Header
View tracker

Med våren runt hörnet så är det dags att vädra ut sin garderob lite. Fräscha upp den till nya året och skaffa in lite mer smink mm. I år kommer jag att rocka nörd looken med en formell twist. Här ovan ser ni ungefär vad jag kommer att ha på mig under våren. Min personliga favvo är skorna! De är väldigt dyra (3000kr inkl. frakt) men de är värda det! Självklart finns det ett billigare alternativ med. ni kan alltid köpa en vanlig H&M skjorta istället för den vita skjortan från Filippa K osv. Behöver inte vara märke!

Jag ska nog börja ladda upp fler bilder (på min vardag), har varit väldigt dålig på det sedan bloggen startade. Vad tycker ni? Kommentera era åsikter.

xoxo biatches

Likes

Comments

Mamma är borta, på ett hotell någonstans. Hon är där för att slappna av, för att bli avstressad. Det är bra på ett sätt för att ibland måste man ta itu med sina spöken, få dem att gå vidare och låta sig själv gå vidare med sitt liv. Å andra sidan sitter jag här ensam, tredje dagen efter hon har åkt, och har inget att göra. Dagarna går riktigt långsamma, när jag kollar på klockan i klassrummet känns det som att allt står still. Det enda man egentligen kan göra är att vänta, vänta på att livet ska få sin mening, vänta på att livet ska ge dig hjärtesorg och vänta på att livet ska ge dig hjärteglädje. Livet är inte alls som alla beskriver det att vara; att allt är perfekt, att man ska leva lyckligt med din sanna kärlek. Enligt mig har livet en mörkbaksida, en mörk gränd så att säga. Vi väljer att vara optimistiska och se det bästa i allt och alla men världen är mörk, världen är hård och världen är en blandning av alla typer av filmer du någonsin kan tänka dig…. Min värld är en blandning av ”Bridget Jones Dagbok”, ”Bad teacher”, ”Cyberbully” och ”Just Friends”. Inte exakt samma handling men det beskriver mitt liv på ett ungefär. Ganska tragiskt om du tänker efter.

Dagbok, sanningen är att jag är rädd för att mitt liv ska fortsätta vara som dessa filmer, att jag blir fast i samma spår, att mitt framtida yrke går åt helvete men mest av allt är jag rädd för två saker; att dö ensam och att erkänna för mig själv vem jag egentligen är . För om jag låter mig känna, om jag låter mig vara ärlig, hur kommer alla andra reagera? Jag har svårt för att öppna upp om sanningen nu, speciellt efter incidenten i klassrummet. Rädslan för att bli dömd har aldrig varit större.

Innan jag säger adjö för idag, kära dagbok, vill jag bara säga att du är stödet som jag behöver… du är den enda som verkligen är lojal i mitt liv.

Likes

Comments

Han snapade mig häromdagen och frågade mig om jag kunde hjälpa han plocka sina ögonbryn. Han är fantastisk, han är den jag vill ha just nu, han är den enda i mina ögon.
Inget hände mellan oss fast jag ville att de skulle göra det. Hans andetag var nära mitt ansikte flera gånger, jag kunde höra hans tunga andning och hur mitt hjärta pumpade extra fort. I de ögonblicken önskade jag att jag hade gjort något, kysst honom eller något mer... tyvärr inte. Ibland är det enda man kan göra att önska sig något/någon.

Likes

Comments

Vad gör vi inte för skönhet? Vad gör vi inte för att tillfredsställa normerna som vårt samhälle har tillsatt oss? Vad gör vi inte för att kunna känna oss tillräckligt vackra? Allt.

Julen har kommit och gått, precis som varje år. Under juletiden tenderar man till att äta lite extra på grund av att det är just jul. Maten får oss att få lite extra kg precis innan nyår och kan vara störande, jobbigt eller stötande för det allra flesta av oss. Vi är trots allt fixerade av hur vi ser ut, hur andra ser på oss och hur vida samhället accepterar oss eller inte. Vi är beroende av andras åsikter. Så när det kommer till nyår går vi till extrema längder för att gå ner i vikt för att passa i en storlek som kanske inte är vår storlek eller så vill vi se smalare ut till nyårs festen för att imponera på killen vi gillar, på tjejen vi gillar eller bara för att göra andra avundsjuka. I slutet av nyårsnatten kommer vi komma fram till något, what is the point? Spelar det egentligen någon roll på hur vida "tjock" man är eller hur vida "smal" man är. Du är du och det är det som spelar någon roll. Självklart är det viktigt att ta hand om sig och sin hälsa, dont get me wrong, men är det så viktigt så att man behöver gå på diet och i extrema fall svälta sig för att komma i klänningen. NEJ. Så vad håller du på med! Finn mod i den du är, finn säkerhet i den du är och mest av allt, acceptera dig för dig för att det finns ingen bättre än DU!

En hemlighet till dig är att vi alla känner oss någon gång rädda, någon gång osäkra eller någon gång illa till mods av oss själva, deal with it. Du är så vacker som du gör dig själv, om du låter andra trycka och klanka ner på ditt utseende så vinner dem och du blir ful. Om du står upp för den du är, accepterar den du är och är självsäker i dig själv så är du vacker. Det är din styrka, din intelligens som gör dig vacker. Inte vad samhället säger att du ska bära. Till sist vill jag bara påminna dig om några saker; du är bäst, du är vacker, du är stark, du är du och DU kommer att lyckas. Jag bönfaller dig kärt att inte låta nyår bli din undergång, att det blir undergången genom att du ger in till normerna.

Ciao bitaches XOXO,

Leo

Ps. Bjuder på bild på mig och min kompis när vi va on fleek, vi är dock alltid on fleek som du!

Likes

Comments