​Det er det som opptar meg for tiden. Jeg går nå på skolen. Jeg skal ta 2 årig utdanning på 6 mnd - oh, Yes. Dette blir hektisk!!! 

 Jeg har faktisk glemt at jeg hadde en blogg 😳 

På tirsdag blir gullet 1 år. 

Jeg skal oppdatere litt bedre senere 😘

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Det er rett og slett helt jævlig å se på hva som skjer i Syria! Jeg får vondt langt inn i hjerteroten! 😢 Å se helt uskyldige mennesker bli bombet ihjel er helt grusomt. Jeg blir så lei meg og jeg skulle ønske at det var noe jeg kunne gjøre.

Å se små barn dekket av blod, se fortvilte foreldre gråte og intenst leter etter barna dine og andre familiemedlem er rett og slett helt ubeskrivelig vanskelig å se på.

Jeg gråter - jeg gråter HVER dag for disse menneskene!!!

Jeg sitter å ser på min sønn og tenker - fy søren så heldig du er som er født her som du er født. Du er trygg og du har alt du trenger - du aner ikke hvor heldig du er <3

Det er som å vinne i Lotto at vi var så heldig med å bli født i Norge, like vel klager vi på bagateller!

Likes

Comments

Torsdagen kom og gikk igjen!!!
I dag har dagen bare flydd avgårde og vi har gjort absolutt ingenting.

Dagen har gått i å spise, leke, grine, syte, le, smile og sove - for mini sin del. jeg har litt vondt i hodet så jeg orker ikke så mye mer i dag :)

Ønsker dere en fin kveld videre!

Likes

Comments

Da var det igjen en ny dag. Sto opp for ikke så lenge siden. Slik er det når man har en sjef i huset på 8 mnd <3

Jeg er i grunnet et B menneske, men jeg elsker å komme meg opp av sengen tidlig sånn at jeg får noe ut av dagen, rar kombo eller? Hehe :)

Nå leker lillemann på gulvet mens jeg nyter en god kopp kaffe fra favorittkoppen min og God morgen Norge ruller i bakgrunnen - jeg liker det <3

​senere i dag tenkte jeg at vi skulle reise å besøke oldemoren til Adrian. 

Hva er dine planer for dagen? 

Likes

Comments

Det er egentlig litt sykt at det er mulig å være så treg med den bloggingen hehe, det er jo på grensen til flaut synes jeg!

Vi hadde oss en kjempe fin tur på søndag som jeg tok bilder å sto i som jeg kunne legge ved innlegget, men som typisk meg det er blitt så blir ikke innlegget noe av og det irriterer meg i grunnen veldig, selv om det ikke er noe big deal egentlig!

På søndag så kjørte vi ut på Sotra og på en plass som heter Kolltveit. Der er det en nydelig plass som man kan gå tur som heter Kolltveitmarka. Jeg har aldri vært der før så det ble en del knoting frem og tilbake for å finne riktig vei, vi var til og med oppå en golfbane når vi først var i gang hehe :)Etter mye om og men så fant vi frem og til riktig sti sånn at vi kom oss rundt marka som vi skulle.

Vi har kjøpt en bæremeis til Adrian og den brukte vi for første gang. Det var stas for den lille pjokken <3 Han smilte og var i godt humør hele turen <3


​En liten smakebit :)

Likes

Comments

Fy søren så gøy det er å gå på lekeplassen med mini :) Han synes det er kjempe stas selv, selv om han ikke kan gå eller sitte selv :)

Jeg gleder meg sånn til han kan løpe rundt på egenhånd der nede og at jeg kan sitte å nyte synet av han fra benken sammen med kaffekoppen min <3

Jeg tok en god dose med bilder av han og noen som er *falmet* så da har jeg litt å legge ut her også :)


Lille gutten min som begynner å bli så stor <3​"Tar meg like gjerne noen armhevinger nå som jeg først er på lekeplassen" 

Håper dere andre har hatt en fin start på helgen :)

Likes

Comments

Ah du deilige fredag.

Selv om jeg ikke er i jobb akkurat nå, så synes jeg det er herlig når fredagen kommer. Mannen har fri og vi kan kose oss sammen <3

I dag skal jeg faktisk i en 40-årsdag og det gleder jeg meg til.

Jeg ønsker dere en strålende fredag 😘

Likes

Comments

Altså, er det mulig å ha det så deilig i oktober eller? Høsten er jo så utrolig vakker og når det er grader opp mot 20 så kan man jo ikke gjøre annet enn å bare nyte det <3

Jeg kan smile rundt hodet mitt når jeg ser ut vinduet!


Jeg og Adrian har hatt oss noen fine turer i det siste, jeg prøver å suge til meg været så mye som mulig nå som vi først har det så fint!


I dag hadde jeg planer om en lang tur som tar ca 2 timer, men da er selvsagt guttevalpen i det lunet at han nekter å spise hehe, det slår ALDRI feil. Jeg kan ikke dra han med meg på den lange turen uten mat i magen, så da tar vi heller turen på lekeplassen som vi har rett utenfor døren, så han kan utfolde seg litt der.

Vi får jo litt tilskudd av D-vitaminer der også, så vi kan ikke klage.


Vi pleier å gå opp med ett stort vann som heter storavannet og mate endene der. Sier jeg kvakk kvakk til Adrian så stråler han til, for da vet han akkurat hva vi skal :)


​Se å denne nydelige plassen da <3 Her har jeg selv vokst opp og badet masse i min barndom og her skal min sønn også vokse opp og skape mange gode minner <3 

Likes

Comments

Jeg har bestemt meg for å skjerme sønnen min fra sosiale medier der hvor det er åpent for alle!

Jeg har trekt publiseringer av gamle innlegg der det er med bilder av sønnen min, disse blir publisert igjen når bildene er fjernet.

Dette er noe jeg har tenkt grundig igjennom og har funnet ut at det er for det beste <3

Han vil nok dukke opp her, men da ikke som han i fokus og da uten å kunne se ansiktet.

#love

Likes

Comments