Header

Varje morgon, varje dag, varje kväll bär jag en mask. Känner mig aldrig fri från mina bördor. De är alltid där, som en klump i magen eller bara en känsla. Processen av mitt liv är detsamma; gå till skolan, le lite och bjuda på mig själv. Jag vet att de är det enda sättet för mig att leva, för att om jag skulle vara den jag verkligen är skulle jag brytas ner. En ny flod skulle skapas i staden enbart gjord på mina tårar om jag försökte vara mig själv. När många frågar mig hur jag mår så vet jag att det inte vill ha ett riktigt svar, de vill bara höra på det bra i livet och många i min närhet tror mig vara den här självsäkra personen som har livet uträknat, min framtid och vad jag vill bli. Sanningen är att jag inte har alla svaren på livets mystiska gåtor, jag är blott en människa som försöker göra skillnad utan framgång. Min självsäkerhet är ty en reflektion på den person jag en gång var. Självsäkerheten finns inte där, den speglar bara år av att känna sig värdelös. .Vem är jag då, om inte jag är en självsäker person? Jag är du, du är jag och vi är varandra. Vi må vara funtade på olika sätt, fungera olika och se olika ut, må vara unika men djup nergrävt har vi alla en sak gemensamt, osäkerhet. Vi hanterar det på olika sätt vissa av oss får det att se ut som en dans på rosor, vissa av oss syns det på och vissa av oss, jag nämligen, döljer det extremt bra. Jag kunde avsluta denna text snutt med att säga allt kommer bli bra, gå ut och gör ditt bästa men då skulle jag bara ljuga mer för dig. Vi alla lever och vi alla dör; det är våra öden som inte går att ändra. Vi är trots allt bara skådespelare i en film som aldrig slutar att visas.

Likes

Comments

Varje morgon är en börda, varje morgon är en pina, varje morgon är som att dö om och om igen. Jag lever för smärtan. Har prövat att komma ifrån dig, leta efter andra och glömma bort det du gjorde emot mig. Det går inte. Tänker på ditt leende, dina smilgropar, hur dina ögon kollar upp när du är glad och glimrar och hur du tycker att du är imperfekt, du är perfekt som du är. Enda sen den dagen, då du valde en annan före mig, fast du visste hur jag kände, så finner jag inget hopp i min framtid. Det finns ingen framtid utan dig. Försöker att hålla tillbaka tårarna men de kommer, öser ner som ett vattenfall. Lusten att vara med kompisar försvinner och lusten att gråta blir förstöras. Att kunna få dig är som att önska för regn i en öken. Det enda vettiga vore att släppa dig, att låta dig försvinna ur mitt hjärta men som shakespeare sa "Doubt thou stars are fire, doubt thou sun doth move, doubt truth be a liar but never I doubt love". Det betyder att kärlek och magkänsla är det enda man kan lita på...

Likes

Comments

Med våren runt hörnet så är det dags att vädra ut sin garderob lite. Fräscha upp den till nya året och skaffa in lite mer smink mm. I år kommer jag att rocka nörd looken med en formell twist. Här ovan ser ni ungefär vad jag kommer att ha på mig under våren. Min personliga favvo är skorna! De är väldigt dyra (3000kr inkl. frakt) men de är värda det! Självklart finns det ett billigare alternativ med. ni kan alltid köpa en vanlig H&M skjorta istället för den vita skjortan från Filippa K osv. Behöver inte vara märke!

Jag ska nog börja ladda upp fler bilder (på min vardag), har varit väldigt dålig på det sedan bloggen startade. Vad tycker ni? Kommentera era åsikter.

xoxo biatches

Likes

Comments

Mamma är borta, på ett hotell någonstans. Hon är där för att slappna av, för att bli avstressad. Det är bra på ett sätt för att ibland måste man ta itu med sina spöken, få dem att gå vidare och låta sig själv gå vidare med sitt liv. Å andra sidan sitter jag här ensam, tredje dagen efter hon har åkt, och har inget att göra. Dagarna går riktigt långsamma, när jag kollar på klockan i klassrummet känns det som att allt står still. Det enda man egentligen kan göra är att vänta, vänta på att livet ska få sin mening, vänta på att livet ska ge dig hjärtesorg och vänta på att livet ska ge dig hjärteglädje. Livet är inte alls som alla beskriver det att vara; att allt är perfekt, att man ska leva lyckligt med din sanna kärlek. Enligt mig har livet en mörkbaksida, en mörk gränd så att säga. Vi väljer att vara optimistiska och se det bästa i allt och alla men världen är mörk, världen är hård och världen är en blandning av alla typer av filmer du någonsin kan tänka dig…. Min värld är en blandning av ”Bridget Jones Dagbok”, ”Bad teacher”, ”Cyberbully” och ”Just Friends”. Inte exakt samma handling men det beskriver mitt liv på ett ungefär. Ganska tragiskt om du tänker efter.

Dagbok, sanningen är att jag är rädd för att mitt liv ska fortsätta vara som dessa filmer, att jag blir fast i samma spår, att mitt framtida yrke går åt helvete men mest av allt är jag rädd för två saker; att dö ensam och att erkänna för mig själv vem jag egentligen är . För om jag låter mig känna, om jag låter mig vara ärlig, hur kommer alla andra reagera? Jag har svårt för att öppna upp om sanningen nu, speciellt efter incidenten i klassrummet. Rädslan för att bli dömd har aldrig varit större.

Innan jag säger adjö för idag, kära dagbok, vill jag bara säga att du är stödet som jag behöver… du är den enda som verkligen är lojal i mitt liv.

Likes

Comments