Header

Fotografier, Shopping/Nytt, Skönhet & Mode

Igår testade jag denna produkt för andra gången. Det är ett silvershampoo från Fudge som är ganska stark. Första gången lät jag det vara i ca 2 minuter och sen sköljde jag ur det. Håret blev gråare (min önskning) och med hjälp av andra gången så blev det ännu gråare. Dock så ser det ut som lite blåa toner i håret, men syns inte så mycket då min normala hårfärg syns igenom på de slingor som inte är färgade.

Vill du ha en liten gråare ton i ditt blonda hår så rekommenderar jag denna produkt starkt :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fotografier, Min vardag, Shopping/Nytt

I fredags så var jag till Stockholm under dagen med pappa och bonusmamma. Blev bjuden på mat och fick även lite pengar att handla en födelsedagspresent också ^^ Gissa vad det blev! En Micheal Kors-plånbok!! <3 Lade självklart till dom pengar som fattades själv. Jag är superglad för den. Har velat haft en i flera år (sen jag var i Paris 2012). Nu söker jag bara en ny väska. Vill egentligen ha en MK-väska i brun, men dom är ju lite dyra dom också. Får spara. Snart julafton ;)

Likes

Comments

Personligt

Är det bara jag som längtar lite efter julafton? Eller vintern överlag? Jag vill börja ha tända ljus, dekorera, mörkt och kallt ute, lyssna på julsånger, köpa paket etc. Allt känns som det blir 100% mysigare på vintern än sommaren :P Sen är det extra mysigt när Figo också tycker om julen :)


(Gamla jul- och vinterbilder från olika år)

Likes

Comments

Min vardag, Personligt, Shopping/Nytt

I måndags kom lillasyster hit och mellanlandade innan hon åkte vidare till Älmhult. Vi har varit ute och fångat en massa pokémon! :D Super kul att spelar Pokémon Go med sällskap ju. Tyvärr så känner jag ingen här i Uppsala så får spela ensam xD


I måndags gick även mina In-ear-hörlurar sönder och jag brukar köpa mina på Jula. Men eftersom jag är för lat så testade jag köpa ett par på Clas Ohlson denna gång. För att vara på den säkra sidan så köpte jag lite dyrare. De är även väldigt snygga och bra :)


Idag efter jag lämnat av syster på tåget så gick jag till en Amerikans butik här i Uppsala för att se vad de hade. Blev tillslut att jag kom hem med Milk Duds och Turtles Pizza. Detta är det första godiset jag äter sen jag flyttade hit och det var väl helt okej. Nu får vi hoppas att jag inte blir beroende igen ;)

Likes

Comments

Personligt, Figo, Min vardag

Hej igen!

Det har hänt då himla mycket sen jag skrev sist. Kortfattat så har jag börjat på nytt jobb i Uppsala så jag och Figo flyttade hit i lördags. Figo har inte riktigt tyckt om att bli innekatt. Vi går en promenad varje dag, vilket är på morgonen, då ingen annan är ute. Jag delar lägenhet på bottenplan med en student från SLU. Just nu är jag själv här då min rumskompis har åkt hem till sin hemstad.

Här kommer det lite bilder och sammanfattningar av allt.

Mitt rum i lägenheten <3

Figo i buren i bilen. Han tyckte inte om att åka bil för fem öre. Men efter vi hade passerat Lima (då han fått känna på att åka bil ett tag) så lugnade han ner sig.

Nu när man bor i en stad så måste man ha halsband, även om man blivit innekatt.

Figo på en morgonpromenad. Det går bättre och bättre.

Jag och Figo i sängen. Han gillar att ligga på mina kuddar <3

Figo imorse innan jag åkte på jobb. Han tycker det är tråkigt att vara hemma själv :/

Likes

Comments

Fotografier, Min vardag

Idag kom jag hem från en helg i Borlänge. Det var ju egentligen tänkt att jag skulle söka jobb när jag var nere, men det blev ju så klart in av. Jag fick åka med mamma och bonuspappa till Rättvik (de skulle sova över där på campingen), och sen tåg jag tåget till Borlänge. Igårkväll så gick jag och min kusin på bio och såg Turtles 2 :D Helt underbart bra film! Älskar Turtles. I hela salongen (var inte så mkt folk) så var vi dom enda tjejerna och jag tror vi var dom största nördarna också ;) Så ska det vara!

På väg hem idag så fick jag ett meddelande om jobbintervju. Dom skulle höra av sig om datum för intervju etc. Så vi får hoppas på det bästa :)

Likes

Comments