inte se på. Det gjorde seriöst ont i mig att se hans ansiktsuttryck. Och ännu värre var det när han sa "I thought we were going to do that" om att bli team. Hans ansiktsuttryck. Alltså bara nej, nej, jag ville bara dö just då. Det var rätt jobbigt att se.

Och för det femte, slutet... ÄÄÄÄNTLIGEN!!! En av de absolut bästa scenerna! De är bara så otroligt fina tillsammans och äntigen officiellt canon nu också! "You are my kryptonite"? Oh my god! Jag smälte så som smör! Mon-El vet alltid nåt romantiskt att säga till Kara. Kan jag också få en egen Mon-El!? Och det gör verkligen ont i mig att det är så många tittare som hatar honom. Alltså, jag förstår INTE hur man inte kan älska honom!? Jag fattar det bara inte. Men hur som helst... de kysstes äntligen! Jag skrek av lycka! Damn, det var verkligen hell of a kiss! Så mycket gnistor! Ärligt talat, jag trodde verkligen att vi bara skulle få en gullig kyss och ett leende efteråt. Men näää, istället fick vi en het make out session. Ja, inte så konstigt direkt, det var ju klart att det blev så för de hade dröjt känslorna så länge. Klart som fan att de gav efter för deras känslor och hånglade istället för bara en gullig kyss. Tack och lov för det eftersom det vi fick var ju ännu bättre! Och jag erkänner, jag har sett om scenen säkert hundra gånger nu 😳😝

Och ja sist men inte minst, nu till de andra saker. Mxy var väldigt underhållande, men det är ändå skönt att han är borta nu. Och jag måste kommentera en sak... seriöst, trodde han verkligen att det skulle funka att woo Kara genom att vara hennes kusin!? Äckligt. Din idiot, haha. Och hon var så jäkla smart som fick honom att skriva hans namn baklänges. Bravo!!! Maggie och Alex var jättefina tillsammans också. Usch, vad ledsen jag blev när Maggie berättade sanningen om hennes föräldrar. Fy, vad hemskt! Men det slutade i alla fall bra för dem, en fin privat skoldans för dem. Och Winn och Lyra? Jag älskade det faktiskt! En människa och en utomjording? Mycket otippat, men det ska bli intressant att se utvecklingen. Verkligen kul med ett kärleksintresse för Winn ;)

Likes

Comments

Jag såg just The Vampire Diaries 8x11 You Made a Choice to be Good och det var ett riktigt bra avsnitt med en stor cliffhanger aka en karaktärs död. Avsnittets titel är nåt Elena sa till Stefan i 1x20. Läs vidare för mina tankar :)

Här börjar det verkligen hända grejer nu! Det märks verkligen att serien börjar lida mot sitt slut nu. Cade hatar jag verkligen! Fy fan, vilken hemsk deal han gav båda Damon och Stefan! Antingen döda 100 onda främlingar eller varandras livs stora kärlek. Jag var bara glad att Damon valde att inte gå igenom nåt av alternativen. Men Stefan därefter valde tyvärr utan att tveka att åka och döda Elena. Jag erkänner att det överraskade mig faktiskt. För sist han hade mänsklighet av när han var ihop med Elena i säsong 3 så skadade han henne aldrig (minus det att försöka köra henne över bron då). Men nu tvekade han inte för en sekund? Julie Plec ljög inte, Stefan var verkligen sitt allra värsta jag den här gången. Glad att han misslyckades!

Vi har Bonnie att tacka för det. Hon gjorde dessutom Stefan till människa! SAY WHAT? Lätt en av de bästa sakerna som hänt serien! Det ska bli riktigt intressant att se honom som människa och hur han kommer att hantera det! Spännande! Och som om det inte var nog, så dödade Stefan Enzo också helt kallblodigt! Bara nej, nej, nej! Jag är så förkrossad, arg och ledsen! Det har jag varit sen avsnittet sändes och jag hade bara inte kunnat titta förrän nu. Hur kunde Plec göra så här?! Bara fem avsnitt kvar och så dödade de Enzo? Verkligen inte okej!! Stackars Bonnie! Varför måste hon alltid alltid alltid drabbas jämt och ständigt? Hon är alltid den som ska offra sig för alla! Hon är alltid den som ska förlora nåt eller nån! Alltid den som lider! Så trött på det! Varför kan hon bara inte få vara lycklig också nån gång!? Det krossade verkligen mitt hjärta att se hur hon reagerade där i slutet. Kat Graham var verkligen makalös i den scenen! Enzo och Bonnie var så sjukt lyckliga och fina tillsammans tidigare innan slutet och de som hade precis bestämt deras framtid och så dödades han mitt framför näsan på henne. Som sagt, verkligen inte okej! "I will watch you grow old and gray. And you'll be as beautiful then as you are now. I don't need the cure to be happy. I only need you." Så fina ord av Enzo! 😭💔

Och skriket i slutet? Det som exploderade runt Bonnie? Jag har en teori! Det exploderade på precis samma sätt som det gjorde runt Cade när han brann till döds i 8x04 och det var ju hur han skapade helvetet! Tänk om Bonnie på nåt sätt har skapat en egen värld? Kanske en himmel, den andra sidan eller nåt annat? Som Enzo har hamnat i istället för i Cades helvete? Cade har makt att föra folk tillbaka till livet och då bör Bonnie ju ha samma makt om nu Enzo har hamnat i hennes egen värld. Då kan hon ju föra tillbaka honom till livet! Jag har hopp om att han kommer tillbaka till livet på nåt sätt! För de kan ju väl inte göra så här mot Bonnie? Ta hennes lycka när det bara är några avsnitt kvar? No way! Julie Plec har själv sagt att hon kommer att få ett lyckligt och oväntat slut. Tänk om Enzo kanske även kommer tillbaka som människa istället för vampyr? Det skulle jag definitivt kalla för ett lyckligt och oväntat slut! Eller jag vet inte, men jag VÄGRAR hur som helst att ge upp hoppet! Enzo SKA komma tillbaka på nåt sätt, han bara måste det!!! Okej?

Likes

Comments

Jag såg just The Vampire Diaries 8x10 Nostalgia's a Bitch nyss och wow ännu ett bra avsnitt! Väldigt passande titel också då det dök upp några bekanta ansikten som varit döda sen länge. Titeln är nåt Damon sa till Anna under 1x19. Jag älskar verkligen att varje avsnitt denna säsong heter nåt som karaktärer har sagt i säsong 1. Läs vidare för mina tankar :)

Det var så kul att se Vicki, Liz, Grams och delvis Tyler igen! Mest Grams och Liz! Jag önskar bara att det hade dykt upp flera gamla karaktärer också, men det sparar de väl till de sista avsnitten. Hoppas jag! Jag vill typ se Katherine, Jenna, Jo, John, Anna, Pearl, Mason osv också innan serien är slut för gott.

YAY att Damon är tillbaka också nu och med mänsklighet på! Jag älskade att Caroline och Bonnie gick in i hans huvud och försökte hjälpa honom. Men så visade det sig att Stefan hela tiden varit nyckeln till Damons räddning vilket också ledde till en av de bästa scenerna nånsin med de två i hela serien! Jag blev så glad och tårögd att Damon äntligen förlät Stefan för att han fick honom att förvandlas till vampyr. "And you want to know why? Because you're my brother. And I love you. And there's nothing you could do to ever change that." Väldigt mäktig scen! Och sen så älskade jag också att Damon äntligen bad Matt om ursäkt för Vicki efter alla dessa år! Jag må inte gilla Matt, men han förtjänade ursäkten. YAY också att Damon räddade Mystic Falls, it's my boy! 👏

Jag tokälskade scenen med Damon och Bonnie också! Awww att han minns varenda ord han skrev i brevet till henne. Han läste det högt för henne och det var verkligen a hell of a letter! "Because you, Bonnie Bennett, are an amazing woman, a mediocre crossword player and my best friend." och aww deras kram! ❤ Och oh shit, Cade är fri nu! Han kan alltså komma in och ut som han vill. Det kan inte sluta bra. Och nu är sirenerna äntligen döda! Cade, jag gillar dig fortfarande inte, men tack för att du dödade dem! YAAAY! Det var ju fan på tiden! ;)

Likes

Comments

Jag har länge funderat på att börja köra veckans tv istället för var och ett inlägg eftersom det vore mycket smidigare. Med ett undantag från The Vampire Diaries som fortsätter få egna inlägg pga sista säsongen. Jag ska börja prova på det från och med idag. Veckans tv kommer på antingen fredagar eller söndagar. Och sen så vill jag bara varna om att major spoilers från Shadowhunters böckerna kan förekomma i mina tankar om 2x07! :)

Jane the Virgin 3x07 Chapter Fifty-One

Riktigt intressant avsnitt! Jag blev uppriktigt överraskad när det visade sig att Rafael inte är en Salono. Han är dessutom adopterad! Say what?! Så det betyder att han är ingen arvtagare som i sin tur också betyder att han kan förlora hotellet. Och sen var jag också riktigt irriterad på Jane när hon var lite hård mot honom. Klart att han måste ha koll, men han kan ju för fan inte hjälpa vad hans föräldrar gjorde! Han visste ju inte. Jag var också irriterad på Jane över hela grejen med kyrkan och Mateo. Jag är på Rafaels sida, man kan ju direkt inte tvinga ett barn till kyrkan. Skönt att Michael vågade säga ifrån om det också till henne. Kul att Rogelio äntligen har hittat nån som kan ge honom ett barn. Men samtidigt gillar jag det inte heller. Jag vill bara att det ska vara Rogelio och Xo! Jag vill bara att de ska bli tillsammans igen och gifta sig! Jag saknar dem verkligen! Och jag älskade att Jane var där för Rafael i slutet efter att han fått reda på sanningen om vem han var. Och ingen Petra, så jag saknade henne.

Shadowhunters 2x07 How Are Thou Fallen

Vilket spännande avsnitt! Man fick inte träffa en ängel förrän typ i tredje boken, men det fick man redan nu i detta avsnitt! Den följer boken rätt okej, men skillnaden är att vissa saker som händer tex i tredje boken händer nu och vissa saker från tex bok 2 har inte hänt än och så vidare. Lite rörigt där, men som tur är hänger jag med rätt bra ändå.

Det enda jag inte gillar är vad de gör med Jace och Clary. I böckerna lider de verkligen av att inte kunna vara tillsammans pga syskon grejen. Men i serien beter de sig som om det är det normala i livet. Eller i detta fall snackar jag bara om Clary. Hon har knappt visat några känslor alls om det faktum att Jace är hennes "bror" och att hon har känslor för honom som inte kan försvinna. Till skillnad från Jace som verkligen lider och har upprepade gånger visat att han inte är okej med det och är ledsen över det faktum att hon är hans "syster". Jag hoppas att Clary börjar visa det snart också för jag gillade ju ångesten i böckerna när de verkligen trodde att de var syskon och det vill jag se i serien också! Än så länge har vi bara sett Jace lida. Jag vill se Clary lida också! -_-

Vi fick även jätteroliga scener med Jace och Simon i baren. Jag skrattade högt. Väldigt underhållande! Och jag tokälskade scenen när Jace och Clary slogs mot de andra och befriade ängeln. Väldigt mäktig scen även om effekterna kanske inte var de bästa man såg. Men vad tusan såg de där!? Ska bli intressant att få veta. Under nästan hela avsnittet ville Jace inte prata om Clary alls men så fort Luke nämnde att hon var i trubbel så tvekade Jace inte för en sekund och bara började springa det första han gjorde. Så mycket älskar han henne. Jag skrattade då högt också. Och ååh Alec och Magnus är sååå sjukt söta tillsammans! Nu har de tagit det stora steget, wow det var stort! Kul också att Magnus och Jace är rumskompisar nu haha! Och jag gillar INTE vad Isabelle går igenom, kan hon inte bara sluta med vampyrgift!? Det är jobbigt att se henne så här :(

Supergirl 2x12 Luthors

Väldigt bra avsnitt! Har saknat Lena så det var kul att hon var tillbaka. Och ännu en gång bevisade hon att hon INTE är ond som hennes familj som alla tror. Vad alla blev ägda i slutet när det visade sig att Kara hade rätt! Se till att lyssna på henne nästa gång! Jag älskar deras vänskap, alltså Lena och Kara.

Och jag tokälskade att Kara var så svartsjuk på Mon-El och Eve när hon trodde att de dejtade. Jag njöt verkligen av att se henne svartsjuk. Tills det visade sig att dejten gick riktigt dåligt för att Mon-El bara hade pratat nonstop om Kara under hela dejten. Haha oj stackars Eve! Men bra för Kara för det betyder ju att han inte är över henne. När Kara sa att hon var arg på honom för att han dejtade Eve och han sedan frågade varför, då förnekade hon det totalt hårt och sa att hon inte alls var arg. Men hon sa ju bokstavligt "I'm mad at you" bara sekunder innan! Förnekelse med stort F! ;)

Så gissa om hur jag hoppade av glädje i slutet när Kara ÄÄÄÄÄNTLIGEN erkände att hon också har känslor för honom! YAAAY! Jag tokälskade Mon-Els reaktion när han förstod att hon pratade om dom två. Han kunde bokstavligt talat inte sluta le. Han var så glad över att hon vill ha honom på samma sätt som han vill ha henne. Så söt att jag bara vill dö! De är ju bara så jäkla söta tillsammans. Jag nästan skrek av total lycka när de äntligen skulle kyssas. Men så kom den där jäkla killen vid sämsta tänkbara tajming och avbröt dem! VAAAARFÖR!!! DAMN IT, mr Mxy! Det är fan bäst för alla att Mon-El och Kara får deras proper kiss i nästa avsnitt som också är ett "alla hjärtans dag"-avsnitt eller annars...! Jag har kollat trailern och nästa avsnitt ser sååå sjukt jäkla roligt ut så att jag knappt kan vänta! Jag vill ha tisdag NUUUU!

Riverdale 1x04 Chapter Four: The Last

Ännu ett bra avsnitt! Ms Grundy är verkligen skum! Plötsligt hittade Betty och Veronica hennes ID där det står att hon heter Jennifer och även en pistol i hennes bil! Jag vet inte riktigt om jag tror ms Grundys berättelse om varför hon har bytt identitet och har en pistol i sin bil. Det låter ganska påhittat, tycker jag. Och så gick hon sen plötsligt med på att säga upp sig, bara så där? Det känns som hon dröjer nåt. Det är bara nåt som inte känns rätt med henne, med tanke på i slutet när hon kollade på killarna. Hennes blick och allt. Men jag är kanske bara paranoid för enligt imdb är hon bara med i fyra avsnitt, hmm. Men det återstår att se!

Oj, vad överraskad jag blev när det visade sig vart Jughead bodde! Wow, så han är i princip hemlös? Hur kommer det sig? Vad hände som ledde dit? Jag vill veta mer om honom! Och det var en het kille en som Kevin hånglade med, haha. Jag ser fram emot att se vart det utvecklas till. Ja, jag gillar dem! Varför inte? ;)

Skönt att Archie och Betty inte slutade upp att vara ovänner med tanke på att det var ju hennes dagbok som ledde till att hennes mamma konfronterade ms Grundy som så villigt sa upp sig. För jag gillar Archies och Bettys vänskap! Och Bettys mamma gillar jag verkligen inte nåt vidare! Hon är så kontrollerande och irriterande. Hon är en av mina misstänkta för mordet på Jason. Och slutet!!! Vad i helvete hände? Vem stökade ner Kevins pappas kontor och förstörde mordtavlan? Varför? Kan det vara den misstänkte? Isåfall vem? Så många frågor! Serien blir verkligen bättre och bättre för varje avsnitt, hoppas att den blir förnyad för säsong 2! :)

Likes

Comments

Så här kommer min uppdaterade serielista nu! Det är inte särskilt mycket som har förändrats sen senaste gången jag uppdaterade serielistan.

Jag ligger efter med No Tomorrow nu så den har hamnat där nu. Detsamma med Beyond som jag plötsligt har börjat tveka nu på om jag ska fortsätta se eller inte. Än så länge har jag bara sett fyra avsnitt och jag gillade den verkligen, men jag tvekar ändå. Den får ligga där tills jag bestämt mig. Dawson's Creek har uppdaterats från säsong 3 till 5. Och så kommer Shooter att få säsong 2. Jag har egentligen inte sett färdigt första säsongen men det ska jag göra denna veckan så den får därför ligga kvar där den är ändå. Det är allt som har förändrats sen sist. Inte alls mycket :)

SERIER JAG ÄR UP TO DATE MED:
Brooklyn Nine-Nine (säsong 4)
iZombie (säsong 3)
Jane the Virgin (säsong 3)
Once Upon A Time (säsong 6)
Pretty Little Liars (säsong 7)
Scorpion (säsong 3)
Scream (säsong 3)
Shadowhunters (säsong 2)
Shooter (säsong 2)
Stranger Things (säsong 2)
Supergirl (säsong 2)
The Flash (säsong 3)
The Originals (säsong 4)
The Shannara Chronicles (säsong 2)
The Vampire Diaries (säsong 8)
The 100 (säsong 4)

SERIER JAG LIGGER EFTER I/TAGIT PAUS MED:
Agents of SHIELD (säsong 2)
American Horror Story (säsong 2)
Arrow (säsong 4)
Baby Daddy (säsong 1)
Beauty and the Beast (säsong 2)
Beyond (säsong 1)
Bones (säsong 2)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
Chicago PD (säsong 1)
Criminal Minds (säsong 5)
Daredevil (säsong 2)
Dawson's Creek (säsong 5)
Desperate Housewives (säsong 5)
Fear the Walking Dead (säsong 2)
Friday Night Lights (säsong 3)
Fringe (säsong 2)
Greek (säsong 1)
Greys Anatomy (säsong 10)
Grimm (säsong 2)
New Girl (säsong 5)
No Tomorrow (säsong 1)
Legends of Tomorrow (säsong 1)
Reign (säsong 1)
Revenge (säsong 3)
Sailor Moon (säsong 3)
Secrets and Lies (säsong 2)
Sleepy Hollow (säsong 1)
Supernatural (säsong 9)
Switched at Birth (säsong 4)
Teen Wolf (säsong 5)
The Fosters (säsong 4)
The Walking Dead (säsong 7)
White Collar (säsong 3)
Quantico (säsong 2)

SERIER JAG GETT UPP OCH KOMMER INTE SE FÄRDIGT:
Awkward (säsong 3)
Breaking Bad (säsong 2)
Dexter (säsong 2)
Homeland (säsong 1)
Smallville (säsong 2)
Sons of Anarchy (säsong 4)
Star-Crossed (säsong 1)
Suits (säsong 1)
The Family (säsong 1)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
True Blood (säsong 4)
Twisted (säsong 1)
Orange is the new black (säsong 1)
90210 (säsong 4)

SERIER JAG SETT KLART FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:
Brothers and Sisters
Chuck
Containment
Devious Maids
Don't trust the bitch in apartment 23
Förhäxad
Ghost Whisperer
Gilmore Girls
Gilmore Girls: A Year in the Life
Gossip Girl
Hart of Dixie
Harper's Island
Hellcats
Heroes Reborn
H20 Just Add Water
Kyle XY
Las Vegas
Legend of the Seeker
Life Unexpected
Lost
Make it or Break it
Nikita
No Ordinary Family
Once Upon a Time in Wonderland
One Tree Hill
Pan Am
Prison Break
Privileged
Revolution
Roswell
Summerland
The Gates
The Nine Lives of Chloe King
The Messengers
The OC
The Secret Circle
The Returned
Terra Nova
Ugly Betty
Under the Dome
Veronica Mars
Vänner
7th Heaven
21 Jump Streets
11.22.63

SERIER JAG VILL TITTA PÅ:
Beverly Hills 90210
Drop Dead Diva
Everwood
Heroes
Scandal

Likes

Comments

Jag såg The Vampire Diaries 8x09 The Simple Intimacy of the Near Touch idag och vilket nostalgiskt och bra avsnitt! Som jag redan har sagt många gånger, denna sista säsongen fortsätter verkligen att leverera! De har varit så grymt duktig på nostalgi från de tidigare första säsonger. Avsnittets titel var nåt Tylers mamma sa till Stefan och Elena när de tränade på Miss Mystic Falls-dansen i skolan i 1x19. Jag har försökt hitta gifs av denna scenen att ha under texten längst ner men jag hittade dem inte så det får bli ett klipp istället. Läs vidare för mina tankar :)

Enzo och Bonnie är tillbaka från Paris! Och de är ännu kärare än nånsin. Jag är så seriöst jäkla kär i dem, de är sååå fina tillsammans!!! Helt klart det bästa som hänt serien! Så snacka om hur glad jag var att de äntligen hade ett snack om deras framtid och det faktum att han är en vampyr och hon en människa och hur de skulle göra. Och omg att de har varit tillsammans i nästan tre år nu!? Utan att en enda gång göra slut? Det är det längsta, ärligaste och finaste förhållandet hittills i serien! Jag bryr mig inte om vem som ska förvandlas för vem. Jag blir nöjd vad de än väljer - Bonnie som vampyr eller att Enzo tar botemedlet och blir människa! BARA de får deras lyckliga slut tillsammans, så är jag nöjd! När de båda sa "I fell in love with a vampire/human who makes me feel alive", omg så fint! Och också deras sista scen! Ååååh! "I'm still the luckiest man on Earth. It's just the after part I'm worried about. I spent an eternity waiting for you to walk into my life. What will I ever do without you?" De älskar varandra så himla jäkla mycket! 😭😍❤

Jag älskade också alla flashbacks med Damon och Elena från deras första dans i 1x19 samtidigt som Damon och Sybil dansade! Det var riktigt, riktigt bra gjort att visa både nutiden och dessa flashbacks samtidigt! Det är en av mina favoritscener med dem nånsin och då menar jag Delena och deras dans från 1x19. Så glad att Damon äntligen gjorde vad han gjorde i slutet, det var på tiden! Bitch Sybil förtjänade det! Vi börjar sakta men säkert få tillbaka vår Damon, yaaay för det. Jag skrattade högt när han slog hennes huvud mot spegeln och hon bara såg överraskad ut och sa "How did you do it?" and han typ bara "I don't know what you're talking about. But I hope it hurt". Haha!

Och ripper Stefan är så sjukt jävla underhållande. Kan vi ha honom sån för evigt? Nejdå jag skojar bara, jag vill så klart ha tillbaka vår älskade Stefan. Men kanske inte än, gärna i ett par avsnitt till och sen kan han få mänskligheten tillbaka igen och bli lycklig igen med Caroline. Och på tal om Caroline. Hur awesome var inte hon i detta avsnittet!? Hon var så fucking bra! Hon försökte hjälpa Damon med Sybil och vägrade att ge upp och försökte tala om hur mycket Elena betydde för honom, försökte få honom att förstå och massor mer. Och nu ska hon bli en slags vampyr mentor för den där tjejen, Amber tror jag att hon heter. Jag är så här för det (såvida inte om Stefan hittar henne och dödar henne?). GO GO Caroline, säger jag bara! 👏

Så Matt och hans familj är de enda som kan använda bell som kan döda sirenerna och Cade? Intressant! Och slutet! OMG! Vad har Sybil gjort med Damon? Jag ser fram emot nästa avsnitt som jag ska se nu! Förhoppningsvis kommer det ett inlägg om det redan idag senare, men annars på söndag när jag har slutat jobba :)

Likes

Comments

Nästa ut är Mon-El och Kara från Supergirl. Alltså seriöst, hur kan man inte vara kär i de två!? De är bara så adorable och roliga tillsammans, de kan vara så söta tillsammans men samtidigt bete sig lite adorably awkward när de är runt varandra. För att de liksom bara inte vet hur de ska bete sig när de är tillsammans.

De är båda utomjordingar så de har mycket gemensamt. Och de har helt otroligt fin kemi också. De gillar varandra som mer än bara vänner än de vill erkänna. Och de två sätter fan alltid ett stort leende på mina läppar. Seriöst, på riktigt. Jag ler i hela ansiktet när jag ser de två. Som tex denna scenen när de satt i soffan från 2x09 här under, så sjukt adorable att jag bara log stooort! Som sagt, de är så jäkla adorable och roliga tillsammans! Jag ser fram emot att se resten av säsongen och i vilken riktning deras love story kommer att gå 😍❤

Likes

Comments

Max, the day that you saved my life... your life just ended. No, that's the day my life began. Liz, when I was in that room... and they did what they did to me... You're what kept me alive. The thought of you. The way your eyes look into mine. Your smile, the touch of your skin, your lips. Knowing you has made me...human. Whetger I die tomorrow or 50 years from now, my destiny is the same. It's you. I wanna be with you, Liz. I love you. I love you.

Likes

Comments

Här har vi Max Evans och Liz Parker från en av de bästa serierna, Roswell! De är ett av tvhistoriens vackraste paren med en riktigt fin kärleksberättelse!

Jag shippar ju många som ni redan vet, men de här två är med på topp tio. Man kan omöjligt avsky dem, de är bara så otroligt jäkla fina tillsammans! De har helt jäkla otrolig kemi, det går inte att förneka det. Jag skulle ärligt talat fan bli överraskad om ingen ser deras kemi eller om de shippar Max och Tess.

Max och Liz delar så många, många fantastiska ögonblick genom alla tre säsonger. De delar också en mycket djup, mystisk förbindelse med varandra och de går igenom så mycket under de tre säsonger men ändå älskar de varandra och hittar alltid tillbaka till varandra trots allt som hänt på vägen. Dessutom kan Liz också känna om Max är i fara eller är sårad (i den tredje säsongen känner hon när han dör). De räddar varandras liv flera gånger mer än bara en gång. Det finns så många saker mer som man bara älskar med dem. Man måste se serien för att förstå min kärlek för dem. De var, och är, verkligen episka och alltid kommer att vara det hur många gånger jag än ser om serien! ❤

I could feel everything he was feeling. I could feel his loneliness. For the first time, I was really seeing Max Evans. I saw me as he saw me. And the amazing thing was in his eyes, I was beautiful.

Likes

Comments

I lördags blev jag äntligen klar med säsong 4 av Dawson's Creek på viaplay. Det tog längre tid än jag trodde att se klart den. Det beror INTE på att den var dålig, nej. För det var den inte! Det beror på att jag hade andra serier att se också. Men nu blev jag hur som helst klar! Jag har tidigare skrivit en sammanfattning om de tre första säsonger som ni kan läsa här (säsong 1), här (säsong 2) och här (säsong 3). Här kommer sammanfattningen om säsong 4 :)

Handling:
In the small coastal town of Capeside, Massachusetts, a group of high school kids come of age, each with their own set of trials and tribulations. Affluent, 15 year-old Dawson Leary (James Van Der Beek), idolises Steven Spielberg and wants to be a film maker. He has been friends with Joey (Katey Holmes) who lives across the pond with her pregnant sister since they were both five, but their friendship is changing now that their hormones are kicking in. The arrival of attractive new girl Jen (Michelle Williams), however, changes their relationship in even more, unexpected ways. Meanwhile Dawson and Joey's friend Pacey (Joshua Jackson) finds himself embroiled in a sticky situation with a pretty young teacher. Created by Kevin Williamson, DAWSON'S CREEK is filmed on location in Raleigh, Durham, and Wilmington, North Carolina.

Favoritavsnitt:
Jag har några och det är 4x01 Coming Home (Pacey och Joey var sååå nykära), 4x03 Two Gentlemen of Capeside (jag älskade hur orolig Joey var för Pacey), 4x05 A Family Way, 4x08 The Unusual Suspects (så sjukt jäkla rolig avsnitt!!! Jag älskade twisten om att det hela tiden var Dawson, Jack och Pacey som var de skyldiga, haha! Smart att sätta dit Drue!), 4x11 The Tao of Dawson, 4x12 The Te of Pacey (usch, det var jobbigt att se hur hemsk Paceys familj var), 4x14 A Winter's Tale, 4x21 Separation Anxiety och 4x22 The Graduate..

Favoritkaraktär:
Fortfarande Pacey, Jen och Jack! Sen så älskar jag också Grams, hon är ju skön ;) Jag gillade också Paceys syster Gretchen.

Favoritship:
Pacey och Joey! Äntligen liksom var de ett par i hela denna säsongen! Jag njöt verkligen av veranda scen med de två. De var så nykära hela tiden, vilket var bara så sjukt gulligt! Och jag gillade också Dawson och Gretchen ihop jättemycket, de var verkligen söta tillsammans! Och så måste jag också nämna ett par familjrelationer: Jen och hennes mormor, jag älskar verkligen deras relation. Även Joey & Bessie och Pacey & Gretchen :)

Bäst i säsongen:
Att Pacey och Joey äntligen var ett par och att de också hade så många, många, många scener ihop i denna säsongen. Jag älskade att de var så nykära hela tiden och jag älskade att Joey äntligen förlorade oskulden till Pacey som jag hoppades på. På tal om den scenen när de skulle ha sex för första gången, den var så fin! Väldigt intimt, det kändes som om jag stod där framför dem haha! Jag tittade faktiskt nästan bort bara för det. Kul också att Jack fick sin första pojkvän, de var söta tillsammans. Kul också att Grams ska följa med Jen till Boston, inte ska hon väl vara ensam kvar utan Jen. Och hör och häpna, för första gången gillade jag Dawson i denna säsongen. Inte i början, men det var när han började umgås med Gretchen. Jag trodde aldrig att det skulle ske med tanke på att han var så otroligt irriterande i de tre första säsongerna, men särskilt säsong 3! Eller jo, han var lite irriterande ibland även i denna säsongen också, men inte alltid. Jag gillade honom för det mesta vilket var bara skönt som omväxling för en gångs skull. Jag gillade också honom och Gretchen som ett par. Kul också att Pacey fick ta examen till sist efter hårt slit! Glad för hans skull. Kul också att Dawson även fick en lillasyster som döptes efter Joeys mamma Lily. Hur fint är inte det!? Och massor mer! :)

Värst i säsongen:
Jag blev så jäkla överraskad när Pacey började skälla ut Joey inför alla på skolbalen. Det var riktigt elakt och väldigt lågt gjort! Jag trodde aldrig att han skulle sjunka så jäkla lågt och att ta ut hans misslyckanden på henne. Det var ju inte hennes fel? För första gången då avskydde jag honom verkligen, men bara i detta avsnittet. Och då gjorde de slut efteråt samma kväll, det krossade verkligen mitt hjärta. Jag som älskar dom ihop så mycket. Och i resten av säsongen märktes det hur mycket de älskade varandra och ville ha tillbaka varandra. Men det var dömt och de blev inte ihop igen. Det krossade mitt hjärta ännu mer. Jag blev också ledsen när Dawson och Gretchen gjorde slut, jag gillade dem verkligen. Jag hatade även när Jack och Jen var ovänner efter incidenten med Andie och pillren, men tack och lov tog det bara ett par avsnitt innan de blev vänner igen. Och så slutet av säsongen... SERIÖST!!!!!???? Dawson och Joey!? IGEN!? Vaaaaarför? De är så mycket bättre som vänner. Men som ett par? Nej, nej, bara NEJ! Fan vad besviken jag blev!

Övriga kommentarer:
Uppriktigt ser jag inte riktigt fram emot att se nästa säsong då jag har hört så mycket om att de två sista säsongerna var sämst och på grund av Pacey och Joey för jag saknar dem redan (vet att de slutar upp tillsammans). Också på grund av Dawson och Joey som helt plötsligt kysstes i finalen, say what? Vill verkligen inte se dem som ett par igen, ugh! Just därför ser jag inte fram emot att se säsong 5 fast jag ska självklart se färdigt serien ändå oavsett men det lär ta ett tag tyvärr!

Likes

Comments

Igår såg jag The Vampire Diaries 8x08 We Have History Together och det var ännu ett mycket bra avsnitt! Det var också regisserat av ingen annan mindre än Ian Somerhalder som har gjort ett riktigt bra jobb! Säsong 8 har verkligen varit så bra så här långt! Mycket nostalgi, bra storylines, bra karaktärsutvecklingar osv. Bravo! Läs vidare för mina tankar om detta avsnittet.

Precis som förväntat så älskade jag ripper Stefan! Det har jag alltid gjort även om jag självklart föredrar den snälla Stefan. Men det är alltid kul att ha ripper Stefan då och då. för han är så mycket roligare än Damon utan mänskligheten. Tillbaka till det här avsnittet nu... jag tyckte det var riktigt orättvist att Stefan fuskade. Wow. Han övertalade Tara att döda Damon och plötsligt var hon "ond" och måste dödas. Jag tyckte synd om henne. Förresten, kul att Tara spelas av ingen annan mindre än Alexandra Chando! Hon spelade Sutton/Emma i The Lying Game. Jag har alltid tyckt att hon är lik Nina Dobrev, så jag tyckte det var ett utmärkt val ändå av Stefan för att jävlas lite med Damon ;)

På tal om Damon. Han fortsätter att dras till Elenas halsband, ett mycket bra tecken på att han snart är äntligen tillbaka eller snart får tillbaka minnen av Elena som Sybil raderade! Jag väntar fortfarande på det. Gärna redan i nästa avsnitt, tack! Jag älskade dock alla scener med Caroline och Sybil. På tal om den andra, jag var inte ens överraskad när hon dök upp på historialektionen och inte var död som sist vi såg. Hon är ju trots allt en siren, så vad förväntar man sig? Men jag hatade när hon hotade Alarics och Carolines stackars oskyldiga barn. Det gillade jag inte! Kan inte hon bara dö? Det var också nära ögat att hon dödade alla de där studenterna! Tack och lov lyckades Matt och hans pappa rädda dem. De är ju för tusan oskyldiga! Usch, Sybil njuter verkligen av att döda.

Och slutet...! Oj jäklar! Stefan slaktade alla på sjukhuset, det var väldigt blodigt och det var många avhugga huvuden, usch! Ripper Stefan när han tappar kontrollen är ju riktigt läskig! Och vet ni vad? Jag må vara döv, men jag känner ändå till vilken låt det är som spelas i slutet. SCARS sjungs av ingen annan mindre än Michael Malarkey som spelar Enzo och det är även hans låt också. Riktigt kul! På tal om honom. Ingen Enzo och Bonnie i detta avsnittet, jag saknade dem verkligen! Men det var förståndigt också med tanke på att de nu befinner sig i Paris, mer kära än nånsin ;)

Likes

Comments

Igår såg jag också äntligen den efterlängtade Pete's Dragon! Jag skulle egentligen ha sett den på bio men till min största besvikelse skulle den bara visas med svenskt tal. Det går ju inte då jag är döv vilket betyder att jag måste ha text. Men sen glömde jag bort den lite tills igår.

Och jag älskade den! En fantastiskt fin och mysig saga som handlar om vänskap, familj och att hitta hem. Den gav mig varma känslor inombords. Helt underbar film, verkligen! Och att draken Elliot var bara datoranimerat tänkte man inte alls på. Han var en lika verklig karaktär som de andra och han var som en gigantisk hundvalp. Han var helt underbar, en fin drake som brydde sig om pojken och jag älskade deras band jättemycket. Trots att draken inte kunde tala så förmedlade han verkligen mycket känslor. Det fanns flera tillfällen med honom som fick mitt hjärta att sjunka som sten eller som fick mig att gråta. Kort sagt, underbar film med ett fantastiskt slut som jag lätt kommer att se igen! Många talangfulla skådisar också, såsom Bryce Dallas Howard, Karl Urban, pojken osv. Jag rekommenderar den verkligen varmt! Den får 5 av 5 från mig :)

I många år har den gamle träsnidaren Meacham underhållit traktens barn med sina historier om den farliga draken som bor långt in i den djupa skogen. För hans dotter Grace, som jobbar som skogsvaktare, är dessa berättelser inte mer än överdrivna historier tills hon möter Peter - en tioåring utan vare sig hem eller familj. Peter påstår sig leva i skogen tillsammans med en enorm, grön drake vid namn Elliott och hans beskrivning av draken verkar förvånansvärt lik draken i hennes fars historier. Grace bestämmer sig för att undersöka varifrån Peter kommer, var han hör hemma och hur sann historien om draken egentligen är.

Likes

Comments

Apple of My Eye såg jag igår och jag verkligen tokälskade den! Riktigt bra, mysig och unik film, jag älskade varje minut! Roligt med en totalt annorlunda ledare, nämligen en minihäst istället för en hund!

Jag älskade storyn, jag älskade alla karaktärer särskilt Sebastian, jag älskade att Bailey fick en ledarhäst istället för en hund och ja jag älskade allt. Det enda som jag blev besviken på var att vi inte fick nån utdelning mellan Sebastian och Bailey, det var ju helt uppenbart att de gillade varandra som mer än vänner. Men ja, man får ta vad man får. Men alltså vad jag dog, Apple var så jäkla söt och var precis vilken hund som helst! Sova i säng, ligga på soffa/bänk/golv osv. Och oj jäklar vad jag grät helt i onödan i slutet, det var en totalt oväntad vändning och jag älskade verkligen twisten! Älskar ni unika djurfilmer, så rekommenderar jag den varmt! Den får lätt 5 av 5 från mig :)

Bailey är en begåvad ung tonåring som tragiskt förlorar sin syn efter en ridningsolycka. Hennes hängivna föräldrar, Caroline och Jason, gör allt för att hjälpa henne att anpassa sig. Men hon kan inte ansluta sig till någon eller något. Tills hon möter Charlie, ledarhundtränaren, som presenterar henne för Apple - en tillgiven minihäst som blir hennes nya ögon och nya bästa vän - i detta inspirerande film för hela familjen.

Likes

Comments

Jag glömde helt bort att skriva mina tankar om The Vampire Diaries 8x07 The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You. Så den är här nu, bättre sent än aldrig! Enligt min åsikt så har säsong 8 verkligen levererat varenda avsnitt! Bravo! Perfekt då det är den sista säsongen. Avsnittets titel var nåt som Elena sa till Stefan i 1x20. Bara jag eller har ni också märkt att nästan varenda avsnittstitel är Stelena? Varför? Hoppas inte det är en hint på att de är endgame? Alldeles för mycket har hänt nu för att det plötsligt ska vara Stefan och Elena igen. Vore inte alls logiskt! Men annars ja, läs vidare. Som vanligt, varning för spoilers om ni inte har sett!

Enzo och Bonnie fortsätter att vara så jäkla fina tillsammans! Alltså jag tröttnar fan aldrig på att se dem tillsammans! Och wow, Enzos julklapp till Bonnie... En resa till Paris! Vilken fantastisk julklapp, det hade inte kunnat vara bättre än så här! Han är verkligen en sann romantiker! Haha omg jag dog nästan av skratt när Bonnie berättade att hon bara köpte t-shirts till Enzo i julklapp, men SAY WHAT!!!? Haha! När hon sa att hon bara tänkte om han var trött på att hon sov i hans t-shirt, sa hans reaktion allt. Han bara skakade på huvudet som i "nej inte alls, jag älskar att du sover i mina t-shirts". Och sen sa han det här: "Bonnie Bennett. You are the gift I've always wanted." Alltså seriöst, hur kan han vara så fin!? Varje gång han säger hennes fullständiga namn, så säger han ALLTID så romantiska saker. Bonnie har världens himla tur som har en sån otroligt fin kille. Håll hårt i honom vad som än händer, tjejen! #relationshipgoals

Och ja, Damon är inte död. Inte alls överraskande med tanke på att han och Stefan har ju sålt deras själar till Cade vilket i sin tur betyder ju att det inte är permenerat när de dör! Så Alaric, sorry att du inte fick som du ville. Middagen var väldigt underhållande och haha jag tokälskade Damons referens till Peter Pan! "Well, unless your last name is Pan, you haven't been a kid for a long time." Hans one-lines är alltid underhållande. Om bara Stefan varit med vid middagen också! Men scenerna med honom och Cade var väldigt intressanta ändå! Kommer till det sen!

Intressant med twisten om att Stefan och Seline hade träffats en gång i tiden och att hon tog hans minnen. Och på tal om Seline... Vem är egentligen ond och vem som är god? Jag är lite förvirrad. De hoppar mellan Sybil och Seline. Först var det Sybil och sen visade det sig att det var Seline som var den onda systern. Men nu är hon den snälla systern? Men jaja, man får ta vad man får. Det var dock snällt av henne att ge stämgaffeln till Enzo och Bonnie. Och åh på tal om stämgaffeln!!! Den påverkade Bonnie, say what? Jag blev väldigt överraskad! Men efter samtalet mellan henne och Enzo i bilen, förstod jag varför. Häxor och syrener har samma synska förmågor eller hur man ska säga det nu igen. Sist påverkades hon inte i 8x03 när Alaric använde den, men nu påverkades hon den här gången när Enzo använde den. Så är det äntligen ett tecken på att hon är på god väg att få tillbaka sin magi!? Hoppas hoppas! För jag saknar att se henne använda magi, hon är så badass med magi.

Och sist men inte minst... Jag tyckte det var en mycket bra deal! Ett år som ripper istället för en evighet? Perfekt deal. Glad att Cade gick med på det. Men det betyder naturligtvis inte att jag plötsligt gillar honom för det. Jag vill fortfarande se honom död. Och är Sybil äntligen död??? Nej, det tror jag tyvärr inte! Och gud, jag är så glad att Damon börjar minnas Elena! Det var på tiden! Tack Caroline för att du gav honom Elenas halsband. För halsbandet satt igång hans minnen av henne. Och jag ser fram emot att se ripper Stefan! 👏

Likes

Comments

Igår såg jag äntligen premiären av den efterlängtade serien Riverdale på Netflix! Och mitt första intryck var...? Jag blev verkligen glatt överraskad, den var helt över mina förväntningar!

Jag gillade direkt storyn och mysteriet som den byggde upp för och jag gillade direkt de flesta karaktärer. Veronica blev direkt min favorit! Jag gillar henne verkligen skarpt, hon är så tuff och kaxig och har skinn på näsan och är inte rädd att vara rak. Jag ser fram emot att se hennes karaktärsutveckling! Betty gillar jag också men hon är lite för "perfekt" för min smak. Archie därefter gillar jag verkligen och även Jughead och Kevin! Att han är så otroligt snygg är bara en bonus! Och finns det potentiella ships (ja som vanligt måste jag ofta ha minst ett par att heja på, haha)? Svaret är ja! Jag gillade direkt Archie och Veronica ihop - wow, vilken kemi alltså! Och alla skådisar är totalt okända för mig förutom en enda skådis, nämligen Luke Perry som spelade Dylan McKay i Beverly Hills 90210. Och staden Riverdale hade också så många fantastiska vyer, jag häpnade över dem! Jag ser fram emot att följa mysteriet kring en skolkamrats död och vad som egentligen hände. Spännande! 👌

För er som inte vet vad Riverdale är för en serie: den är baserad på serietidningarna Archie med gänget som vi uppväxte med. På svenska heter det Acke. Men i serieformen är den betydligt mycket mörkare vilket jag så klart tokälskar. Jag rekommenderar den verkligen! Piloten var så grymt bra för att bara vara en pilot, helt enkelt! 👍

Our story is about a town. A small town. And the people who live in the town. From a distance, it presents itself like so many other small towns all over the world. Safe. Decent. Innocent. Get closer, though, and you start seeing the shadows underneath. The name of our Town is Riverdale.

Likes

Comments

Nouw Magazine

Välkommen åter!