Header

Har en större crush på Jess Bowen för tillfället.


Likes

Comments

Imorgon startar vi med den första av dom tre sista viktiga omgångarna. Viktiga för att få en fin placering då vi tyvärr inte når hela vägen upp till första plats för uppflyttning (U-truppen). Känns också viktigt att få ett bra slut på denna säsongen så vi blir taggade inför hösten.

Likes

Comments

Äntligen så har dokumentären om min morfar (Masen) och hans Jailbird Singers släppts. Verkligen sevärd och en jäkla historia om när dom stal bilar, sprängde kassaskåp och hamnade i fängelse för att sedan bli kända musiker.


"Om en unik händelse i svensk populärkultur. Tre kriminella killar gör i mitten av 1960-talet musikalisk sensation och vinner hundratusentals människors hjärtan. Dokumentären "Där björkarna susa" är historien om Jailbird Singers."

Heja morfar!:D

Likes

Comments

Det kommer en tidpunkt när det inte bara är en hobby längre.

Likes

Comments

Jag har ingen aning om hur jag kom in på denna artikel på tidningensolo.se men när jag läste rubriken "9 spännande sexställningar" så tänkte jag, Det här behövs fan. Jag lovar att det inte bara är jag som tycker att tjejer är rätt tråkiga i sängen.

Nu är det säkert någon som kommer börja gnälla på att jag säger det men jag menar inte att dra alla tjejer över en kam.

Man hör så mycket om att killar är så dåliga på att få tjejer att komma, men personligen tycker jag att det inte bara ligger hos killen. Tjejer borde ta för sig mer, våga bestämma lite. En kille vill inte göra allt jobb själv, det är jättetråkigt.

Det är säkert många som är rädda för att göra bort sig och vågar därefter inte göra någonting.

Mitt råd till er är att ni måste släppa lös lite

Här har ni den där "artikeln" eller ja jag vet inte om man kan kalla det för artikel men klicka på bilden så kommer ni dit iallafall.


Fan rätt najs ändå

Likes

Comments