"Jag tror att jag ska bli tillsammans med en kille, de är mindre känsliga än brudar" är något jag konstant hör från 'straight' kompisar och även främlingar. Kommentaren är nog oskyldig, jag tar egentligen inte illa upp av den men efter i lördags har allt ändrats. För sanningen är, om jag hade haft ett val i min sexuella läggning hade jag hellre varit hetero. Då hade mina problem försvunnit. Varje sekund hade varit bättre och inte vara orolig över vad min mamma egentligen tycker, inte vara orolig över att gå själv på natten eller vara orolig på hur folk ska reagera. För med sexuell läggning kommer även frihet, när du är straight. Du kan vara dig själv, ingen dömmer dig, du kan fucka upp och alla förlåter dig.

Många som läser detta kommer förmodligen försöka resonera med mig att jag inte bör ta illa vid mig vid oskyldiga kommentarer, att jag inte bör vilja ändra på mig men sanningen är att allas åsikter, allas kommentarer har slutat ha en verkan på mig.

Efter överfallet har jag kunnat dölja mina verkliga känslor, för när folk säger "hur mår du?" så vill de egentligen inte ha ett svar - de vill bara känna sig mindre oskyldiga. Självklart finns det genuina människor som faktiskt bryr sig - men att höra folk som jag aldrig hänger med fråga mig om mitt tillstånd är inte tillfogat.

Ja, många av er förstår mig inte, många av er blir nog sårade över att jag inte tycker om er "empati" men ta inte illa upp. Ni är någons riddare i skinande rustning bara inte min.

I slutet av dagen är jag helt enkelt lika ömtålig som glas, behöver bara kunna få läka av mig själv och det funkar nog inte med vissa i mitt liv...

Likes

Comments

Kära dagbok,

idag vad jag nere vid floden där båten är, där all går för att vara ensamma. Solens famn gick inte att ty sig till, mörkret har tagit över platsen. Det är till floden vi springer så fort allt börjar bli för jobbigt att hantera. När jag vågade äntligen kolla ut över floden såg jag den upprivna floden, en stor hacka hade tagit över.

Istället för att lägga fokus på det, gick mitt psyke till stenarna vid flodstranden. Hur de verkade till ro, hur de verkade till stilla stående, hur de verkade bestämda att inte röra på sig. Ska jag följa med deras råd? Stanna kvar på bryggan?

Myten med floden är att någon kommer skrika "simma längst strömmen och flyt iväg för imorgon är du bortglömd. Längst floden varje dag". När du kollar ut på floden och dess ära, slår de dig att den varit där sen starten av världen. För att tvätta bort smutsen från vår hy.

Den kallar på mig nu, bör jag gå närmre. Varje steg närmar sig hastigt. När jag äntligen stigit in så täcker vattnet mig och floden lovar att vara mina ögon och öron. Jag gick dit av mig själv. Till slut sjunker jag som en sten till botten av floden. Med inget att ångra.

Vad gör jag när lögnerna har tagit över? Vad gör jag när jag mår skit på insidan? Jag försöker allt som inte blivit testat förut, jag prövar att dränka mig i flodens vatten. För att flodens vatten är det enda som tröstar mig i nutida läget. Även fast det är i psyket, så är det inte satt i sten. En dag... kommer jag gå till flodstranden av mig själv och låta flodvattnet hålla om mig.


Likes

Comments

Kära dagbok,

jag klarade mig med hår i behåll genom dagen. Jag måste ha skrattat minst tjugo gånger men menade inte det någon av gångerna. Det roliga är att ingen märkte någon skillnad. För när folk frågar dig hur du mår, så vill dem egentligen inte ha ett svar. De vill endast ha en lögn. Känslan över att låta nattens hårda tag sluka mig är övergripande. Jag är trött på att springa, jag är trött på att bli bränd av lågan som pumpar genom mina ådror.

Hur lever man, när allt man vill göra är att dö?

Likes

Comments

Kära dagbok,

Idag kommer vara annorlunda. Det måste bara vara det. Jag kommer att le och det kommer verka trovärdigt. Mitt leende kommer säga "Jag är okej. Hur mår du? Ja jag mår mycket bättre." Jag kommer försöka ändra på vad jag känner men ingen sa att det skulle vara lätt. Idag kommer vara ett nytt oskrivet blad i boken som är mitt liv, jag kommer vara någon ny, någon annorlunda. Det är det enda som kommer få mig att överleva morgondagen...


--------------------------------------------------------

Observera. Dessa inlägg kan komma att gå in på saker som vissa kan anse olämpligt. Läs på egen risk    Likes

    Comments