Header

Vilken helt otrolig dag! Bortsett från att vädret har varit relativt mulet så har jag varit på stan med min kompis! Behövde hjälp med att välja rätt ögonbrynspenna och sminkborste. Det var mellan Isadora och Nyx och tillslut valde jag Isadora. Visserligen gör Nyx fantastiska produkter men deras ögonbrynspenna var inget för mig. Den var lite väl hård och svår att applicera. Borsten jag köpte är till concealern som jag lägger runt om brynet för att få ögonbryns arken att bli bättre. 

Nu så blir det lite matlagning och sedan sängen. Hoppas att ni har haft en underbar dag med!

Au revoir, Biatches

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Många, inte alla, frågar sig själva "vilka är höstfärgerna egentligen?" Svaret beror på vilken sida du väljer att kolla ifrån - din personliga smak eller högt uppsatta "mode magasin". I detta blogg inlägg tänkte jag blanda lite både och dvs. både mina personliga färger och "mode färger" till hösten. Det är helt enkelt för att hjälpa er till att skapa den perfekta höst stilen.

Som ni ser, här nedan, så är färgerna ganska färglada! Det är svårt att kategorisera dessa färger. Tror att de flesta kan kategoriseras under "skarpa pastellfärger" är inte 100 dock. Som du ser är majoriteten av färgerna blå, i olika nyanser. Självklart. Sedan ser du en röd i nyansen av lera, en grön färg som har små inslag av blå i sig, en bodacious lila och slutligen ser ni en liten mörkare nyans av beige. 7/8 av färgerna kommer från årets Fall 2016 "Patone" upplaga. Dessa ska symbolisera hälsa, frid och tillgänglighet (enligt min källa, inte mig själv). Själv har jag valt marin blå som min absoluta "höst/vinter" färg. Anledningen bakom det hela är att marin blå meshar perfekt i alla miljöer och är en färg som är klassisk. Eller inte direkt, den kommer och går som den vill. Av Patones färger är mina absoluta favvisar "Airyblue (ljusareblå)" & "Riverside (mörkare blå)". Självklart måste man inte följa dessa färger! Du ska ha på dig något som gör dig bekväm och något som du själv tycker om till hösten.

Auf wiedersehen, Biatches.

Likes

Comments

För ett tag sedan, en vecka sen, så beställde jag en marinblå dokument väska från Ted Baker! Om ni ej har hört märket förut är för att det är relativt okänt och underskattat märke i Sverige. Speciellt för herr. Väskan kostade drygt 1400kr inkl. frakt och tog 4-5 arbetsdagar att levereras från London. Ganska snabbt om du frågar mig. Väskan är gjord av 100% Polyuretan vilket är ett speciellt material. Insidan är gjord på 100% polyester. Väskan är därav 100% djurfri och ser helt fantastisk ut. Den är perfekt till olika tillfällen bortsett från skolan, högskolan & jobbet. Under en vanlig dag på stan kan det vara bra att ha en väska. Själv kommer jag att försöka matcha in den marinblåa viben till hösten, vilket kommer bli svårt. VET. Marinblått är en svår färg att mesha in. Vi får se hur det blir, förmodligen kommer jag matcha den med en blå kappa? Låt mig veta vad ni tycker. 

Bis dann Biatches.Likes

Comments

Några favvisar till i höst! Jag försöker hålla mig till Ljusare färger nu till hösten . Färger jag ska satsa på beige, grått, vinrött, vitt och jordnära färger som går i perfekt mesh med höst modet & höst färgerna. Till höger här ser ni en komplett stil som jag tänker använda. Byxorna och skjortan är ungefär samma nyans av marin blått. Hade burit skjortan instoppad i byxorna. Kappan är en mörkare nyans av marin blått för att skapa lite divergens i hela "looken". Det som bryter av looken är DR.Martens bootsen i vitt. De matchar med kragen på skjortan vilket gör att stilen inte alls blir för "blå" utom blir perfekt. Alla olika nyanser av blått fungerar och meshar perfekt.

Ciao Ciao, Hun.

Ps. En annan wantie är NUTELLA!!!! Och cola...

Likes

Comments

Jag är helt förälskad... Vem det är kommer jag inte nämna. Det enda ni behöver veta är att "hen" är het, åtminstone enligt mig. På grund av detta lyssnar jag på min spellista "Varma kärleksfulla känslor" på Spotify. Lyssnar på lite mixed låtar. Här nedan kan ni se en bild på vilka. Om ni vill lyssna till spel listan klicka här. Rekommenderar denna spellista starkt för att få dig att älska din crush ännu mer! Om vi bortser från mig själv så vill jag uppmärksamma att jag kommer börja vloggandet snart. Au Revoir, Hun.


Likes

Comments