Header

Här kommer första delen av veckans tv v8. Jag kunde bara inte vänta med att publicera så därför blir det två delar, haha. Varning igen för major spoilers från Shadowhunters böckerna som kan förekomma i mina tankar om 2x08 eftersom jag måste klaga på ett par saker också igen.

Jane the Virgin 3x08 Chapter Fifty-Two

Ännu ett bra avsnitt! Nu är det bekräftat. Rafael kan verkligen förlora hotellet om nån får reda på att han inte är en Salono och en arvtagare. För det står i hans pappas testamente att hotellet bara gäller hans biologiska barn. Rafael är inte hans biologiska barn, så han kan förlora hotellet. Det är inte bra. Och det värsta är att Petra nu vet om det också. Så hon kan alltså göra nåt för att krossa Rafael om hon vill. Men vet ni vad jag tror? Hon kommer INTE att göra det. För om hon gör nånting och Rafael förlorar hotellet, då förlorar tvillingarna deras arv. Petra vill väl inte att sånt ska hända. Så därför tror jag inte att hon kommer göra nåt alls. Hoppas jag verkligen!

Jag gillar Janes kusin mindre och mindre. Vilken bitch. Hon har nåt fuffens på gång, men vad är hon ute efter? Och för fan, Rafael, vaaaarför??? Varför gick du tillbaka till henne igen? Vad i all friden tänkte du på?!

Jag gillar inte Bruce och Xo tillsammans. Jag vill bara ha Rogelio och Xo tillsammans, de hör ihop. Men det går ju inte så länge han vill ha barn och hon inte vill ha det. Och det suger verkligen! Nej, det är kul att han vill ha barn och allt, men det suger ändå för det betyder ju att han och Xo inte kan vara tillsammans. Och som sagt, det dödar mig för jag älskar de två så mycket. Jag hoppas bara att de blir tillsammans igen på nåt sätt i framtiden, det hoppas jag med hela mitt hjärta. Nu har Rogelio och Darcy skrivit på överenskommelsen, nu ska de verkligen skaffa barn. Frågan är nu, kommer de lyckas eller inte? Och sen så finns det ett annat problem också. Han har tydligen fått känslor för henne och hon uppskattar det inte. Stackars Rogelio.

Shadowhunters 2x08 Love is a Devil

Jaha... Simon och Clary alltså? Nej, jag blev inte överraskad för det hände ju i böckerna. Men det är en sak som verkligen, verkligen stör mig! Jace reagerade precis som han gjorde i boken när han såg dem ihop på festen, alltså vara svartsjuk och även verkligen sörja att han inte kan vara med Clary som han vill - vilket är bra! Men Clary därefter reagerar knappt alls, istället är hon faktiskt glad och lycklig över att vara ihop med Simon och ser ut att inte ha några skuldkänslor alls eller ens vara ledsen över att hon inte heller kan vara med Jace som hon egentligen vill. Så snacka om hur grymt besviken jag är, jag som verkligen verkligen shippar Jace och Clary så hårt i böckerna och det gör jag fortfarande i serien också. Jag hoppas verkligen att det kommer fram att hon bara lurar sig själv innerst att hon är över Jace fast hon egentligen inte har kommit över honom än. Vi har ju fortfarande älvdrottningen och Sebastian som vi kommer att träffa i 2B, så det är bara en tidsfråga att Clary inser att hon inte har kommit över Jace och att det är då kärlekstriangeln blir precis som i böckerna på allvar. Det är bäst det!

De flesta hallucinerade. Det var verkligen nära att Alec lyckades ta livet av sig på grund av vad Clary sa i hans hallucinationer. Tack gode gud att Magnus kom vid rätt tajming och räddade honom. Visst, Alec lever i böckerna men nu vet man ju aldrig vad de kan göra i serien, särskilt efter att de dödade Jocelyn fast hon aldrig dör i böckerna. Så därför var jag nervös! Jag tokälskade den sista scenen med Alec och Clary när hon sa att hon verkligen inte klandrar honom för Jocelyn. Så glad att deras vänskap börjar äntligen utvecklas nu. Jag älskade också scenen med Maryse och Jace när hon sa att hon inte ångrade för en sekund att de tog in honom. Så otroligt fint! :')

Magnus och Alec fortsätter att vara så fina tillsammans. På tal om Magnus. Hur badass var inte han när han och den där kvinnan slogs med magi? Så sjukt coolt gjort! Och nu vet man alltså varför Valentine jämt vill skydda Clary. Det är inte bara för att hon är hans dotter, utan också för att bara hon kan aktivera svärdet då hon har ängelblod i sig (precis som hon har i böckerna). Det var inte riktigt det som hände i böckerna, men jag älskade twisten ändå! Även om jag hatar vad de gör med Jaces och Clarys känslor i serien, så gillar jag ändå att de lägger in lite nya twister som inte finns i böckerna. På det sättet kan man ju bli överraskad vilket uppskattas mycket särskilt då jag har läst alla böcker och vet vad som händer, så det är bara trevligt som omväxling att kunna bli överraskad ibland.

Och sist men inte minst... Raphael och Isabelle! Snacka om hur överraskad jag var! De hände aldrig i böckerna, men jag kan tänka mig att de kanske, kanske kan utvecklas till nåt mer i serien. För snacka om vilken kemi de har! Jag kan inte fatta att jag säger det här, men jag tror att jag shippar dem. I böckerna tokälskar jag Simon och Isabelle och det gör jag fortfarande i serien. Men än så länge är jag helt för Raphael och Isabelle. Bara så länge det blir Sizzy sen i slutändan ;)

Supergirl 2x13 Mr & Mrs Mxyzptlk

Bästa. Avsnittet. Hittills!!!! Jag skrattade så mycket och vi fick även några så bra Karamel moments! Jag vet inte vart jag ska börja, men vänta er mycket snack om dem! Seriously, I just adore them so much! För det första, deras första scen när de sa hur gärna de ville gå tillbaka till att avsluta den nästan-kyssen och fira Alla hjärtans dag tillsammans och så deras leenden? Särskilt Mon-Els blyga leende. Bara FÖR jävla gulligt! På en skala till 10? 11! Seriöst, mitt hjärta slår stenhårt när jag ser de två! 😍

Och för det andra, deras bråk inför alla på DEO? Hur de skrek på varandra, allt de sa, deras kroppsspråk osv? Jag dog en himla! Så sjukt jäkla adorable! Alltså de två! Så mycket gnistor att jag faktiskt för en sekund var sjukt förvånad att de inte kysstes där just då, haha! Det var så uppenbart att Mon-El var svartsjuk fast han förnekade det. I förra avsnitt fick vi se Kara svartsjuk och nu fick vi se honom svartsjuk, hurra för det. Och vad jag skrattade så när han bara helt random sa "Good to see you, Dana"? Haha bäst!! Det var ju bara så typiskt honom. Och för det tredje, Mon-Els duell med Mxyptlk? Hahaha, det var så underhållande! Jag bara satt där och skrattade så att jag nästan grät. Som sagt, jag njöt av att se honom svartsjuk.

Och för det fjärde? Jag visste att Kara bara spelade för att skydda Mon-El, men det krossade ändå mitt hjärta totalt att se honom reagera så där när hon sa att hon inte kunde ge honom en ny chans och att hon skulle gifta sig med Mxy. Alltså, jag kunde seriöst nästan inte se på. Det gjorde seriöst ont i mig att se hans ansiktsuttryck. Och ännu värre var det när han sa "I thought we were going to do that" om att bli team. Hans ansiktsuttryck. Alltså bara nej, nej, jag ville bara dö just då. Det var rätt jobbigt att se.

Och för det femte, slutet... ÄÄÄÄNTLIGEN!!! En av de absolut bästa scenerna! De är bara så otroligt fina tillsammans och äntigen officiellt canon nu också! "You are my kryptonite"? Oh my god! Jag smälte så som smör! Mon-El vet alltid nåt romantiskt att säga till Kara. Kan jag också få en egen Mon-El!? Och det gör verkligen ont i mig att det är så många tittare som hatar honom. Alltså, jag förstår INTE hur man inte kan älska honom!? Jag fattar det bara inte. Men hur som helst... de kysstes äntligen! Jag skrek av lycka! Damn, det var verkligen hell of a kiss! Så mycket gnistor! Ärligt talat, jag trodde verkligen att vi bara skulle få en gullig kyss och ett leende efteråt. Men näää, istället fick vi en het make out session. Ja, inte så konstigt direkt, det var ju klart att det blev så för de hade dröjt känslorna så länge. Klart som fan att de gav efter för deras känslor och hånglade istället för bara en gullig kyss. Tack och lov för det eftersom det vi fick var ju ännu bättre! Och jag erkänner, jag har sett om scenen säkert hundra gånger nu 😳😝

Och ja sist men inte minst, nu till de andra saker. Mxy var väldigt underhållande, men det är ändå skönt att han är borta nu. Och jag måste kommentera en sak... seriöst, trodde han verkligen att det skulle funka att woo Kara genom att vara hennes kusin!? Äckligt. Din idiot, haha. Och hon var så jäkla smart som fick honom att skriva hans namn baklänges. Bravo!!! Maggie och Alex var jättefina tillsammans också. Usch, vad ledsen jag blev när Maggie berättade sanningen om hennes föräldrar. Fy, vad hemskt! Men det slutade i alla fall bra för dem, en fin privat skoldans för dem. Och Winn och Lyra? Jag älskade det faktiskt! En människa och en utomjording? Mycket otippat, men det ska bli intressant att se utvecklingen. Verkligen kul med ett kärleksintresse för Winn ;)

Likes

Comments

Jag såg just The Vampire Diaries 8x11 You Made a Choice to be Good och det var ett riktigt bra avsnitt med en stor cliffhanger aka en karaktärs död. Avsnittets titel är nåt Elena sa till Stefan i 1x20. Läs vidare för mina tankar :)

Här börjar det verkligen hända grejer nu! Det märks verkligen att serien börjar lida mot sitt slut nu. Cade hatar jag verkligen! Fy fan, vilken hemsk deal han gav båda Damon och Stefan! Antingen döda 100 onda främlingar eller varandras livs stora kärlek. Jag var bara glad att Damon valde att inte gå igenom nåt av alternativen. Men Stefan därefter valde tyvärr utan att tveka att åka och döda Elena. Jag erkänner att det överraskade mig faktiskt. För sist han hade mänsklighet av när han var ihop med Elena i säsong 3 så skadade han henne aldrig (minus det att försöka köra henne över bron då). Men nu tvekade han inte för en sekund? Julie Plec ljög inte, Stefan var verkligen sitt allra värsta jag den här gången. Glad att han misslyckades!

Vi har Bonnie att tacka för det. Hon gjorde dessutom Stefan till människa! SAY WHAT? Lätt en av de bästa sakerna som hänt serien! Det ska bli riktigt intressant att se honom som människa och hur han kommer att hantera det! Spännande! Och som om det inte var nog, så dödade Stefan Enzo också helt kallblodigt! Bara nej, nej, nej! Jag är så förkrossad, arg och ledsen! Det har jag varit sen avsnittet sändes och jag hade bara inte kunnat titta förrän nu. Hur kunde Plec göra så här?! Bara fem avsnitt kvar och så dödade de Enzo? Verkligen inte okej!! Stackars Bonnie! Varför måste hon alltid alltid alltid drabbas jämt och ständigt? Hon är alltid den som ska offra sig för alla! Hon är alltid den som ska förlora nåt eller nån! Alltid den som lider! Så trött på det! Varför kan hon bara inte få vara lycklig också nån gång!? Det krossade verkligen mitt hjärta att se hur hon reagerade där i slutet. Kat Graham var verkligen makalös i den scenen! Enzo och Bonnie var så sjukt lyckliga och fina tillsammans tidigare innan slutet och de som hade precis bestämt deras framtid och så dödades han mitt framför näsan på henne. Som sagt, verkligen inte okej! "I will watch you grow old and gray. And you'll be as beautiful then as you are now. I don't need the cure to be happy. I only need you." Så fina ord av Enzo! 😭💔

Och skriket i slutet? Det som exploderade runt Bonnie? Jag har en teori! Det exploderade på precis samma sätt som det gjorde runt Cade när han brann till döds i 8x04 och det var ju hur han skapade helvetet! Tänk om Bonnie på nåt sätt har skapat en egen värld? Kanske en himmel, den andra sidan eller nåt annat? Som Enzo har hamnat i istället för i Cades helvete? Cade har makt att föra folk tillbaka till livet och då bör Bonnie ju ha samma makt om nu Enzo har hamnat i hennes egen värld. Då kan hon ju föra tillbaka honom till livet! Jag har hopp om att han kommer tillbaka till livet på nåt sätt! För de kan ju väl inte göra så här mot Bonnie? Ta hennes lycka när det bara är några avsnitt kvar? No way! Julie Plec har själv sagt att hon kommer att få ett lyckligt och oväntat slut. Tänk om Enzo kanske även kommer tillbaka som människa istället för vampyr? Det skulle jag definitivt kalla för ett lyckligt och oväntat slut! Eller jag vet inte, men jag VÄGRAR hur som helst att ge upp hoppet! Enzo SKA komma tillbaka på nåt sätt, han bara måste det!!! Okej?

Likes

Comments

Jag såg just The Vampire Diaries 8x10 Nostalgia's a Bitch nyss och wow ännu ett bra avsnitt! Väldigt passande titel också då det dök upp några bekanta ansikten som varit döda sen länge. Titeln är nåt Damon sa till Anna under 1x19. Jag älskar verkligen att varje avsnitt denna säsong heter nåt som karaktärer har sagt i säsong 1. Läs vidare för mina tankar :)

Det var så kul att se Vicki, Liz, Grams och delvis Tyler igen! Mest Grams och Liz! Jag önskar bara att det hade dykt upp flera gamla karaktärer också, men det sparar de väl till de sista avsnitten. Hoppas jag! Jag vill typ se Katherine, Jenna, Jo, John, Anna, Pearl, Mason osv också innan serien är slut för gott.

YAY att Damon är tillbaka också nu och med mänsklighet på! Jag älskade att Caroline och Bonnie gick in i hans huvud och försökte hjälpa honom. Men så visade det sig att Stefan hela tiden varit nyckeln till Damons räddning vilket också ledde till en av de bästa scenerna nånsin med de två i hela serien! Jag blev så glad och tårögd att Damon äntligen förlät Stefan för att han fick honom att förvandlas till vampyr. "And you want to know why? Because you're my brother. And I love you. And there's nothing you could do to ever change that." Väldigt mäktig scen! Och sen så älskade jag också att Damon äntligen bad Matt om ursäkt för Vicki efter alla dessa år! Jag må inte gilla Matt, men han förtjänade ursäkten. YAY också att Damon räddade Mystic Falls, it's my boy! 👏

Jag tokälskade scenen med Damon och Bonnie också! Awww att han minns varenda ord han skrev i brevet till henne. Han läste det högt för henne och det var verkligen a hell of a letter! "Because you, Bonnie Bennett, are an amazing woman, a mediocre crossword player and my best friend." och aww deras kram! ❤ Och oh shit, Cade är fri nu! Han kan alltså komma in och ut som han vill. Det kan inte sluta bra. Och nu är sirenerna äntligen döda! Cade, jag gillar dig fortfarande inte, men tack för att du dödade dem! YAAAY! Det var ju fan på tiden! ;)

Likes

Comments

Jag har länge funderat på att börja köra veckans tv istället för var och ett inlägg eftersom det vore mycket smidigare. Med ett undantag från The Vampire Diaries som fortsätter få egna inlägg pga sista säsongen. Jag ska börja prova på det från och med idag. Veckans tv kommer på antingen fredagar eller söndagar. Och sen så vill jag bara varna om att major spoilers från Shadowhunters böckerna kan förekomma i mina tankar om 2x07! :)

Jane the Virgin 3x07 Chapter Fifty-One

Riktigt intressant avsnitt! Jag blev uppriktigt överraskad när det visade sig att Rafael inte är en Salono. Han är dessutom adopterad! Say what?! Så det betyder att han är ingen arvtagare som i sin tur också betyder att han kan förlora hotellet. Och sen var jag också riktigt irriterad på Jane när hon var lite hård mot honom. Klart att han måste ha koll, men han kan ju för fan inte hjälpa vad hans föräldrar gjorde! Han visste ju inte. Jag var också irriterad på Jane över hela grejen med kyrkan och Mateo. Jag är på Rafaels sida, man kan ju direkt inte tvinga ett barn till kyrkan. Skönt att Michael vågade säga ifrån om det också till henne. Kul att Rogelio äntligen har hittat nån som kan ge honom ett barn. Men samtidigt gillar jag det inte heller. Jag vill bara att det ska vara Rogelio och Xo! Jag vill bara att de ska bli tillsammans igen och gifta sig! Jag saknar dem verkligen! Och jag älskade att Jane var där för Rafael i slutet efter att han fått reda på sanningen om vem han var. Och ingen Petra, så jag saknade henne.

Shadowhunters 2x07 How Are Thou Fallen

Vilket spännande avsnitt! Man fick inte träffa en ängel förrän typ i tredje boken, men det fick man redan nu i detta avsnitt! Den följer boken rätt okej, men skillnaden är att vissa saker som händer tex i tredje boken händer nu och vissa saker från tex bok 2 har inte hänt än och så vidare. Lite rörigt där, men som tur är hänger jag med rätt bra ändå.

Det enda jag inte gillar är vad de gör med Jace och Clary. I böckerna lider de verkligen av att inte kunna vara tillsammans pga syskon grejen. Men i serien beter de sig som om det är det normala i livet. Eller i detta fall snackar jag bara om Clary. Hon har knappt visat några känslor alls om det faktum att Jace är hennes "bror" och att hon har känslor för honom som inte kan försvinna. Till skillnad från Jace som verkligen lider och har upprepade gånger visat att han inte är okej med det och är ledsen över det faktum att hon är hans "syster". Jag hoppas att Clary börjar visa det snart också för jag gillade ju ångesten i böckerna när de verkligen trodde att de var syskon och det vill jag se i serien också! Än så länge har vi bara sett Jace lida. Jag vill se Clary lida också! -_-

Vi fick även jätteroliga scener med Jace och Simon i baren. Jag skrattade högt. Väldigt underhållande! Och jag tokälskade scenen när Jace och Clary slogs mot de andra och befriade ängeln. Väldigt mäktig scen även om effekterna kanske inte var de bästa man såg. Men vad tusan såg de där!? Ska bli intressant att få veta. Under nästan hela avsnittet ville Jace inte prata om Clary alls men så fort Luke nämnde att hon var i trubbel så tvekade Jace inte för en sekund och bara började springa det första han gjorde. Så mycket älskar han henne. Jag skrattade då högt också. Och ååh Alec och Magnus är sååå sjukt söta tillsammans! Nu har de tagit det stora steget, wow det var stort! Kul också att Magnus och Jace är rumskompisar nu haha! Och jag gillar INTE vad Isabelle går igenom, kan hon inte bara sluta med vampyrgift!? Det är jobbigt att se henne så här :(

Supergirl 2x12 Luthors

Väldigt bra avsnitt! Har saknat Lena så det var kul att hon var tillbaka. Och ännu en gång bevisade hon att hon INTE är ond som hennes familj som alla tror. Vad alla blev ägda i slutet när det visade sig att Kara hade rätt! Se till att lyssna på henne nästa gång! Jag älskar deras vänskap, alltså Lena och Kara.

Och jag tokälskade att Kara var så svartsjuk på Mon-El och Eve när hon trodde att de dejtade. Jag njöt verkligen av att se henne svartsjuk. Tills det visade sig att dejten gick riktigt dåligt för att Mon-El bara hade pratat nonstop om Kara under hela dejten. Haha oj stackars Eve! Men bra för Kara för det betyder ju att han inte är över henne. När Kara sa att hon var arg på honom för att han dejtade Eve och han sedan frågade varför, då förnekade hon det totalt hårt och sa att hon inte alls var arg. Men hon sa ju bokstavligt "I'm mad at you" bara sekunder innan! Förnekelse med stort F! ;)

Så gissa om hur jag hoppade av glädje i slutet när Kara ÄÄÄÄÄNTLIGEN erkände att hon också har känslor för honom! YAAAY! Jag tokälskade Mon-Els reaktion när han förstod att hon pratade om dom två. Han kunde bokstavligt talat inte sluta le. Han var så glad över att hon vill ha honom på samma sätt som han vill ha henne. Så söt att jag bara vill dö! De är ju bara så jäkla söta tillsammans. Jag nästan skrek av total lycka när de äntligen skulle kyssas. Men så kom den där jäkla killen vid sämsta tänkbara tajming och avbröt dem! VAAAARFÖR!!! DAMN IT, mr Mxy! Det är fan bäst för alla att Mon-El och Kara får deras proper kiss i nästa avsnitt som också är ett "alla hjärtans dag"-avsnitt eller annars...! Jag har kollat trailern och nästa avsnitt ser sååå sjukt jäkla roligt ut så att jag knappt kan vänta! Jag vill ha tisdag NUUUU!

Riverdale 1x04 Chapter Four: The Last

Ännu ett bra avsnitt! Ms Grundy är verkligen skum! Plötsligt hittade Betty och Veronica hennes ID där det står att hon heter Jennifer och även en pistol i hennes bil! Jag vet inte riktigt om jag tror ms Grundys berättelse om varför hon har bytt identitet och har en pistol i sin bil. Det låter ganska påhittat, tycker jag. Och så gick hon sen plötsligt med på att säga upp sig, bara så där? Det känns som hon dröjer nåt. Det är bara nåt som inte känns rätt med henne, med tanke på i slutet när hon kollade på killarna. Hennes blick och allt. Men jag är kanske bara paranoid för enligt imdb är hon bara med i fyra avsnitt, hmm. Men det återstår att se!

Oj, vad överraskad jag blev när det visade sig vart Jughead bodde! Wow, så han är i princip hemlös? Hur kommer det sig? Vad hände som ledde dit? Jag vill veta mer om honom! Och det var en het kille en som Kevin hånglade med, haha. Jag ser fram emot att se vart det utvecklas till. Ja, jag gillar dem! Varför inte? ;)

Skönt att Archie och Betty inte slutade upp att vara ovänner med tanke på att det var ju hennes dagbok som ledde till att hennes mamma konfronterade ms Grundy som så villigt sa upp sig. För jag gillar Archies och Bettys vänskap! Och Bettys mamma gillar jag verkligen inte nåt vidare! Hon är så kontrollerande och irriterande. Hon är en av mina misstänkta för mordet på Jason. Och slutet!!! Vad i helvete hände? Vem stökade ner Kevins pappas kontor och förstörde mordtavlan? Varför? Kan det vara den misstänkte? Isåfall vem? Så många frågor! Serien blir verkligen bättre och bättre för varje avsnitt, hoppas att den blir förnyad för säsong 2! :)

Likes

Comments

Så här kommer min uppdaterade serielista nu! Det är inte särskilt mycket som har förändrats sen senaste gången jag uppdaterade serielistan.

Jag ligger efter med No Tomorrow nu så den har hamnat där nu. Detsamma med Beyond som jag plötsligt har börjat tveka nu på om jag ska fortsätta se eller inte. Än så länge har jag bara sett fyra avsnitt och jag gillade den verkligen, men jag tvekar ändå. Den får ligga där tills jag bestämt mig. Dawson's Creek har uppdaterats från säsong 3 till 5. Och så kommer Shooter att få säsong 2. Jag har egentligen inte sett färdigt första säsongen men det ska jag göra denna veckan så den får därför ligga kvar där den är ändå. Det är allt som har förändrats sen sist. Inte alls mycket :)

SERIER JAG ÄR UP TO DATE MED:
Brooklyn Nine-Nine (säsong 4)
iZombie (säsong 3)
Jane the Virgin (säsong 3)
Once Upon A Time (säsong 6)
Pretty Little Liars (säsong 7)
Scorpion (säsong 3)
Scream (säsong 3)
Shadowhunters (säsong 2)
Shooter (säsong 2)
Stranger Things (säsong 2)
Supergirl (säsong 2)
The Flash (säsong 3)
The Originals (säsong 4)
The Shannara Chronicles (säsong 2)
The Vampire Diaries (säsong 8)
The 100 (säsong 4)

SERIER JAG LIGGER EFTER I/TAGIT PAUS MED:
Agents of SHIELD (säsong 2)
American Horror Story (säsong 2)
Arrow (säsong 4)
Baby Daddy (säsong 1)
Beauty and the Beast (säsong 2)
Beyond (säsong 1)
Bones (säsong 2)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
Chicago PD (säsong 1)
Criminal Minds (säsong 5)
Daredevil (säsong 2)
Dawson's Creek (säsong 5)
Desperate Housewives (säsong 5)
Fear the Walking Dead (säsong 2)
Friday Night Lights (säsong 3)
Fringe (säsong 2)
Greek (säsong 1)
Greys Anatomy (säsong 10)
Grimm (säsong 2)
New Girl (säsong 5)
No Tomorrow (säsong 1)
Legends of Tomorrow (säsong 1)
Reign (säsong 1)
Revenge (säsong 3)
Sailor Moon (säsong 3)
Secrets and Lies (säsong 2)
Sleepy Hollow (säsong 1)
Supernatural (säsong 9)
Switched at Birth (säsong 4)
Teen Wolf (säsong 5)
The Fosters (säsong 4)
The Walking Dead (säsong 7)
White Collar (säsong 3)
Quantico (säsong 2)

SERIER JAG GETT UPP OCH KOMMER INTE SE FÄRDIGT:
Awkward (säsong 3)
Breaking Bad (säsong 2)
Dexter (säsong 2)
Homeland (säsong 1)
Smallville (säsong 2)
Sons of Anarchy (säsong 4)
Star-Crossed (säsong 1)
Suits (säsong 1)
The Family (säsong 1)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
True Blood (säsong 4)
Twisted (säsong 1)
Orange is the new black (säsong 1)
90210 (säsong 4)

SERIER JAG SETT KLART FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:
Brothers and Sisters
Chuck
Containment
Devious Maids
Don't trust the bitch in apartment 23
Förhäxad
Ghost Whisperer
Gilmore Girls
Gilmore Girls: A Year in the Life
Gossip Girl
Hart of Dixie
Harper's Island
Hellcats
Heroes Reborn
H20 Just Add Water
Kyle XY
Las Vegas
Legend of the Seeker
Life Unexpected
Lost
Make it or Break it
Nikita
No Ordinary Family
Once Upon a Time in Wonderland
One Tree Hill
Pan Am
Prison Break
Privileged
Revolution
Roswell
Summerland
The Gates
The Nine Lives of Chloe King
The Messengers
The OC
The Secret Circle
The Returned
Terra Nova
Ugly Betty
Under the Dome
Veronica Mars
Vänner
7th Heaven
21 Jump Streets
11.22.63

SERIER JAG VILL TITTA PÅ:
Beverly Hills 90210
Drop Dead Diva
Everwood
Heroes
Scandal

Likes

Comments

Jag såg The Vampire Diaries 8x09 The Simple Intimacy of the Near Touch idag och vilket nostalgiskt och bra avsnitt! Som jag redan har sagt många gånger, denna sista säsongen fortsätter verkligen att leverera! De har varit så grymt duktig på nostalgi från de tidigare första säsonger. Avsnittets titel var nåt Tylers mamma sa till Stefan och Elena när de tränade på Miss Mystic Falls-dansen i skolan i 1x19. Jag har försökt hitta gifs av denna scenen att ha under texten längst ner men jag hittade dem inte så det får bli ett klipp istället. Läs vidare för mina tankar :)

Enzo och Bonnie är tillbaka från Paris! Och de är ännu kärare än nånsin. Jag är så seriöst jäkla kär i dem, de är sååå fina tillsammans!!! Helt klart det bästa som hänt serien! Så snacka om hur glad jag var att de äntligen hade ett snack om deras framtid och det faktum att han är en vampyr och hon en människa och hur de skulle göra. Och omg att de har varit tillsammans i nästan tre år nu!? Utan att en enda gång göra slut? Det är det längsta, ärligaste och finaste förhållandet hittills i serien! Jag bryr mig inte om vem som ska förvandlas för vem. Jag blir nöjd vad de än väljer - Bonnie som vampyr eller att Enzo tar botemedlet och blir människa! BARA de får deras lyckliga slut tillsammans, så är jag nöjd! När de båda sa "I fell in love with a vampire/human who makes me feel alive", omg så fint! Och också deras sista scen! Ååååh! "I'm still the luckiest man on Earth. It's just the after part I'm worried about. I spent an eternity waiting for you to walk into my life. What will I ever do without you?" De älskar varandra så himla jäkla mycket! 😭😍❤

Jag älskade också alla flashbacks med Damon och Elena från deras första dans i 1x19 samtidigt som Damon och Sybil dansade! Det var riktigt, riktigt bra gjort att visa både nutiden och dessa flashbacks samtidigt! Det är en av mina favoritscener med dem nånsin och då menar jag Delena och deras dans från 1x19. Så glad att Damon äntligen gjorde vad han gjorde i slutet, det var på tiden! Bitch Sybil förtjänade det! Vi börjar sakta men säkert få tillbaka vår Damon, yaaay för det. Jag skrattade högt när han slog hennes huvud mot spegeln och hon bara såg överraskad ut och sa "How did you do it?" and han typ bara "I don't know what you're talking about. But I hope it hurt". Haha!

Och ripper Stefan är så sjukt jävla underhållande. Kan vi ha honom sån för evigt? Nejdå jag skojar bara, jag vill så klart ha tillbaka vår älskade Stefan. Men kanske inte än, gärna i ett par avsnitt till och sen kan han få mänskligheten tillbaka igen och bli lycklig igen med Caroline. Och på tal om Caroline. Hur awesome var inte hon i detta avsnittet!? Hon var så fucking bra! Hon försökte hjälpa Damon med Sybil och vägrade att ge upp och försökte tala om hur mycket Elena betydde för honom, försökte få honom att förstå och massor mer. Och nu ska hon bli en slags vampyr mentor för den där tjejen, Amber tror jag att hon heter. Jag är så här för det (såvida inte om Stefan hittar henne och dödar henne?). GO GO Caroline, säger jag bara! 👏

Så Matt och hans familj är de enda som kan använda bell som kan döda sirenerna och Cade? Intressant! Och slutet! OMG! Vad har Sybil gjort med Damon? Jag ser fram emot nästa avsnitt som jag ska se nu! Förhoppningsvis kommer det ett inlägg om det redan idag senare, men annars på söndag när jag har slutat jobba :)

Likes

Comments

Nästa ut är Mon-El och Kara från Supergirl. Alltså seriöst, hur kan man inte vara kär i de två!? De är bara så adorable och roliga tillsammans, de kan vara så söta tillsammans men samtidigt bete sig lite adorably awkward när de är runt varandra. För att de liksom bara inte vet hur de ska bete sig när de är tillsammans.

De är båda utomjordingar så de har mycket gemensamt. Och de har helt otroligt fin kemi också. De gillar varandra som mer än bara vänner än de vill erkänna. Och de två sätter fan alltid ett stort leende på mina läppar. Seriöst, på riktigt. Jag ler i hela ansiktet när jag ser de två. Som tex denna scenen när de satt i soffan från 2x09 här under, så sjukt adorable att jag bara log stooort! Som sagt, de är så jäkla adorable och roliga tillsammans! Jag ser fram emot att se resten av säsongen och i vilken riktning deras love story kommer att gå 😍❤

Likes

Comments

Max, the day that you saved my life... your life just ended. No, that's the day my life began. Liz, when I was in that room... and they did what they did to me... You're what kept me alive. The thought of you. The way your eyes look into mine. Your smile, the touch of your skin, your lips. Knowing you has made me...human. Whetger I die tomorrow or 50 years from now, my destiny is the same. It's you. I wanna be with you, Liz. I love you. I love you.

Likes

Comments

Här har vi Max Evans och Liz Parker från en av de bästa serierna, Roswell! De är ett av tvhistoriens vackraste paren med en riktigt fin kärleksberättelse!

Jag shippar ju många som ni redan vet, men de här två är med på topp tio. Man kan omöjligt avsky dem, de är bara så otroligt jäkla fina tillsammans! De har helt jäkla otrolig kemi, det går inte att förneka det. Jag skulle ärligt talat fan bli överraskad om ingen ser deras kemi eller om de shippar Max och Tess.

Max och Liz delar så många, många fantastiska ögonblick genom alla tre säsonger. De delar också en mycket djup, mystisk förbindelse med varandra och de går igenom så mycket under de tre säsonger men ändå älskar de varandra och hittar alltid tillbaka till varandra trots allt som hänt på vägen. Dessutom kan Liz också känna om Max är i fara eller är sårad (i den tredje säsongen känner hon när han dör). De räddar varandras liv flera gånger mer än bara en gång. Det finns så många saker mer som man bara älskar med dem. Man måste se serien för att förstå min kärlek för dem. De var, och är, verkligen episka och alltid kommer att vara det hur många gånger jag än ser om serien! ❤

I could feel everything he was feeling. I could feel his loneliness. For the first time, I was really seeing Max Evans. I saw me as he saw me. And the amazing thing was in his eyes, I was beautiful.

Likes

Comments

I lördags blev jag äntligen klar med säsong 4 av Dawson's Creek på viaplay. Det tog längre tid än jag trodde att se klart den. Det beror INTE på att den var dålig, nej. För det var den inte! Det beror på att jag hade andra serier att se också. Men nu blev jag hur som helst klar! Jag har tidigare skrivit en sammanfattning om de tre första säsonger som ni kan läsa här (säsong 1), här (säsong 2) och här (säsong 3). Här kommer sammanfattningen om säsong 4 :)

Handling:
In the small coastal town of Capeside, Massachusetts, a group of high school kids come of age, each with their own set of trials and tribulations. Affluent, 15 year-old Dawson Leary (James Van Der Beek), idolises Steven Spielberg and wants to be a film maker. He has been friends with Joey (Katey Holmes) who lives across the pond with her pregnant sister since they were both five, but their friendship is changing now that their hormones are kicking in. The arrival of attractive new girl Jen (Michelle Williams), however, changes their relationship in even more, unexpected ways. Meanwhile Dawson and Joey's friend Pacey (Joshua Jackson) finds himself embroiled in a sticky situation with a pretty young teacher. Created by Kevin Williamson, DAWSON'S CREEK is filmed on location in Raleigh, Durham, and Wilmington, North Carolina.

Favoritavsnitt:
Jag har några och det är 4x01 Coming Home (Pacey och Joey var sååå nykära), 4x03 Two Gentlemen of Capeside (jag älskade hur orolig Joey var för Pacey), 4x05 A Family Way, 4x08 The Unusual Suspects (så sjukt jäkla rolig avsnitt!!! Jag älskade twisten om att det hela tiden var Dawson, Jack och Pacey som var de skyldiga, haha! Smart att sätta dit Drue!), 4x11 The Tao of Dawson, 4x12 The Te of Pacey (usch, det var jobbigt att se hur hemsk Paceys familj var), 4x14 A Winter's Tale, 4x21 Separation Anxiety och 4x22 The Graduate..

Favoritkaraktär:
Fortfarande Pacey, Jen och Jack! Sen så älskar jag också Grams, hon är ju skön ;) Jag gillade också Paceys syster Gretchen.

Favoritship:
Pacey och Joey! Äntligen liksom var de ett par i hela denna säsongen! Jag njöt verkligen av veranda scen med de två. De var så nykära hela tiden, vilket var bara så sjukt gulligt! Och jag gillade också Dawson och Gretchen ihop jättemycket, de var verkligen söta tillsammans! Och så måste jag också nämna ett par familjrelationer: Jen och hennes mormor, jag älskar verkligen deras relation. Även Joey & Bessie och Pacey & Gretchen :)

Bäst i säsongen:
Att Pacey och Joey äntligen var ett par och att de också hade så många, många, många scener ihop i denna säsongen. Jag älskade att de var så nykära hela tiden och jag älskade att Joey äntligen förlorade oskulden till Pacey som jag hoppades på. På tal om den scenen när de skulle ha sex för första gången, den var så fin! Väldigt intimt, det kändes som om jag stod där framför dem haha! Jag tittade faktiskt nästan bort bara för det. Kul också att Jack fick sin första pojkvän, de var söta tillsammans. Kul också att Grams ska följa med Jen till Boston, inte ska hon väl vara ensam kvar utan Jen. Och hör och häpna, för första gången gillade jag Dawson i denna säsongen. Inte i början, men det var när han började umgås med Gretchen. Jag trodde aldrig att det skulle ske med tanke på att han var så otroligt irriterande i de tre första säsongerna, men särskilt säsong 3! Eller jo, han var lite irriterande ibland även i denna säsongen också, men inte alltid. Jag gillade honom för det mesta vilket var bara skönt som omväxling för en gångs skull. Jag gillade också honom och Gretchen som ett par. Kul också att Pacey fick ta examen till sist efter hårt slit! Glad för hans skull. Kul också att Dawson även fick en lillasyster som döptes efter Joeys mamma Lily. Hur fint är inte det!? Och massor mer! :)

Värst i säsongen:
Jag blev så jäkla överraskad när Pacey började skälla ut Joey inför alla på skolbalen. Det var riktigt elakt och väldigt lågt gjort! Jag trodde aldrig att han skulle sjunka så jäkla lågt och att ta ut hans misslyckanden på henne. Det var ju inte hennes fel? För första gången då avskydde jag honom verkligen, men bara i detta avsnittet. Och då gjorde de slut efteråt samma kväll, det krossade verkligen mitt hjärta. Jag som älskar dom ihop så mycket. Och i resten av säsongen märktes det hur mycket de älskade varandra och ville ha tillbaka varandra. Men det var dömt och de blev inte ihop igen. Det krossade mitt hjärta ännu mer. Jag blev också ledsen när Dawson och Gretchen gjorde slut, jag gillade dem verkligen. Jag hatade även när Jack och Jen var ovänner efter incidenten med Andie och pillren, men tack och lov tog det bara ett par avsnitt innan de blev vänner igen. Och så slutet av säsongen... SERIÖST!!!!!???? Dawson och Joey!? IGEN!? Vaaaaarför? De är så mycket bättre som vänner. Men som ett par? Nej, nej, bara NEJ! Fan vad besviken jag blev!

Övriga kommentarer:
Uppriktigt ser jag inte riktigt fram emot att se nästa säsong då jag har hört så mycket om att de två sista säsongerna var sämst och på grund av Pacey och Joey för jag saknar dem redan (vet att de slutar upp tillsammans). Också på grund av Dawson och Joey som helt plötsligt kysstes i finalen, say what? Vill verkligen inte se dem som ett par igen, ugh! Just därför ser jag inte fram emot att se säsong 5 fast jag ska självklart se färdigt serien ändå oavsett men det lär ta ett tag tyvärr!

Likes

Comments

Igår såg jag The Vampire Diaries 8x08 We Have History Together och det var ännu ett mycket bra avsnitt! Det var också regisserat av ingen annan mindre än Ian Somerhalder som har gjort ett riktigt bra jobb! Säsong 8 har verkligen varit så bra så här långt! Mycket nostalgi, bra storylines, bra karaktärsutvecklingar osv. Bravo! Läs vidare för mina tankar om detta avsnittet.

Precis som förväntat så älskade jag ripper Stefan! Det har jag alltid gjort även om jag självklart föredrar den snälla Stefan. Men det är alltid kul att ha ripper Stefan då och då. för han är så mycket roligare än Damon utan mänskligheten. Tillbaka till det här avsnittet nu... jag tyckte det var riktigt orättvist att Stefan fuskade. Wow. Han övertalade Tara att döda Damon och plötsligt var hon "ond" och måste dödas. Jag tyckte synd om henne. Förresten, kul att Tara spelas av ingen annan mindre än Alexandra Chando! Hon spelade Sutton/Emma i The Lying Game. Jag har alltid tyckt att hon är lik Nina Dobrev, så jag tyckte det var ett utmärkt val ändå av Stefan för att jävlas lite med Damon ;)

På tal om Damon. Han fortsätter att dras till Elenas halsband, ett mycket bra tecken på att han snart är äntligen tillbaka eller snart får tillbaka minnen av Elena som Sybil raderade! Jag väntar fortfarande på det. Gärna redan i nästa avsnitt, tack! Jag älskade dock alla scener med Caroline och Sybil. På tal om den andra, jag var inte ens överraskad när hon dök upp på historialektionen och inte var död som sist vi såg. Hon är ju trots allt en siren, så vad förväntar man sig? Men jag hatade när hon hotade Alarics och Carolines stackars oskyldiga barn. Det gillade jag inte! Kan inte hon bara dö? Det var också nära ögat att hon dödade alla de där studenterna! Tack och lov lyckades Matt och hans pappa rädda dem. De är ju för tusan oskyldiga! Usch, Sybil njuter verkligen av att döda.

Och slutet...! Oj jäklar! Stefan slaktade alla på sjukhuset, det var väldigt blodigt och det var många avhugga huvuden, usch! Ripper Stefan när han tappar kontrollen är ju riktigt läskig! Och vet ni vad? Jag må vara döv, men jag känner ändå till vilken låt det är som spelas i slutet. SCARS sjungs av ingen annan mindre än Michael Malarkey som spelar Enzo och det är även hans låt också. Riktigt kul! På tal om honom. Ingen Enzo och Bonnie i detta avsnittet, jag saknade dem verkligen! Men det var förståndigt också med tanke på att de nu befinner sig i Paris, mer kära än nånsin ;)

Likes

Comments

Igår såg jag också äntligen den efterlängtade Pete's Dragon! Jag skulle egentligen ha sett den på bio men till min största besvikelse skulle den bara visas med svenskt tal. Det går ju inte då jag är döv vilket betyder att jag måste ha text. Men sen glömde jag bort den lite tills igår.

Och jag älskade den! En fantastiskt fin och mysig saga som handlar om vänskap, familj och att hitta hem. Den gav mig varma känslor inombords. Helt underbar film, verkligen! Och att draken Elliot var bara datoranimerat tänkte man inte alls på. Han var en lika verklig karaktär som de andra och han var som en gigantisk hundvalp. Han var helt underbar, en fin drake som brydde sig om pojken och jag älskade deras band jättemycket. Trots att draken inte kunde tala så förmedlade han verkligen mycket känslor. Det fanns flera tillfällen med honom som fick mitt hjärta att sjunka som sten eller som fick mig att gråta. Kort sagt, underbar film med ett fantastiskt slut som jag lätt kommer att se igen! Många talangfulla skådisar också, såsom Bryce Dallas Howard, Karl Urban, pojken osv. Jag rekommenderar den verkligen varmt! Den får 5 av 5 från mig :)

I många år har den gamle träsnidaren Meacham underhållit traktens barn med sina historier om den farliga draken som bor långt in i den djupa skogen. För hans dotter Grace, som jobbar som skogsvaktare, är dessa berättelser inte mer än överdrivna historier tills hon möter Peter - en tioåring utan vare sig hem eller familj. Peter påstår sig leva i skogen tillsammans med en enorm, grön drake vid namn Elliott och hans beskrivning av draken verkar förvånansvärt lik draken i hennes fars historier. Grace bestämmer sig för att undersöka varifrån Peter kommer, var han hör hemma och hur sann historien om draken egentligen är.

Likes

Comments

Apple of My Eye såg jag igår och jag verkligen tokälskade den! Riktigt bra, mysig och unik film, jag älskade varje minut! Roligt med en totalt annorlunda ledare, nämligen en minihäst istället för en hund!

Jag älskade storyn, jag älskade alla karaktärer särskilt Sebastian, jag älskade att Bailey fick en ledarhäst istället för en hund och ja jag älskade allt. Det enda som jag blev besviken på var att vi inte fick nån utdelning mellan Sebastian och Bailey, det var ju helt uppenbart att de gillade varandra som mer än vänner. Men ja, man får ta vad man får. Men alltså vad jag dog, Apple var så jäkla söt och var precis vilken hund som helst! Sova i säng, ligga på soffa/bänk/golv osv. Och oj jäklar vad jag grät helt i onödan i slutet, det var en totalt oväntad vändning och jag älskade verkligen twisten! Älskar ni unika djurfilmer, så rekommenderar jag den varmt! Den får lätt 5 av 5 från mig :)

Bailey är en begåvad ung tonåring som tragiskt förlorar sin syn efter en ridningsolycka. Hennes hängivna föräldrar, Caroline och Jason, gör allt för att hjälpa henne att anpassa sig. Men hon kan inte ansluta sig till någon eller något. Tills hon möter Charlie, ledarhundtränaren, som presenterar henne för Apple - en tillgiven minihäst som blir hennes nya ögon och nya bästa vän - i detta inspirerande film för hela familjen.

Likes

Comments

Jag glömde helt bort att skriva mina tankar om The Vampire Diaries 8x07 The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You. Så den är här nu, bättre sent än aldrig! Enligt min åsikt så har säsong 8 verkligen levererat varenda avsnitt! Bravo! Perfekt då det är den sista säsongen. Avsnittets titel var nåt som Elena sa till Stefan i 1x20. Bara jag eller har ni också märkt att nästan varenda avsnittstitel är Stelena? Varför? Hoppas inte det är en hint på att de är endgame? Alldeles för mycket har hänt nu för att det plötsligt ska vara Stefan och Elena igen. Vore inte alls logiskt! Men annars ja, läs vidare. Som vanligt, varning för spoilers om ni inte har sett!

Enzo och Bonnie fortsätter att vara så jäkla fina tillsammans! Alltså jag tröttnar fan aldrig på att se dem tillsammans! Och wow, Enzos julklapp till Bonnie... En resa till Paris! Vilken fantastisk julklapp, det hade inte kunnat vara bättre än så här! Han är verkligen en sann romantiker! Haha omg jag dog nästan av skratt när Bonnie berättade att hon bara köpte t-shirts till Enzo i julklapp, men SAY WHAT!!!? Haha! När hon sa att hon bara tänkte om han var trött på att hon sov i hans t-shirt, sa hans reaktion allt. Han bara skakade på huvudet som i "nej inte alls, jag älskar att du sover i mina t-shirts". Och sen sa han det här: "Bonnie Bennett. You are the gift I've always wanted." Alltså seriöst, hur kan han vara så fin!? Varje gång han säger hennes fullständiga namn, så säger han ALLTID så romantiska saker. Bonnie har världens himla tur som har en sån otroligt fin kille. Håll hårt i honom vad som än händer, tjejen! #relationshipgoals

Och ja, Damon är inte död. Inte alls överraskande med tanke på att han och Stefan har ju sålt deras själar till Cade vilket i sin tur betyder ju att det inte är permenerat när de dör! Så Alaric, sorry att du inte fick som du ville. Middagen var väldigt underhållande och haha jag tokälskade Damons referens till Peter Pan! "Well, unless your last name is Pan, you haven't been a kid for a long time." Hans one-lines är alltid underhållande. Om bara Stefan varit med vid middagen också! Men scenerna med honom och Cade var väldigt intressanta ändå! Kommer till det sen!

Intressant med twisten om att Stefan och Seline hade träffats en gång i tiden och att hon tog hans minnen. Och på tal om Seline... Vem är egentligen ond och vem som är god? Jag är lite förvirrad. De hoppar mellan Sybil och Seline. Först var det Sybil och sen visade det sig att det var Seline som var den onda systern. Men nu är hon den snälla systern? Men jaja, man får ta vad man får. Det var dock snällt av henne att ge stämgaffeln till Enzo och Bonnie. Och åh på tal om stämgaffeln!!! Den påverkade Bonnie, say what? Jag blev väldigt överraskad! Men efter samtalet mellan henne och Enzo i bilen, förstod jag varför. Häxor och syrener har samma synska förmågor eller hur man ska säga det nu igen. Sist påverkades hon inte i 8x03 när Alaric använde den, men nu påverkades hon den här gången när Enzo använde den. Så är det äntligen ett tecken på att hon är på god väg att få tillbaka sin magi!? Hoppas hoppas! För jag saknar att se henne använda magi, hon är så badass med magi.

Och sist men inte minst... Jag tyckte det var en mycket bra deal! Ett år som ripper istället för en evighet? Perfekt deal. Glad att Cade gick med på det. Men det betyder naturligtvis inte att jag plötsligt gillar honom för det. Jag vill fortfarande se honom död. Och är Sybil äntligen död??? Nej, det tror jag tyvärr inte! Och gud, jag är så glad att Damon börjar minnas Elena! Det var på tiden! Tack Caroline för att du gav honom Elenas halsband. För halsbandet satt igång hans minnen av henne. Och jag ser fram emot att se ripper Stefan! 👏

Likes

Comments

Igår såg jag äntligen premiären av den efterlängtade serien Riverdale på Netflix! Och mitt första intryck var...? Jag blev verkligen glatt överraskad, den var helt över mina förväntningar!

Jag gillade direkt storyn och mysteriet som den byggde upp för och jag gillade direkt de flesta karaktärer. Veronica blev direkt min favorit! Jag gillar henne verkligen skarpt, hon är så tuff och kaxig och har skinn på näsan och är inte rädd att vara rak. Jag ser fram emot att se hennes karaktärsutveckling! Betty gillar jag också men hon är lite för "perfekt" för min smak. Archie därefter gillar jag verkligen och även Jughead och Kevin! Att han är så otroligt snygg är bara en bonus! Och finns det potentiella ships (ja som vanligt måste jag ofta ha minst ett par att heja på, haha)? Svaret är ja! Jag gillade direkt Archie och Veronica ihop - wow, vilken kemi alltså! Och alla skådisar är totalt okända för mig förutom en enda skådis, nämligen Luke Perry som spelade Dylan McKay i Beverly Hills 90210. Och staden Riverdale hade också så många fantastiska vyer, jag häpnade över dem! Jag ser fram emot att följa mysteriet kring en skolkamrats död och vad som egentligen hände. Spännande! 👌

För er som inte vet vad Riverdale är för en serie: den är baserad på serietidningarna Archie med gänget som vi uppväxte med. På svenska heter det Acke. Men i serieformen är den betydligt mycket mörkare vilket jag så klart tokälskar. Jag rekommenderar den verkligen! Piloten var så grymt bra för att bara vara en pilot, helt enkelt! 👍

Our story is about a town. A small town. And the people who live in the town. From a distance, it presents itself like so many other small towns all over the world. Safe. Decent. Innocent. Get closer, though, and you start seeing the shadows underneath. The name of our Town is Riverdale.

Likes

Comments

Nu är det äntligen officiellt! Nina Dobrev kommer tillbaka för seriefinalen som Elena - och möjligtvis kanske Katherine! Herregud, fan vad glad jag blev! Allvarligt talat, jag blev sååå jäkla glad! Det har ju varit lite osäkert om det på väldigt länge, så därför känns det bara sååå skönt att äntligen få det bekräftat! Hon själv bekräftade det genom en bild på hennes instagram och nyheten är också överallt på Twitter och över hela nätet nu! Tack Nina Dobrev för att du tar dig tid för finalen! 🙏

Likes

Comments

Jag följer bara Jane the Virgin på måndagar på kanal11 - som också är en av de få serierna jag föredrar att se med svensk text. Så nu förstår ni varför jag ligger efter i amerikanskt takt ;) Men ja, här kommer mina tankar om de senaste fyra avsnitten.

Jag blev så otroligt lättad över att Michael överlevde! Inte för att jag nånsin var veeeerkligen orolig, men det var ändå skönt att få det bekräftat. Jag som shippar honom och Jane ju! För er som har missat: jag shippade Rafael och Jane en gång i tiden i säsong 1 men så hände nåt i säsong 2 som fick mig att inse att det är Michael som Jane hör ihop med och då började jag shippa dem så hårt! Nu kan jag verkligen inte tänka mig Jane med Rafael längre. Jag hoppas att Rafael snart hittar nån som han kan älska och som kan älska honom tillbaka och bara honom, för han förtjänar lika mycket att vara lycklig. Han har gått igenom för mycket. Men ja, nu går vi tillbaka till Michael och Jane. Åh vad jag dog när hon stod vid sjukhussängen och pratade med honom om deras framtid. Det var väldigt rörande och jobbigt att se, jag satt där och bara grät. Och Michael, åh din lilla idiot! När han frågade vem Jane var, fick jag hjärtat i halsgropen! Jag alltså bara nej säg inte att han har minnesförlust! Men så skämtade han bara, fy fan! 😏

Och sen så var det också kul att Jane äntligen förlorade oskulden! Jag tyckte det var jättebra att hon vågade säga till Michael att hon tyvärr inte fick orgasm och att de fick jobba på det. Jag gillade verkligen att deras första gång inte var perfekt direkt för det skulle annars bara vara tråkigt. Vi pratar ju om första gången nu, det är inte alltid så att det blir perfekt. Skönt att Michael inte tog illa upp. Eller jo, det gjorde han till en början, men inte senare. Jag älskade att de satt tillsammans och tittade på deras sexfilm för att se vad de tyckte om och sånt. Och åh på tal om det, snacka om pinsamt när hon råkade skicka sexfilmen till hennes mentor! Haha fan vad jag dog, så otroligt pinsamt! xD

Stackars Petra! Jag hatar verkligen hennes mamma och Anezka! Alltså FY FAN, vilka hemska människor de där! Varje gång Petra var så nära att avslöja Anezka och det misslyckades, så sjönk mitt hjärta som en sten. Så snacka om hur lättad jag blev när Anezka av misstag avslöjades genom att bli skrämd mitt framför näsan på Jane som då plötsligt fick en uppenbarelse och insåg att Anezka inte var den rätta Petra som hon har låtsats vara hela tiden! Tack gode gud!!! Nu gäller det bara att rädda Petra! 👏

Jag blev också jätteglad att Luisa valde hennes familj framför ett liv med Rose och att hon lät henne gå istället för att tvinga kvar henne mot viljan. Jag gillade alla scener med Luisa och Rogelio jättemycket! Särskilt den sista scenen när hon berättade hur hon kände sig och var ledsen. Det krossade mitt hjärta, jag vill inte se henne så ledsen. Jag gillade dock att de beslutade tillsammans att hon skulle bli inlagd på rehab. Hoppas bara att hon blir bättre snart! Jag avskyr att se henne så olycklig 😔

Jag gillade också att Xo började leta efter jobb istället för att bara vänta på att bli sångerska. Jag menar, hon kan ju inte vänta och vänta. Det var liksom dags att ta tag i hennes liv och göra nåt åt det istället för att slösa bort tid på att vänta på nåt som kanske aldrig kommer att hända ändå. Och kan inte Rogelio och Xo bara bli tillsammans igen!!!!??? Varför var han tvungen att vilja ha barn?

Det är nog allt jag ville ta upp. Jag längtar tills nästa avsnitt! :D

Likes

Comments

Jag läste just nyheten om att Riverdale kommer till Netflix! Dock vet jag inte om det gäller hela världen eller om det bara gäller i US. Jag uppfattade det i alla fall som att det gäller hela världen. Jag hoppas på det! Är det så, då jippi!!!! För den ser jag verkligen fram emot att se riktigt mycket! Den har premiär torsdagen den 26 januari, men vi svenskar kan se det dagen efter på netflix. Härligt! 😁

Likes

Comments

Många har gjort denna listan så varför inte jag också!? Jag älskar såna listor och jag är ett stort fan av otps, jag shippar väldigt många som jag bara tycker är så meant to be! Bara för att förklara vad OTP betyder för er som inte vet. Det står för one true pairing = OTP = absolut favoritpar! Måste även varna er om att det kan finnas spoilers, så läs på egen risk.

1. Ditt första ship?
Nathan & Haley.

2. Dina topp 3 ships genom tiderna?
Nej, nej, nej, det här är för svåååååårt! Bara välja TRE? Omöjligt. Men jag försöker. Killian & Emma (Once Upon A Time), Enzo & Bonnie (The Vampire Diaries) och Nathan & Haley (One Tree Hill). Tre av de bästa ships genom tiderna! ❤

3. Vad är ditt OTP just nu?
Killian/Emma och Enzo/Bonnie! Otp, otp, otp, otp!!!! 😍❤

4. Vad är ditt NOTP just nu?
NOTP är motsatsen till favoritpar = alltså jag shippar dem inte. Nu till att svara. Nej, jag har inget emot nåt par faktiskt. Eller jo, det är ett rykte som går runt just nu om att Elena kanske slutar upp med Stefan trots allt!? Nej, nej, bara nej! Missförstå mig rätt! Jag har alltid shippat Stefan & Elena och en stor del av mig kommer alltid att göra det även om jag har accepterat sen i slutet av säsong 5 att Damon & Elena blir endgame - och att jag faktiskt hejar på dem nu. För det har gått alldeles för långt nu för att gå tillbaka igen till Stefan och Elena. För mycket har hänt sen de gjorde slut i början av säsong 4. Så bara nej. Hoppas inte det! Om vi var i säsong 4 så skulle jag självklart ha hurrat, men nu är vi på säsong 8 och som sagt så har det hänt alldeles för mycket nu för att jag ens skulle hurra.

5. Hur känner du för kärlekstrianglar?
De kan göra mig så jäkla frustrerad ibland men så länge det slutar som jag vill och så länge de gör det bra så är jag mer än okej med dem. Se bara till att inte dra ut på det för länge så att det blir uttjatat - som med Damon, Stefan och Elena 😉

6. Berätta om en favorittriangel från tv.
Nathan/Chris/Haley (OTH) var min första introduktion till en kärlekstriangel, men den är ingen favorit. Många gånger ville jag bara slå Chris för att han stötte så på Haley och Haley för att hon krossade stackars Nathans hjärta. Min favoritkärlekstriangel är nog Neal, Killian och Emma (OUAT). Just för att det aldrig var nåt tvivel om vem hon skulle bli ihop med i slutändan och för att den tog slut fort vilket var bara skönt haha 😉

7. Har du någonsin shippat dig själv med en karaktär?
Jo, det har väl hänt, men inte på allvar. Så störd är jag ju inte! Jag har mest bara drömt att jag är hon, inte mer än så. Tex att jag fantiserar att jag är Bonnie pga Enzo. Det är ungefär så bara.

8. Har du många ships som aldrig blev tillsammans?
Nej, jag shippar oftast dem som i slutändan faktiskt blir tillsammans. Men jag har några par som inte slutade upp tillsammans och det suger alltid när sånt händer 😓.

9. Shippar du några karaktärer som aldrig har träffats?
Nej, inte direkt. Jag måste se kemin först för att ens kunna shippa :)

10. Berätta om din favoritkyss från tv.
En mycket omöjlig fråga! Jag har alldeles för många favoritkyssar. Eller vad fan, jag väljer första kyssen av båda Killian/Emma och Enzo/Bonnie! Därför bara 😍! Titta ovanför.

11. Har du någonsin blivit besviken när ditt ship äntligen blev ihop?
Nej, faktiskt inte. Jag blir aldrig besviken. Eller jo, det har väl hänt ett par gånger, men det är oftast mer bara att jag kanske tycker de blivit lite tråkiga på senare tid men jag brukar shippa dem fortfarande ändå. Jag är väldigt lojal när det gäller ships som jag shippat sen första stund 😊

12. Har ett ship någonsin krossat ditt hjärta?
Oh ja, måååååånga gånger!!! Både för att de inte slutade upp tillsammans, gjorde slut, en av dom dog eller de bara hade hjärtskärande ögonblick. Då snackar jag om tex Jake/Katie (hon dog), Kol/Davina (hon dog och sedan sa de farväl på riktigt), Stefan/Elena (de gjorde slut för gott), Francis/Mary (han dog), Lincoln/Octavia (han blev avrättad), Killian/Emma (när hon dödade honom eller när de sa farväl), Enzo/Bonnie (när han var tvungen att stänga av mänskligheten), Nathan/Haley (när hon stack på turne eller när de nästan skiljde sig), Jason/Charlie (när hon var tvungen att döda honom), ja många! Oj, märker ni ett mönster? Döden. Men ja annars, jag HATAR när sånt händer. Jag vet att allt bara är fiktivt men ändå! Jag hatar det!

13. Hur känner du för ”will they/won’t they?”
Jag älskar det om det slutar upp med att de blir ihop. Jag har bra tålamod eller ja oftast för det kan ju hända att jag blir så frustrerad och bara "Men bli ihop då NÅN GÅNG!!!". Jag har inget bra tålamod om det aldrig händer nåt. Jag tittar på er, Walter/Paige (Scorpion) och Bellamy/Clarke (The 100). Då hatar jag det absolut.

14. Har du någonsin ”shippat vid första ögonkastet”?
Nästan alltid! De flesta som jag numera shippar har jag shippat sen första stund de sågs :)

15. Berätta om ett ship som du ogillade först.
Stefan och Caroline! När jag fick veta att det kanske skulle bli nåt mer än bara vänskap, var jag sååå emot det. Jag var så arg! Jag älskade att de var bästa vänner. Men mer än så? Bara nej, nej, nej! Det skulle ju bara bli förstört. Tills jag såg säsong 6, då började jag plötsligt gilla dem som mer än bara vänner. Då insåg jag att man inte borde döma innan det hade hänt. Missförstå mig rätt. Skulle jag välja mellan Klaus och Stefan, så vinner Klaus ALLA gånger. Men jag har accepterat nu att de två, Klaus och Caroline, aldrig kommer att hända tyvärr. Och nej, Stefan och Caroline är inget otp för mig. Jag bara gillar dem, inte mer 😊.

16. Berätta om ett par som du har slutat shippa romantiskt.
Finns många! Anledningen är alltid att det har kommit nåt bättre par. Tex så shippade jag Jeremy och Bonnie. Men nu tokälskar jag Enzo och Bonnie (som sagt, oooootp!!!) och jag kan nu absolut inte tänka mig henne med nån annan längre än han. Detsamma med Tyler och Caroline när Klaus kom. Finns många mer men som jag inte kan komma på just nu.

17. Prata om ett ögonblick som fick dig att ifrågasätta ett helt ship.
Nej, eller jag vet inte. Det är verkligen inget jag har tänkt på, om jag ska vara ärlig! Jag brukar oftast vara lojal mot alla ships ändå tills slutet 😊

18. Berätta om ett ship som du känner dig ensam i att shippa.
Vet inte. Kanske Walter och Paige? Det känns som om bara jag shippar dem och inte nån av er läsare 😂

19. Finns det ett ship som du bara inte fattar (även om du inte har något emot det)?
Bra fråga! Jag vet faktiskt inte! Inget jag har tänkt på, heller. Jag återkommer när jag vet, haha.

20. Vilket av dina ships förtjänar bättre manus?
Klaus och Caroline. Jag önskar att de hade kunnat göra mycket mer med dem än bara en hookup, till och med faktiskt para dem på riktigt!

21. Shippar du mest par som är canon?
Ja, alltid. Jag tycker att det är rätt meningslöst att shippa två personer som man känner på sig aldrig kommer bli ihop ändå oavsett. Jag är oftast bra på att märka om det kommer bli nåt eller inte som tur är ;)

22. Har du någonsin shippat ett par INNAN du ens började titta på tv-serien, p.g.a. gifs och liknande?
Åh ja, mååånga gånger! Ett exempel är Enzo och Bonnie. Jag började shippa dem redan när gifs kom från deras kyss i 7x05 (se här under). Men det fick mig ändå inte att ta upp TVD igen. Tills i 7x22 när Enzo gav en förbannat fin kärleksförklaring till Bonnie (jag såg scenen i gifs på tumblr). Då kände jag bara att "Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och se ikapp! Jag vill se vad som händer med dem!" och vips så var jag ikapp. Nu är jag heeeelt galen i dem! Eller nej, rättare sagt är jag besatt av dem. Det finns miljoner mer men som jag inte kan komma på nu.

23. Har du märkt ett mönster i ditt shippande? Finns det en romantisk dynamik som du känner dig mer dragen till?
Nej, för mig är det alltid blandat. Men jag har även märkt ett mönster allt oftare: döden. Hälften av mina otps innebär alltid död, oops. Och sen så shippar jag oftast heterosexuella par, just för att det ändå inte finns särskilt många homosexuella par i tv världen. Men det finns självklart några som jag shippar! Som tex Alex och Maggie från Supergirl, Aidan och Josh från The Originals, Scotty och Kevin från Brothers and Sisters osv.

24. Har du lätt för att shippa par?
Verkligen. Det beror på kemin. Skriker det bara så om deras kemi, då shippar jag dem direkt. Som tur är slutar det oftast med att de faktiskt blir mina otps i slutändan ;)

25. Behöver du ett ship för att verkligen kunna njuta av en tv-serie?
Nej, det är absolut inget måste - men det underlättar ändå sjukt mycket med ett ship särskilt om det är en inte så intressant serie eller en serie som senare börjar bli tråkigt. Det underlättar mycket att ha nåt par att shippa :)

26. Nämn en fandom som inte har några ships.
Åh, bra fråga! Kanske Revolution? Där är det inte direkt så många ships och inte särskilt mycket utdelning, sorgligt nog! Särskilt Jason och Charlie 😔

27. Finns det en trope (=typisk grej) du ofta fastnar för vid shipping?
Jag är väldigt svag för när det börjar med lite bråk och sen blir de ihop trots att de tror att de aldrig skulle bli kära i varandra. Eller att de har en connection. Och så klart, viktigast av allt: kemin och om de passar ihop 😊.

28. Gillar du och använder ship-namn?
Båda ja och nej. Det beror på. Ibland skriver jag båda namn, ibland skriver jag ship-namn. Kort sagt: Jag skriver vad jag känner för :)

29. Finns det ett fiktivt förhållande som du skulle vilja ha själv?
Nathan och Haley från One Tree Hill! De är det paret som verkligen håller ihop i torrt och vått oavsett vad som än händer!Detsamma med Jim och Melinda från Ghost Whisperer. Båda äktenskap vill jag ha! 😁😍

30. Om du fick ändra en sak på ditt OTP, vad skulle det vara?
Ingenting, faktiskt. Jag är nöjd än så länge med nästan alla mina otps. Jag vill inte ändra på nåt. Eller jo kanske en sak med Enzo och Bonnie. Ibland önskar jag att vi hade fått se dem utvecklas från vänner till par istället för bara direkt till att vara ett par genom framtidsvisioner, som det de gjorde i säsong 7. Ja ni TVD-tittare förstår vad jag menar. Men gjort är gjort. Som tur är så är jag ändå så jäkla nöjd med att de skapade Bonenzo och vad de har gjort med dem. Seriöst, de är bara så perfekta och fina tillsammans 😍

Likes

Comments

Ny trailer kom i förra veckan och det exploderade bokstavligt på hela Facebook, Twitter osv - och var den snabbväxta trailern hittills eller hur man ska säga det! Så stor är allas hyper! Inklusive min!

Jag vet seriöst inte hur många gånger jag har sett trailern nu, ja för många gånger. Bara för att jag längtar så sjukt jäkla mycket! Vi har även fått ett datum också. Den 4 april har säsong 5 premiär på Fox och den kommer att sändas på TV3 också, hoppas att de sätter ett datum där snart!

Än idag är det fortfarande helt ofattbart att serien faktiskt kommer tillbaka igen efter snart 9 år. Det är den bästa gåvan man kan få! Jag är evigt tacksam!!! ❤❤❤

Likes

Comments

Precis som varje år så har jag alltid nyårslöften, de är ofta samma år efter år - oftast rätt meningslösa löften som tex att dricka mer vatten, börja träna osv. Men i år blir det helt andra löften som är viktiga, bra och mål.

1. Bli klar med alla avslutade serier som ligger under serier jag ligger efter med. Och då menar jag dom som inte får flera säsonger. Detta för att bocka av listan. Hoppas att jag lyckas. Jag har alltså 10 serier (räknar med Teen Wolf också då den slutar i år). De tio serier är Beauty and the Beast, Buffy the vampire slayer, Dawson's Creek (håller på med den just nu i viaplay), Greek, Desperate Housewives, Friday Night Lights, Fringe, Revenge, Teen Wolf och White Collar.

2. Börja laga mat istället för att vara så jäkla lat och köpa färdiglagade matlådor xD

3. Hålla lägenheten i ordning hela tiden. Jag har för lätt att stöka ner igen bara ett par dagar efter jag har städat haha!

4. Göra lägenheten färdig!!!! Jag bytte till lägenheten mittemot min gamla lgh i april 2016 och jag har FORTFARANDE INTE fixat tex gardiner. Jag har alltså två fönster utan gardiner och det ser verkligen tråkigt ut utan! Det finns mer som jag inte kan komma på just nu.

5. Ta körkort!

6. Gå mer på bio. Jag säger alltid detsamma år efter år, men i år ska det bli verklighet!

7. Börja äta mer nyttigt, ät mer frukt - och godis/chips/läsk bara på helger!

8. Skriva mer i bloggen.

9. Göra mer vloggs.

10. Börja träna eller hitta nåt annat aktivitet 1-2 gånger i veckan.

11. Köp mindre onödiga saker och istället spara pengar till...

12. ....en speciell, mycket viktig sak som jag inte vill tala om förrän det blir verklighet och så körkort självklart.

Likes

Comments

Varför inte ett inlägg till? Jag har lust! Näst ut är Jim och Melinda från Ghost Whisperer. Ett av de bästa tv-paren nånsin och också ett av få som aldrig har gjort slut en enda gång under hela fem säsonger, men å andra sidan är de ju gifta så det är inte konstigt ;)

Man kan se hur mycket de älskar varandra och jag älskar att de är så beskyddande över varandra, särskilt Jim med Melinda. Jag älskar också att Jim inte ens tvekar om att Melinda kan se spöken och att de alltid delar det tillsammans, alltså att de kan sitta och prata om det i timmar. Och jag älskar att han har inget problem alls med att hon pratar om spöken. Det är en stor del av henne och det skrämmer inte iväg honom. Och han skulle göra allt för henne. Därför älskar jag dem ihop så mycket. Jim är en perfekt make, vem vill inte ha en sån? Och de har gått igenom så mycket tillsammans också. Usch, jag kommer aldrig att glömma att Jim faktiskt dog på riktigt, det var väldigt hjärtskärande och jag grät mycket men sedan kom han tillbaka in i nån annans kropp (han vars kropp som heter Sam), bara allt för kärleken till Melinda. Sams kropp med Jims själ (men vi behöll samma skådis). De liksom fick en ny chans. Och som om det inte blev bättre, så visade det sig att hon blev gravid med Jims barn innan han dog. Så de har en lilla Jim, inte en lilla Sam. Hur fint är inte det?! 😍❤

Likes

Comments

Jag tror att jag ska försöka med ett inlägg på måndagar med favoritpar eller ett par gånger i veckan. Varför inte? Det är roligt! Jag tjuvstartar redan nu istället för imorgon. Nästa ut är Barbie och Julia från Under the Dome :)

Jag har shippat dem ändå sen deras första scen när Julia frågade Barbie vem fan han var och han presenterade sig som Barbie och hon bara log och sa "Barbie?" och han sa "Det är ett smeknamn" och kemin fanns där fast de stod på avstånd. Då bara visste jag direkt att det skulle bli de två och att jag skulle älska dem mer och mer vilket jag också gjorde.

De är bara så finfina tillsammans! Jag älskar att när Barbie väl börjar umgås med Julia så börjar han förändras till det bättre även om han egentligen varit en bra man redan innan. Han hade bara råkat hamna i trubbel. Jag älskar också att han är alltid så beskyddande över henne och att han också kan vara sig själv med henne. Och de är ett riktigt bra team när de jobbar tillsammans! Och för att inte tala om vilken fantastiskt fin kemi de har också! Han har också räddat henne så många gånger och hon har räddat honom tillbaka. Man kan se hur mycket de älskar varandra och hur de gör allt för varandra. Det är därför de är ett av mina favoritpar! ❤

Likes

Comments

Igår gick jag på bio och såg äntligen den efterlängtade Passengers med Chris Pratt och Jennifer Lawrence i huvudrollerna - och jag verkligen tokälskade den!!! En grymt bra, underbar, episk, sexig och emotionell film som jag lätt kommer att se tusen gånger till! 👌

Ska jag vara ärlig så gick jag in med rätt skyhöga förväntningar. Som tur är kom jag ut med ett stort leende på läpparna, så nöjd var jag verkligen! Filmen var ett alldeles utmärkt val att inleda det nya året med och som mitt första biobesök i år! Jag var alldeles mållös när eftertexterna väl rullade. Så bra var den verkligen! Så klart, jag är svag för episka kärlekshistorier vilket den till största del av handlingen är. Jag tror ärligt talat att den blir en ny Titanic för mig. Titanic har jag faktiskt sett över 200 gånger, kanske till och med 300 (nej, det här är inget skämt). Jag känner på mig att det kommer bli likadant med Passengers ;)

Passengers har många fantastiska effekter också, särskilt i poolen med Aurora när de för ett ögonblick förlorar gravitation! Så otroligt coolt gjort! Jag bara satt där och gapade, så bra gjort var det! För att sammanfatta filmen kort: En fantastisk kärlekshistoria med ett känslomässigt slut. Pratt och Lawrence är helt perfekta i rollerna, båda individer och som ett par. De var SÅÅÅ bra! Inte undra på varför de är två av mina favoritskådisar. Och de hade så otroligt bra, äkta och trovärdig kemi också. Jag rekommenderar den verkligen, särskilt om ni älskar en bra kärlekshistoria!

Resan för två passagerare ombord på ett rymdskepp, som transporterar dem till ett nytt liv på en annan planet, tar en livsfarlig vändning när deras stasiskapslar av någon mystisk anledning väcker dem 90 år innan de når sin destination. Medan Jim och Aurora försöker lösa mysteriet bakom det tekniska felet, börjar de bli förälskade i varandra, utan att kunna motstå attraktionen som finns mellan dem. Samtidigt hotas deras liv av att skeppet håller på att haverera och av sanningen bakom deras för tidiga uppvaknande.

Likes

Comments

I förra veckan bestämde jag mig för att ge Timeless en chans - och åh jösses, vad bra den är!!! Vad jag önskar att jag hade sett den tidigare, men bättre sent än aldrig! Jag är så otroligt glad att jag gav den en chans. Inte för att jag inte ville se den, men jag har för många serier att hålla koll på så jag gav liksom inte den en chans därför. Men jag är glad att jag gjorde det till slut! För jäklar vad bra den är! Jag har sett sju avsnitt nu och jag har lärt mig lite nya historia nu - som det om luftskeppet Hindenburg och Ian Fleming till exempel (han spelas förresten av Sean McGuire som spelade Robin Hood i OUAT). Jag visste inte att det var han som skapade James Bond och jag visste aldrig nåt om Hindenburg heller. Så jag har lärt mig nåt nytt nu. Det kommer ett nytt avsnitt till viaplay på tisdagar ;)

Jag älskar storyn som serien kommer med, jag tycker den är så otroligt jäkla spännande! Jag sitter som klistrad under varje avsnitt, jag kan nästan knappt röra på mig. Det är så spännande också att se vilka konsekvenser det kan ha av att förändra det förflutna. Och jag älskar alla karaktärer! Det är även kul att lära lite historia också. Och sen så har jag två fina ships - Wyatt/Lucy och Rufus/Jiya. Jag ser fram emot att se resten och jag hoppas verkligen att den får säsong 2! :D

En grupp osannolika hjältar reser genom tiden och jagar brottslingar i ett försök att bevara den amerikanska historien, vilket får oanade konsekvenser.

En annan som jag också gav en chans är Zoo. Eller egentligen, jag hade alltid velat se den sen den hade premiär 2015 men jag valde att vänta tills det fanns svensk text. Det var tack vare Billy Burke som jag ens visste om denna serien, han är nämligen med och en av huvudkaraktärer. Nu kom första säsongen äntligen ut på netflix för några dagar sen. Definitivt såg jag piloten direkt när jag såg att den hade kommit - och jag blev helt fast!!!

Den är så jäkla bra! Det är så otroligt spännande och man har så många frågor! Som tex varför börjar alla djur helt plötsligt anfalla till höger och vänster? Och hur kommer det sig? Hur började allt? Varför? Ja, såna frågor. Ett mycket spännande mysterium att följa, helt enkelt! Än så länge har jag bara sett två avsnitt. Och precis som med Timeless, så älskar jag storyn som serien kommer med! Jag ser fram emot att få svar på allt. Och jag gillar alla karaktärer! Jag har även två ships här också som jag hoppas på för jag såg kemin - Jackson/Chloe och Mitch/Jamie. Älskar ni djur, så tycker jag absolut att ni ska ta och se Zoo! Jag rekommenderar den verkligen! :D

När djurarter över hela världen börjar attackera människor försöker den kontroversielle zoologen Jackson Oz komma fram till orsaken bakom djurens plötsliga förändring.

Likes

Comments

Gott nytt år! Och hejdå 2016, hej 2017! ✨👋

Likes

Comments

Det är inte bara Riverdale som jag ser fram emot utan nämligen också Beyond! Den ser helt galet bra ut och jag har längtat sen trailern kom ut för drygt två månader sen! Allvarligt talat, jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har sett om denna trailern! Och den påminner så otroligt mycket om Kyle XY (en av mina favoriter och som jag fortfarande är så bitter över vars abrupt slut) vilket uppskattas! Nu börjar det ju närma sig med storm, den har premiär den 2 januari efter Shadowhunters! ;)

Likes

Comments

Jag har sen mitt senaste inlägg om hallmark-filmer hunnit se flera till! Varje år brukar jag se BARA 2 eller 3 julfilmer men i år har jag slagit rekord och sett 18(!!!!) julfilmer totalt! Och det är inte ens det värsta! Jag har fortfarande 13 till att titta på! Såvida inte om jag hittar flera till att lägga till listan ;)

Christmas Song

Den gillade jag! Här började kärleken med bråk och jag älskar sånt! Det är alltid så gulligt hur två personer först bråkar och sen blir kära i slutändan. Det finns kemi mellan dessa lärarna. Bra story. Mysig film som jag definitivt kommer se igen. Inte så mycket julkänsla, men bra film ändå. Finns att se på viaplay!

När två skolor slås samman måste de två musiklärarna tävla om vem som ska ha hand om musikundervisningen på den nya skolan. Och de gör det i en direktsänd musiktävling.

A Christmas Detour

Mysig film men definitivt inte en av de bästa och som jag definitivt inte kommer se igen - främst för att den räcker att ses bara en gång! Den handlar om hur två personer hittar en själsfrände i varandra. Mycket julkänsla, i alla fall för mig. Den såg jag på teven, men den går säkert att få tag i nånstans på internet för er som vill se.

En cynisk bartender hjälper en obotlig romantiker att ta sig hem för att träffa sin blivande mans föräldrar när en snöstorm leder till att deras flyg måste dirigeras om.

Family for Christmas

Ännu en okej film. Väldigt mysig julkänsla fick man definitivt! Men jag irriterade mig lite på Hannah ibland, särskilt när hon förflyttades till ett annat "tänk om"-liv. Hur hon betedde sig då gillade jag inte. Men annars i övrigt var det en okej film med en tillräckligt bra julkänsla som jag absolut kan se igen i framtiden. Den såg jag också på teven.

Journalisten Hannah funderar på hur livet skulle ha blivit om hon hade stannat hos sitt livs kärlek, Ben. Jultomten förflyttar henne då till ett liv där hon och Ben har familj. Hannah tvingas hantera vardagens förvecklingar med make och två döttrar.

Christmas Confessions

Bra och mysig julfilm! Jag gillade huvudrollen, det är samma tjej som spelade syrran i serien Chuck. Det var kul att se henne i en film. Annars har jag inte mycket mer att säga än att jag gillade filmen. Helt okej julkänsla. Den såg jag också på teven.

Beth är en arbetslös skådespelare i New York, men när julen närmar sig är alla vänner borta. Hon återvänder till den lilla hemstaden hon lämnade 10 år tidigare och upptäcker att den är helt annorlunda. Det finns chans till jobb - och till romantik!

The Mistletoe Promise

Den älskade jag!! En av de bästa julfilmer jag sett av de 18 totalt! Huvudrollerna spelades dessutom av två av mina favoritskådisar - Lemon från Hart of Dixie och Scotty från Brothers and Sisters! Jag älskade deras kemi, gnistorna slog om dem och jag gillade storyn jättemycket! Och jag fick mycket julkänsla av den! Den kommer jag definitivt att se om och om igen! Den såg jag på teven.

Två främlingar som ogillar julen bestämmer sig för att låtsas vara ett par för att förenkla problem som kommer med högtiden. Men tiden de spenderar tillsammans får dem att se magin i julen.

Christmas under Wings

Ännu en film som jag älskade! Också en av de bästa julfilmer jag sett av de 18 totalt! Fick också mycket julkänsla av den. Och kemin mellan Andy och Lauren var jättefin. Fantastisk story. Väldigt mysig film som jag utan tvekan kommer att se om och om igen! Finns att se på cmore.

När läkaren Lauren inte får den åtråvärda tjänsten hon sökt tvingas hon ta ett jobb i en avlägsen småstad i Alaska, något hon inte är så sugen på. Men väl där visar sig staden vara en härlig plats, och Laurens humör blir ännu bättre när hon träffar den charmige Andy.

12 Gifts of Christmas

Ännu en film som jag älskade! Också en av de bästa julfilmer jag sett av de 18 totalt. Kemin mellan Anna och killen var fin (en bonus också att han är toksnygg!!) och storyn var helt underbar! Väldigt mysig film som jag definitivt kommer se igen! Fick dock inte särskilt mycket julkänsla av den, men den är ändå fortfarande en av de bästa julfilmer jag sett! Finns att se på cmore.

Anna vill arbeta som konstnär, men hon har svårt att försörja sig på sitt drömyrke. När hon i stället satsar på en karriär som personal shopper blir hennes första kund en attraktiv man som behöver hjälp med att handla julklappar till släkten.

A Prince for Christmas

Och ja jag måste säga det här igen: ännu en film som jag älskade! Även också en av de bästa julfilmer - och kungliga - jag sett! Kemin mellan Duncan och Emma var helt perfekt och man såg direkt att de hörde ihop under första ögonkastet. Mysig julkänsla här! Fin story! Och mysig film! Finns att se på cmore.

Duncan är prins i ett litet europeiskt land och bortlovad till en kvinna han inte älskar. För att undkomma äktenskap flyr han till en amerikansk småstad. Där möter han den hårt arbetande servitrisen Emma och det uppstår starka känslor mellan dem.

My Christmas Dream

Mysig film med inte så mycket drama vilket uppskattades mycket - även om jag egentligen har inget emot drama i filmer. Men det var faktiskt lite skönt för en gångs skull som omväxling med ingen drama. En mycket lättsam film! Jag älskade storyn, jag älskade kärleken och jag älskade slutet. Mycket julkänsla fick man också av den! Jag rekommenderar den verkligen! Jag såg även den på teven.

En manager för ett shoppingcenter vill skapa ett fantastiskt skyltfönster med jultema. Hon ber en före detta anställd att hjälpa henne och de blir kära. Plötsligt måste hon göra ett val mellan ett drömjobb i Paris eller stanna kvar med killen hon älskar.

Hearts of Christmas

Bland topp 3 bästa julfilmer av 18 julfilmer jag sett! Jag verkligen tokälskade den! Jag älskade storyn, jag älskade kemin mellan Matt och Jenny, jag älskade all romantik vi fick, jag älskade karaktärerna, jag älskade julkänslan och jag älskade den lilla twisten i slutet om Jenny! Ja, kort sagt: jag älskade allt! Kommer lätt att se den om och om igen! Jag rekommenderar den verkligen varmt! Den såg jag också på teven.

När en älskad förman för en avdelning inom neonatalvård blir tvingad att gå i tidig pension bestämmer sig hennes unga kollega, Jenny, att förvandla den årliga julfesten på jobbet till en överraskningfest till hennes ära.

One Starry Christmas

Bästa julfilmen hittills!!! Bland topp 3 bästa julfilmer utan tvekan! Helt underbar och mysig film med ett mycket vackert slut! Den slutade precis såsom jag hoppades med tanke på att Luke var cowboy! Det var ett väldigt passande slut för denna filmen! Och den handlade mycket om äkta kärlek! Underbar kemi mellan de två också. Och inte så mycket julkänsla, men whatever! Den är ändå fortfarande en av de bästa jag sett, eller ja den bästa hittills. Än så länge, jag har ju fortfarande 13 till att se. Den såg jag också på teven. Jag rekommenderar den verkligen, verkligen!!! :D

Holly blir förkrossad när hennes pojkvän Adam ska åka på en affärsresa och lämna henne ensam över jul. Hon bestämmer sig för att överraska både Adam och hennes föräldrar med ett julbesök. Men ödet griper in och på bussen träffar hon Luke.

Likes

Comments

Nouw Magazine

Välkommen åter!