Header

Hello! Idag red jag världens finaste Grace för första gången, först tänkte jag bara "nej.. Det här kommer inte gå, hon kommer bli för pigg!" Men joo, det gick hur bra som helst!

Vi red dressyr och fy vad fin hon var! Jag är helt förälskad i henne redan och både min ridlärare och mina kompisar sa att vi passade som handen i handsken och att jag borde satsa på att rida henne mer osv! Å det vill jag verkligen! Video på det finns på videofyme, där heter jag linnearocky 😉 

Likes

Comments

Hej! Det här är min nya blogg som jag ska försöka hålla mer uppdaterat och "fräschare"

För er som inte har någon aning om vem jag är så heter jag Linnéa, 12 snart 13 årig tjej som bor i en liten stad som heter Bollnäs. På fritiden är jag i stallet, är med kompisar eller umgås med min lilla fluffiga kanin, Loppan.

Jag är medryttare på en ponny vid namn Last Surprice, kallas Surprice eller Suppan. Hon är en busig brun Svenskridponny som är duktig på att hoppa men jag har alrig hoppat henne än då hon är lite väl grön och bockar i galoppen.

Jag rider även på ridskola och min favoritponny där heter Sandy, en brun tigrerad knabstrupp korsning som är helt underbar, jag rider henne väldigt ofta och jag älskar henne otroligt mycket.

Ja, det var lite om mig. Vi hörs! Hejdå! :)


Likes

Comments