Denna blogg kommer att stängas av då jag bytt plattform. Ny blogg hittar ni härDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är sjukt hur lika man tänker ibland som tvillingar. Under förmiddagen hade jag gått runt och undrat om jag skulle fråga tvillingen att gå följa med ut och äta. Under eftermiddagen frågar istället han mig!? Vi båda gymmade först. jag vid Fridhemsplan och han i Bromma sedan möttes vi upp vid pizzerian i Nockeby och käkade varsin pizza. Gott var det! Sedan tog han cykeln hemåt med mig på pakethållaren, like good old days .

Nu ar jag precis betalat för en adressändring och ett fritidskort för SL-trafiken. Pengar bara flyger överallt. Fyfan...

Imorgon blir det ännu ett gympass men mer cardio. Mina ben lider av en svår träningsvärk som jag vill få bort.

Likes

Comments

Jag känner att det finns inte så mycket tid till att skriva några blogginlägg eller Instagramma som det gjorde förut. Det är ungefär vid kvart över sju som jag kommer hem. Mellan 19:00 och 23:00 ska jag då hinna med att duscha, laga mat/käka, förbereda inför morgondagen, eventuellt packa upp saker/kläder och en del andra sysslor innan jag lägger mig igen. Dagarna går supersnabbt.

I helgen blev det en utgång till KTH Campus som hade arrangerat en ”tentanatt” eller vad man ska kalla det. Flera dansgolv, barer och fullt med studenter. Sjukt kul var det!

De senaste två dagarna har jag gymmat vid Fridhemsplan! Jag vägrar att byta gym. 169kr i månaden och tillgång till alla anläggningar? Fan heller att jag byter gym hahaha. Gymmet i Fridhemsplan har en riktigt schysst tjejavdelning. Maskinerna håller standarden och det är livfullt. Dock är omklädningsrummet superlitet. Det är kanske 5x2m? Det känns som att jag missat att hitta det ”riktiga” omklädningsrummet hahaha.
Det är som är super är att gymmet ligger längst vägen till och från jobbet så det blir inte omvägar vilket är ett stort pluss då tiden knappt räcker till.
Jag gymmar på Fitness 24 Seven för er som undrar.

Nu kommer en spännande nyhet! Jag kommer att få hemskickat nya smaker från Godess Nutrition som jag lovat att göra en review på. Så det blir superspännande. Dessutom har jag fortfarande en review part 2 att göra på de förra produkterna samt översätta hela videon till engelska... undrar vart allt detta ska på plats i schemat?

Likes

Comments

Nu har jag äntligen slagit mig ned vid skrivbordet. Igår kväll tog vi en av de sista grejerna från huset i Kista till huset i Bromma. Nu bor jag officiellt i Bromma! Alla hade fullt upp att packa upp, montera möbler och organisera. Vid tolvtiden tyckte jag att det räckte för dagen, tog en dusch och la mig, med katten som sällskap.


Jag är supernöjd med inredningen. Eftersom att det både är vita väggar och vita golv tänkte jag att lite trä, grönt och mörkare naturfärger skulle passa perfekt utan att det skulle bli för mörkt. Det saknas fortfarande en del grejer. En väggspegel ska upp, en bokhylla vid dörren upp till taket, lite färgade kuddar, en tavla, gardiner osv. Om man bortser från de sakerna är rummet i princip klart.

Snart ska jag upp igen och packa upp skor, jackor osv ner till tvättstugan/förrådet.


Likes

Comments

Just nu har jag lunchrast här på jobbet. Lagade spagetti och quornfärs med champinjoner och sojabönor igår kväll. Supergott blev det och enkelt! Det blev dock inget gym igår kväll då vi hade en liten ”AW” på jobbet och det blev senare än vad jag trodde. Var hemma vid 21 då jag handlade mat också.

Det är faktiskt rätt glädjande nu när jag börjar se muskler växa som jag inte tidigare haft. Eller visst har man alltid alla muskler från början men inte så att de syns direkt. Så det är superskoj! Idag ska jag i alla fall till gymmet. Någongång måste jag även få in en shoppingdag då jag typ slängt alla vinter och hästkläder? Men det var sånt som bara låg ”in case of”.

Likes

Comments

Instagram@lenia_malki