Header

Jag läste just nyheten om att Riverdale kommer till Netflix! Dock vet jag inte om det gäller hela världen eller om det bara gäller i US. Jag uppfattade det i alla fall som att det gäller hela världen. Jag hoppas på det! Är det så, då jippi!!!! För den ser jag verkligen fram emot att se riktigt mycket! Den har premiär torsdagen den 26 januari, men vi svenskar kan se det dagen efter på netflix. Härligt! 😁

Likes

Comments

Många har gjort denna listan så varför inte jag också!? Jag älskar såna listor och jag är ett stort fan av otps, jag shippar väldigt många som jag bara tycker är så meant to be! Bara för att förklara vad OTP betyder för er som inte vet. Det står för one true pairing = OTP = absolut favoritpar! Måste även varna er om att det kan finnas spoilers, så läs på egen risk.

1. Ditt första ship?
Nathan & Haley.

2. Dina topp 3 ships genom tiderna?
Nej, nej, nej, det här är för svåååååårt! Bara välja TRE? Omöjligt. Men jag försöker. Killian & Emma (Once Upon A Time), Enzo & Bonnie (The Vampire Diaries) och Nathan & Haley (One Tree Hill). Tre av de bästa ships genom tiderna! ❤

3. Vad är ditt OTP just nu?
Killian/Emma och Enzo/Bonnie! Otp, otp, otp, otp!!!! 😍❤

4. Vad är ditt NOTP just nu?
NOTP är motsatsen till favoritpar = alltså jag shippar dem inte. Nu till att svara. Nej, jag har inget emot nåt par faktiskt. Eller jo, det är ett rykte som går runt just nu om att Elena kanske slutar upp med Stefan trots allt!? Nej, nej, bara nej! Missförstå mig rätt! Jag har alltid shippat Stefan & Elena och en stor del av mig kommer alltid att göra det även om jag har accepterat sen i slutet av säsong 5 att Damon & Elena blir endgame - och att jag faktiskt hejar på dem nu. För det har gått alldeles för långt nu för att gå tillbaka igen till Stefan och Elena. För mycket har hänt sen de gjorde slut i början av säsong 4. Så bara nej. Hoppas inte det! Om vi var i säsong 4 så skulle jag självklart ha hurrat, men nu är vi på säsong 8 och som sagt så har det hänt alldeles för mycket nu för att jag ens skulle hurra.

5. Hur känner du för kärlekstrianglar?
De kan göra mig så jäkla frustrerad ibland men så länge det slutar som jag vill och så länge de gör det bra så är jag mer än okej med dem. Se bara till att inte dra ut på det för länge så att det blir uttjatat - som med Damon, Stefan och Elena 😉

6. Berätta om en favorittriangel från tv.
Nathan/Chris/Haley (OTH) var min första introduktion till en kärlekstriangel, men den är ingen favorit. Många gånger ville jag bara slå Chris för att han stötte så på Haley och Haley för att hon krossade stackars Nathans hjärta. Min favoritkärlekstriangel är nog Neal, Killian och Emma (OUAT). Just för att det aldrig var nåt tvivel om vem hon skulle bli ihop med i slutändan och för att den tog slut fort vilket var bara skönt haha 😉

7. Har du någonsin shippat dig själv med en karaktär?
Jo, det har väl hänt, men inte på allvar. Så störd är jag ju inte! Jag har mest bara drömt att jag är hon, inte mer än så. Tex att jag fantiserar att jag är Bonnie pga Enzo. Det är ungefär så bara.

8. Har du många ships som aldrig blev tillsammans?
Nej, jag shippar oftast dem som i slutändan faktiskt blir tillsammans. Men jag har några par som inte slutade upp tillsammans och det suger alltid när sånt händer 😓.

9. Shippar du några karaktärer som aldrig har träffats?
Nej, inte direkt. Jag måste se kemin först för att ens kunna shippa :)

10. Berätta om din favoritkyss från tv.
En mycket omöjlig fråga! Jag har alldeles för många favoritkyssar. Eller vad fan, jag väljer första kyssen av båda Killian/Emma och Enzo/Bonnie! Därför bara 😍! Titta ovanför.

11. Har du någonsin blivit besviken när ditt ship äntligen blev ihop?
Nej, faktiskt inte. Jag blir aldrig besviken. Eller jo, det har väl hänt ett par gånger, men det är oftast mer bara att jag kanske tycker de blivit lite tråkiga på senare tid men jag brukar shippa dem fortfarande ändå. Jag är väldigt lojal när det gäller ships som jag shippat sen första stund 😊

12. Har ett ship någonsin krossat ditt hjärta?
Oh ja, måååååånga gånger!!! Både för att de inte slutade upp tillsammans, gjorde slut, en av dom dog eller de bara hade hjärtskärande ögonblick. Då snackar jag om tex Jake/Katie (hon dog), Kol/Davina (hon dog och sedan sa de farväl på riktigt), Stefan/Elena (de gjorde slut för gott), Francis/Mary (han dog), Lincoln/Octavia (han blev avrättad), Killian/Emma (när hon dödade honom eller när de sa farväl), Enzo/Bonnie (när han var tvungen att stänga av mänskligheten), Nathan/Haley (när hon stack på turne eller när de nästan skiljde sig), Jason/Charlie (när hon var tvungen att döda honom), ja många! Oj, märker ni ett mönster? Döden. Men ja annars, jag HATAR när sånt händer. Jag vet att allt bara är fiktivt men ändå! Jag hatar det!

13. Hur känner du för ”will they/won’t they?”
Jag älskar det om det slutar upp med att de blir ihop. Jag har bra tålamod eller ja oftast för det kan ju hända att jag blir så frustrerad och bara "Men bli ihop då NÅN GÅNG!!!". Jag har inget bra tålamod om det aldrig händer nåt. Jag tittar på er, Walter/Paige (Scorpion) och Bellamy/Clarke (The 100). Då hatar jag det absolut.

14. Har du någonsin ”shippat vid första ögonkastet”?
Nästan alltid! De flesta som jag numera shippar har jag shippat sen första stund de sågs :)

15. Berätta om ett ship som du ogillade först.
Stefan och Caroline! När jag fick veta att det kanske skulle bli nåt mer än bara vänskap, var jag sååå emot det. Jag var så arg! Jag älskade att de var bästa vänner. Men mer än så? Bara nej, nej, nej! Det skulle ju bara bli förstört. Tills jag såg säsong 6, då började jag plötsligt gilla dem som mer än bara vänner. Då insåg jag att man inte borde döma innan det hade hänt. Missförstå mig rätt. Skulle jag välja mellan Klaus och Stefan, så vinner Klaus ALLA gånger. Men jag har accepterat nu att de två, Klaus och Caroline, aldrig kommer att hända tyvärr. Och nej, Stefan och Caroline är inget otp för mig. Jag bara gillar dem, inte mer 😊.

16. Berätta om ett par som du har slutat shippa romantiskt.
Finns många! Anledningen är alltid att det har kommit nåt bättre par. Tex så shippade jag Jeremy och Bonnie. Men nu tokälskar jag Enzo och Bonnie (som sagt, oooootp!!!) och jag kan nu absolut inte tänka mig henne med nån annan längre än han. Detsamma med Tyler och Caroline när Klaus kom. Finns många mer men som jag inte kan komma på just nu.

17. Prata om ett ögonblick som fick dig att ifrågasätta ett helt ship.
Nej, eller jag vet inte. Det är verkligen inget jag har tänkt på, om jag ska vara ärlig! Jag brukar oftast vara lojal mot alla ships ändå tills slutet 😊

18. Berätta om ett ship som du känner dig ensam i att shippa.
Vet inte. Kanske Walter och Paige? Det känns som om bara jag shippar dem och inte nån av er läsare 😂

19. Finns det ett ship som du bara inte fattar (även om du inte har något emot det)?
Bra fråga! Jag vet faktiskt inte! Inget jag har tänkt på, heller. Jag återkommer när jag vet, haha.

20. Vilket av dina ships förtjänar bättre manus?
Klaus och Caroline. Jag önskar att de hade kunnat göra mycket mer med dem än bara en hookup, till och med faktiskt para dem på riktigt!

21. Shippar du mest par som är canon?
Ja, alltid. Jag tycker att det är rätt meningslöst att shippa två personer som man känner på sig aldrig kommer bli ihop ändå oavsett. Jag är oftast bra på att märka om det kommer bli nåt eller inte som tur är ;)

22. Har du någonsin shippat ett par INNAN du ens började titta på tv-serien, p.g.a. gifs och liknande?
Åh ja, mååånga gånger! Ett exempel är Enzo och Bonnie. Jag började shippa dem redan när gifs kom från deras kyss i 7x05 (se här under). Men det fick mig ändå inte att ta upp TVD igen. Tills i 7x22 när Enzo gav en förbannat fin kärleksförklaring till Bonnie (jag såg scenen i gifs på tumblr). Då kände jag bara att "Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och se ikapp! Jag vill se vad som händer med dem!" och vips så var jag ikapp. Nu är jag heeeelt galen i dem! Eller nej, rättare sagt är jag besatt av dem. Det finns miljoner mer men som jag inte kan komma på nu.

23. Har du märkt ett mönster i ditt shippande? Finns det en romantisk dynamik som du känner dig mer dragen till?
Nej, för mig är det alltid blandat. Men jag har även märkt ett mönster allt oftare: döden. Hälften av mina otps innebär alltid död, oops. Och sen så shippar jag oftast heterosexuella par, just för att det ändå inte finns särskilt många homosexuella par i tv världen. Men det finns självklart några som jag shippar! Som tex Alex och Maggie från Supergirl, Aidan och Josh från The Originals, Scotty och Kevin från Brothers and Sisters osv.

24. Har du lätt för att shippa par?
Verkligen. Det beror på kemin. Skriker det bara så om deras kemi, då shippar jag dem direkt. Som tur är slutar det oftast med att de faktiskt blir mina otps i slutändan ;)

25. Behöver du ett ship för att verkligen kunna njuta av en tv-serie?
Nej, det är absolut inget måste - men det underlättar ändå sjukt mycket med ett ship särskilt om det är en inte så intressant serie eller en serie som senare börjar bli tråkigt. Det underlättar mycket att ha nåt par att shippa :)

26. Nämn en fandom som inte har några ships.
Åh, bra fråga! Kanske Revolution? Där är det inte direkt så många ships och inte särskilt mycket utdelning, sorgligt nog! Särskilt Jason och Charlie 😔

27. Finns det en trope (=typisk grej) du ofta fastnar för vid shipping?
Jag är väldigt svag för när det börjar med lite bråk och sen blir de ihop trots att de tror att de aldrig skulle bli kära i varandra. Eller att de har en connection. Och så klart, viktigast av allt: kemin och om de passar ihop 😊.

28. Gillar du och använder ship-namn?
Båda ja och nej. Det beror på. Ibland skriver jag båda namn, ibland skriver jag ship-namn. Kort sagt: Jag skriver vad jag känner för :)

29. Finns det ett fiktivt förhållande som du skulle vilja ha själv?
Nathan och Haley från One Tree Hill! De är det paret som verkligen håller ihop i torrt och vått oavsett vad som än händer!Detsamma med Jim och Melinda från Ghost Whisperer. Båda äktenskap vill jag ha! 😁😍

30. Om du fick ändra en sak på ditt OTP, vad skulle det vara?
Ingenting, faktiskt. Jag är nöjd än så länge med nästan alla mina otps. Jag vill inte ändra på nåt. Eller jo kanske en sak med Enzo och Bonnie. Ibland önskar jag att vi hade fått se dem utvecklas från vänner till par istället för bara direkt till att vara ett par genom framtidsvisioner, som det de gjorde i säsong 7. Ja ni TVD-tittare förstår vad jag menar. Men gjort är gjort. Som tur är så är jag ändå så jäkla nöjd med att de skapade Bonenzo och vad de har gjort med dem. Seriöst, de är bara så perfekta och fina tillsammans 😍

Likes

Comments

Ny trailer kom i förra veckan och det exploderade bokstavligt på hela Facebook, Twitter osv - och var den snabbväxta trailern hittills eller hur man ska säga det! Så stor är allas hyper! Inklusive min!

Jag vet seriöst inte hur många gånger jag har sett trailern nu, ja för många gånger. Bara för att jag längtar så sjukt jäkla mycket! Vi har även fått ett datum också. Den 4 april har säsong 5 premiär på Fox och den kommer att sändas på TV3 också, hoppas att de sätter ett datum där snart!

Än idag är det fortfarande helt ofattbart att serien faktiskt kommer tillbaka igen efter snart 9 år. Det är den bästa gåvan man kan få! Jag är evigt tacksam!!! ❤❤❤

Likes

Comments

Precis som varje år så har jag alltid nyårslöften, de är ofta samma år efter år - oftast rätt meningslösa löften som tex att dricka mer vatten, börja träna osv. Men i år blir det helt andra löften som är viktiga, bra och mål.

1. Bli klar med alla avslutade serier som ligger under serier jag ligger efter med. Och då menar jag dom som inte får flera säsonger. Detta för att bocka av listan. Hoppas att jag lyckas. Jag har alltså 10 serier (räknar med Teen Wolf också då den slutar i år). De tio serier är Beauty and the Beast, Buffy the vampire slayer, Dawson's Creek (håller på med den just nu i viaplay), Greek, Desperate Housewives, Friday Night Lights, Fringe, Revenge, Teen Wolf och White Collar.

2. Börja laga mat istället för att vara så jäkla lat och köpa färdiglagade matlådor xD

3. Hålla lägenheten i ordning hela tiden. Jag har för lätt att stöka ner igen bara ett par dagar efter jag har städat haha!

4. Göra lägenheten färdig!!!! Jag bytte till lägenheten mittemot min gamla lgh i april 2016 och jag har FORTFARANDE INTE fixat tex gardiner. Jag har alltså två fönster utan gardiner och det ser verkligen tråkigt ut utan! Det finns mer som jag inte kan komma på just nu.

5. Ta körkort!

6. Gå mer på bio. Jag säger alltid detsamma år efter år, men i år ska det bli verklighet!

7. Börja äta mer nyttigt, ät mer frukt - och godis/chips/läsk bara på helger!

8. Skriva mer i bloggen.

9. Göra mer vloggs.

10. Börja träna eller hitta nåt annat aktivitet 1-2 gånger i veckan.

11. Köp mindre onödiga saker och istället spara pengar till...

12. ....en speciell, mycket viktig sak som jag inte vill tala om förrän det blir verklighet och så körkort självklart.

Likes

Comments

Varför inte ett inlägg till? Jag har lust! Näst ut är Jim och Melinda från Ghost Whisperer. Ett av de bästa tv-paren nånsin och också ett av få som aldrig har gjort slut en enda gång under hela fem säsonger, men å andra sidan är de ju gifta så det är inte konstigt ;)

Man kan se hur mycket de älskar varandra och jag älskar att de är så beskyddande över varandra, särskilt Jim med Melinda. Jag älskar också att Jim inte ens tvekar om att Melinda kan se spöken och att de alltid delar det tillsammans, alltså att de kan sitta och prata om det i timmar. Och jag älskar att han har inget problem alls med att hon pratar om spöken. Det är en stor del av henne och det skrämmer inte iväg honom. Och han skulle göra allt för henne. Därför älskar jag dem ihop så mycket. Jim är en perfekt make, vem vill inte ha en sån? Och de har gått igenom så mycket tillsammans också. Usch, jag kommer aldrig att glömma att Jim faktiskt dog på riktigt, det var väldigt hjärtskärande och jag grät mycket men sedan kom han tillbaka in i nån annans kropp (han vars kropp som heter Sam), bara allt för kärleken till Melinda. Sams kropp med Jims själ (men vi behöll samma skådis). De liksom fick en ny chans. Och som om det inte blev bättre, så visade det sig att hon blev gravid med Jims barn innan han dog. Så de har en lilla Jim, inte en lilla Sam. Hur fint är inte det?! 😍❤

Likes

Comments

Jag tror att jag ska försöka med ett inlägg på måndagar med favoritpar eller ett par gånger i veckan. Varför inte? Det är roligt! Jag tjuvstartar redan nu istället för imorgon. Nästa ut är Barbie och Julia från Under the Dome :)

Jag har shippat dem ändå sen deras första scen när Julia frågade Barbie vem fan han var och han presenterade sig som Barbie och hon bara log och sa "Barbie?" och han sa "Det är ett smeknamn" och kemin fanns där fast de stod på avstånd. Då bara visste jag direkt att det skulle bli de två och att jag skulle älska dem mer och mer vilket jag också gjorde.

De är bara så finfina tillsammans! Jag älskar att när Barbie väl börjar umgås med Julia så börjar han förändras till det bättre även om han egentligen varit en bra man redan innan. Han hade bara råkat hamna i trubbel. Jag älskar också att han är alltid så beskyddande över henne och att han också kan vara sig själv med henne. Och de är ett riktigt bra team när de jobbar tillsammans! Och för att inte tala om vilken fantastiskt fin kemi de har också! Han har också räddat henne så många gånger och hon har räddat honom tillbaka. Man kan se hur mycket de älskar varandra och hur de gör allt för varandra. Det är därför de är ett av mina favoritpar! ❤

Likes

Comments

Igår gick jag på bio och såg äntligen den efterlängtade Passengers med Chris Pratt och Jennifer Lawrence i huvudrollerna - och jag verkligen tokälskade den!!! En grymt bra, underbar, episk, sexig och emotionell film som jag lätt kommer att se tusen gånger till! 👌

Ska jag vara ärlig så gick jag in med rätt skyhöga förväntningar. Som tur är kom jag ut med ett stort leende på läpparna, så nöjd var jag verkligen! Filmen var ett alldeles utmärkt val att inleda det nya året med och som mitt första biobesök i år! Jag var alldeles mållös när eftertexterna väl rullade. Så bra var den verkligen! Så klart, jag är svag för episka kärlekshistorier vilket den till största del av handlingen är. Jag tror ärligt talat att den blir en ny Titanic för mig. Titanic har jag faktiskt sett över 200 gånger, kanske till och med 300 (nej, det här är inget skämt). Jag känner på mig att det kommer bli likadant med Passengers ;)

Passengers har många fantastiska effekter också, särskilt i poolen med Aurora när de för ett ögonblick förlorar gravitation! Så otroligt coolt gjort! Jag bara satt där och gapade, så bra gjort var det! För att sammanfatta filmen kort: En fantastisk kärlekshistoria med ett känslomässigt slut. Pratt och Lawrence är helt perfekta i rollerna, båda individer och som ett par. De var SÅÅÅ bra! Inte undra på varför de är två av mina favoritskådisar. Och de hade så otroligt bra, äkta och trovärdig kemi också. Jag rekommenderar den verkligen, särskilt om ni älskar en bra kärlekshistoria!

Resan för två passagerare ombord på ett rymdskepp, som transporterar dem till ett nytt liv på en annan planet, tar en livsfarlig vändning när deras stasiskapslar av någon mystisk anledning väcker dem 90 år innan de når sin destination. Medan Jim och Aurora försöker lösa mysteriet bakom det tekniska felet, börjar de bli förälskade i varandra, utan att kunna motstå attraktionen som finns mellan dem. Samtidigt hotas deras liv av att skeppet håller på att haverera och av sanningen bakom deras för tidiga uppvaknande.

Likes

Comments

I förra veckan bestämde jag mig för att ge Timeless en chans - och åh jösses, vad bra den är!!! Vad jag önskar att jag hade sett den tidigare, men bättre sent än aldrig! Jag är så otroligt glad att jag gav den en chans. Inte för att jag inte ville se den, men jag har för många serier att hålla koll på så jag gav liksom inte den en chans därför. Men jag är glad att jag gjorde det till slut! För jäklar vad bra den är! Jag har sett sju avsnitt nu och jag har lärt mig lite nya historia nu - som det om luftskeppet Hindenburg och Ian Fleming till exempel (han spelas förresten av Sean McGuire som spelade Robin Hood i OUAT). Jag visste inte att det var han som skapade James Bond och jag visste aldrig nåt om Hindenburg heller. Så jag har lärt mig nåt nytt nu. Det kommer ett nytt avsnitt till viaplay på tisdagar ;)

Jag älskar storyn som serien kommer med, jag tycker den är så otroligt jäkla spännande! Jag sitter som klistrad under varje avsnitt, jag kan nästan knappt röra på mig. Det är så spännande också att se vilka konsekvenser det kan ha av att förändra det förflutna. Och jag älskar alla karaktärer! Det är även kul att lära lite historia också. Och sen så har jag två fina ships - Wyatt/Lucy och Rufus/Jiya. Jag ser fram emot att se resten och jag hoppas verkligen att den får säsong 2! :D

En grupp osannolika hjältar reser genom tiden och jagar brottslingar i ett försök att bevara den amerikanska historien, vilket får oanade konsekvenser.

En annan som jag också gav en chans är Zoo. Eller egentligen, jag hade alltid velat se den sen den hade premiär 2015 men jag valde att vänta tills det fanns svensk text. Det var tack vare Billy Burke som jag ens visste om denna serien, han är nämligen med och en av huvudkaraktärer. Nu kom första säsongen äntligen ut på netflix för några dagar sen. Definitivt såg jag piloten direkt när jag såg att den hade kommit - och jag blev helt fast!!!

Den är så jäkla bra! Det är så otroligt spännande och man har så många frågor! Som tex varför börjar alla djur helt plötsligt anfalla till höger och vänster? Och hur kommer det sig? Hur började allt? Varför? Ja, såna frågor. Ett mycket spännande mysterium att följa, helt enkelt! Än så länge har jag bara sett två avsnitt. Och precis som med Timeless, så älskar jag storyn som serien kommer med! Jag ser fram emot att få svar på allt. Och jag gillar alla karaktärer! Jag har även två ships här också som jag hoppas på för jag såg kemin - Jackson/Chloe och Mitch/Jamie. Älskar ni djur, så tycker jag absolut att ni ska ta och se Zoo! Jag rekommenderar den verkligen! :D

När djurarter över hela världen börjar attackera människor försöker den kontroversielle zoologen Jackson Oz komma fram till orsaken bakom djurens plötsliga förändring.

Likes

Comments

Gott nytt år! Och hejdå 2016, hej 2017! ✨👋

Likes

Comments

Det är inte bara Riverdale som jag ser fram emot utan nämligen också Beyond! Den ser helt galet bra ut och jag har längtat sen trailern kom ut för drygt två månader sen! Allvarligt talat, jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har sett om denna trailern! Och den påminner så otroligt mycket om Kyle XY (en av mina favoriter och som jag fortfarande är så bitter över vars abrupt slut) vilket uppskattas! Nu börjar det ju närma sig med storm, den har premiär den 2 januari efter Shadowhunters! ;)

Likes

Comments

Jag har sen mitt senaste inlägg om hallmark-filmer hunnit se flera till! Varje år brukar jag se BARA 2 eller 3 julfilmer men i år har jag slagit rekord och sett 18(!!!!) julfilmer totalt! Och det är inte ens det värsta! Jag har fortfarande 13 till att titta på! Såvida inte om jag hittar flera till att lägga till listan ;)

Christmas Song

Den gillade jag! Här började kärleken med bråk och jag älskar sånt! Det är alltid så gulligt hur två personer först bråkar och sen blir kära i slutändan. Det finns kemi mellan dessa lärarna. Bra story. Mysig film som jag definitivt kommer se igen. Inte så mycket julkänsla, men bra film ändå. Finns att se på viaplay!

När två skolor slås samman måste de två musiklärarna tävla om vem som ska ha hand om musikundervisningen på den nya skolan. Och de gör det i en direktsänd musiktävling.

A Christmas Detour

Mysig film men definitivt inte en av de bästa och som jag definitivt inte kommer se igen - främst för att den räcker att ses bara en gång! Den handlar om hur två personer hittar en själsfrände i varandra. Mycket julkänsla, i alla fall för mig. Den såg jag på teven, men den går säkert att få tag i nånstans på internet för er som vill se.

En cynisk bartender hjälper en obotlig romantiker att ta sig hem för att träffa sin blivande mans föräldrar när en snöstorm leder till att deras flyg måste dirigeras om.

Family for Christmas

Ännu en okej film. Väldigt mysig julkänsla fick man definitivt! Men jag irriterade mig lite på Hannah ibland, särskilt när hon förflyttades till ett annat "tänk om"-liv. Hur hon betedde sig då gillade jag inte. Men annars i övrigt var det en okej film med en tillräckligt bra julkänsla som jag absolut kan se igen i framtiden. Den såg jag också på teven.

Journalisten Hannah funderar på hur livet skulle ha blivit om hon hade stannat hos sitt livs kärlek, Ben. Jultomten förflyttar henne då till ett liv där hon och Ben har familj. Hannah tvingas hantera vardagens förvecklingar med make och två döttrar.

Christmas Confessions

Bra och mysig julfilm! Jag gillade huvudrollen, det är samma tjej som spelade syrran i serien Chuck. Det var kul att se henne i en film. Annars har jag inte mycket mer att säga än att jag gillade filmen. Helt okej julkänsla. Den såg jag också på teven.

Beth är en arbetslös skådespelare i New York, men när julen närmar sig är alla vänner borta. Hon återvänder till den lilla hemstaden hon lämnade 10 år tidigare och upptäcker att den är helt annorlunda. Det finns chans till jobb - och till romantik!

The Mistletoe Promise

Den älskade jag!! En av de bästa julfilmer jag sett av de 18 totalt! Huvudrollerna spelades dessutom av två av mina favoritskådisar - Lemon från Hart of Dixie och Scotty från Brothers and Sisters! Jag älskade deras kemi, gnistorna slog om dem och jag gillade storyn jättemycket! Och jag fick mycket julkänsla av den! Den kommer jag definitivt att se om och om igen! Den såg jag på teven.

Två främlingar som ogillar julen bestämmer sig för att låtsas vara ett par för att förenkla problem som kommer med högtiden. Men tiden de spenderar tillsammans får dem att se magin i julen.

Christmas under Wings

Ännu en film som jag älskade! Också en av de bästa julfilmer jag sett av de 18 totalt! Fick också mycket julkänsla av den. Och kemin mellan Andy och Lauren var jättefin. Fantastisk story. Väldigt mysig film som jag utan tvekan kommer att se om och om igen! Finns att se på cmore.

När läkaren Lauren inte får den åtråvärda tjänsten hon sökt tvingas hon ta ett jobb i en avlägsen småstad i Alaska, något hon inte är så sugen på. Men väl där visar sig staden vara en härlig plats, och Laurens humör blir ännu bättre när hon träffar den charmige Andy.

12 Gifts of Christmas

Ännu en film som jag älskade! Också en av de bästa julfilmer jag sett av de 18 totalt. Kemin mellan Anna och killen var fin (en bonus också att han är toksnygg!!) och storyn var helt underbar! Väldigt mysig film som jag definitivt kommer se igen! Fick dock inte särskilt mycket julkänsla av den, men den är ändå fortfarande en av de bästa julfilmer jag sett! Finns att se på cmore.

Anna vill arbeta som konstnär, men hon har svårt att försörja sig på sitt drömyrke. När hon i stället satsar på en karriär som personal shopper blir hennes första kund en attraktiv man som behöver hjälp med att handla julklappar till släkten.

A Prince for Christmas

Och ja jag måste säga det här igen: ännu en film som jag älskade! Även också en av de bästa julfilmer - och kungliga - jag sett! Kemin mellan Duncan och Emma var helt perfekt och man såg direkt att de hörde ihop under första ögonkastet. Mysig julkänsla här! Fin story! Och mysig film! Finns att se på cmore.

Duncan är prins i ett litet europeiskt land och bortlovad till en kvinna han inte älskar. För att undkomma äktenskap flyr han till en amerikansk småstad. Där möter han den hårt arbetande servitrisen Emma och det uppstår starka känslor mellan dem.

My Christmas Dream

Mysig film med inte så mycket drama vilket uppskattades mycket - även om jag egentligen har inget emot drama i filmer. Men det var faktiskt lite skönt för en gångs skull som omväxling med ingen drama. En mycket lättsam film! Jag älskade storyn, jag älskade kärleken och jag älskade slutet. Mycket julkänsla fick man också av den! Jag rekommenderar den verkligen! Jag såg även den på teven.

En manager för ett shoppingcenter vill skapa ett fantastiskt skyltfönster med jultema. Hon ber en före detta anställd att hjälpa henne och de blir kära. Plötsligt måste hon göra ett val mellan ett drömjobb i Paris eller stanna kvar med killen hon älskar.

Hearts of Christmas

Bland topp 3 bästa julfilmer av 18 julfilmer jag sett! Jag verkligen tokälskade den! Jag älskade storyn, jag älskade kemin mellan Matt och Jenny, jag älskade all romantik vi fick, jag älskade karaktärerna, jag älskade julkänslan och jag älskade den lilla twisten i slutet om Jenny! Ja, kort sagt: jag älskade allt! Kommer lätt att se den om och om igen! Jag rekommenderar den verkligen varmt! Den såg jag också på teven.

När en älskad förman för en avdelning inom neonatalvård blir tvingad att gå i tidig pension bestämmer sig hennes unga kollega, Jenny, att förvandla den årliga julfesten på jobbet till en överraskningfest till hennes ära.

One Starry Christmas

Bästa julfilmen hittills!!! Bland topp 3 bästa julfilmer utan tvekan! Helt underbar och mysig film med ett mycket vackert slut! Den slutade precis såsom jag hoppades med tanke på att Luke var cowboy! Det var ett väldigt passande slut för denna filmen! Och den handlade mycket om äkta kärlek! Underbar kemi mellan de två också. Och inte så mycket julkänsla, men whatever! Den är ändå fortfarande en av de bästa jag sett, eller ja den bästa hittills. Än så länge, jag har ju fortfarande 13 till att se. Den såg jag också på teven. Jag rekommenderar den verkligen, verkligen!!! :D

Holly blir förkrossad när hennes pojkvän Adam ska åka på en affärsresa och lämna henne ensam över jul. Hon bestämmer sig för att överraska både Adam och hennes föräldrar med ett julbesök. Men ödet griper in och på bussen träffar hon Luke.

Likes

Comments

Riverdale är en ny serie från CW som jag verkligen längtar efter! Den ser ju riktigt bra ut - och den kanske blir en ny succé nu när TVD snart slutar? I sure hope so! För den är baserad på tidningarna med Archie och gänget som vi uppväxte med och som jag älskade, fast den ser mycket mörkare ut i serieform vilket jag faktiskt gillar. Jag ser verkligen fram emot den riktigt mycket! Den har premiär torsdagen den 26 januari, vi svenskar kan se det dagen efter :D

Likes

Comments

Då har jag gett mig in och kollat in Skam nu, en norsk webbserie! SKAM är en norsk ungdomsserie som handlar om en grupp tjejer som går första året på gymnasiet. Jag har seriedrottningen att tacka för tipset, men när hon tipsade om den så tvekade jag lite ändå med tanke på att jag redan har många serier att följa. Men så snackade många av mina döva bekantskaper på Facebook om hur bra den var i fredags och då var jag bara tvungen att bli en av dom döva att också kolla in den! ;)

Och jag blev som besatt efter redan ett avsnitt! Jag plöjade genom båda säsong 1 och 2 på svtplay i fredags och lördags! Jag var bara heeelt fast! I väntan på säsong 3 som släpps på svtplay i januari så ser jag om serien från början igen nu fast den här gången tar jag det lite lugnare nu. Jag har ju liksom sett båda säsonger färdigt. Och ja, så besatt är jag av den! Den är så otroligt beroendeframkallande! Och den är också så bra, så äkta, så bra välskrivet och har många viktiga storylines som är vanligt IRL och så är det BARA ungdomarna som står i fokus, typ några vuxna syns knappt till vilket jag älskar! ;)

Enligt seriedrottningen så ska tydligen klipp läggas upp i realtid och då varje fredag sammanfattas alla klipp i ett avsnitt. Så coolt, tycker jag! Om jag inte har fel, så slutade säsong 3 nyligen. Det ska dessutom bli säsong 4 som kommer i mars -17. Riktigt kul att den är så otroligt populär! Det är även populärt över världen också, så coolt! Jag har sett mycket om Skam på Twitter, tumblr och Youtube, så jag är inte direkt överraskad! Till skillnad från de andra så tänker jag vänta på säsong 3 med svensk text, den släpps på svtplay i januari. Inte alls långt kvar dit, jag längtar!!! ;D

Likes

Comments

Nu ska jag skriva ett roligt inlägg - nämligen årets 5 bästa nya serier (med det menar jag alla som hade premiär i år). Senare i veckan ska jag lista årets 5 bästa äldre serier (som har minst två säsonger och uppåt). Kul va? De flesta bloggar har redan gjort det här, så varför inte jag också? Och det är också utan inbördes ordning då det är aldrig lätt att ranka ;)

Containment är på riktigt den mest känslosamma serien på 13 avsnitt som jag nånsin har sett i hela mitt liv och jag menar det verkligen! Jag gråter alltid nån gång i varje avsnitt, men mest 9-13 som är de sorgligaste avsnitt! Det som gör denna serien riktigt intressant och realistiskt är alla olika perspektiv som vi får se mitt under all kaos och även de rimliga farhågor och ilska som människor på insidan av staden känner och så vidare. Man känner verkligen med dem alla. Det finns till och med lite romans.

Man får även följa en röd tråd där man får veta hur virus kom till, vem som har skapat det, vem som egentligen är patient zero och så. Riktigt spännande story, verkligen. Och för att inte tala om skådespeleriet som är GUUUULD i denna serien! Särskilt Chris Wood som spelar Jake och David Gyasi som spelar Lex. Fast vem försöker jag lura? ALLA är fantastiska i deras roller. Wood, Gyasi, Christina Marie Moses, Claudia Black, George Young, Kristen Gutoskie, Trevor St John osv.

Och som ni redan vet, så blir det ingen säsong 2. Men den har alltid varit menat som en limited series ändå (självklart med en möjlighet till säsong 2). Som tur är så tycker jag att den har ändå slutat bra. Det är ett tillfredsställande slut. Det är inte direkt en cliffhanger, typ "omg vi måste ha säsong 2" utan mer ett "vad händer nu?"-slut. Jag rekommenderar er verkligen att se denna serien!!!!

Självklart måste Shadowhunters komma med i årets 5 bästa nya serier också! För det är den verkligen! Jag är ett stort fan av böckerna och hade bara längtat sen man fick veta att den fick ny chans och skulle bli en serie istället då filmen floppade och jag blev verkligen inte ett dugg besviken!

Serien levde upp till mina förväntningar och jag var positivt överraskad över hur de lyckades göra den så bra och så nära böckerna även om de också har tillagt nya saker som inte har hänt i böckerna. Och som om det inte var nog, så har alla par, jag hejar på, kemi! Tack och lov! Då snackar jag om Jace/Clary, Alex/Magnus och Simon/Isabelle. Även de som inte är ett par har också kemi. Jag hade inte kunnat tänka mig en bättre casting och en bättre kemi!

Jag ser fram emot säsong 2 med spänning som har premiär den 2 januari 2017! Inte långt kvar dit!

Netflix fortsätter att leverera bra serier och den här är inget undantag! Stranger Things var en positiv överraskning! Så bra att jag bara inte kunde sluta titta! Jag bara måste se ett avsnitt till. Ett avsnitt till! Ett avsnitt till! Hela tiden. Och vips så var jag plötsligt klar! ;)

Serien är helt otrolig! Så spännande, så bra, beroendeframkallande, mystisk och skrämmande serie. Netflix har beskrivit den som "ett kärleksbrev till 80-talsklassikerna som fångade en generation". Ja, det märks verkligen att serien typ är en slags nostalgisk tripp till gamla skräckfilmer och skräckserier när de som allra är bäst och att den är inspirerad av bland annat Stephen King och Steven Spielberg - två av mina favoriter.

Winona Ryder briljerade fullkomligt och även pojkarna och Eleven var GULD också! Jag älskade storyn, jag älskade all mystisk, jag älskade karaktärerna, jag älskade spänningen och ja jag älskade i princip allt! Jag längtar efter säsong 2 som kommer nästa år!

11.22.63 var också en positiv överraskning! Jag älskade idén om att resa tillbaka i tiden för att förhindra ett mord på presidenten John F. Kennedy. En mycket bra och spännande story att följa. Jag tyckte också att de hade lyckats jättebra med miljön. Det var väldigt färgstarkt och man kunde se tydliga skillnader på nu- och dåtiden, det var mycket bra gjort!

Serien är också ganska mörk och har många twistar, det är bara så typiskt Stephen King och det är därför jag älskar hans verk. Han vet alltid vad han gör. Och det är många begåvade skådisar med - bland annat James Franco som spelar huvudrollen, Josh Duhamel, Chris Cooper, T.R Knight osv. Många tummar upp för det!

Du kan inte förändra det förflutna och det är lektionen som vi får av denna serien. Vi lär av våra misstag. Allt händer av en orsak, till att skapa en bättre eller en värre framtid. Det är en sådan kraftfull story, historiska fakta, kärlek och action och tidsresor, allt i en och samma serie. Inte alls svårt att förstå varför jag har den med i årets 5 bästa nya serier ;)

Och sist men inte minst så har vi Shooter som jag också blev positivt överraskad av. Än så länge har det bara gått fyra avsnitt men den får ändå vara med! Nytt avsnitt på onsdagar på Netflix :)

En före detta marinsoldat som också är en grymt duktig krypskytt, som spelas av Ryan Phillippe, blir falskt anklagad för mordet på presidenten. Serien bygger på filmen med samma namn från 2007 med Mark Wahlberg i huvudrollen. Enda skillnaden är att det här är en serie som får fördjupas med mycket mer bakgrundhistoria på 12 avsnitt (ca 8 timmar) än en film på två timmar. Spännande story med Bob som försöker ta reda på vem den verkliga skyttaren är, varför, att rentvå sitt namn och samtidigt som han också gör allt för att skydda hans familj. Jag tokälskade piloten och sen dess har jag bara längtat efter nytt avsnitt varje vecka. Det första jag gör på onsdagar är att se det nya avsnittet :)

Även Shantel VanSanten, känd som Quinn i One Tree Hill, är med i serien. Hon spelar Ryans karaktär Bobs fru Julie. Många andra bra skådisar också, bland annat Phillippe, Cynthia Addai-Robinson, Omar Epps, Eddie McClintock osv. Kort sagt, så rekommenderar jag er att se Shooter!

Två andra som inte kom med: The Shannara Chronicles och No Tomorrow.

Likes

Comments

Det blev ett spontant biobesök nyss för mig - och det blev naturligtvis den efterlängtade Fantastic Beasts and where to find them! Och allt jag har att säga just nu är woooooooow!

Den var freakin' fantastisk! Så jäkla bra! Jag älskade verkligen varenda minut och det finns mycket humor också som jag tokälskade. Jag skrattade jättemånga gånger och särskilt vid ett tillfälle hade jag faktiskt ett skrattanfall för den scenen var så förbannat jäkla rolig. Det måste vara första gången nånsin detta hände på bio? Tack och lov var vi bara fem personer av 164 platser där när jag hade skrattanfall, haha! Det hade varit pinsamt om det faktiskt var fullt med folk där. Men hur som helst... Fantastisk story, otroliga effekter, den är full av mycket magi och action, många fantastiska och vackra varelser, många makalösa skådisar som tex Eddie Redmayne och Dan Fogler, till och med karaktärer som de spelar osv. Det var också en trevlig överraskning att se Johnny Depp vilket också slutade i en twist som jag tokälskade. Jag visste att han skulle vara med i uppföljaren, men jag trodde inte att han skulle vara med redan nu. Det var också underbart som fan att komma in i Harry Potter världen igen! 👌

Och jag fattar inte att jag säger det här, men jag tycker nog nästan mer om den än HP filmerna! Jag bara gör det, helt enkelt. Jag ser fram emot att se de kommande uppföljarna! Kan de komma lite snabbare, tack!!!?

Under ett uppdrag att dokumentera magiska varelser anländer magizoologen Newt Scamander till New York. Där ställer några förrymda vidunder som var i professor Scamanders vård och den besvärlige mugglaren Jacob Kowalski till problem som allvarligt kan påverka både trollkarlarnas och mugglarnas värld. Fantastiska vidunder och var man hittar dem är är en bok i boken skriven av J.K Rowling, författaren till böckerna om Harry Potter. Historien, som utspelar sig sjuttio år före Harry Potters äventyr, bygger på den bok av Professor Scamander som är obligatorisk läsning för alla förstårselever på Hogwarts.

Likes

Comments

Det är väldigt vanligt med dödfall i många serier, särskilt i såna som Greys Anatomy, The Walking Dead, The Vampire Diaries, The Originals osv där alla dör som flugor. Nu tänker jag tala om fem dödfall som jag för alltid kommer att minnas och fortfarande inte har kommit över - för att jag blev antingen så chockad, förbannad eller jätteledsen eller lite av varje och det är jag än idag! Varning för spoilers från The Walking Dead, The 100, Containment, One Tree Hill och Greys Anatomy om ni inte är helt ikapp! :)

BARA VARFÖR???????? Varför var de tvungna att döda Lincoln? Varför!? Han var en av mina största favoriter i serien och han och Octavia var mitt huvudfavoritpar! Fy fan, vad förbannad och ledsen jag blev när Pike sköt honom! Även om scenen på ett sätt var coolt gjort och även snyggt gjort i slowmotion och allt... Men ändå... Och det värsta var att Octavia stod och såg på hur hennes älskade sköts i huvudet. Det var så hemskt!!! Och jag saknar Lincoln så fruktansvärt mycket! :((((

Oh my god, jag minns första gången jag såg det SÅ VÄL!!! När Dan stod där med en pistol och började sikta med den på Keith, då bara skrek jag! Jag bara visste att han skulle skjuta honom där och då. Och det gjorde han! Jag bokstavligt talat bara satt där och gapade av total chock. Jag reagerade knappt, jag grät inte ens. Jag kunde inte tro det, jag kunde inte tro att Dan just sköt Keith. Jag försökte inbilla mig att det bara var en dröm. På riktigt. Inte förrän nästa avsnitt som jag insåg att det var ingen dröm, då brast jag och bara grät non-stop i hela avsnittet!

Oh my god, jag minns säsongsfinalen så väl! Jag grät under varenda minut av avsnittet. Jag kunde inte förstå att Lexie faktiskt dog. Jag var så chockad! Varför hon? Och för att inte tala om den sorgliga men fina scenen med Mark och Lexie just innan hon dog mitt framför näsan på honom. Var ett vrak här också och slutade inte gråta i flera timmar efteråt. Och det allra värsta var att när säsong 9 kom så såg Mark oskadd ut. Men så plötsligt hamnade han i koma och, på hans order, när det hade gått en månad utan att han vaknade så skulle de dra ut sladd och allt - och då dog han! Say what? Det var som ett slag i magen! Jag var helt förstörd och så ledsen. Allt det hände bara på två första avsnitt av säsong 9. Men på ett sätt finns det en liten tröst också för mig: nu är Mark och Lexie åtminstone med varandra i himlen! 💔

Fy fan, vad ledsen jag var att Katie dog. Jag ville verkligen att hon skulle klara sig, men jag visste att hon inte skulle göra det. Det skulle vara helt ologiskt om hon gjorde det. Hon var ju smittad, så det fanns ingen diskussion om hurdan hon skulle dö eller inte. Viruset var för snabbt för att hinna hitta ett botemedel. Katie låg och skakade, hade anfall, blod överallt i ansiktet och dog slutligen i Jakes armar. Det var riktigt obehagligt och hemskt att se på! Och jag var ett jäkla vrak och kunde inte sluta gråta i ett par timmar efteråt. Varför kunde Jake och Katie inte haft ett lyckligt slut!? Varför! De hade en av de vackraste men sorgligaste kärlekshistorier! 😭💔

BARA... VAAAAARFÖR!? Jag blev så jävla chockad, ledsen och förbannad på en och samma gång! Men mest chockad! Chockad över att de faktiskt tog död på Glenn och chockad över det sättet som han dog på. Han dog väldigt brutalt, det ena ögat hängde ut och sedan blev hans huvud helt mos. Och hans "I'll find you, Maggie" dödade mig som fan! Jag bara grät, grät och grät och jag på riktigt skakade av chock. Jag grät till och med i fleeeera timmar efteråt. Glenn har varit med sen allra början och nu sju säsonger senare dog han. Jag var för chockad för att kunna fortsätta titta och det är jag än fortfarande. Jag har inte sett de andra avsnitt som kom efter och jag vet inte ens om jag ska göra det heller. Glenns död och HUR han dog är det värsta som jag nånsin har sett på tv!!!! Seriöst!!! 😭😭😭

Likes

Comments

1. Den karaktär som jag blev kär i först.
Till skillnad från alla andra som skulle svara Damon, så blev jag faktiskt kär i Stefan först. Han kom ju liksom först in i serien ;)

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.
Klaus! När han först kom så hatade jag honom verkligen och ville bara att han skulle dö! Han var ju hemsk och så dödade han Jenna och härmed förstörde ett av mina favoritship - Alaric och Jenna. Men sen kom säsong 3 och det var runt avsnitt 9 när jag såg hur taskig Mikael var mot Klaus som jag helt plötsligt förstod varför han gjorde som han gjorde och varför han var som han var. Allt han bara ville ju ha var en familj. Sen dess har jag bara älskat honom. Usch vad det sög i början när han lämnade serien för att istället ha en egen serie, The Originals. Där är han fortfarande lika fantastisk och också fortfarande den största favoriten hos mig! 👌

3. Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om.
Jadu, bra fråga!? Jag vet faktiskt inte. Jag tycker inte så mycket om Matt längre, men alla tycker ju inte om honom heller så jag kan inte svara honom. Hmmm! Ja, jag vet faktiskt inte xD

4. Den karaktär som alla hatar men som jag tycker om.
Jag vet inte om nån hatar Seline? Hur som helst, så tycker jag om henne.

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre.
Tyler får jag nog svara. I början hatade jag honom när serien först kom men då började han umgås med Caroline och då tokälskade jag honom. Tills han blev en hybrid, det var då nån gång efter det som det gick ner. Sen dess har jag inte brytt mig alls om honom.

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha” (alltså kyssa)
Enzo alla gånger! 😍

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.
Vad är det för fråga? Bonnie, så klart! Hon får ju kyssa Enzo ;) Och sen är hon också en badass häxa, det vill jag vara!

8. Den karaktär som jag vill slå till.
Damon. Seriöst, han är verkligen inte min favoritperson just nu i säsong 8. Även Alaric också sen han dödade Damon utan en tanke på hur Stefan och Elena skulle känna sig.

9. Ett par som jag älskar.
Enzo och Bonnie ALLA GÅNGER! Lätt det bästa paret nånsin i hela serien! Jag älskar dem så himla mycket! Och sen har vi dessa par från tidigare säsonger: Klaus/Caroline, Jeremy/Anna, Alaric/Jenna, Alaric/Jo, Stefan/Elena, Stefan/Rebekah, Damon/Elena (av och till), Tyler/Caroline (innan Klaroline började), Matt/Rebekah, Silas/Amara, Elijah/Katherine, Nora/Mary-Louise, Damon/Rose osv.

10. Ett par som jag hatar.
Om det var säsong 5 som gick just nu, så skulle jag ha sagt Stefan och Caroline. Men sen säsong 6 har jag tyckt om dem. Så jag får säga... ja du, det finns faktiskt inte ett par som jag hatar i säsong 8? Det finns ju bara Steroline och Bonenzo. Jag får nämna par jag kan komma på från säsonger 1-7 då. Jeremy/Vicki, Enzo/Lily (usch!), Stefan/Liv (förstod aldrig poängen med de två) osv.

11. När jag började titta på serien.
När den hade premiär för första gången 2009. Jag har följt den sen dess, fram tills mitten av säsong 5. Då slutade jag av jättemånga anledningar. Tills nu sent i somras när jag helt plötsligt blev Enzo/Bonnie-besatt efter en massa gifs på tumblr, då började jag kolla ikapp och ja, resten är historia :)

Likes

Comments

Förlåt för ett försenat inlägg av The Vampire Diaries 8x06 Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell men det är här. Den längsta titeln på ett avsnitt hittills, tror jag? Och avsnittet var också regisserat av Paul Wesley (Stefan). Ännu en gång var han helt grym! För det var ett riktigt, riktigt bra avsnitt! Bästa avsnitt hittills i denna säsongen! Hur som helst, det var Caroline som sa dessa orden till Matt tidigare i säsong 1 innan hon hittade Vickis kropp. En passande titel! ;)

Damon, Damon, Damon.... jag måste bara få säga det här igen. Han fortsätter att irritera mig! Hur kan han vara så jävla självisk fortfarande efter alla dessa säsonger!!!? Han gjorde mig så otroligt jäkla förbannad i detta avsnitt! Han är så rädd att hamna i helvetet att han gör vad som helst att INTE hamna där, även om det betyder att de han älskar skulle också drabbas. I detta fall var det Stefan. Varför måste han alltid, alltid, alltid offra sig för Damon? Nu har de båda två sålt deras själar till Cade och ska bli hans tjänare i all evighet i utbyte mot att INTE hamna i helvetet. Seriöst, Stefan är den mest osjälviska karaktären tillsammans med Bonnie i serien! Och vad fan snackar vissa om? Och då menar jag dom som tittar på serien. Det var inte Damon som räddade tvillingarna, utan Stefan! Han sa "I'll do it. Just let the girls go" till Cade. Om han inte hade offrat sig, så skulle tvillingarna ha drabbats. Så nej, det var Stefan och inte Damon som räddade tvillingarna. Hur kan man inte se det helt uppenbara?

Och sen har vi Alaric. WOW! Alltså bara wow! Han var en riktigt skitstövel! Alla fruktansvärda saker som han sa till Caroline? Om att tvillingarna inte är hennes och att de är hans och Jos! Alltså bara va!? Hur kunde han säga så? Ja, rent biologiskt är de hans och Jos barn. Men Caroline BAR dem i magen och hon födde dem och hon uppfostrade dem tillsammans med honom. Så tekniskt sett är hon deras mamma ändå också! Dessutom bad Alaric henne om ursäkt senare, vilket var ju bra. Parkeringscenen var ju riktigt bra och väldigt känslosam, Matt Davis och Candice King var makalösa där - nu förstår jag vad Paul Wesley snackade om. Men sedan gick Alaric alldeles för långt igen i slutet med Damon! SAY WHAT!? Han bara dödade honom! Vad i helvete? Tänkte han inte på hur Elena eller Stefan skulle känna? Och Matt, vad fan sysslar du med? Hjälpa Alaric med detta? Wow! De har verkligen sjunkit riktigt lågt! Men nu har de riktigt jäkla tur för Damon kan inte dö nu när han har sålt sin själ till Cade. Usch, jag vill inte ens tänka på om han FAKTISKT dog på riktigt och för gott. Stefan och Elena skulle vara helt förstörda och aldrig förlåta Alaric och Matt. Damon må irritera mig, så vill jag faktiskt inte att han ska dö. Han har alltid varit en av mina favoriter, men kanske bara inte just nu för allt han har gjort hittills i denna säsongen var att irritera mig -_-

Enzo och Bonnie var det enda som det verkligen gick bra för! De är bara så otroligt fina tillsammans! Jag är samt så jäkla glad att vi också äntligen fick halvnaken Enzo för allra första gången efter tre jäkla säsonger, haha! Det var på tiden. Han är ju så hot så han förtjänar att visa hans barkropp lite också! De andra killar har varit halvnakna typ HUNDRA gånger, så varför inte Enzo också? 😉 En rolig fakta: Michael Malarkey ska tydligen ha en stor tatuering på ryggen, så de fick censurera den. Ni kan se i första scenen att hans rygg är helt blank. Och det var sååå jobbigt att se honom torteras av Sybil och hur Bonnie satt där helt hjälplös. Usch, vad jag hatar Sybil! Kan hon inte bara gå och dö!? Tack och lov klarade Enzo sig. Som det ser ut så är han fri nu från Sybil. Äntligen! Jag skrattade högt när Enzo sa "I don't know which one of you to kiss first" och sedan dog jag en smula när de kramades och hur lättad Bonnie såg ut och Matts reaktion på dem, så fint! Och sen har vi deras sista scen. Hur fin är inte Enzo!? Han vet alltid vad han ska säga. "Bonnie Bennett... To me, you're the whole damn world." 😍

Jag tar tillbaka det jag har sagt om Sybil och Seline. Efter det här avsnittet har jag helt ändrat min åsikt: Seline är den snälla systern och Sybil den onda systern, inte tvärtom enligt backstoryn vi fick om dem i avsnitt 4. Visst, det var så jäkla oförlåtligt att Seline kidnappade tvillingarna och skulle sälja deras själar till Cade i utbyte mot att hon och Sybil blev dödliga. Men jag tyckte ändå så synd om Seline när Sybil sålde ut henne till Cade. Wow. Vilken bitch. Hoppas att Sybil får vad hon förtjänar snart 😡

Oj, det blev visst ett långt inlägg! Nu ska jag se nästa avsnitt eller senare! :)

Likes

Comments

The Vampire Diaries 8x04 An Eternity of Misery

Förlåt för ett väldigt försenat inlägg, men här kommer det nu! Nu fick vi äntligen backstoryn om Sybil och Seline, det har jag väntat på! Och hör och häpna, Sybil är den snälla systern medan Seline den onda systern! Det har jag aldrig kunnat gissa! Jag trodde ärligt talat att det var tvärtom med tanke på hur hemsk Sybil är och hur snäll Seline är! Och nåt som bara inte fick hända hände: jag kände medkänslan för Sybil när hon berättade historien om henne och hennes syster och om hur de blev sirener och hur de åt sjömän som hon inte visste nåt om förrän hon hittade alla skeletter som Seline gömde. Stackaren! Och då för första gången tyckte jag nästan lite om henne. Men bara lite.

När det kom fram att Sybil hade en syster, så blev jag lite överraskad. Men sedan när det kom fram att det var Seline, så blev jag inte alls överraskad. För jag såg det komma direkt när Sybil berättade om systern. Jag liksom bara visste och mycket riktigt hade jag rätt. Men så synd att det visade sig att hon var den onda systern, för jag gillade henne faktiskt! Men nu gör jag inte det längre, särskilt då hon är ute efter tvillingarna. Låt barnen vara! Undra vad fan hon vill med dem?! Och jag hade gärna fått slippa se på när hon åt Georgie i slutet! Det var bara hemskt och äckligt, usch! Stackars Georgie! Men varför var hon tvungen att dö!? Jag som verkligen gillade henne! Och hon hamnade i helvetet trots att hon bara "dödade" sin bästa vän av misstag! :(((((

Damon fortsätter att irritera mig. Seriöst, varför gav han upp så himla lätt när Sybil började kontrollera honom och Enzo i slutet av säsong 7? Varför kämpade han inte emot som Enzo gjorde? Han har ju för fan Stefan och inte bara Elena. Han kunde ha kämpat emot för att komma tillbaka till Stefan. Men ja skitsamma, Damon är Damon. Han gör alltid som han vill. Och sedan så fick vi äntligen träffa Matts pappa. Det var på tiden. Har alltid varit nyfiken på honom. Och jag må inte gilla Matt särskilt mycket längre, så krossade det mitt hjärta ändå som fan när han hittade Tyler och bröt ihop. Zach Roerig är en grymt bra skådis och det brister alltid i mitt hjärta när han gråter. Det är svårt att inte gråta när Matt/Zach gråter. Varför måste den stackaren alltid lika för? RIP Tyler ännu en gång! Och sen så sög det också att Enzo och Bonnie inte var med alls i detta avsnittet. Detsamma med Caroline även om hon faktiskt var med i ett par minuter. Och fyfan det var hemskt att se på när Alaric gjorde sig döv! Väldigt obehagligt! xD

The Vampire Diaries 8x05 Coming Home Was a Mistake

Grymt grymt grymmmmt bra avsnitt! Mycket Enzo och Bonnie vilket uppskattades väldigt mycket, Tylers begravning, karnevalen osv 👌

Enzo är tillbaka!!! Tack och lov att det inte tog flera avsnitt till och att det bara gick ett avsnitt! Jag är så glad att Carolines råd funkade och att Bonnie lyckades få honom att slå på mänskligheten igen genom att använda hans största rädsla - att bli övergiven. Jag är så otroligt lättad! Jag fullkomligt älskade att Bonnie var så smart och badass och verkligen kämpade för Enzo även om det betydde att hon satt sitt liv i fara. Jag älskade också att hon inte tog Enzos skit för en sekund. Särskilt när han försökte lura henne att han hade slagit på mänskligheten igen genom att ta fram musiken, champagne, ljus osv från deras första date på nyårsaftonen. Eller när han flirtade och försökte fly. Jag älskade varje minut av alla deras scener ihop! Jag bokstavligt skrek när hon startade branden i deras stuga. Vad ledsen jag blev att de har förlorat stugan som varit deras hem i 3 år. Men jag fullkomligt förstod också varför hon gjorde som hon gjorde. Hon var tvungen att riskera hennes liv och att bevisa att hon aldrig skulle överge honom oavsett vilket hon också lyckades med! "I'd rather burn alive than abondon you." Jag älskade hur hon envisades och sa hela tiden "I'm never leaving you." Och jag älskade ögonblicket när Enzo bara stod där helt kall efter att Bonnie svimmade av allt rök och hur han sedan långsamt förändrades till den Enzo som hon och vi älskar och vips så var mänskligheten plötsligt på. Michael Malarkey var helt jäkla makalös där! Det räckte bara att se hans ögon och ansiktsuttryck när han agerade. Fantastiskt! Och jag dog en smula när Bonnie sa "And you're stuck with me forever. 'Cause I'm never leaving." och så kyssen! Så fin! De är bara så fina tillsammans! 😍

Damon, Damon, Damon.... varför fortsätter han att bli värre och värre? Han är så självisk och gör verkligen allt för att inte hamna i helvetet även om det kan betyda att han måste skada även dom som han älskar! Otroligt själviskt! Jag är så trött på honom! Och vad fan var det med hans hår som stack ut från hans nacke på karnevalen? Det störde mig som fan, haha! Använde han peruk eller vad?

Jag älskade karnevalen, sist vi hade en var nämligen i 2x03(!!!), och Tyler fick också en välförtjänst farväl av de andra. Och slutet!!! Så otroligt stressigt att Seline nu har tagit tvillingarna! 😱 De är ju för fan bara 2-3 år! Bäst för henne att inte göra nåt hemskt mot dem. Och tack gode gud för Matt! För han listade ut att Seline var Sybils syster! För första gången var han faktiskt duglig för en gångs skull! 👍

Nu ska jag se nästa avsnitt!!!

Likes

Comments

Så här kommer min uppdaterade serielista nu! Det var ju ett bra tag sedan! Mycket har hänt sen dess. I lördags såg jag sista avsnitt av Devious Maids. Åh vad ledsen jag är att den inte blev förnyad för säsong 5 med tanke på cliffhangern! Seriöst, varför!!! Hur som helst så ligger den nu under serier jag är klara med. Detsamma med Containment som jag redan sett klart för flera månader sen och Gilmore Girls: A Year in the Life.

Jag har även kommit ikapp The Vampire Diaries och Supergirl också som ni redan vet, så nu ligger båda under serier jag är up to date med. Detsamma med Pretty Little Liars som ni redan vet. Quantico ligger även under serier jag ligger efter med nu, har tappat lusten att se vidare. Tyvärr. The Walking Dead har jag även valt att ta paus med också efter den chockerande premiären av säsong 7 som jag fortfarande inte har kommit över. Och sen så har jag lagt två nya serier som har premiär i vår, The Riverdale och Beyond, under serier jag vill se. Och Brooklyn Nine-Nine, No Tomorrow och Shooter följer jag också som ni redan vet :)

SERIER JAG ÄR UP TO DATE MED:
Brooklyn Nine-Nine (säsong 4)
iZombie (säsong 3)
Jane the Virgin (säsong 3)
No Tomorrow (säsong 1)
Once Upon A Time (säsong 6)
Pretty Little Liars (säsong 7)
Scorpion (säsong 3)
Scream (säsong 3)
Shadowhunters (säsong 2)
Shooter (säsong 1)
Stranger Things (säsong 2)
Supergirl (säsong 2)
The Flash (säsong 3)
The Originals (säsong 4)
The Shannara Chronicles (säsong 2)
The Vampire Diaries (säsong 8)
The 100 (säsong 4)

SERIER JAG LIGGER EFTER I/TAGIT PAUS MED:
Agents of SHIELD (säsong 2)
American Horror Story (säsong 2)
Arrow (säsong 4)
Baby Daddy (säsong 1)
Beauty and the Beast (säsong 2)
Bones (säsong 2)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
Chicago PD (säsong 1)
Criminal Minds (säsong 5)
Daredevil (säsong 2)
Dawson's Creek (säsong 3)
Desperate Housewives (säsong 5)
Fear the Walking Dead (säsong 2)
Friday Night Lights (säsong 3)
Fringe (säsong 2)
Greek (säsong 1)
Greys Anatomy (säsong 10)
Grimm (säsong 2)
New Girl (säsong 5)
Legends of Tomorrow (säsong 1)
Reign (säsong 1)
Revenge (säsong 3)
Sailor Moon (säsong 3)
Secrets and Lies (säsong 2)
Sleepy Hollow (säsong 1)
Supernatural (säsong 9)
Switched at Birth (säsong 4)
Teen Wolf (säsong 5)
The Fosters (säsong 4)
The Walking Dead (säsong 7)
White Collar (säsong 3)
Quantico (säsong 2)

SERIER JAG GETT UPP OCH KOMMER TROLIGEN INTE SE FÄRDIGT:
Awkward (säsong 3)
Breaking Bad (säsong 2)
Dexter (säsong 2)
Homeland (säsong 1)
Smallville (säsong 2)
Sons of Anarchy (säsong 4)
Star-Crossed (säsong 1)
Suits (säsong 1)
The Family (säsong 1)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
True Blood (säsong 4)
Twisted (säsong 1)
Orange is the new black (säsong 1)
90210 (säsong 4)

SERIER JAG SETT KLART FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:
Brothers and Sisters
Chuck
Containment
Devious Maids

Don't trust the bitch in apartment 23
Förhäxad
Ghost Whisperer
Gilmore Girls
Gilmore Girls: A Year in the Life
Gossip Girl
Hart of Dixie
Harper's Island
Hellcats
Heroes Reborn
H20 Just Add Water
Kyle XY
Las Vegas
Legend of the Seeker
Life Unexpected
Lost
Make it or Break it
Nikita
No Ordinary Family
Once Upon a Time in Wonderland
One Tree Hill
Pan Am
Prison Break
Privileged
Revolution
Roswell
Summerland
The Gates
The Nine Lives of Chloe King
The Messengers
The OC
The Secret Circle
The Returned
Terra Nova
Ugly Betty
Under the Dome
Veronica Mars
Vänner
7th Heaven
21 Jump Streets
11.22.63

SERIER JAG VILL TITTA PÅ:
Beverly Hills 90210
Drop Dead Diva
Everwood
Heroes
Scandal
The Riverdale
Beyond


Likes

Comments

Cirka 6 månader innan Supergirl ens hade premiären så blev den ju läckt. Naturligtvis var jag en av dom som valde att se den då och jag gillade verkligen piloten massor vad jag minns! Men ändå av nån konstig anledning när den väl äntligen hade premiär på riktigt så kollade jag inte vidare. Fråga mig inte varför för jag vet faktiskt inte. Det beror troligen på att jag redan följde för många serier så jag ville inte ha en till. Men annars ja...

För nån vecka bestämde jag mig helt plötsligt att titta ikapp! Och Chris Wood är anledningen! Han är en riktigt grymt bra skådis tycker jag, han var fantastisk som Kai i The Vampire Diaries och fantastisk som Jake i Containment - och jag bestämde mig redan då att jag skulle följa hans karriär. Nån månad innan säsong 2 hade premiär så blev han castad som en överraskande comic con karaktär, Mon-El, och även listad som en series regular. Men det var först för nån vecka sedan nu som jag började titta ikapp. Nu är jag ikapp! VARNING FÖR SPOILERS! 👇

När premiären blev läckt och jag såg piloten, så shippade jag faktiskt James och Kara. Herregud, fråga inte för ju fler avsnitt jag såg av säsong 1 desto mer insåg jag att de var bättre som vänner och att deras kemi var ingenting annat än bara vänskaplig. Så snacka om hur lättad jag var när Kara inte ville fortsätta och att de bara skulle vara vänner i premiären av säsong 2. Tack, tack för det! Och sen så har vi ju Mon-El. Herregud, vad jag shippar honom och Kara som fan! De har fantastisk kemi och jag är så glad att de äntligen kysstes! Men ack så besviken jag var när de valde att låtsas som om kyssen aldrig hände, särskilt med Mon-El som låtsades att han inte mindes kyssen. Varför! Men jag tror att det förmodligen beror på det som han just tänkte berätta för henne om innan de blev avbrutna av Jeremiah i avsnitt 7, nåt om Daxam och prinsar. Jag tror att han definitivt är en prins och inte en vakt som han påstår sig vara! Jag har bara en känsla! Annars, så kan jag knappt bärga mig för resten av säsongen om vad författarna kommer hitta på med Mon-El och Karas love story. Nästa avsnitt när serien återvänder efter uppehållet ska tydligen vara fokus på romansen mellan de två! Jag längtar! ;)

Jag tyckte också om Alexs "komma ut"-storyline! Jag gillar henne och Maggie ihop jättemycket! Så glad att hon äntligen skärpte sig och berättade för Alex om hur hon kände och att de kysstes i slutet. Det var på tiden! Jag älskade också samtalet mellan Eliza och Alex, skönt att hon accepterade utan att ens tveka för en sekund om att hennes dotter är gay 👏

Guardian vet jag inte alls vad jag tycker om. Jag tycker att James är en ganska tråkig och platt karaktär nu i säsong 2. Vad hände med James i säsong 1, han var ju definitivt bättre då! Jag har vant mig nu med Guardian, men jag vet ändå fortfarande inte vad jag tycker om hela den grejen. Hmm...

Jag älskade också att Stålmannen var med i de två första avsnitten av säsong 2 och att ingen annan mindre än just Tyler Hoechlin spelar honom. Han passar utmärkt som Stålmannen, tycker jag! Tråkigt att det bara var två avsnitt! Jag hoppas att han kommer tillbaka och gästar snart! Och också bara jag som märker att han ler mer här än i Teen Wolf? Derek är ju alltid så sur där haha. Hoechlin har ju ett fantastiskt leende, så han borde le mer ;)

Det är nog allt jag ville få skriva ur mig! Jag ser fram emot fortsättningen nästa år när serien återvänder igen den 16 januari efter juluppehållet! 👌

Likes

Comments

Igår och idag har jag bara sett Hallmark filmer. Det märks att jag verkligen är beroende av Hallmark! De är ett mästerverk på romantiska filmer och julfilmer. Visst, alla är jämt förutsägbara, men jag är en hopplös romantiker så jag bryr mig inte och jag faller alltid lika mycket för alla filmer därifrån som jag ser!

Angel of Christmas

Den gillade jag verkligen massor! Väldigt charmig film med en riktigt julkänsla! Och det är också en väldigt spännande, intressant och bra story samtidigt som romansen sprutar mellan konstnären och journalisten. Jag gillade twisten med ödet i slutet jättemycket, jag blev väldigt positivt överraskad. Mysig film som jag definitivt kommer att se igen!

Susan jobbar på en tidning och vill inget hellre än att börja skriva artiklar. Hennes chef ger Susan chansen när hon berättar historien om ängeln som alltid pryder familjens julgran. Av en slump träffar hon Brady, en konstnär, som försöker få Susan att återigen uppskatta julen. Har ängeln en magisk förmåga att föra folk samman? Och kan Susan hitta ett slut på historien om ängeln, som kan bli avgörande för hennes karriär?

Merry Kissmas

Den tokälskade jag! Väldigt charmig, underbar och romantisk film som jag utan tvekan kommer att se om och om igen! Helt klart den bästa filmen hittills av hallmark som jag sett! Jag älskade kemin mellan Dustin och Kayla, hur allt började och hur det slutade. Slutet var helt perfekt och magisk. Det enda negativa med filmen var att den inte var så julig, men vem bryr sig!? Den visade sig vara en helt underbar film! 😍 (och en rolig fakta: Dustin spelas av ingen annan mindre än han som spelar Noel i Pretty Little Liars!)

Kayla är förlovad med en berömd koreograf, men tvivlar på förhållandet. När hon delar en magisk kyss med en främling börjar hon tro att hon äntligen hittat den rätte.

Rodeo & Juliet

Charmig film som jag också gillade! Har faktiskt inte så mycket mer att säga än att den var väldigt charmig som jag lätt kommer att se igen! Jag gillade karaktärerna och jag gillade storyn ;)

En ung stadstjej flyttar till släktens ranch och försöker anpassa sig till livet på landet. Hon får hjälp av en snygg cowboy som lär henne att tävla i barrel racing.

The Spirit of Christmas

Lite annorlunda film här nu. För den här gången är en person ett spöke och den andra är en människa! Men jag gillade storyn jättemycket och jag gillade kemin mellan huvudpersonerna. Det enda negativa var att det tyvärr var ganska lätt att gissa till sig vem som var mördaren. Men annars gör det inget för det är ändå en charmig film som jag definitivt kommer se igen! Jag älskade slutet jättemycket, men samtidigt är jag också lite osäker på vad exakt det betyder? Lever killen nu som en riktigt levande människa eller är han fortfarande död men att han nu kan vara där året runt istället för bara 12 dagar? Jag väljer att tolka slutet som det andra! :)

Julen närmar sig och advokaten Kate Jordan reser till Vermont för att ordna med försäljningen av ett värdshus, men faller pladask för en snygging till spöke.

Tidigare hallmark-filmer jag sett men som jag har glömt skriva om: Love by Chance (älskade den!), Ms Matched (älskade den!), Once Upon A Holiday (den var okej!), A Royal Christmas (gillade den!), Autumn Dreams (den var okej!), Harvest Moon (älskade den!), October Kiss (älskade den!), Meet my Valentine (älskade den!).

Likes

Comments

Nu har jag sett alla fyra avsnitten och jag är så stolt över mig som klarade av att bara se ett avsnitt om dagen! I fredags såg jag vinter, i lördags vår, igår sommar och idag höst. Många applåder till mig! Men annars ja, nu tillbaka till avsnitten. Jag har SÅ MYCKET att säga! Jag är både nöjd och besviken - men mer nöjd än besviken. Jag vill spara det bästa till sist, så jag börjar först med det dåliga. Varning för ett kanske stökigt och fult inlägg ;)

Det dåliga.

- Hela Paul-grejen var bara SÅÅÅÅ onödig!!! Först var det kul i början när ingen kunde minnas honom eller hans namn, men sedan tyckte jag att det hela gick för långt. Rory och Paul har varit tillsammans i två år men hon glömmer hela tiden bort honom och att de har ett förhållande? Och att hon sedan glömmer hela tiden att göra slut med honom? Inte okej! Verkligen inte okej! Det var bara så elakt, hemskt och själviskt gjort av henne. Jag tyckte så synd om Paul. Tack och lov fick man inte se hur förkrossad han måste ha blivit när Rory äntligen till sist gjorde slut i slutet av hösten-avsnittet. Det skulle jag ärligt talat inte stå ut med att se.

- Stars Hollow-musikalen... Vad. Fan. Var. Det. Där????! Musikalen var non-stop tio minuters lång! Gäsp! Kunde de inte ha använt de tio minuterna till nåt annat istället??? Så besviken.

- Jag har alltid gillat Logan, så snacka om hur besviken jag var när det visade sig att han fortfarande var eller jobbade med hans pappa!? Mot slutet av säsong 7 bestämde han ju sig för att gå sin egen väg borta från sin familj, särskilt från hans pappa! Så vad fan hände där? Så många obesvarade frågor! Och sedan så gillade jag inte heller det faktum att båda Logan och Rory var otrogna med varandra mot Paul och Odette som förtjänade bättre än så - även om jag alltid varit team Logan när det gäller Rorys killar och ändå var total lycklig när det visade sig att de var tillsammans i London.

- Jess skulle väl vara med i tre av fyra avsnitt? I själva verket var det bara två avsnitt och som om det inte vore nog, så var han knappt med! Inte för att jag nånsin var ett stort fan av honom egentligen (jag gillade bara honom, inte älskade som majoritet av tittarna), men ändå? Han var bara med i tre eller fyra scener, wow. Jag trodde verkligen att han skulle vara med mer än så då det hade hintats så mycket om det. Och jag må vara team Logan, så tyckte jag såååå förbannat synd om Jess när han stod där och såg på Rory genom fönstret! Så tydligt att han fortfarande älskar henne. Men han förtjänar bättre än så!

- Bröllopet var jättevackert ja och jag älskade det ja, men jag var ändå liiiiite besviken på att vi inte fick ett Stars Hollow-bröllop och att alla inte var med - särskilt Jess, Sookie och Emily!

- Så överraskad jag var att Rory faktiskt inte slutade upp med nån av killarna! Jag som var SÅ säker på att vi äntligen skulle få veta vem hon skulle ta. Jag var så säker på att det skulle bli antingen Jess eller Logan. Men nej, hon slutade upp att vara singel. Wow. Okej. Vi väntade alltså i 9 år för ingenting. Okej, tack för den!

- De fyra sista orden... Rory är gravid!? VAD FAN!!!? Har inte varit så här obeskrivligt besviken på länge! Var det så Amy Sherman-Palladino alltid har tänkt sig att serien skulle sluta och att säsong 7 skulle sluta så om hon fick bestämma, om hon inte hade hoppat av efter säsong 6? VA, på allvar!? Wow! Och det värsta är att det verkar som Logan = Christopher och Jess = Luke! Nej, jag köper det inte! Jag vägrar tro att Logan är Chris. Han är INTE och kommer ALDRIG att vara Chris! Chris/Lorelai och Logan/Rory är en helt annan historia! Jag är 100% säker på att om Logan får veta om barnet, så skulle han skita i Odette och hans familj och vara med Rory istället. För han älskar henne och han älskar inte Odette, det var så tydligt i lobbyn när de tog farväl. Till skillnaden från Chris som aldrig kämpade för Lorelai och Rory! Så nej, Logan är INTE Chris och Jess är INTE Luke, punkt slut! Och som om det inte kunde bli värre, så tänker Rory uppfostra barnet själv och inte berätta nåt för Logan av att döma av hennes lilla scen med Chris när hon ställde alla de frågorna! SAY WHAT? Det är verkligen inte okej! Logan har all rätt att veta att han är pappan! Jag är så irriterad nu på Rory.

Och nu till det bästa!

+ Så många karaktärer kom tillbaka! I princip nästan alla karaktärer. Båda stora och små karaktärer. Det var helt underbart och jag älskade det! Jag älskade även att Stars Hollow var sig väldigt likt, detsamma med Taylor, Kirk osv. A+++++!

+ Emily! En av sakerna som var 100% rätt behandlat och så otroligt välskrivet! Hon fick sörja Richard och sedan fick hon finna lycka till sist. Jag älskade att följa hennes resa och utveckling och hon har kommit långt! Så otroligt stolt över hennes fantastiska karaktärsutveckling! Och jag trodde aldrig att dagen skulle komma då vi fick höra henne säga "Bullshit!" Wow! Jag TOKÄLSKADE den scenen! Hon bara ryckte på axlarna och sa "Bullshit" ett antal gånger och sen hon bara "Det dog med Richard" och gick ur den snobbiga gruppen. GO GO EMILY! Vi fick till och med några väldigt känslomässiga scener med henne och Lorelai. Oh my god, särskilt bråket efter begravningen var ju riktigt rå och jag bara grät floder! Jag grät också under telefonsamtalet när Lorelai berättade för Emily om hennes favoritminne av Richard. Grät också när Emily sa "We were married in 50 years. Half of me is gone." Så hjärtskärande! Och sedan grät jag ännu mer när vi fick se Richard sitta där i matsalen och på hans kontor. Det är fortfarande helt ofattbart att Edward Herrmann dog och inte fick chansen att spela Richard igen. Men jag älskade att trots det så var han ändå SÅÅÅ närvarande i alla fyra avsnitt. Riktigt bra gjort! Hyllningen till honom hade inte kunnat bli bättre än så här! Tack Amy för den fina hyllningen!

+ Luke & Lorelai var också en av de sakerna som de gjorde rättvisa. De gick först igenom några tuffa saker men sedan slutade det lyckligt. Så jag är mycket nöjd med hur det slutade för dem. ÄNTLIGEN LIKSOM gifte de sig till sist! Det var ju fan på tiden! Och jag tokälskade Lukes tal till Lorelai i det sista avsnittet. Det var PERFEKT! Det var bara SÅ dem!

+ Trots otroheten så älskade jag ändå att Logan och Rory var tillsammans och att vi fick nya scener med dem. För jag hatade verkligen hur det slutade för dem i säsong 7, därför var jag bara glad att de faktiskt träffades igen ett tag senare. Det är så tydligt att de fortfarande älskar varandra. Och att Logan bara gifter sig med Odette för hans familjs skull! Kunde han inte bara ha dumpat henne och blivit tillsammans med Rory? Han har ju trotsat hans familj flera gånger tidigare när han var ihop med Rory. Ååååh! Jag hatade också känslan som man fick i lobbyn - att de är över för gott nu. Det gör mig bara ledsen. Men hur som helst så älskade jag ändå deras sista scen i lobbyn. Det är ju ett ännu bättre avslut än det vi fick i säsong 7, så jag är ändå nöjd! :)

+ Jag har alltid varit ett fan av Life and Death Brigade så jag tokälskade att Logan och hans vänner åkte till Stars Hollow för att överraska och hämta Rory. Lätt en av de bästa sakerna under dessa fyra avsnitt! Åh vad rörd jag var när killarna och Rory sa adjö i lobbyn och de verkligen ville ha med henne på frukosten och bara "Men det är inte över än! Vi har mer på gång!" Har alltid gillat Logans vänner, de är sköna och så härliga allihopa! Har också alltid gillat vänskapen mellan Logan, Rory och killarna tillsammans. Så jag är mer än nöjd med Life and Death Brigade som vi fick! Det hade inte kunnat bli bättre än så här!

-

+ Snacka om hur överraskad jag faktiskt var när det kom fram att Michel var homosexuell! Wow! Ärligt talat, det hade jag aldrig tänkt på alls i originalserien! Men nu när man vet detta om honom, ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag att det hela tiden har varit signaler på att han var gay i originalserien. Varför har jag inte tänkt på detta tidigare?! Och så kul att se Sookie igen också! Tack och lov lyckades de få Melissa att komma tillbaka för en scen med tanke på att hon är så upptagen med hennes filmkarriär. A Year in the Life hade fan inte varit bra utan Sookie. Ingen Sookie, ingen Gilmore Girls. Det lilla som vi fick med henne är jag så jättenöjd med! Det är bara så typiskt Sookie att göra många sorters bröllopstårtor för Lorelai. Hur fin är inte deras vänskap!? Jag tokälskade milstolpe-tårtan, den var cool! 👌

-

+ Så skönt med en riktig closure för Dean! Kul att han är gift och har tre barn. Jag älskade hans scen med Rory jättemycket! Man kan se att de verkligen har gått vidare och det är ju kanon! Jag log roat när hon tog upp majsstärkelse paket och påminde honom om det och han bara "Betala för det den här gången". Det fick mig genast att tänka på deras första kyss. Hon blev ju så överraskad att hon sprang ut med majsstärkelse paket utan att betala, haha! Om jag inte har fel, förstås. Det var bra minnen det :)

+ Och sist men inte minst! Jag älskade att Rory skrev en bok om sig och Lorelai och att den ska heta Gilmore Girls. Väldigt passande! 👍

Det är väl allt jag ville få ur mig. Det finns så mycket mer som jag gillade och inte gillade, men jag orkar inte skriva ner allt!

Likes

Comments

Jag glömde helt bort att skriva ett inlägg med mina tankar om The Vampire Diaries 8x03 "You Decided That I Was Worth Saving" som för övrigt var helt grymt bra! Det märks verkligen att de har dragit upp kvaliten igen, nästan i exakt samma kvalite som säsonger 1-3 hade. Jag tokälskar att de fortsätter att lägga in en massa throwbacks till de första säsongerna och att varje avsnitts titel är nåt som karaktärerna har sagt! Den här titeln "You decided that I was worth saving" - det sa Damon till Elena i finalen av första säsongen när hon fick Bonnie att rädda honom. Det får en att känna nostalgi! Hoppas att de fortsätter med throwbacks fram tills seriefinalen i mars!

Vad jag hatar Sybil! Vilken bitch! Först lovade hon och sen hon bara nej döda Bonnie ändå! Stackars Enzo som har kämpat så hårt med att hålla henne utanför! Nu var han tvungen att stänga av mänskligheten för att kunna rädda henne. Men nej, Sybil var hemsk och sa att hon ville ta det tillbaka och att Damon skulle döda Bonnie ändå just efter Enzo har stängt av mänskligheten. Plötsligt brydde han sig inte längre om Bonnie dog eller inte. Fan också! När han sa att om nån kunde ta tillbaka honom så var det hon och de kysstes adjö, då dog jag en smula! Det krossade mitt hjärta att det måste sluta så här! Varför varför kan de inte få vara lyckliga!? Så ni förstår varför jag hatar Sybil så! Och som om det inte vore nog, så har hon också rotat bland Damons hjärna och raderade alla minnen av Bonnie. Kan hon inte bara dra åt helvete och dö? 😡

Jag älskade alla scener med Caroline och Bonnie! Kul med några små lyckliga ögonblick också som tex när de firade Carolines förlovning med Stefan och letade bröllopsklänningar även om det slutade dåligt när Damon kom och förstörde allt genom att fånga buketten. Men de var så badass tillsammans och slog skiten ur honom. Bra jobbat, tjejer! Och på tal om Caroline! Hon har varit en helt fantastisk vän denna säsongen, för hon gör verkligen allt för att Bonnie ska få tillbaka Enzo och bli lycklig. Hon stoppade till och med Stefan från att nästan döda Enzo och sa att hon inte kunde låta honom göra det för att hon lovade Bonnie. Hon är drottningen av Bonenzo!

Och Sybil var också en sån bitch som tvingade Bonnie att välja mellan Damon och Enzo, två av dom viktigaste i hennes liv! Eller annars skulle de slåss tills döden. Jag älskade den lilla detaljen i klockan när de började slåss prick kl tre, det var så otroligt snyggt gjort! Och sen hela fight-scenen var också helt fantastiskt gjort, faktiskt den bästa fight-scenen nånsin i hela serien enligt mig! Även om jag visste att Enzo skulle klara sig så höll jag ändå andan som fan när Damon faktiskt vann fighten och var bokstavligt talat på väg att slita ut hjärtat från Enzo! Jag var så rädd och nervös! Tack och lov dök Bonnie upp vid exakt rätt tajming och försökte övertala Damon att inte göra det. När det inte gick, hade hon inget annat val än att välja Enzo. Jag är så glad att hon valde honom över Damon. Visst, hon valde honom för att han var bokstavligen på väg att dö, men ändå, poängen är ändå att hon skulle aldrig välja mellan dom! Om det inte vore för att de skulle slåss till döden, förstås! Men nu slogs de faktiskt så därför måste hon välja. Så hon valde rätt, tycker jag. Hon gjorde rätt att vara självisk för en gångs skull - för allt hon alltid gör är att vara osjälvisk för alla andras skull. Så nej, det var dags för henne att vara självisk och välja Enzo för sin egen skull! Jag menar, lyssna på det här. Damon har Stefan, Caroline (för Stefans skull), Alaric och även Bonnie som skulle slåss för honom, men Enzo har BARA Bonnie. Jag älskar att avsnittets titel var för honom. Han var fan värd att räddas! Mycket mer än Damon faktiskt den här säsongen för han bara gav upp till skillnaden från Enzo som aldrig slutade kämpa.

Åh wow! De tog tillbaka Tyler några minuter bara för Damon att döda honom!? SAY WHAT? Jag var så förvånad, om jag ska vara ärlig! Nu har Damon faktiskt dödat hela Tylers familj, förutom mamman förstås som dödades av Klaus i fjärde säsongen. Inte för att jag direkt brydde mig så mycket om Tyler, men han förtjänade det här verkligen inte! Nu undrar jag om Elena kommer att förlåta Damon för detta? Visst, han kontrolleras av Sybil, men ändå :/ RIP Tyler Lockwood!

Likes

Comments

Shooter har jag varit intresserad av länge och nu hade den äntligen premiär i USA i tisdags. Man kan se ett nytt avsnitt på onsdagar på netflix. Jag såg piloten igår och jag är så hooked!!!

Piloten var riktigt, riktigt bra och det slutade verkligen jättespännande som får en att vilja att titta vidare! Många fantastiska skådisar - däribland Ryan Phillippe, Shantel VanSanten, Omar Epps osv. Bra story och bra manus. Serien bygger, som ni nog redan vet, på filmen med samma namn från 2007 med Mark Wahlberg i huvudrollen. Den här gången är det den talangfulla Phillippe som har huvudrollen Ben Swagger. Och Shantel VanSanten (OTH) spelar hans fru Julie. Jag ser fram emot att se resten av säsongen! Som sagt, I'm hooked!

En högt dekorerad före detta krypskytt i marinen återgår i tjänst för att förhindra en komplott att avrätta presidenten, men blir istället falskt anklagad för mord.

Likes

Comments

I måndags släpptes det också en trailer till Beauty and the Beast (aka Skönheten och Odjuret)! Och ja vad hände? GÅSHUUUUUUUUD!!!!!! Jag fick gåshud när jag såg trailern. Jag har säkert sett om den hundra gånger nu sen den släpptes. Den ser sååå bra ut och exakt som disneyfilmen - många scener känns igen! Odjuret är ju riktigt bra gjort också, tycker jag faktiskt! Han ÄR ful som det är meningen att det ska vara. Och Emma Watson är ju helt perfekt som Belle. Jag längtar som fan!!! 17 mars 2017 behöver skynda sig lite!!!! 😍

Likes

Comments

Nu är det inte så långt kvar! Det är endast bara 8 dagar kvar nu tills de fyra efterlängtade, nya "långfilm"-avsnitt varsin på 90 minuter äntligen släpps på Netflix! Ett avsnitt för varje årstid, rättare sagt. Jag är sååå taggad! Men tyvärr kommer jag att jobba den dagen (25 november), så jag får vänta tills dagen efter på kvällen. Så det är bara att bita ihop och vänta en dag till. Eller så hinner jag faktiskt kanske med ett avsnitt ändå då jag slutar kl 23, det beror på om jag är trött eller inte. Men annars vad gör en dag till? :)

Likes

Comments

Jag såg The Vampire Diaries 8x02 Today Will Be Different i onsdags och det var ännu ett grymt bra avsnitt! Fortsätter de så här lär säsong 8 nog bli den bästa säsongen hittills efter säsonger 1-3!

Åååh Enzo! Han som har varit så stark och som har kämpat så hårt för att skydda Bonnie! :( För nu vet Sybil, som vi nu vet att siren heter, om henne bara för att hon gjorde som hon gjorde! Fan också! Jag förstår självklart fullständigt varför Bonnie gjorde det. Hon saknar honom så mycket och vill ha tillbaka honom. Det vill jag också! Men om hon bara inte hade gjort det som hon gjorde så skulle Sybil inte veta om henne. Men nu gör hon det så nu är Bonnie i livsfara. Inte bra, inte bra!

På tal om Enzo och Bonnie. Åh, så fina tillsammans de är! Jag dog en smula när hon sa "Nice to see you too" apropå han svarade "Hello, love". Och lol på att han försökte så hårt att inte se på henne i köket men till slut misslyckades han! Han var så jävla söt som försökte så hårt, haha. Och när han sa "You never lost me, Bonnie Bennett"? Åååh! 😭 Och den sista scenen, åååååh! Vilken otrolig kyss! Jag älskade hur han tog tag i henne och bara kysste henne hårt och desperat. Jag älskade att han ännu en gång sa "I will never stop fighting. I would brave the oceans and sail past the sirens to find my way back to you." Hur perfekta är inte de!? Snälla, låt det inte gå flera avsnitt innan de kan vara tillsammans igen!

Och... Sybil. Är. En. Bitch! Hon raderade minnet av Damons första möte med Elena och lär nog fortsätta med resten av minnen. Fan vad arg jag blev! Han förtjänar det inte. Jag vill bara att hon ska dö. Eller visst, hon är grymt bra på att vara en skurk. Men ändå! Jag vill bara att hon ska dra åt helvete och dö. Och sen så dödade hon stackars Sarah! Åh varför? :( Inte för att jag egentligen bryr mig då hon bara varit med i några avsnitt men jag tänker på Stefan! Och Damon också till viss del. Hon var ju deras enda levande släkting. Och så förtjänade Sarah inte detta heller! Jag tyckte så synd om Stefan som bara stod där på knä och inte kunde göra någonting för att rädda henne för att Sybil kontrollerade honom att inte röra på sig. RIP Sarah Salvatore :(

Och jag fullkomligt älskade scenen med Caroline och Bonnie! Men jag blev chockad när hon sa "When I see everything that you have... your home, your boyfriend, your kids, your life... it makes me feel so alone that I want to die." Usch :( Hon saknar verkligen Enzo! Också jag dog en smula när hon sa "I had a plan to grow old with Enzo and come home to him every night". Åååh, hon vill bli gammal med honom, too many feels! Meeeen hur? Han är ju vampyr och hon en människa. Det är bäst för författarna att ge oss en flashback av när de pratade om deras framtid ihop för jag är säker på att de hade detta samtalet! Håll tummarna! Men hur som helst, det var bra att Bonnie sa hur hon kände till Caroline för hon har faktiskt varit rätt så självupptagen av hennes egen lycka med Stefan att hon inte tänkte på Bonnies. Så jag älskade när hon sa till Bonnie "Your happiness is a part of my happiness. Always. I'm going to fix this. For us." Kul också att äntligen få scener med de två för det var ett tag sen!

Sist men inte minst... Jag blev väldigt överraskad att Stefan friade till Caroline! Vad kul! Blir det juni bröllop? ;) Med tanke på att Caroline sa ju "We're planing a june wedding" i piloten om Stefan. Jag älskar paralleller! Och ja, jag börjar sorgligt nog att gilla dem ihop mer och mer. Och de båda förtjänar också lycka efter allt som de har gått igenom! Men men men!!! Klaus och Caroline då? Jag antar att det betyder att det verkligen är över för gott? Det kommer aldrig att bli de två nu när Stefan och Caroline ska gifta sig! Visst, jag är väldigt ledsen nu och känner mig tom för jag älskar verkligen Klaroline, men det är ingenting som man kan göra nåt åt nu. Eller det kanske händer en vacker dag, men då krossar hon ju Stefans hjärta vilket jag INTE vill ska hända!!! Så nu säger jag därför nej tack till Klaroline, allt för Stefans skull! :/ Och sen vad är det med Georgie och hennes tatuering?! Det var en intressant twist! Och all snack om helvetet? Mycket intressant! Jag ser fram emot att få veta mer framöver i säsong 8!

Likes

Comments

Som ni kan se, så har jag bytt ny design! Jag har bland annat bytt ut några bilder till nya i headern också. Det känns kul med en ny. Jag är nöjd :)

Likes

Comments

Igår såg jag The Vampire Diaries 8x01 Hello Brother och det var en helt grymt bra premiär! Perfekt start på denna sista säsongen, tycker jag! Det var också längesen sist jag längtade efter ett avsnitt av denna serien. Sist jag längtade efter varenda avsnitt var säsong 3. När säsong 4 kom och Elena sög på att vara vampyr slutade jag längta och då tittade jag mest bara för att. Efter att haft maraton med säsonger 6-7, som jag tycker var de bästa hittills efter säsonger 4-5, så började jag längta igen. Det är ett bra tecken men det betyder också inte att jag vill ha flera säsonger för det är verkligen på tiden att serien slutar nu. Läs vidare för mina tankar! :)

Jag tokgillade öppningen med ett ungt par, jag tänkte direkt på att det är precis exakt samma scen som i piloten. Jag älskar paralleller! Enda skillnaden är bara att Enzo är med den här gången och att det inte blir ett attack. Istället kidnappas paret bara. Jag älskade också scenen när Damon och Stefan träffades i slakthuset och Damon sa "Hello Brother" med exakt samma leende som i deras allra första scen i serien. Jag fick "säsong 1"-känslan omedelbart. Det är som om vi är tillbaka till säsong 1 igen och det älskar jag! Jag hoppas att de fortsätter så i den banan! Och jag tror lätt att denna sista säsongen kommer att bli den bästa hittills!

Jag fullkomligt älskade att Enzo lämnade ledtrådar åt Bonnie! Vore det inte för honom så skulle de inte ha fått reda på att det är en siren som de har att göra med. Det var ju verkligen tur att han hade läst Odysseus för henne nån gång under ett år som ett par. Tack vare det kunde Bonnie lista ut vad ledtrådarna betydde och att det är en siren som har Damon och Enzo under kontrollen. På tal om det. Jag verkligen älskade twisten om att det är en siren! Det ska bli så spännande att följa! Av det lilla vi fick se av henne gillade jag också, hon var ju läskig när hon kom upp och stod där helt blodig. Jag tror att hon kan bli en grymt bra skurk. Men samtidigt tror jag faktiskt inte heller att hon är helt ensam om att vara boven i dramat, jag är ganska säker på att det finns nån annan där också som styr henne. Jag vet inte varför, men jag har bara en känsla. Vi får se om det är så eller inte.

Och åååh, dessa flashbacks med Enzo och Bonnie! Jag älskar att han alltid retas med henne om hur dålig hon är på att spela gitarr. Det är så sött! Och mitt hjärta brast när hon satt där och grät. Hon saknar verkligen honom. Jag älskar dem så mycket och de är verkligen perfekta för varandra. De har en episk love story, förneka inte detta. Jag dog en smula när han sa till henne att Odysseus är en av de största kärlekshistorierna genom tiderna vilket stämmer ju. I alla fall enligt mig som har sett filmen. Och då han ju lämnade ledtrådar till henne a la Odysseus, så fick jag känslan att det kommer ta ett tag innan de äntligen kan återförenas igen. Det tog ju månader eller år för Odysseus att äntligen hitta hem till frun. Hoppas bara inte att det tar lika lång tid för Enzo och Bonnie, haha! Bäst för alla att de får sitt lyckliga slut eller annars jävlar! "When it comes to you, love, I would never stop fighting. I would brave the oceans and sail past the sirens to find my way back to you." Och det är ju precis vad Enzo gör nu. Han kämpar för att hitta sin väg tillbaka till Bonnie. Sååå fint! :')

Jag hoppas bara inte att Damon och Enzo är onda under hela säsongen. Bäst för alla att de löser det inom några avsnitt! Men det tror jag självklart att de gör. Det kan ju inte direkt ta en hel säsong! Kärleken till Bonnie kommer lätt att rädda Enzo så småningom och jag tror att det är Stefans kärlek som kommer att rädda Damon och inte Elena. Det hoppas jag för det kan inte alltid bara vara Elena! Stefan är för sjutton Damons bror. Dagens höjdpunkt i avsnittet är förutom Enzo/Bonnie när Damon satt och läste Fifty Shades of Grey. Hahaha jag dog en smula! Så kul var det! Det var som när han läste Twilight i 1x04 och sa "What's so special about this Bella girl? Edward's so whipped." Och den här gången sa han "Hey, this is a really good book." xD

Likes

Comments

Nouw Magazine

Välkommen åter!