På torsdag fikk jeg ENDELIG rotet meg avgårde for å tatovere meg. Jeg hadde en tatovering på armen som jeg i 5-6 år har hatt et stort ønske om å dekke over. Jeg er altså SÅ fornøyd!
Jeg elsker kirsebærblomster, så denne passet perfekt for meg <3 Denne tegnet hun som tatoverte meg på fri hånd - så utrolig dyktig!

Jeg har jo to barn. En på 21 år og lillegutt på 1,5 år. Han første har jeg på underarmen min så nå måtte jeg få lillegutt på kroppen også. Jeg ville ha en enkel skrift ved kragebeinet. Så fornøyd med den også <3

Hva synes dere?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå har vi det fint altså!
Dager som dette sitter jeg sånn pris på <3

Dagen har gått i ett i dag, men på en veldig god måte.
Vi har vært ute hele dagen og på ettermiddagen var vi på Fløyta for å bade litt (les:mannen og guttungen badet) jeg er for pysete for å bade i Norge Hehe.

Vi var også å lekte litt i den nye barnehagen som Adrian skal begynne i.

Håper du også har hatt en fin dag <3

Likes

Comments

Ferie er herlig dere.

Lillegutt sitter i stolen sin å ser Barne-TV mens mor koser seg med en kopp kaffe <3

Nå har Adrian hatt ferie fra barnehagen siden begynnelsen av Juli. Han starter opp i sin nye barnehage i august, det ser vi alle frem til. Han har bare godt av å kunne leke med andre barn og lære mye nytt. Jeg er så spent på starten.

Ellers går nå dagene i pakking, rydding og kasting.

Lag deg en fin dag <3

Likes

Comments

Det værste med å skulle flytte er pakkingen og bæringen! Jeg tror nesten jeg kan si at jeg hater det!

Nå er det kun 2 dager igjen til vi flytter. Vi har hatt ikke mindre enn 7 meglere på besøk som omtrent sloss om å få selge leiligheten vår Hehe. Hvem det blir som får oppdraget har vi ikke bestemt oss for enda, i løpet av morgendagen skal vi bestemme oss.

Nå har vi pakket ned alt som finnes i skuffer og skap og boden er blitt organiser slik at vi får kastet det vi ikke lenger trenger eller vil ha.

Å ha en 1-åring løpende rundt beina i denne prosessen er ikke bare bare, men det går, det tar bare dobbel så lang tid Hehe.

Nå på torsdag tar vi med oss det som vi har plass til og det vi trenger i ukedagene, resten pakkes i boden. Møblene blir stående til leiligheten er solgt. Noe av møblene skal selges og noe skal følge med i salget.

Jeg føler vi har kontroll nå, så nå har stresshormonene mine roet seg litt.

Likes

Comments

I går så hadde vi oss en familiedag på akvariet i Bergen. Vi ville nyte det fine været vi har og nå er jo Adrian blitt så stor at han fikk noe ut av besøket. Sist vi var der var i fjor sommer og da var Adrian bare 7 mnd gammel så da skjønte han ikke så mye.

Denne gangen løp han rundt og han syntes dyrene der var spennende og gøy å se på.

Han peker og ler - kjempe fornøyd liten gutt.

Masse is ble det også på lille.

Etter akvariet så reiste vi for å bade litt. Han ELSKER alt som har med vann å gjøre.

​Det ser gjerne litt kaldt ut, men det var varmt og deilig.  

Likes

Comments

Sommeren 2016 flyttet vi fra Østlandet til Vestlandet. Jeg er bergenser og mannen er østlending. 1 år har vi nå bodd her og nå flytter vi tilbake igjen, nesten på eksakt 1 år. Jeg elsker byen min og familien min her i bergen, men nå har jeg startet min egen familie og da må jeg nesten sette den først. Det viktigste for meg er ikke hvor vi bor så lenge vi er lykkelige alle sammen <3

Det jeg synes er utrolig trist er at Adrian må bytte barnehage! Jeg er så strålende fornøyd med den gode og trygge barnehagen han har gått i nå siden desember, men jeg velger å tro at den nye er minst like god.
Barnehagen han nå skal gå i er fantastisk fin og jeg ble positivt overrasket over uteområdet - jeg tror han vil få det kjempe fint der <3

Hva synes dere?

Ellers går dagene i ett om dagen. Leiligheten har vi pusset opp og den kommer snart ut for salg. Akkurat nå finpusser mannen på det siste som må gjøres der! Jeg får ikke sagt nok hvor flink den mannen min er. Han styrer og ordner for at alt skal bli fint og greit rundt oss. I love him <3

Ellers står ikke sommeren til mine forventninger! Jeg tuller ikke når jeg sier at vi har HØST her i bergen - latterlig rett og slett!!!


Hiver med et herlig bilde når vi var på Østlandet tidligere i sommer - vi gleder oss til å vende snuten over fjellet igjen!

Likes

Comments

Sist jeg skrev et innlegg her så hadde jeg startet på skolen. Barne- og ungdomsarbeider var det jeg gikk. Da skulle jeg ta 2 år på 6 mnd. Jeg er nå FERDIG og eksamen er BESTÅTT 💜 Dere aner ikke hvor fantastisk deilig det er 😃

Nå starter vårt nye liv snart og det skal jeg fortelle dere mer om i mitt neste innlegg! Vi har store planer fremover - vi kan ikke gjøre annet enn å glede oss
🦋

Lille er blitt så stor nå 💙
Her sammen med kompisen sin Bonso 🐶

Likes

Comments

​Det er det som opptar meg for tiden. Jeg går nå på skolen. Jeg skal ta 2 årig utdanning på 6 mnd - oh, Yes. Dette blir hektisk!!! 

 Jeg har faktisk glemt at jeg hadde en blogg 😳 

På tirsdag blir gullet 1 år. 

Jeg skal oppdatere litt bedre senere 😘

Likes

Comments

Det er rett og slett helt jævlig å se på hva som skjer i Syria! Jeg får vondt langt inn i hjerteroten! 😢 Å se helt uskyldige mennesker bli bombet ihjel er helt grusomt. Jeg blir så lei meg og jeg skulle ønske at det var noe jeg kunne gjøre.

Å se små barn dekket av blod, se fortvilte foreldre gråte og intenst leter etter barna dine og andre familiemedlem er rett og slett helt ubeskrivelig vanskelig å se på.

Jeg gråter - jeg gråter HVER dag for disse menneskene!!!

Jeg sitter å ser på min sønn og tenker - fy søren så heldig du er som er født her som du er født. Du er trygg og du har alt du trenger - du aner ikke hvor heldig du er <3

Det er som å vinne i Lotto at vi var så heldig med å bli født i Norge, like vel klager vi på bagateller!

Likes

Comments