Heihei dere♥ Jeg var en liten tur i byen med mamma i dag, egt bare fordi jeg skulle innom vita og ha shampoo og balsam som dem ikke har på matbutikker. Så fant jeg plutselig ut at jeg ville på H&M sminkebutikken bare for og se om jeg fant meg noe, selv om vi egt ikke skul innom der, men jeg kom plutselig på at jeg ville se om jeg fant meg en highlighter som var litt mer sommerlig siden det begynner og gå mot sommeren nå.

Jeg kjøpte meg et highlighter palett fra sleek som har en pudder highlighter og tre krem highlighter. Fargene er super fine og det var dette som passet best til meg når jeg prøvde de på hånden min i butikken. De hadde to paletter til med noen andre farger, men det ene var for fargete hvis jeg kan si det sånn, for det var både gul og lilla highlighter der, så det andre palettet hadde for mørke highlightere selv om jeg synes det var kjempe fint også.

Jeg tenkte jeg skulle teste det siden det har vært så mye omtaler om dette highlighter palettet på både blogger og youtube der folk har elsket det og der folk ikke har likt det, så jeg tenkte jeg skulle gi det en sjanse og se om jeg liker det eller om jeg ikke liker det. Jeg håper egt jeg liker det for fargene var super fine og jeg bare ser for meg hvor fine disse fargene hadde vært på sommeren, når det hadde vært kjempe fin sol.

♥har du testet dette før?

♥hva synes dere om det?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 39 Lesere

Likes

Comments

Heihei dere♥ på mandagen så var jeg på skoletur til Oslo, noe som var sykt gøy. vi tok toget innover og når vi kom frem så fikk vi 4,5time til og shoppe og gjøre akk det vi ville inne i Oslo. Jeg og ei til i klassen in vi gikk rundet og shoppet, så vi gikk litt rundt i karl johan først, men det regnet så. Så vi gikk til Oslo city. Da var jeg innom Mac og kjøpte meg tre ting, siden det er jo ikke så billig der. Jeg elsker de tre tingene som jeg kjøpte fra Mac. Jeg har bare prøvd en ting fra Mac før, og det er den kjente Mac pro longwear concealer, men jeg er veldig fornøyd med det jeg har prøvd nå fra Mac. Skal definitivt kjøpe fra Mac igjen. Jeg kjøpte fire ting til og det var en oversize olajakke fra urban, så kjøpte jeg meg en starbucks plast kopp med sugerør på starbucks, et deksel på glitter og en fake nese ring på glitter, men de andre tingene har jeg ikke så jeg vår vist dere nå, men jeg kommer til og vise de.

kjøpte denne øyenskyggen som er i fargen Sweet Heat, og det er en veldig fin bronze farge. Når jeg påfører shimmer skygger så liker jeg veldig godt og våte kosten litt for at shimmer skyggen skal bli enda mer pigmentert og shimmrete.

Denne Mac Fix+ prep+prime elsker jeg, fordi det er en så god mist som kommer i hele ansiktet og ikke bare på et sted, så er det en veldig myk mist. Den lukter også sykt godt. Dette er den lille versjonen som er på bare 30ml siden dem hadde ikke igjen av den store, men det var litt greit at jeg kjøpte den lille siden da kunne jeg teste den om jeg likte den eller ikke, siden den lille kostet bare noe med 80kr. Jeg kjenner meg rett, så hadde de hatt den store så hadde jeg nokk kjøpt den.

Så er det denne leppestiften fra Mac som er en så fin farge og lukter sykt godt, så likte jeg at den ikke er matt, men den er satin og i fargen faux. Jeg har att lenge lyst til og prøve en leppestift fra Mac og nå har jeg endelig en. Jeg elsker den kjempe mye.♥Har dere prøvd noe fra Mac før og hva?

♥hva er deres favoritt sminke merke?

  • 33 Lesere

Likes

Comments

Heihei dere♥ jeg fikk plutselig veldig lyst på smoothie, så jeg bestemte meg for og lage en mango og banan smoothie. Den var sykt god, og jeg brukte bare ferske frukter og ikke fryste. Smoothie er noe jeg elsker og lage for man kan lage så mange varianter. Spesielt om sommeren så er smoothie kjempe godt når den er iskald også er den sunn, noe som er kjempe bra. Den smoothien som jeg lage anbefaler jeg dere og prøve. Hvis dere prøver den så gjerne fortell meg i kommentarfeltet hva dere synes om den, Så hvis dere legger ut bilde på instagram som dere kan gjøre så husk og tagg meg meg med #lenethbeautysmoothie

Det du trenger: 3-4 personer

1. blender

1 stk. mango

2 stk. bananer

4 stk. isbiter

ananas juice (etter hvor tynn eller tykk du vil ha den)

mango og pasjon Yogurt (her kan du ta oppi så mye du vill, men husk smoothien blir tynnere jo mer og mer du har oppi)

♥ser den god ut?

♥har dere tenkt til og teste den?

  • 55 Lesere

Likes

Comments

1. Jeg har brukt briller helt siden jeg var bitteliten og det kommer jeg alltid til og gjøre

2. Jeg er veldig rotete av meg, selv om jeg har ganske orden på sakene mine. For vis dere har sett bilder av rommet mitt her på bloggen, så har dere sett at det ser helt strøkent ut og det er fordi jeg rydder det til jeg skal ta bilder. For til vanlig så ser det forferdelig ut.

3. Jeg er på svømming 1gang i uka og da svømmer jeg som regel vær gang 1000meter

4. Jeg elsker motorsykler og da spesielt harley, for det er noen av de tøffeste syklene. Jeg drømmer en dag om og ta lappen på motorsykkel. Så jeg sitter på med faren min.

5. Noe av det jeg synes er gøy og drive med og det jeg har en lidenskap for er sminke, for jeg elsker og sminke meg og generelt ha sminke

6. Jeg er helt avhengig av og ha klokke på armen hele tiden, for glemmer jeg og ha på meg klokka når jeg skal ut av huset, så blir jeg så desperat at jeg går og ser på hånda mi flere ganger (har ikke lært meg ordentlig digital)

7. Jeg elsker og se på skrekkfilmer, det er noe av det beste og se på i hele verden. Det er så spennende. Så jeg har sett the walking dead, som det er siste episode på mandagen, så er det ikke mer før til høsten igjen. Så har jeg sett Annabelle1 også 11. August 2017 kommer Annabelle2 og den gleder jeg meg så til.

8. Jeg er slik at jeg bruker nesten et kvarter til en halv time på og finne ut hva slags klær jeg skal ha på meg når jeg står opp, for jeg blir så fort lei klærne mine

9. Jeg gjør om på rommet mitt flere ganger i løpet av en måned. Jeg blir aldri fornøyd med rommet mitt, men i sommer så skal jeg male rommet mitt, så skal jeg få nytt klesskap og litt.

10. Jeg bruker 100år på og finne ut hva jeg vil ha til mat, så jeg går inn og ut av kjøleskapet og for og sikkert håpe på at det dukker opp noe som jeg plutselig vil ha.


▪️Var dette noe dere ikke viste om meg?
▪️hva har dere gjort i dag?

Likes

Comments

Heihei dere♥ Dette er det jeg bruker til sminke når jeg sminker meg. Jeg bruker ikke sminke vær dag, men sånn som når jeg skal på skolen så bruker jeg sminke vær eneste gang, de gangene jeg ikke bruker sminke er hvis jeg bare skal være hjemme og ikke ut på noe som helst. Disse produktene er jeg blitt kjempe glad i og bruke

♥nude magique BB powder: det bruker jeg til baking, selv om det ikke er et løs pudder. Jeg tar bare en kost og tar den i sirkulære bevegelser slik at det løsner pudder. Det er en løsning som funker jo, men jeg skal få kjøpt meg Translusent løspudder.

♥mary lou manizer fra the balm: det er den fineste highlighteren jeg har prøvd og sett så langt. Den er kjempe fin og pigmentert, så jeg pleier og ta den på med en gang jeg har sprayet setting spray i ansiktet, for da blir den enda mer intens.

♥bronzer fra jan thomas: den er så fin og naturlig, så blir den ikke oransje på huden. Den legger seg heller ikke flekkete, for det er fort mange bronzere som kan legge seg flekkete slik at det ser ut som om man er møkkete i ansiktet, men denne er kjempe fin.

♥lorèal paris false lash telescopic og volume million lashes: telescopic bruker jeg først for og få lengde på vippene, så bruker jeg volume million lashes for og få volume, og jeg synes de to mascaraene passe godt sammen.

♥maxfactor lipstick I fargen 735 maroon dust: det er en helt nydelig nude farge, som er så creamy og deilig lipstick. Det eneste som er veldig dumt er at min er nesten tom, og jeg finner den ingen steder i butikkene, akkurat den.

♥dewy finishing setting spray fra nyx: det er en setting spray som skal gjøre at du ikke ser så shaining ut i ansiktet, så ska det gjør at sminken holder hele dagen.

♥HAR DERE TESTET NOE AV DEN SMINKEN FØR?

♥HVILKE SMINKE PRODUKTER BRUKER DERE TIL HVERDAGS?

Likes

Comments

Heihei dere <3 Slik ser rommet mitt ut nå, så nå har jeg fått ryddet sikkelig opp så det ser kjempe ryddig ut, men jeg lurer bare på hvor lenge det går før det blir rotet igjen for det ser egt nesten aldri så ryddig på rommet mitt som nå. Det ser nesten bare så ryddig ut når jeg skal ta bilder til bloggen. Neste gang jeg viser dere rommet mitt så kommer det ikke til og se slik ut, det er fordi i sommer så skal jeg male på rommet mitt også skal jeg kanskje få nytt klesskap, for nytt klesskap trengs, så må jeg få tettet en hel haug med hull på veggen min. Jeg har jo små hull ale steder på veggene mine, fordi jeg har drivet og ommøblert så mange ganger på rommet mitt, så jeg har skrudd opp og ned ting fra veggene mine. Når jeg skal male og få nytt klesskap så skal jeg tenke meg godt om hvordan jeg skal ha det på rommet mitt slik at jeg ikke blir driven og skru opp og ned fra veggene mine på rommet mitt, for det kan jeg ikke drive med da, for det blir jo så mye hull. dette skal skje i sommer, så jeg kommer til og ta bilder under veis så dere får se hvordan det skal bli. Jeg skal selfølgelig ta før og etter bilder.

-HVA SYNES DERE OM ROMMET MITT?

-HVILKEN FARGE HAR DERE PÅ ROMMET DERES?

Likes

Comments

Heihei dere <3 Nå har jeg akkurat spist kveldsmat og drukket te. For noen dager siden så prøvde jeg Wasa kavringer med kremgo(kremost), med urter. Seriøst det anbefaler jeg dere og prøve, for det var sykt godt. Dette er en enke mat og ha med på skolen også hvis du ikke liker påsmurt mat sånn som meg. For jeg hater sånn som når den påsmurte maten ligger i sekken i noen timer før lunsj, for når jeg skal spise den da så synes jeg maten er sånn bløt/svett og det er derfor jeg har sluttet og ha med meg ferdig påsmurt mat fra hjemme. Så pleier jeg og drikke te til kvelds og da drikker jeg som regel to typer te og det er forest fruit og Blueberry muffin, de to smaker aller aller best.

Idag så har jeg ikke gjort så veldig mye,men jeg har for det meste sittet foran pc´n og fått gjort bloggen min på nouw ordentlig igang slik at den snart er helt ferdig. Så har jeg fått koblet opp bloggen min til blogkeen, bloglovin og facebook, som har tatt ganske lang tid fordi jeg ikke helt har skjønt hvordan jeg skulle gjøre det, men det som er positivt er at jeg fant det ut helt selv tilslutt når jeg fikk sittet og prøvd meg frem. Jeg har tatt og ryddet helt ferdig på rommet mitt i dag, for jeg tokk også og ryddet i klesskapet mitt i går for det trengtes virkelig. Det var så rotete at jeg skulle faktisk ønske at jeg kunne vise dere før og etter bilder, for det har blitt en helt forvandling. Nå blir det ikke så alt for lenge til jeg skal legge meg siden det er skole i morgen, som betyr ny uke, nye muligheter.

-HAR DERE NOEN GANG SMAKT NOE AV DETTE?

-HVA HAR DERE GJORT I DAG?

Likes

Comments

Heihei dere og god fredags kveld♥ På Mandagen så hadde vi ikke skole, for vi hadde studie dag der man egt skal jobbe med noe skole relatert, men har man fri så har man fri. Jeg og mamma dro da en tur til Lillehammer og gikk litt rundt i gågata der, så da var jeg innom urban og fant meg to klesplagg og de viser jeg på bildene. Så jeg kjøpte den populære adidas jakka som sikkert alle har, og den kostet 699kr, så kjøpte jeg en t-skjorte som kostet 299kr hvis jeg ikke tar helt feil. Jeg er ihvertfall super fornøyd med at de to plaggene ble med meg hjem. For som dere sikkert vet så elsker jeg adidas super mye. Et av mine favoritt kles merker tror jeg må bli adidas og klesbutikken er så klart urban, for de har jo så mye fint og kult, men det er den urban som ligger på Lillehammer som er best, for de har en som ligger på hamar og den synes jeg ikke har så bra utvalg av sånn som adidas og fila f.eks, men det er ikke for og si noe negativt om den på hamar. Dette er også antrekket som jeg har brukt i dag, for som dere sikkert ser så ser dere at jeg går mest i svart og det er fordi jeg liker aller aller best og gå i svart, også og ha hvite sko. Som dere ser så viser jeg klærne på og det er fordi det er lettere og se på bilde hvordan klær ser ut når man har det på, for da ser man hvordan klærne sitter på.

♥HVA SYNES DERE OM ANTREKKET/KLÆRNE?

♥HVA ER DERES FAVORITT KLESMERKET/KLESBUTIKK?

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18812055/?claim=udhew2vttmu">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

Heihei dere og god søndag🖤 for en liten stund siden så satt jeg sammen en collage. Det er denne med lyse fine farger. Så jeg har tenkt til og ha slik at jeg poster en collage Pr måned, og da poster jeg en collage som har noe med den måneden og gjøre som f.eks påske som det snart er, da lager jeg jo en collage som har påske tema. Sånn gjør jeg når det også er advent, jul, nyttårsaften og 17mai😊

🖤HVA SYNES DERE OM COLLAGEN?
🖤ER DETTE NOE DERE VIL JEG SKAL GJØRE?

Likes

Comments