Igår var jag iväg med Ayla och gjorde MH på Helsingborgs Brukhundklubben.

Det var mycket roligt och intressant. Jag trodde att min hund skulle bete sig som ett svin men hon var en ängel istället.

Så nästa projekt är att börja tävla med henne. Om vi ses på agility planen är det bara att säga Hej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När du vet att din bästa, bästa vän är ett djur.

För den är alltid vid din sida när du behöver den som mest. Den lyssnar på dina bekymmer och hemligheter utan att berätta för någon annan. Den är den som ger dig bekymmer och besvär men du har ändå leende på läpparna.

I mitt fall är "DEN" min hund Ayla.

Likes

Comments

Har bara sett till avsnitt 8 så väntar resten av serien. Den är okej men eftersom jag har inte sett hela kan jag inte säga om den är bra eller dålig så den ligger på 5/5.
Men vi får se i avsnitt 9 hur det går.

Likes

Comments

Om man ska vara ärlig så var första säsongen inte bra överhuvud taget. Men i säsong 2 & 3 så började dem vissa mer av dem andra karaktärerna så historian blev mer juiceg.

Om du kan ut stå att kolla på första säsongen så är dem andra två säsongerna mycket bättre. Den får 5/5

Likes

Comments

Omg, om du älskar drama så ska du titta på detta Tv-program. Det är så bra, love it!

Likes

Comments

När man kollar om en film som man såg när man var liten får man så många olika känslor från sin barndom

Likes

Comments

När man ska försöka plugga effektivt till körkortet så blir det att man istället skriver i bloggen.

Likes

Comments

Då har man kollat på Priest som varar 1h & 27 min. Jag skulle säga att det är en bra film men det är något som saknas så att det blir en awesome film.

Den får en 6/10

Likes

Comments

Har suttit & kollat hela veckan på serien Lucifer på Netflix. Den är så jäkla bra att man inte kan sluta kolla, utan man vill bara ha mer och mer.

Så sitter nu och väntar tills säsong 3 avsnitt 3 Ska komma ut, längtar!

Likes

Comments

Jag har precis kollat klart på Bitten. Det är en serier som är baserad på bock serien ``Women of the other world´´ som Kelley Armstrong har skrivit.

Jag tyckte att serien var grym i första & andra säsongen men i tredje började dem tappa lite i handlingen & det var mest i slutet.

Hela serien var bra utom slutet där kändes det som dem vill avsluta serie så fort som möjligt & brydde sig inte om hur historien slutade. Har så många funderringar nu vad kommer att hända med alla katarerna. Kommer Elena & Clayton få barn eller kommer någon av dem att dö? Jag vet inte så det gör mig galen.

Så tänkte att jag får ta & läsa Kelley Armstrongs bok serie ``Women of the otherworld´´. För jag har alldeles för många frågor!

Men det var allt för mig har en bra Söndag & vi ses imorron.

Likes

Comments