Hej! Idag är det en jobbig dag.. Jag och mamma skulle in till stan och då började hon gnälla på att jag röker för mkt men hon röker ett pack om dagen. Sedan skulle jag köpa energidryck och då sa hon "vad håller du på med" men jag sa att jag har egna pengar.

Jag är så trött på att bo här för dels min bror och sedan hans tjej, jag känner att jag inte har nån plats i familjen för när Amanda väl är hos mamma då är dom två sen Tom och Nina då är jag själv och jag brukar bara vara i mitt rum.
Jag ska få kontaktfamilj men när det vet jag inte.
Vill bort här ifrån men vet inte hur, om jag ska rymma eller nåt....

Kan någon hjälpa mig? :)

Likes

Comments

Hej! Jag har tänkt på hur jag ska göra med min familjesituation, jag har gått till soc. De säger att jag ska få kontaktperson. Jag ville egentligen ha fosterfamilj.
Igår ringde soc till mamma och de sa att det behövs mer för att få en kontaktperson så jag ska tydligen få en kontaktfamilj.

Jag vill bara dra här ifrån för jag orkar verkligen inte ha massa bråk i familjen hela jävla tiden.
Det värsta är nog när min bror säger massa saker till mig tex att jag är ett missfoster, att han vill att jag ska hamna i fosterhem, att jag ska va inlagd på psyk igen och massa massa saker som jag inte orkar ta upp.

Sakerna gör ju inte bättre av att min brors flickvän lägger sig i massa.
Det var som när jag hade rökt en gång som de sa till mamma att jag röker och massa. Jag känner det att de inte ska ha nåt med mig att göra.
Jag vill inte ha en bror som är 19 som säger att jag är ett missfoster.

Ni får ha det så bra :)

Likes

Comments

Jag är 15 årig tjej som har svår depression.
Innan jag fick veta att jag har depression så mådde jag fruktansvärt dåligt.
Jag åt knappt, jag orkade inte med skolan, jag slutade göra saker jag tyckte var roligt och jag skadade mig själv.

I Maj förra året blev jag inlagd på psyk för jag tänkte ta mitt liv. Jag hade skrivit ett brev till mamma som bup ( barn och ungdomspsykiatrin ) fick veta. Mamma var med på samtalet då vi fick reda på att jag skulle bli inlagd.
När jag hade varit där i en vecka blev jag utskriven för att de sa att det var stress jag hade.

Idag äter jag sömntabletter och antidepressiva.
Jag har ätit dom här två i en månad, det tar tid för antidepressiva ska verka så jag känner ingen skillnad just nu. Sömntabletterna funkar väldigt bra.
Jag har självmordstankar fortfarande men jag har börjat äta lite till och från.

Det var lite kortfattat om min depression :)

Likes

Comments