Detta inlägget är i samarbete med Ivyrevel
...
Details..
Få 20% rabatt på Ivyrevel med koden LENORES20

Hej på er! I samarbete med Ivyrevel har jag fått välja ut ett plagg som jag tänkte visa upp! Det medföljer ett skärp som man kan knyta runt midjan, halsen eller vart som helst! Ett tips är att ha klackar eller sneakers beroende på hur bekväm och fancy man vill vara i plagget. Det är definitivt en klänning jag kommer få mycket andväning för nästa sommaren! Ni hittar plagget här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

summerdream

Jacka Levis // Bälte Tommy Hilfiger // Kjol Happy Holly

Nu är det 3:de dagen sedan Mamma och hennes sambo åkte till Spanien. Igår kom min kompis Felicia som stannar tills imorgon! Vi har fotat, lagat mat och pratat om allt och ingeting sen hon kom hit. Vi har inte så mycket planerat, men ibland är det skönt att bara ta det lugnt. Det blir antagligen film och popcorn ikväll :-)

Hur har eran dag varit hittills?

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag kör jag med en lyxigare frukost! Jag kände helt enkelt för att göra nåt godare än vanligt. Mamma och hennes sambo har åkt iväg till Spanien, och kommer vara där i 10 dagar, så jag är helt ensam hemma (med djuren :-)) och har mycket planer framöver.

Men det mesta jag har planerat kommer komma upp på bloggen senare!

Vad har du för planer idag?

Likes

Comments

Contains affiliate links
Outfit 1
Outfit 2

Godkväll!

Jag var inne på Na-Kd och kikade runt lite tidigare idag, och tänkte varför inte göra ett collage! Vad tycker ni om plaggen? Jättesnygga om ni frågar mig.

Nu tänkte jag ta en powernap, och sen antagligen bara vila ännu mer hehe. Men också gå en promenad med hunden senare på kvällen.

Kram!

Likes

Comments

Godkväll! Hur mår ni?

Själv så mår jag bra, tack! För idag har jag nämligen fått hem mina armband från Michael kors och tänkte posta ett litet inlägg på skönheterna. Armbanden är så snygga, alla tre färgerna passar till det mesta jag har i min garderob och jag fick dom för ett väldigt bra pris! Jag hade först tänkt att köpa ett armband från Daniel Wellington för samma pris man fick för 3 armband på rean av Michael Kors! Vilken tur jag gick in på MK innan och bara kikade runt.

Om man bortser från mitt bra inköp, så har jag inte gjort så mycket idag. Jag har mest solat och redigerat lite bilder som jag antagligen ska posta på Instagram @lenoreflatby. Men imorgon så blir det nog en mer fartfylld dag som jag kan blogga om.

Kram!

Likes

Comments

.
.
.

Jacka Dotti // Tröja Calvin Klein // Byxor Hollister // Skor Ebay // Ryggsäck Victorias Secret

Likes

Comments

Delicious

Hur mår ni? Själv så mår jag bra tack. Jag har inte gjort så jättemycket idag. Jag åkte tillsammans med mamma och hennes kille till Engsöslott och fikade. Jag beställde en stor kaffekopp som hade kakaomousse i sig, men den var inte en höjdare om man ska uttrycka det så.

Just nu funderar jag på att fixa te och kolla klart på The Snowtown, och tänkte jag kolla upp när mina paket borde vara framme. Jag har beställt 3 Michael Kors armbad och ett Tommy Highfiler skärp. Men skärper verkar aldrig komma!..Jag får väl ha tålamod helt enkelt.

Kram!

Likes

Comments

Contains affiliate links
Everything Levis

Hej och godeftermiddag! Vad tycks om denna outfitidén? Jag känner mig lite töntig som gick med en hel Levis outfit en dag. Men jag valde bara plagg som jag tyckte var snygga tillsammans, och allt råkade vara Levis i slutändan. Men det inspirerade mig att göra detta inlägget iallafall!

Likes

Comments