Header
View tracker
View tracker

Jobbkväll bakom baren, temat var Oktoberfest! / Fantastiskt fin morgon

Hej på er! Dagarna flyger fram och vi är redan i November månad. Årets första snö har nuddat marken och vintern börjar bli svår att undvika. De som känner mig vet att jag inte riktigt är en vintermänniska.. Julen är mysig, men mycket längre än så behöver inte vintern dröja.

Hur som helst, veckan har bestått av lov och jag har passat på att rida medan det är ljust ute, träffat mina tjejer och jobbat. Idag ska jag jogga Ticket, kolla så gas och broms funkar för imorgon åker vi till Eskilstuna och gör vår sista tävling för året. Ska bli så kul, har inte varit på tävlingsbanan sedan maj så det börjar bli dags att checka av formen så vi kan jobba vidare under vintern och förhoppningsvis satsa lite mer på 2017. Vi får helt enkelt se, nu ska jag iallafall bege mig mot stallet.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!​​ Bjuder på en bild från i somras när detta var ens hem :)))))) Det har regnat flera dagar, jag har aldrig haft så mycket plugg som detta år i skolan, Ticket är under igångsättning och jobb. Som ni märker är det full rulle kanelbulle i mitt liv just nu men jag är säker på att jag kommer ta mig igenom allt och att det snart lugnar ner sig igen! 

Detta är första kvällen sen förra fredagen jag är hemma och inte behöver åka iväg någonstans. ​Känslan att bo i en resväska är fullständig och visst älskar jag det, och vill ha saker på gång hela tiden men ibland kan en paus och hemma vara ganska bra. Hur som helst, imorgon är det fredag. Det betyder helg för er och jobb för mig! Direkt efter skolan åker jag till jobbet och samma på lördag. På söndag däremot hade jag tänkt att hinna träna, byta däck på bilen och fixa Ticket! Mer om det sen, hoppas ni får en mysig torsdagskväll och jag ber om ursäkt för min frånvaro! 

Likes

Comments

Ticket igår efter ett longeringspass / Fyrstads brottartävling i Sturehallen

​​Hej på er! 

Idag är min lediga dag! Så skönt att kunna sova ut och sen äta frukost i lugn och ro. Idag hade jag tänkt att låta mig själv ta det lite lugnt men det är några saker jag vill hinna göra idag.

* Plugga, jag ska skriva klart svenska PM sen om jag orkar göra lite engelska.
* Fixa Ticket, idag ska han ridas ut en kortare sväng.
* Städa lägenheten
* Gymma, om jag får med mig pojken så åker vi och gymmar ett pass.

När jag är klar med det här ovan, då ska jag bara duscha, ha lite hemma spa och sen kolla på en film innan jag ska sova. Ska försöka lägga mig tidigt så jag har lite energi till veckan. Den veckan som var har jag verkligen inte kunnat vakna till på hela dagarna. Så himla trött haha. Nu vet ni hur min dag ser ut, vad ska ni hitta på denna söndag? 

Likes

Comments

​Detta saknar man ju inte lite..

Förlåt för min kassa uppdatering. Dagarna har rullat på snabbt och det är redan helg igen! Denna helgen jobbar jag fre-lör kväll så jag antar att ni inte kommer höra så mycket ifrån mig. Dagarna går åt att fixa Ticket och kvällen jobbar jag. Men på söndag lär jag vara tillbaka igen och skriva lite. Vill hinna med att ändra lite saker i bloggen också så den blir mer mig, hmm.. Får försöka fixa det på söndag! Nu ska jag kolla lite på youtube innan jag ska byta om och åka. Ha en bra helg så hörs vi på söndag!

Likes

Comments

HÄR // HÄR // HÄR

Hej på er! Idag har dagen gått så himla snabbt. Skolan rullade på som vanligt, fick sluta tidigare från engelskan och när jag kom hem har jag hunnit plugga, träna och fixat hästarna. Imorgon börjar jag inte förens 13.30 men ska till skolan lite tidigare för att arbeta med Idrott 2 uppgiften. Imorgon ska också Ticket joggas igång igen på grusväg i 30min. Sen hinner jag förhoppningsvis bli klar med lite mer plugg. Ligger så mycket efter speciellt i engelskan och jag skjuter verkligen bara upp allt så måste ta tag i det nu. Men som vanligt hamnar jag någon annanstans på internet och kollar efter plagg istället haha.

Ovan ser ni 3 av mina svarta favoriter från Nelly.com. Skulle lätt klicka hem allihopa utan att tveka. Försöker tänka ekonomiskt men vi får väl se hur länge jag kan hålla mig ;-)Likes

Comments

Hej på er! Full fart hela helgen, därav uppdateringen. Men nu är jag tillbaka. Den här helgen har jag verkligen njutit av att vara ledig. Jag har festat, ätit tapas, städat, fixat med bilen, grillat (ja det går att grilla utomhus även fast det är oktober) promenerat med hunden, tagit hand om hästarna osv. Nu går det dock inte att undvika söndagsångesten och hela veckan med skola och en full helg med jobb ska avklaras. Mer om det i veckan! Nu ska jag passa på att kolla en film innan jag ska sova. Är verkligen så trött så får bli en tidig kväll för mig! Vi hörs imorgon igen!

Likes

Comments

​Hej på er! Idag har jag varit i skolan. Hade håltimme på förmiddagen och sista lektionen var inställd så har haft en lugn dag. Direkt efter skolan åkte jag till stallet och fotade. Denice och jag tog bilder på hästarna, idag var de dock inte så fotogeniska men några bra bilder blev det allt. Efter stallet åt jag lite mat och duschade. Nu har jag precis landat i soffan hemma och det är första kvällen på länge som jag inte har några läxor eller andra måsten. Därför tänker jag nu stänga ner datorn och kolla på TV och bara njuta av att inte behöva göra något på resten av kvällen. Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Nu är det dags för mig igen att försöka blogga. Min tidigare portal ligger nere och därför gör jag ett försök här. Vi får väl se hur länge jag skriver, hur mycket jag skriver och om min blogg motivation kommer tillbaka. Det återstår att se, är ni med mig? :)


Likes

Comments