Varför är det att vissa personer hela tiden vill bråka med en. Jag fattar inte varför men det ska hela tiden vare en person som är på en. Varje går man går där ifrån så följer den efter som en svans, man vill bara kupera av svansen. För den är bara i vägen och ger en bara smärta.

Eftersom man är vuxen så ska man veta hur man ska hantera dem situationerna. Men jag är fortfarande jätte dålig allt blir bara fel. Så till slut pallar man inte, utan man bara ignorera hela situationen och låsas som ingenting utan man går bara vidare med sitt live. Men då så kommer personen ingen och gör något ännu värre för att få en reaktion av en.

Det är som det är, det är bara att leva livet ändå <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då har man sett "The Great Wall". Den var bra, jag älskade att dem hade blandat kulturerna och att de gjorde en mycket bra saga av något så magnifik historia som den kinesiska muren. Men det kändes som något fattades, men tror inte att jag tyckte filmen var dålig. Den var bra det är bara att den kunde har något till som gjorde att den var 100% istället för 90%.

Jag tror att jag hade lite för höga förväntningar och det var det som gjorde att det kändes som de saknades något.

Jag skulle ändå rekommendera att man såg filmen för den är grym.

Likes

Comments

Jag har kollat på "Ever after: a cinderella story".

Det är som en vanlig askungesaga men mer verklighet baserad, fast man är rätt så gammal kunde man ändå känna magin som sagan ger. Man får ett intryck hur kvinnan levde med en twist i.

Den var mycket intressant att kolla på, jag rekommenderar den om du vill se en film som gör att du känner magin.

Likes

Comments

Vad är en vän?

Är det en person som umgås med dig i skolan eller på fritiden?

Är det en person som du berättar alla dina hemligheter till?

Är det en person som du kan lita på?

Eller är det en person som sprider rykten bakom din rygg. Men varje gång ni träffas så möts du med ett stort leende och du undrar varje gång om det är ett äkta leende eller ett falskt. Men när du frågar så får du ett ”Nej, så klar skulle jag inte prata bakom din rygg.”, men du känner inom dig att det är en lögn.

Men du väljer ändå att umgås med den personen för du vill inte vara själv.

Likes

Comments